VG > Nyheter

Sunday, 17 February, 01:01

VG - 11 Feb 19 kl. 20:43

Svensk politi etter at familie forsvant: Drapsmistenkt kan ha rømt landet

En kvinne er forsvunnet etter bråk i en leilighet i Avesta i Sverige i helgen. Politiet tror hun ble drept av en mann i 40-årene..
Les mer på VG


Les mer om:
Avesta, Sverige

Dele artikeln

288 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Svensk politi, etterat , familie, forsvant, Drapsmistenktkan ha , rømt landet
NRK - 13 Nov 18 kl. 21:13

Nordmann funnet død i Thailand

En mann fra Skjåk i Oppland er funnet død i Thailand. Kripos har bistått thailandsk politi i etterforskning av saken etter at norsk politi 5. november ble informert om saken.

VG - 09 Jan 19 kl. 21:11

Lørenskog-forsvinningen: Møtte sivilt politi på bensinstasjon

LØRENSKOG (VG) Få timer etter at Anne-Elisabeth Falkevik Hagen (68) forsvant fra sitt hjem 31. oktober i fjor, traff ektemannen Tom Hagen (68) sivilt politi på en bensinstasjon i nærheten..

VG - 22 Nov 18 kl. 09:55

Har funnet levninger i ni år gammel drapssak i Danmark

Dansk politi bekrefter at de har funnet levninger etter Lisbet Nielsen, som forsvant sporløst i 2009..

NRK - 09 Nov 18 kl. 08:40

3000 leter etter savnet gutt

På den svenske vestkysten mellom Göteborg og Malmö. leter politi, forsvar og letemannskaper etter en 12 år gammel gutt som har vært savnet i over to døgn. Dante har Downs syndrom og gikk tur med hunden da han forsvant.

NRK - 04 Oct 18 kl. 17:44

Krever svar om forsvunnet dissident

Tyrkias utenriksdepartement kaller den saudiske ambassadøren inn på teppet etter at journalisten Jamal Khashoggi forsvant tirsdag, skriver France 24. Den saudiske dissidenten Khashoggi forsvant etter han var på Saudi Arabias ambassade i Istanbul..

NRK - 09 Jan 19 kl. 16:03

Kampfly savnet i Frankrike

En leteaksjon er i gang i Jurafjellene, etter at et fransk kampfly forsvant fra radaren. To flygere fra det franske forsvaret er i Mirage-flyet, som ikke vær væpnet da det forsvant. Snø og dårlig sikt gjør leiteaksjonen vanskelig, melder NTB..

NRK - 17 Jan 19 kl. 06:21

Digitale spor i forsvinningssaken

I tiden etter at Anne-Elisabeth Hagen forsvant, har politiet samlet inn enorme mengder med elektronisk informasjon fra nærområdet. Det har nå gått over 11 uker siden Hagen forsvant fra sitt hjem på Fjellhamar 31. oktober i fjor..

NRK - 14 Jan 19 kl. 21:44

TV 2: Hagens familie med ny appell

Familien til savnede Anne-Elisabeth Hagen skal komme med en ny appell i kveld, ifølge TV 2. Det skal skje på kveldens Åsted Norge. Samtidig hevder TV 2 at politiet har en teori om Hagen kan ha blitt dopet ned før hun forsvant..

Aftenposten - 10 Oct 18 kl. 17:35

Den saudiarabiske journalisten kan ha gått rett i en felle. Like etter at han forsvant, forlot en varebil konsulatets garasje.

ISTANBUL (Aftenposten): Jamal Khashoggi forsvant sporløst for over en uke siden. Etterforskningen retter seg nå mot 15 saudiarabiske menn..

NRK - 09 Nov 18 kl. 17:19

Brillene til savnet 12-åring funnet

Svensk politi skal ha funnet brillene til en 12 år gammel gutt med Downs syndrom som har vært savnet siden tirsdag, opplyser kilder som deltar i leteaksjonen. Flere tusen deltar i søket etter Dante, som forsvant i Fallkenberg sør i Sverige tirsdag..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Legger ned postrute: – Må bruke en hel dag for å hente posten

1. april kommer ikke lenger posten ut til øya Spildra i Troms. Roy-Iver Isaksen frykter det kan bety slutten for næringslivet..

VG - 12 timer siden

Stoltenberg: NATO varsler Huawei-vurdering

MÜNCHEN (VG) NATO-landene diskuterer nå en mulig felles holdning til å handle teknologi fra Huawei og andre kinesiske selskap. Det bekrefter generalsekretær Jens Stoltenberg overfor VG..

VG - 6 timer siden

Sammenstøt mellom politi og demonstranter i Albania

Politi og demonstranter støtte sammen utenfor nasjonalforsamlingen i Tirana lørdag. Vannkanoner og tåregass ble tatt i bruk for å spre demonstrantene..

VG - 8 timer siden

Solberg: Kan ikke nekte norske IS-krigere å komme hjem

MÜNCHEN (VG) Statsminister Erna Solberg sier at regjeringen ikke vil motsette seg at norske IS-krigere og deres barn kan få komme til Norge. Det skal dreie seg om et 30-talls norske borgere som trolig har overlevd krigen, og omlag like mange barn..

VG - 8 timer siden

Oslo Ap mener Ap-kvinne har sextrakassert Ap-mann

Oslo Ap har konkludert med at en kvinnelig Ap-politiker i en bydel i Oslo har brutt partiets retningslinjer for seksuell trakassering. En mannlig kollega sendte et varsel og har fått støtte..

VG - 9 timer siden

Knivstikking i Bergen: – En er siktet for drap

Ti personer er pågrepet etter at en mann i 20-årene døde etter å ha blitt knivstukket i Bergen fredag kveld..

VG - 14 timer siden

4000 «Gule vester» demonstrerer i Paris

PARIS/MONTELIMAR (VG) De siste målingene viser at flest franskmenn vil at de gule vestene skal gi seg. – Denne målingen betyr ingenting for oss, sier demonstranter i Paris til VG..

VG - I førrgår: 11:43

NRK: Valdres-moren delvis frikjent i ankesaken

Moren i den såkalte Valdres-saken frikjennes for å ha hensatt datteren i hjelpeløs tilstand, men dømmes for grov mishandling..

VG - I førrgår: 10:15

Oversvømmelser i Bodø skaper kaos

Store nedbørsmengder har skapt trøbbel i Nord-Norge torsdag..

VG - I førrgår: 09:00

Foreldre stengte barna inne i hundebur

Tirsdag ble en mor og en far arrestert i Texas etter at fire små barn ble funnet i en hundekennel dekket av avføring, og uten mat og vann..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt