VG > Nyheter

Tirsdag, 07 Juli, 16:36

VG - 03 juni 20 kl. 07:58

Svensk statsepidemiolog: – Vi burde satt inn flere tiltak

Anders Tegnell tar selvkritikk i et nytt intervju. Han mener Sverige burde gjort mer i en innledende fase..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tegnell, Sverige

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Svensk statsepidemiologVi , burde, satt, inn, flere, tiltak
P4 - 03 juni 20 kl. 07:19

Tegnell mener flere tiltak burde vært innført

Sverige burde ha satt inn flere tiltak mot kornaviruset fra begynnelsen av. Det erkjenner statsepidemiolog Anders Tegnell. Til Sveriges Radio sier han at om landet skulle støte på samme sykdom, med nøyaktig det man vet om korona i dag, så tror han at de hadde valgt å gjøre noe midt i mellom det som Sverige har gjort og resten av verden har gjort.

Dagbladet - 25 mai 20 kl. 21:52

Tegnells forgjenger:- Sverige gjør feil

Sveriges forrige statsepidemiolog, Annika Linde, har støttet Tegnell tidligere. Nå sier hun at Sverige burde ha stengt ned..

Aftenposten - 27 mars 20 kl. 13:56

Sveriges statsepidemiolog tar norsk kritikk med ro

Sveriges linje i kampen mot pandemien vekker oppsikt blant mange, og enkelte norske smittevernleger er kritiske. Det tar statsepidemiolog Anders Tegnell med ro..

NRK - 29 april 20 kl. 08:19

Tegnell: Burde satsa på eldreomsorg

Statsepidemiolog i Sverige Anders Tegnell seier til SVT at koronaviruset var meir uberegnelig enn dei hadde venta. Han seier at dei angrar på at dei ikkje satsa meir på å styrke eldreomsorga tidlegare, da koronaviruset først begynte å feste grepet..

P4 - 06 juni 20 kl. 23:05

Mener Tegnell må gå

I Sverige mener lederen for Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, at statsepidemiolog Anders Tegnell må gå av. Åkesson mener at den svenske koronastrategien er basert på løst forankrede antakelser og har mislyktes. Tegnell selv har erkjent at Sverige burde gjort mer for å bremse koronasmitten fra starten av utbruddet..

P4 - 03 juni 20 kl. 14:39

Tegnell forsvarer fortsatt strategi

Til tross for svært høye dødstall forsvarer fortsatt Sveriges statsepidemiolog, Anders Tegnell, strategien de har gått for. I et intervju med Sveriges Radio tidligere i dag, uttalte Tegnell at Sverige burde ha innført flere tiltak tidligere. Mange oppfattet uttalelsen som en erkjennelse over at svenske helsemyndigheter har feilet.

P4 - 13 juni 20 kl. 10:33

Eksperter tror ikke på koronarunde nr. 2

To svenske eksperter går nå i mot landets statsepidemiolog og sier at de ikke tror det kommer et nytt utbrudd nummer to av koronaviruset. Til Aftonbladet sier de svenske professorene Agnes Wold og Bjørn Olsen at for at det skal bli et nytt utbrudd så må viruset muteres kraftig, noe de ikke tror kommer til å skje med covid-19. I går sa statsepidemiolog Anders Tengell at folk måtte forberede seg på en runde to av pandemien som trolig kommer til høsten.

Dagbladet - 15 april 20 kl. 08:13

- Kan få store konsekvenser

Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell er kritisk til at Donald Trump kutter pengestøtten til WHO..

Dagbladet - 02 april 20 kl. 15:02

Erkjenner å ha mislyktes

Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell vedgikk at strategien myndighetene har valgt, ikke har oppnådd det de ønsket..

Dagbladet - 26 mars 20 kl. 21:23

- Sverige gjør riktig. Alle andre gjør feil

Sveriges tidligere statsepidemiolog og WHO-rådgiver er sikker i sin sak. - Det blir spennende å se hvem som har rett om et år..

Fler nyheter fra VG

VG - 6 timer siden

Sverige: Alvorlige brudd ved 91 sykehjem – sliter med bemanning og for dårlig hygiene

40 kommuner har stått for 70 prosent av dødsfall på sykehjem i Sverige, ifølge svenske helsemyndigheter..

VG - 8 timer siden

Melbourne stenger ned etter smitteutbrudd

Hele delstaten Victoria i Australia blir nå stengt ned. Strenge restriksjoner er nødvendig for å unngå en «tragedie», sier delstatsminister Daniel Andrews..

VG - 11 timer siden

FN-gransker: USAs angrep på Soleimani i strid med internasjonal lov

USAs droneangrep som tok livet av den iranske generalen Qasem Soleimani og ni andre i Bagdad i januar, var et brudd på folkeretten, mener en FN-topp..

VG - 13 timer siden

Les dagens VG her!

I dagens avis kår du oversikten over hvilke sentral punkter i Lørenskog-saken som fremstår som ubesvarte og hvor politiet jakter intenst på svar..

VG - 14 timer siden

Atlanta rammet av ny tragedie – Secoriea Turner (8) skutt og drept på uavhengighetsdagen

Åtte år gamle Secoriea Turner ble drept 4. juli, da flere personer skjøt mot bilen hun satt i. Hun var blant flere barn som i helgen ble drept i skyteepisoder rundt om i USA..

VG - 18 timer siden

Endrer valgloven i USA: Stater kan overstyre valgmenn

Høyesterett har bestemt at valgmannsforsamlingen kan bli pålagt å stemme på den kandidaten flertallet i staten de representerer stemte på..

VG - 22 timer siden

Omdestillerte seg gjennom krisen: Slik gikk de fra brennevin til håndsprit

GRIMSTAD (VG) Valget sto mellom å permittere eller å tenke nytt. Tre måneder senere har Det Norske Brenneri solgt 700.000 flasker med sprit som ikke kan drikkes..

VG - Igår: 06:16

Raja varsler at han vurdere å ikke stille som lederkandidat

NOREFJELL (VG) Abid Raja (V) varsler at han ikke vil gå inn i noen opprivende lederkamp – og at han har sagt ja til å bli nominert til fire nye år på Stortinget..

VG - Igår: 21:45

Blir nok ikke billigere jordbær

Da varmebølgen traff Østlandet manglet flere produsenter plukkere. Nå kan kjølig vær føre til færre jordbær på markedet..

VG - 02 juli 20 kl. 08:20

Smittetallene øker i «Trump-land»

Tre av fire nye tilfeller av coronasmitte skjer i republikanske delstater. Før var det de demokratiske delstatene som ble hardest rammet. Årsaken er i stor grad politisk, mener USA-kjenner..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt