NRK > Nyheter

Saturday, 04 April, 20:43

NRK - 27 Feb 20 kl. 16:56

Svenske kan ha smittet 40

En svenske som var smittet av det nye koronaviruset kan ha smittet et 40-talls personer i Göteborg. Den smittede er innlagt etter å ha testet positivt for det nye koronaviruset og nå jobbes det å kontakte folk som har hatt nærkontakt med mannen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Göteborg

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Svenskekan ha , smittet40
NRK - 29 Feb 20 kl. 11:48

Nok en svenske smittet av korona

I Sverige er ytterligere en person smittet av koronaviruset. Personen har tilhold i det sørvestlige Sverige. Til sammen er 12 svensker nå smittet av viruset..

NRK - 27 Feb 20 kl. 16:56

Koronasmittet kan ha smittet 40

En svenske som var smittet av det nye koronaviruset kan ha smittet et 40-talls personer i Göteborg. Den smittede er innlagt etter å ha testet positivt for det nye koronaviruset og nå jobbes det å kontakte folk som har hatt nærkontakt med mannen..

NRK - 13 Mar 20 kl. 18:09

Thorsby smittet av koronavirus

Den norske fotballspilleren Morten Thorsby har blitt smittet av koronavirus, melder VG. 23-åringen spiller for italienske Sampdoria. Hans svenske lagkamerat Albin Ekdahl skal også være smittet..

P4 - 27 Feb 20 kl. 19:12

Svenske kan ha smittet 40 andre

En svenk mann som er smittet av koronaviruset kan ha smittet et førtitalls personer. Mannen i 30-årene ble smittet av viruset da han var på feire i Nord-Italia. Mannen har vært i kontakt med 40 andre personer som helsepersonell nå forsøker å komme i kontakt med for å hindre videre smitte, melder NTB.

P4 - 25 Mar 20 kl. 18:17

18 døde i Stockholm-regionen siste døgn

18 personer som var smittet av koronaviruset har mistet livet i Stockholm-regionen det siste døgnet. Deto pplyser helsedirektøren i Region Stocholm i kveld. 300 får nå behandling på sykehus i den svenske hovedstaden.

P4 - 16 Mar 20 kl. 12:11

1.169 er smittet

96 nye personer er bekreftet smittet av koronaviruset det siste døgnet. Det viser oppdaterte tall Folkehelseinsituttet nå har lagt ut. Totalt har 1.

P4 - 09 Mar 20 kl. 18:20

192 smittet av koronaviruset

23 personer er bekreftet smittet av koronaviruset i Norge det siste døgnet. Dermed er 192 personer til å smittet av viruset her i landet, opplyser Folkehelseinsituttet nå i kveld. De fleste har blitt smittet i utlandet, mens 55 har blitt smittet i Norge.

P4 - 31 Jan 20 kl. 17:35

Ingen fare for spredning

Det skal ikke være noe fare for at kvinnen som er smittet av coronaviruset i Sverige har smittet andre. Det opplyste svenske folkehelsemyndigheter på en pressekonferanse i kveld. Kvinnen har vært på reise i Wuhan-området i Kina der viruset først oppstod.

P4 - 12 Mar 20 kl. 09:35

621 personer er nå smittet i Norge

621 personer er nå smittet av koronaviruset i Norge. Men, siste døgn har det vært færre nye smittede - 163 - opplyste Folkehelseinstituttet på et møte i Beredskapsutvalget i dag. 385 av disse er smittet i utlandet, mens 105 har blitt smittet i Norge..

P4 - 13 Mar 20 kl. 12:19

750 er smittet

750 personer er nå bekreftet smittet av koronaviruset i Norge. Det opplyser Folkehelseinsituttet nå. Det er 131 nye tilfeller siden i går.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Mot lønnskutt i engelsk fotball

Den engelske toppserien Premier League ber spillerne godta et lønnskutt på 30 prosent. Så lenge klubbene ikke spiller, har de ikke inntekter. Spillerforeningen PFA sier de heller bidrar på andre måter, og at forslaget vil bety tapte skatteinntekter..

NRK - 30 minutter siden

Spansk hotell tar inn flyktninger

En hotelleier utenfor Madrid har åpnet det stengte anlegget igjen, og gitt husrom til over 60 flyktninger. Hotellet var stengt på grunn av de strenge smittetiltakene, melder Reuters. De ansatte er permittert, men jobber gratis for å hjelpe gjestene..

NRK - 45 minutter siden

Brannskadde koalaer har kommet seg

I Australia har mange brannskadde koalabjørner kommet seg nok til at de er satt ut i sitt naturlige miljø. De voldsomme skogbrannene i landet for noen måneder siden kostet trolig 25.000 koalaer livet, og arten er dermed truet, melder Sveriges Radio..

NRK - 1 time siden

Fløyet til sykehus etter ulykke

En person ble hardt skadd i en trafikkulykke på Mysen i Østfold, og er fraktet til sykehus i luftambulanse. To personbiler kolliderte nord for Eidsberg stasjon..

NRK - 1 time siden

Skatteetaten skal sjekke mottakere

Skatteetaten får ansvar for å ettergå bedrifter som mottar koronastøtte. I den siste krisepakken satte regjeringen av 20 milliarder kroner i måneden for å hjelpe bedrifter. De som gir gal informasjon risikerer straffeskatt, bøter og fengselsstraff..

NRK - 1 time siden

Brøt karantene, ble anmeldt

En innbygger i Kristiansund er anmeldt av kommunen for ikke å ha sittet hjemme etter en reise til Storbritannia. Personen gikk på jobb i stedet for i 14 dagers hjemmekarantene. Både personen selv og minst tre andre har fått påvist korona-smitte..

NRK - 1 time siden

Løvinne døde i ulykke i Dyreparken

Løvinnen Leia (12) døde i en ulykke i Kristiansand Dyrepark på fredag, skriver Fædrelandsvennen. Hendelsen skal ha skjedd foran besøkende og Dyreparken vet ikke sikkert hvordan ulykken skjedde. Etter gårsdagens ulykke er det fire løver igjen..

NRK - 1 time siden

Bryant valgt inn i Hall of Fame

Basketballstjernen Kobe Bryant, som mistet livet i en tragisk helikopterulykke i januar, er valgt inn i sportens Hall of Fame. Bryant vant fem NBA-titler med Los Angeles Lakers og var allstar-uttatt 18 ganger..

NRK - 1 time siden

Vurderer kutt i oljeproduksjonen

– Norge vil vurdere å kutte i oljeproduksjonen dersom flere store produsent-land gjør det samme. Det skriver olje- og energiminister Tina Bru i en e-post til Reuters. Oljeprisfallet de siste ukene bunner i en konflikt mellom Russland og OPEC-landene..

NRK - 1 time siden

Viral ski-video fra leiligheten

Phillip Klein Herrero måtte avlyse skiferien sin og holde seg hjemme i Barcelona på grunn av korona-pandemien. Videoen han brukte fridagene til å lage går viralt. - Jeg hadde en kreativ gnist, sier han til AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt