P4 > Nyheter

Tirsdag, 27 Oktober, 13:00

P4 - 07 sep. 20 kl. 06:14

Sverige bedre enn Norge

For første gang ligger Sverige bedre an enn Norge når det gjelder koronasmitte.
Etter flere store utbrudd her i landet den siste tiden, hadde Sverige lavere tall på smittetilfeller enn Norge i helgen. Trenden er også klart synkende for Sverige, mens den er økende for Norge og Danmark.
Sverige har fått kritikk for sin strategi om å holde samfunnet mer åpent enn nesten alle land i verden. Nå mener statsepidemiolog Anders Tegnell at mange har blitt immune mot sykdommen i Sverige..
Les mer på P4


Les mer om:
Sverige, Norge, Danmark, Anders Tegnell

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sverige, bedre, enn, Norge
P4 - 16 sep. 20 kl. 11:34

Mer smitte i Sverige

Norge og Sverige har nå tilnærmet like mange smittede per 100.000 innbyggere. Nye tall fra Det europeiske smittevernbyrået viser at Sverige så vidt har flere smittede enn Norge - 28,7 mot Norges 28,4.

P4 - 13 sep. 20 kl. 12:55

Norge høyere smittetall enn Sverige

Norge har nå høyere smittetall enn Sverige. Det viser nye tall fra det europeiske smittevernbyrået ECDC. Norge har 24,8 smittede pr.

P4 - 13 sep. 20 kl. 12:55

Norge høyere smittetrend enn Sverige

Norge har nå høyere smittetrend enn Sverige. Det viser nye tall fra det europeiske smittevernbyrået ECDC. Norge har 24,8 smittede pr.

Aftenposten - 07 sep. 20 kl. 06:00

Sverige fra koronaversting til topp ti i Europa

Sverige nærmer seg norsk nivå på antallet nye koronasmittede. På en måling ligger Sverige bedre an enn Norge..

NRK - 13 sep. 20 kl. 13:11

Høyere smittetrend enn Sverige

Norge har høyere smittetrend enn Sverige. Tall fra det europeiske smittevernbyrået ECDC viser at Norge har 24,8 smittede per 100.000 innbyggere.

NRK - 13 sep. 20 kl. 13:11

Høyere smittetrend enn i Sverige

Norge har høyere smittetrend enn Sverige. Tall fra det europeiske smittevernbyrået ECDC viser at Norge har 24,8 smittede per 100.000 innbyggere.

P4 - 07 sep. 20 kl. 05:52

Unge i Sverige og Norge har høy tiltro til media

Unge i Norge og Sverige stoler mer på mediene enn unge i resten av verden. Globalt sier 43 prosent mellom 18 og 24 år at de har tiltro mediene de bruker. Tilsvarende tall for Norge og Sverige er 74 prosent, viser en rapport som Stiftelsen Tinius har gjort.

VG - 16 sep. 20 kl. 11:25

Sverige har fortsatt høyere smittetrykk enn Norge

Ferske tall fra Det europeiske smittevernbyrået (ECDC) viser at Norge og Sverige nesten har samme smittetrykk. Men Sverige ligger fortsatt høyere..

P4 - 22 okt. 20 kl. 07:47

Nedgang, men bedre enn ventet for DNB

DNB hadde et overskudd på 5,5 milliarder kroner i tredje kvartal. Det er 513 millioner lavere enn i fjor, men likevel bedre enn analytikerne hadde ventet for Norges største bank. Det viser ifølge DNB at at gjeninnhentingen av norsk økonomi på flere områder har gått raskere enn mange hadde fryktet..

Dagbladet - 05 sep. 20 kl. 21:47

Norge nærmer seg Sverige

Norge har registrert omkring like mange nye tilfeller som Sverige enkelte døgn denne uka. Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet bekrefter at Norge og Sverige nærmer seg hverandre i smittetrykk..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Smitterekord i Bodø

Bodø kommune har det siste døgnet registrert sitt høyeste antall koronasmittede siden pandemien startet. 12 personer har fått påvist viruset det siste døgnet, meldte kommunen i dag. 171 er nå i karantene.

P4 - 15 minutter siden

Norge beste nasjon i Sotsji

Norge blir nå beste nasjon under OL i Sotsji for seks år siden. Det norske herrelaget i skiskyting får nå bronsemedaljen i posten etter at Jevgenij Ustjugov fra Russland tapte dopingsaken sin i Idrettens voldsgiftsrett, melder TV2. Det russiske laget vant gull på stafetten på hjemmebane, men mister nå medaljene.

P4 - 15 minutter siden

Nedgang i innlagte

Det har vært en liten nedgang i antallet innlagte med koronasmitte i Norge. 51 personer er innlagt, det er tre færre enn i går, viser tall fra Helsedirektoratet. Tre personer får respiratorbehandling, det er samme antall som i går..

P4 - 15 minutter siden

Seks pågrepet i Kripos-aksjon

Fem menn og en kvinne er pågrepet i en Kripos-aksjon mot et organisert kriminelt miljø. De seks er siktet for grov narkotikakriminalitet, opplyser Kripos. Pågripelsene skjedde på Østlandet, i tillegg ble én person pågrepet i Sverige.

P4 - 10 minutter siden

– Foreldre må få hente barna de har adoptert fra utlandet

– Regjeringen må sørge for at norske foreldre snarest kan hente hjem barna de har adoptert fra utlandet. Det sier første nestleder i Familie- og kulturkomiteen på Stortinget, Aps Anette Trettebergstuen. Flere adopsjonsbyråer krever at regjeringen gjør som de har gjort for enkelte andre grupper: å anerkjenner hentereiser som nødvendige reiser, slik at de kan reise med forsikringen i behold..

P4 - 1 time siden

Kvinne påkjørt i Leknes

En kvinne med barnevogn ble påkjørt av en bil et fotgjengerfelt i Leknes sentrum i formiddag. Det opplyser politiet i Nordland. Både kvinnen og barnet er nå sendt til legevakt, men skal ikke være alvorlig skadd..

P4 - 1 time siden

Utestenges etter rasisme

En Start-supporter som kom med rasistiske tilrop mot Sandefjord-spiller Brice Wembangomo blir nå utestengt i 60 kamper. Det skriver Fædrelandsvennen. Det var mot slutten av kampen på Sør-Arena på lørdag at supporteren, som har sesongkort på Starts hjemmebane, kom med de rasistiske ytringene.

P4 - 1 time siden

Lange køer ved teststasjon

Det er lange køer for å teste seg for koronaviruset i Bergen. Legevakten i Bergen har de nå ingen ledige timer i dag og må avvise folk som vil teste seg, skriver Bergens Tidende. Ved teststasjonen i Fyllingsdalen er det nå over fem timers ventetid, og trafikken må dirigeres av frivillige fra Røde Kors..

P4 - 2 timer siden

12 nye leger i streik

Legestreiken trappes opp. Ytterligerer 12 leger i sju kommuner tas ut fra mandag, totalt er da 35 leger tatt ut i streik. Opptrappingen er fremprovosert av KS, som ikke har tatt arbeidsgiveransvar sier Marit Hermansen i Legeforeningen.

P4 - 2 timer siden

Tjente 15 milliarder i tredje kvartal

Folketrygdfondet, eller Statens pensjonsfond, tjente nesten 15 milliarder kroner i tredje kvartal. Det viser tall de la frem i dag. Avkastningen var på 5,8 prosent og verdien på fondet er nå oppe i 272 milliarder kroner.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt