VG > Sport

Søndag, 18 April, 08:01

VG - 04 mars 21 kl. 19:46

Svenskene reagerer på Wengs gullfeiring: – Fryktelig usportslig

OBERSTDORF (VG) Heidi Weng tok over NRK-rampelyset midt under intervjuet til en beseiret Frida Karlsson. Den svenske langrennssjefen reagerer nå sterkt på hele opptrinnet..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Oberstdorf, Weng, NRK, Frida Karlsson, Wengs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Svenskene, reagerer, Wengs, gullfeiring, Fryktelig, usportslig
VG - 12 feb. 21 kl. 17:48

Bø-brødrene kom med stikk til svenskene

POKLJUKA (VG) For første gang siden 1958 vant en svenske en individuell gullmedalje. Dermed ble det også noen stikk til svenskene fra de norske, men også en hyllest av den nye verdensmesteren, Martin Ponsiluoma (25)..

E24 - 13 feb. 21 kl. 20:30

Sprengkulden krever mye strøm: Svenskene fyrte opp oljekraftverk

Sprengkulden gir høyere strømpris, og kaldt vær kan også øke faren for strømmangel. I forrige uke måtte svenskene fyre opp oljekraftverket i Karlshamn for å ha en beredskap..

NRK - 21 feb. 21 kl. 12:20

Svenskene tester seg mest i Norge

Tall Aftenposten har fått av FHI, viser at 2,1 millioner mennesker har testet seg for koronavirus i Norge. Tallene viser også at svensker i Norge har testet seg mer enn norskfødte siden sommerferien. Med en positiv andel på bare 2 prosent, ligger svenskene også under landsgjennomsnittet på positive prøver.

VG - 06 mars 21 kl. 13:57

Heidi Weng slo knockout på svenskene og sikret sølvmedaljen med genistrek

OBERSTDORF/OSLO (VG) Et fall skapte stor spenning i medaljekampen. Mot slutten tok Heidi Weng innersvingen på svenskene og avgjorde sølvkampen..

Aftenposten - 23 mars 21 kl. 22:40

Svenskene har målt sitt eget omdømme i Norden. I Norge er det blitt dårligere.

Svenskene har målt sitt eget omdømme i Norden. I Norge er det blitt dårligere..

VG - 16 jan. 21 kl. 22:30

Seere reagerer på grafikk-glipp

Flere seere reagerer på at vinneren av kveldens delfinale i MGP var oppført som vinner av duell nummer to – før duellene hadde startet..

Aftenposten - 19 jan. 21 kl. 23:13

Siv Jensen reagerer på Høie-uttalelser: – Han går altfor langt

Frp-leder Siv Jensen reagerer sterkt på helseministerens uttalelser og sier at Frp ikke ønsker alkoholskjenking i hele….

NRK - 23 jan. 21 kl. 15:43

Storbritannia reagerer mot Russland

Den britiske regjeringen reagerer på arrestasjonene i Russland i dag. Minst 1.300 er arrestert etter markeringer over hele mot arrestasjonen av Aleksej Navalnyj.

VG - 25 jan. 21 kl. 07:29

Reagerer på gjenåpningen av polet: – Ordentlig forbanna

Fagpersoner som jobber med barn og rus reagerer sterkt på gjenåpningen av Vinmonopol-butikkene – og mener det kan føre til at barn som har foreldre som drikker, skammer seg enda mer..

NRK - 04 feb. 21 kl. 17:50

Reagerer på bombefly i Norge

Den russiske ambassaden reagerer på at Norge sier ja til å utplassere amerikanske bombefly av typen B-1B Lancers i Trøndelag. Flyene kan bære atomvåpen. Dette forverrer forholdet til Russland, opplyser ambassaden i en epost til NRK..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Viktig avtale for Norge

Vår sikkerhet er avhengig av et nært og godt samarbeid med USA. Det er en allianse som har tjent Norge godt gjennom mer enn 70 år. I en urolig tid med store sikkerhetspolitiske utfordringer blir forholdet til vår viktigste allierte enda viktigere..

VG - 1 time siden

Gjert Ingebrigtsen om smittefaren: – Du må tørre å gå i krigen

Gjert Ingebrigtsen (55) angrer i etterpåklokskapens lys ikke på at han sendte sønnene sine til smittebomben inne-EM i Polen. Han mener de må avfinne seg med å måtte reise til Tokyo-OL uten å være covid-19-vaksinert..

VG - 3 timer siden

Skolebyråden om kritikk av spesialundervisning: - Veldig alvorlig

Byråd Inga Marte Thorkildsen (SV) i Oslo tar det for gitt at Utdanningsetaten følger opp kritikken mot spesialundervisningen for noen av de mest utsatte elevene i Osloskolen..

VG - 8 timer siden

Messi tok karrierens 35. tittel: – En oppvisning

(Athletic-Barcelona 0–4) Lionel Messi (33) avgjorde Copa del Rey-finalen mot Athletic Bilbao og sikret Barcelona klubbens første pokal på 721 dager..

VG - 8 timer siden

Messi tok karriererens 35. tittel i etterlengtet Barca-triumf: – En oppvisning

(Athletic-Barcelona 4–0) Lionel Messi (33) avgjorde Copa del Rey-finalen mot Athletic Bilbao og sikret Barcelona klubbens første pokal på 721 dager..

VG - 9 timer siden

Britney Spears: – Jeg har det absolutt bra

Popstjernen (39) svarer fansen på sin Instagram lørdag og forsikrer at hun både «har det bra» og «er ekstremt lykkelig»..

VG - 9 timer siden

Tsjekkia utviser russere: – Må ha gode grunner

18 ansatte ved den russiske ambassaden i Praha er utvist fra landet. Samtidg er to navngitte russiske agenter etterlyst for en eksplosjon i et tsjekkisk ammunisjonslager i 2014..

VG - 11 timer siden

Leger: – Navalnyj kan dø hvert øyeblikk

Aleksej Navalnyjs helse er kraftig forverret, ifølge leger som frykter for den fengslede russiske regimekritikerens liv..

VG - 11 timer siden

Forfatterne bak AstraZeneca-rapporten legger kortene på bordet: Dette har de fått betalt for

Flere av forfatterne bak rapporten om mistenkte AstraZeneca-bivirkninger opplyste ikke om at de hadde fått penger fra selskaper som også produserer vaksiner. Nå har de snudd, for å fjerne tvil om habilitet..

VG - 11 timer siden

Tuchel-trekk sendte Chelsea til FA-cupfinale: – Veldig stolt

(Chelsea-Manchester City 1–0) Hakim Ziyech (28) har hatt en trøblete debutsesong i Chelsea, men lørdag tok angriperen vare på en sjelden startsjanse fra trener Thomas Tuchel (47) og knuste ett av Manchester Citys fire tittelhåp..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt