VG > Nyheter

Torsdag, 24 September, 22:41

VG - 24 jan. 20 kl. 01:13

Svenske mistenkt for trippeldrap i Barcelona

En mann ble ranet og drept i sin egen leilighet før denne ble satt fyr på. Politiet mistenker at en svensk mann står bak, og at han drepte ytterligere to personer under flukten..
Les mer på VG


Les mer om:
Barcelona

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Svenske, mistenkt, for, trippeldrapi , Barcelona
P4 - 22 jan. 20 kl. 17:50

Mistenkt for trippeldrap i Spania

En svensk mann i 30-årene er pågrepet i Barcelona og mistenkt for tre drap på én time på mandag. Mannen var først mistenkt for å ha drept en person under et ran, så tent på hans leilighet og flyktet via balkongen. Deretter skal han ha drept en eldre kvinne og en mann i 50-åra med kniv, skriver Expressen.

VG - 25 jan. 20 kl. 07:21

Tidligere toppstudent pågrepet for trippeldrap

En svensk mann i slutten av 20-årene er pågrepet for trippeldrap i Barcelona. – Han var sosial og hyggelig, sier tidligere studiekamerat til Aftonbladet..

P4 - 24 okt. 19 kl. 17:22

- Berg mistenkt siden 1992

- Frode Berg skal ha vært mistenkt som spion helt siden 1992. Flere ganger de siste 27 årene skal nordmannen ha vært i søkelyset til de russiske sikkerhetstjenestene, mistenkt for å utføre etterretningsoppdrag på vegne av norsk etterretning. Det sier statsadvokat Milana Digajeva i et intervju til internkanalen til den russiske påtalemyndigheten, ifølge TV 2.

NRK - 24 okt. 19 kl. 22:27

Politiet har kontroll på mistenkt

Politiet har kontroll på en mistenkt etter knvistikkingen på Lillestrøm tidligere i kveld. Det melder de på Twitter. En person skal være kritisk skadd etter knivstikkingen.

P4 - 10 nov. 19 kl. 18:18

Mistenkt for å ha drept spedbarn

To personer er pågrepet sør i Sverige, mistenkt for å ha drept et spedbarn i en taxi i helgen. Aftonbladet skriver at det var taxisjåføren som slo alarm da spedbarnet plutselig sluttet å skrike. Politiet bekrefter at to personer er mistenkt for drap på barnet, men har foreløpig ikke kommentert opplysningene om at hendelsen skal ha skjedd i en taxi.

Aftenposten - 24 nov. 19 kl. 09:52

Tyskland har hentet hjem IS-mistenkt kvinne og barna hennes fra Syria

En IS-mistenkt tysk kvinne er blitt hentet hjem fra Syria sammen med fire barn. Det er første gang Tyskland repatrierer en IS-mistenkt person..

P4 - 26 nov. 19 kl. 13:50

To nordmenn mistenkt for drap

To nordmenn er pågrepet og mistenkt for å ha drept en mann i 30-årene i Sundsvall i Sverige tidligere denne måneden. De to ble pågrepet i Norge og ble i dag overlevert til svensk politi. Fra før er en kvinne pågrepet og mistenkt for medvirking til drap, skriver SVT..

P4 - 23 jan. 20 kl. 20:28

23 mistenkt for menneskesmugling

23 personer er pågrepet og mistenkt for å være del av et kriminelt nettverk som har smuglet 10.000 migranter fra Frankrike til Storbritannia. Nettverket er mistenkt for å ha tjent rundt 700 millioner kroner, ved å organisere ulovlige reiser for migranter fra Afghanistan, Syria, Irak og Iran, opplyser Europol..

NRK - 19 juni 20 kl. 09:03

Mistenkt for å ha gjemt liket

Politiet bekrefter at personen som er mistenkt for befatning med avdøde etter døden er den samme som opplyste om hvor liket lå. Han er mistenkt for å ha fraktet den avdøde til Vår Frelsers Gravlund, men skal ikke ha noe med selve dødsfallet å gjøre..

P4 - 19 juni 20 kl. 08:21

Skal ha fraktet avdøde til funnsted

Mannen som er mistenkt for befatning med avdøde som ble funnet i en kum på Vår Frelsers gravlund i Oslo onsdag, er ikke mistenkt for å ha noe med selve dødsfallet å gjøre. Han er mistenkt for å ha fraktet avdøde til kummen, der han selv tipset politiet om at liket lå. Avdøde er fremdeles ikke identifisert, men politiet tror det dreier seg om en person som tidligere er meldt savnet.

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Støre vil gi kommuner privatskole-veto

HAMAR (VG) Jonas Gahr Støre vil innføre en lokal vetorett, slik at kommuner og fylker selv kan bestemme omfanget av private skoler..

VG - 6 timer siden

Navalnyjs leilighet i Moskva skal være beslaglagt

Samtidig som opposisjonslederen Aleksej Navalnyj (44) prøver å komme seg etter forgiftningen, skal leiligheten hans hjemme i Moskva være beslaglagt av russisk rett..

VG - 6 timer siden

Ap vil stoppe lønnsgaloppen på toppen: – Tøffere enn før

Avgåtte statsråder får full etterlønn uten å måtte søke jobb, slik andre arbeidsløse må. Det oppleves som urettferdig, mener Masud Gharahkhani (Ap), som åpner for lønnskutt for toppsjefer i staten og politikere..

VG - 7 timer siden

Ap-Jonas vil ha statlig industri-comeback

ELVERUM (VG) Jonas Gahr Støre vil ta staten inn i flere, nye næringer og åpner for å opprette splitter nye statsselskaper hvis han vinner valget..

VG - 8 timer siden

Donald Trump om valget: – Jeg tror dette vil ende i Høyesterett

Donald Trump forbereder seg på at Høyesterett kan komme til å avgjøre utfallet av presidentvalget. Derfor er det viktig for Trump å få erstattet plassen til avdøde Ruth Bader Ginsburg for å få på plass nok en konservativ høyesterettsdommer..

VG - 10 timer siden

Fem coronavaksiner er godkjent til bruk: – Vanskelig å forstå

Tre land har godkjent coronavaksiner til bruk på sin egen befolkning, selv om de ikke vet om vaksinen faktisk har noen effekt..

VG - 12 timer siden

Studentene fikk en tøff coronavår

Hver fjerde fagskolestudent svarer at det var vanskelig å fortsette utdanningen..

VG - Igår: 17:30

Full storm i Nord-Norge:– Nedblåste trær, trampoline på avveie og båter på rek

Etter at stormen herjet i Lofoten, traff uværet onsdag kveld Troms med full styrke..

VG - 18 timer siden

Trump vil ikke garantere fredelig maktoverføring

Uten en fredelig overføring av makten, er det Hviterussland, sier den republikanske senatoren Mitt Romney om president Donald Trumps siste uttalelser..

VG - Igår: 17:30

Full storm i Nord-Norge: 2000 uten strøm i Troms

Det er varslet storm i Lofoten, Vesterålen og deler av Troms. Etter at uværet har herjet for fullt i den ytterste delen av Lofoten, har stormen onsdag kveld truffet Troms..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt