P4 > Nyheter

Tuesday, 26 May, 08:35

P4 - 24 Jun 19 kl. 18:06

Sverige får ikke OL

For tiende gang på rad har Sverige blitt vraket i OL-tildelingen.
Sverige kjempet om å få Vinter-OL i 2026, men det var Italia som stakk av med seieren..
Les mer på P4


Les mer om:
Sverige, OL, Vinter-OL, Italia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sverigefår , ikkeOL
P4 - 03 Jun 19 kl. 16:24

Vil ikke fengsle Assange

WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange skal ikke varetektsfengsles i Sverige. Det har en svensk domstol bestemt, melder nyhetsbyrået TT. Det betyr at Sverige ikke kan be om å få ham utlevert fra Storbritannia.

NRK - 03 Jun 19 kl. 16:16

Vil ikke varetektsfengsle Assange

En svensk domstol har bestemt at Julian Assange ikke skal varetektsfengsles i Sverige. Det melder nyhetsbyrået TT. Det betyr at Sverige ikke kan be om å få ham utlevert fra Storbritannia.

NRK - 22 May 20 kl. 03:15

Færre svindler eldre i Sverige

I Sverige er det registrert færre tyverier og svindel mot eldre under konronapandemien. – Vi ser at de internasjonale kriminalitetsnettverkene ikke er i Sverige på samme måte som før, sier sjef i politiet for eldrekriminalitet, Anders Larson, til SR..

P4 - 20 May 20 kl. 09:39

Mentolrøyk-forbud trer i kraft i Sverige

Fra og med i dag blir det forbudt med mentolsigaretter og andre sigaretter med smak i Sverige. Forbudet begrunnes med at røyk ikke skal virke tiltalende og velsmakende for unge og ikke-røykere. I fjor ble det også forbudt å røyke på offentlige steder i Sverige, og myndighetene har som mål at landet skal være røykfritt innen 2025..

P4 - 12 Mar 20 kl. 20:45

Sverige stenger ikke skoler

Sverige gjør ikke som Frankrike og Norge, og velger å holde skolene åpne. Utdanningsminister Anna Ekström sier kostnaden ved at helsepersonell og andre med samfunnskritiske jobberm å være hjemme med barna vil være for høy..

NRK - 23 Mar 20 kl. 14:17

Sverige: – Ingen rask stigning

Statsepidemiolog Anders Tegnell sier at økningen i antall smittede i Sverige var mindre i helgen enn de fryktet. Rundt 2000 er smittet og 25 personer er døde i Sverige som følge av koronaviruset. Barneskoler og barnehager er fortsatt åpne i Sverige..

P4 - 19 Feb 20 kl. 09:43

Får ikke bruke DNA-verktøy

Et norskutviklet DNA-verktøy som har avslørt flere forbrytere i Sverige, er ikke lov å bruke i Norge. I Sverige er i dag tillatt å gjøre søk i DNA-databaser på familiemedlemmer av en mulig gjerningsperson, melder NRK. Nylig ble en voldtektsmann i Sverige avslørt etter 24 år på grunn av metoden.

P4 - 29 Mar 20 kl. 13:11

Mann i 30-årene døde av koronaviruset i Sverige

I Sverige er en mann i 30-årene død etter å ha fått påvist koronasmitte. Det melder svenske SVT. Dette er det første dødsofferet under 50 år i Sverige, ifølge svenske helsemyndigheter.

NRK - 02 Mar 20 kl. 16:34

Sverige stanser flygninger til Iran

Sverige stanser alle direkteflygninger til og fra Iran på grunn av det nye koronaviruset. Iran Air flyr vanligvis en gang i uka til Göteborg og to ganger i uka til Stockholm. Sverige begrunner beslutningen med at Iran ikke har kontroll over viruset..

NRK - 18 Mar 20 kl. 13:46

Sverige innfører grensekontroll

Fra torsdag stenger Sverige grensene for ikke-nødvendige reiser i 30 dager for å begrense smitten av koronaviruset. – Det er en eksepsjonell avgjørelse som ikke skal vare lengre enn nødvendig, skriver Sveriges justisdepartement i en pressemelding..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Kjenseth har bestemt seg

Etter å ha tenkt på det en stund, har Venstres Kjetil Kjenseth nå bestemt seg - han skal stemme mot regjeringspartiene og for sitt eget syn på bioteknologiloven i dag. Både Venstre og Høyre skal i utgangspuktet stemme med KrF, som er imot liberaliseringen av loven. KrF har uttrykt håp om at også enkeltrepresentanter fra andre partier kan bryte ut, men det skjer altså også på det som skulle være deres egen side.

P4 - 1 time siden

Mange flere vil leie bobil

Aldri før har så mange nordmenn hatt lyst til å leie bobil. I år byttes strender og parasoller i syden ut med norgesferie, og den er det mange som har lyst til å bruke til å oppleve norsk natur - og norske veier. Ifølge Finn Reise er interessen for bobilleie fire ganger så høy som i fjor, skriver Finansavisen.

P4 - 1 time siden

Mindre tro på økonomien

Nordmenns forventninger til egen og landets økonomi faller krafig, men mindre enn først fryktet. Det viser Forventningsbarometeret for 2. kvartal i år fra Finans Norge.

P4 - 3 timer siden

12 nye koronatilfeller

Det er registrert 12 nye tilfeller av koronasmitte i Norge siste døgn. Det er dobbelt så mange som døgnet før, men fortsatt betydelig lavere enn dagstallet de siste ukene. I alt 40 personer får nå behandling på sykehus for covid-19, ifølge tallene fra Folkehelseinstuttet..

P4 - 2 timer siden

Tror på stigende boligpriser

Flere meglertopper tror boligprisene skal opp. Flere sier boligprisene i Norge har steget i mai, etter en overraskende prisvekst, tross koronakrisen, i april. Ifølge DNB vil boligprisene stige med rundt en prosent i mai, og de sier antallet salg nå kun er fem prosent under normalen, skriver Finansavisen.

P4 - 2 timer siden

Varsler lenger arbeidsgiverperiode

Perioden arbeidsgiver er ansvarlig for å lønne permitterte kan igjen bli lenger. Et av krisetiltakene de siste månedene har vært at den perioden er redusert fra 15 til to dager. Arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen sier til Finansavisen at han mener det var helt riktig, selv om flere har tatt til orde for at det ble for lett å permittere.

P4 - 2 timer siden

Støre forlanger nye svar

Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre krever at olje- og energiminister Tina Bru kommer til Stortinget for å svare for seg i Equinor-saken. Han vil ha svar på om departementet fungerer som eier. Dagens Næringsliv har avdekket at Equinor har tapt 200 milliarder kroner over 20 år på selskapets USA-virksomhet.

P4 - 2 timer siden

Ungdommer kjørte hjullaster

Politiet stanset i natt to ungdommer på 14 og 15 år som var ute og kjørte med en hjullaster. De to hadde kjørt fra Arna stasjon i Bergen, til Haukeland, en strekning på rundt seks kilometer. Politiet sier de følger opp saken..

P4 - 2 timer siden

- Kan bli et enormt nederlag for Krf i dag

- Det vil være et knusende nederlag for Krf om det blir flertall for den nye bioteknologiloven i dag. Det sier politisk kommentator i Dagsavisen Arne Strand. Det ligger an til å bl en jevn avstemning når Stortinget i dag skal votere over den nye loven:.

P4 - 1 time siden

Kortbruken over fjorårets nivå

Nordmenns kortbruk er nå over fjorårets nivå. Kortbruken stupte med 30 prosent da koronakrisen slo inn, men ligger nå to prosent over fjorårets nivå, viser tall fra DNB som Dagens Næringsliv har fått. Økningen skjer til tross for at man ikke bruker penger på utenlandsreiser, klær og sko.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt