P4 > Nyheter

Friday, 15 November, 06:18

P4 - 24 Jun 19 kl. 18:06

Sverige får ikke OL

For tiende gang på rad har Sverige blitt vraket i OL-tildelingen.
Sverige kjempet om å få Vinter-OL i 2026, men det var Italia som stakk av med seieren..
Les mer på P4


Les mer om:
Sverige, OL, Vinter-OL, Italia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sverigefår , ikkeOL
P4 - 03 Jun 19 kl. 16:24

Vil ikke fengsle Assange

WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange skal ikke varetektsfengsles i Sverige. Det har en svensk domstol bestemt, melder nyhetsbyrået TT. Det betyr at Sverige ikke kan be om å få ham utlevert fra Storbritannia.

NRK - 03 Jun 19 kl. 16:16

Vil ikke varetektsfengsle Assange

En svensk domstol har bestemt at Julian Assange ikke skal varetektsfengsles i Sverige. Det melder nyhetsbyrået TT. Det betyr at Sverige ikke kan be om å få ham utlevert fra Storbritannia.

Klartale - 11 Nov 19 kl. 14:10

Danskene vil stanse kriminelle fra Sverige

– Vi kan ikke godta eksplosjoner, sa Danmarks statsminister. Nå starter de med kontroller av folk som kommer fra Sverige..

VG - 06 Jul 19 kl. 18:55

Sverige slo England og vant bronse i høydramatisk kamp

(England - Sverige 1–2) Sverige ledet med to mål etter 22 minutter, så reduserte England. Ikke lenge etter trodde Ellen White hun hadde utliknet, men så kom VAR på banen. Dermed kunne Sverige juble for VM-bronse.

NRK - 26 Jun 19 kl. 07:05

Kraftig eksplosjon i Sverige

Det har vært en kraftig eksplosjon i et industriområde i Örebro i Sverige i natt. Politiet utelukker ikke at noen kan ha blitt skadet eller drept, melder Aftonbladet. Årsaken til eksplosjonen er ikke kjent..

P4 - 26 Jun 19 kl. 05:54

Eksplosjon i Örebro i Sverige

Den nasjonale bombegruppen i Sverige har rykket ut etter en eksplosjon i Örebro. Politiet opplyser til Aftonbladet at de ikke kan utelukke at noen er skadet eller døde. Ifølge avisen er det ikke kommet meldinger om dette foreløpig.

P4 - 30 Jun 19 kl. 19:15

Nytt røykeforbud i Sverige

Fra 1.juli blir røykeforbudet i Sverige utvidet. Da vil det ikke lenger være lov å røyke på uteserveringer, togperronger, bussholdeplasser, lekeplasser og idrettsarenaer.

P4 - 24 Apr 19 kl. 19:52

Storbrann i høyhus i Sverige

Det brenner kraftig i et hotell ved en fotballarena i Falkenberg i Sverige. Hotellet er nytt, og politiet har ikke opplysninger om at det noen inne i bygget. Brannmannskap er på vei til stedet..

NRK - 09 Sep 19 kl. 10:35

Ingen tilfeller i Sverige

Ifølge Statens Veterinärmedicinska Anstalt har det ikke dukket opp noen sykdomstilfeller hos hunder i Sverige enda som kan knyttes til den mystiske hundesykdommen her i Norge, skriver VG..

P4 - 26 Jun 19 kl. 05:54

Kraftig eksplosjon i Örebro i Sverige

Den nasjonale bombegruppen i Sverige har rykket ut etter en eksplosjon i Örebro. Politiet opplyser til Aftonbladet at de ikke kan utelukke at noen er skadet eller døde. Ifølge avisen er det ikke kommet meldinger om dette foreløpig.

Fler nyheter fra P4

P4 - 19 timer siden

Bjørnebye: - Jeg ville gå av selv

Stig Inge Bjørnebye sier han selv ønsket å gi seg som sportslig leder i Rosenborg. I formiddag ble det kjent at 49-åringen slutter i jobben med umiddelbar virkning. Han hadde kontrakt fram til mars 2021.

P4 - 1 time siden

Israel bomber mål på Gazastripen

Israelske fly har gjenopptatt bombingen av islamske mål på Gazastripen. Det opplyser militæret i landet. Forsvaret sier angrepet kommer etter at den palestinske gruppen Islamsk hellig krig avfyrte en rekke raketter fra Gazastripen mot Israel i går Det er ikke meldt om skadde eller drepte.

P4 - 1 time siden

Norske laksefirmaer etterforskes av USA

USA etterforsker norske laksefirmaer for mulig prissamarbeid. Bakgunnen er et gruppesøksmål i USA og en sak hos EU-kommisjonen, skriver nettstedet ilaks.no.

P4 - 1 time siden

Overgrepstiltalt nordmann hentet hjem

En mann i 40-årene, mistenkt for flere voldtekt mot unge jenter i Norge, er pågrepet i USA og utlevert. Mannen ble i 2017 tiltalt for å ha forgrepet seg på fire jenter under 14 og 16 år, men dro til USA før tiltalen var forkynt for ham, skriver Gudbrandsdølen Dagningen. I går ble mannen varetektsfengslet i seks uker..

P4 - 1 time siden

IS-medlem fast på grensen

Et mistenkt IS-medlem ble stående fast i ingenmannsland på grensen mellom Tyrkia og Hellas i flere dager. Tyrkia kastet ham ut denne uken som en del av aksjonen med å kvitte seg med utenlandske IS-medlemmer, men Hellas nektet ham innreise. Tyrkia nektet ham også å komme tilbake, melder nyhetsbyrået AFP.

P4 - 1 time siden

Ulv flyttet til Kongsvinger

En genetisk viktig hannulv ble torsdagdag flyttet fra Engerdal til Kongsvinger kommune. Miljødirektoratet opplyser at ulven ble fanget og bedøvet litt før klokken 11 på formiddagen og utstyrt med GPS-bånd. Merkingen og flyttingen skal ha gått uten probelmer..

P4 - 1 time siden

Drapssiktet kjent av politiet fra før

Kvinnen som torsdag ble siktet for drap etter at politiet fant et lik i leiligheten hennes i Oslo er kjent for politiet fra tidligere. Hun har vært domfelt en rekke ganger, melder NRK. Kvinnen ble torsdag varetektsfengslet i fire uker for drapsforsøk etter å ha angrepet en tilfeldig kvinne med kniv på Oslo S tirsdag.

P4 - 1 time siden

Nok en elev døde etter skoleskytingen

Dødstallet etter skoleskytingen ved Los Angeles i USA torsdag kveld fortsetter å stige. En tredje elev døde på sykehus av skadene han fikk, melder ABC news. Det er to 14 år gamle gutter og en 16 år gammel jente som ble drept da en 16 år gammel elev begynte å skyte rundt seg på en videregående skole.

P4 - 7 timer siden

Rauma får gondol

Rauma får gondolbane. Kommunestyret vedtok i dag at private aktører skal få bygge den omstridte gondolbanen mellom sentrum av Åndalsnes og fjellet Nesaksla, melder NRK. 22 stemte for og fem imot.

P4 - 8 timer siden

Ber NFF anmelde vold

Justispolitikere ber nå Norges Fotballforbund om å hjelpe ofre for vold og trusler i fotballen med å politianmelde hendelsene. I dag meldte VG at av 103 volds- og trusselhendelser Fotballforbundet har hatt til behandling siden 2010, har ikke en eneste sak endt med anmeldelse. Justispolitikere fra Frp, Ap, Høyre, SV og Senterpartiet er enige om at dette ikke er akseptabelt og ber forbundet ta ansvar og ikke la det være opp til ofrene å anmelde..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt