NRK > Nyheter

Tirsdag, 07 Juli, 17:20

NRK - 03 juni 20 kl. 21:39

Svensk politi brukte pepperspray

Politiet i Stockholm grep inn og løste opp en anti-rasisme-demonstrasjon på Sergels Torg i sentrum av Sveriges hovedstad. Senere har det vært sammenstøt både ved Slottet og ved Stockholms største T-banestasjon...
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Stockholm, Sergels Torg, Sveriges, Slottet, Stockholms

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Svensk politi, brukte, pepperspray
VG - 11 juni 20 kl. 15:19

Politiet brukte pepperspray mot mann med gasspistol

Politiet i Øst brukte pepperspray da en mann med en pistolliknende gjenstand i en bag ikke etterkom deres pålegg..

NRK - 10 feb. 20 kl. 14:48

Pepperspray mot Nav

Politiet har pågrepet en person som var utagerende og brukte en type pepperspray inne hos Nav i Harstad. Omstendighetene er uklare, får NTB opplyst hos Troms politidistrikt. Personen blir avhørt..

P4 - 03 juni 20 kl. 22:24

Brukte pepperspray mot demonstranter

Svensk politi har rykket ut for å få kontroll på et demonstrasjonstog i støtte til markeringene etter George Floyds dødsfall i USA. Politiet har brukt pepperspray mot flere demonstranter etter å ha fått flasker og stein kastet etter seg, melder Aftonbladet. Også i Athen er det voldsomme demonstrasjoner.

P4 - 15 feb. 20 kl. 21:39

Sprayet leietakere med pepperspray

En huseier i 50-årene er pågrepet etter at han brukte pepperspray mot flere leietakere i Bergen i kveld. Mannen er nå siktet for kroppskrenkelse og besittelse av våpen, opplyser politiet. De fire fornærmede får nå helsetilsyn..

P4 - 10 feb. 20 kl. 14:51

Utagerte med pepperspray

En person oppførte seg utagerende og brukte en type pepperspray hos Nav i Harstad i ettermiddag. Vedkommende er pågrepet og blir avhørt. Det er uklart hvor mange osm ble bererørt og det er også uklart akkurat hva som har skjedd, melder politiet..

P4 - 21 feb. 20 kl. 17:48

Politiet brukte pepperspray

I Porsgrunn har politiet brukt pepperspray i forbindelse med en slåsskamp fredag ettermiddag. Årsaken er at en av de involverte skal ha vært vanskelig å ha med å gjøre da politiet kom, skriver Politiet i Sør-Øst på Twitter. En person skal ha blitt slått med biljardkø i slåsskampen..

P4 - 21 april 20 kl. 22:57

Væpnet aksjon i Alta

Væpnet politi aksjonerte i Bossekop i Alta i kveld, etter melding om en utagerende jente med en kniv i en butikk. Politiet brukte pepperspray og fikk kontroll på situasjonen. Jenta får nå behandling, og de ansatte er uskadd..

NRK - 20 feb. 20 kl. 22:02

Tollsjef risikerer pepperspray-bot

Tolldirektør Øystein Børmer risikerer en personlig bot på 40 000 kroner, etter flere lovbrudd i direktoratet. I fjor avdekket NRK kritikkverdige forhold rundt Tolldirektoratets pepperspray-bevæpning. Nesten 300 tollere gikk med pepperspray i beltet..

NRK - 27 mai 20 kl. 07:57

Pepperspray mot demonstranter

Opprørspolitiet i Hongkong bruker onsdag pepperspray mot demonstranter, og øyenvitner rapporterer til Reuters om kaotiske scener. En ny foreslått sikkerhetslov har ført til at demonstrasjoner fra demokratiforkjempere igjen har blusset opp.

NRK - 07 mars 20 kl. 17:21

Bråk ved grenseposter på Kypros

Politiet på Kypros brukte lørdag pepperspray mot demonstranter ved en grenseovergang mellom den greske og tyrkiske delen av øya, melder AP. Fire av ni grenseoverganger har vært stengt siden slutten av februar for å hindre spredning av koronaviruset..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Menneskeleg svikt bak togkrasj

I fjor sommar kolliderte to tog på Flåmsbana etter dei kom inn på same spor. Havarikommisjonen konkluderer med at ulukka truleg skjedde som følgje av mangelfulle tryggleiksrutinar og menneskeleg svikt..

NRK - 10 minutter siden

Ber utestedene skjerpe seg

Helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) gir kommunene beskjed om at kontrollen med utelivet må bli strengere. – Jeg er bekymret over at smittevernreglene ikke overholdes på utesteder og restauranter, sier Høie..

NRK - 10 minutter siden

Oslo Børs endte svakt ned

Hovedindeksen på Oslo Børs endte tirsdag på 808,92 poeng. Det var en nedgang på 0,13 prosent. Det var mye rødt på børsen tirsdag, blant annet sank energisektoren med 0,03 prosent, mens sjømat og shipping begge falt med 0,51 prosent..

NRK - 15 minutter siden

Mange saker knyttet til Kina

Nesten halvparten av rundt 5000 aktive FBI-saker som skal motvirke spionasje, er knyttet til Kina, sier en FBI-direktør til Reuters. Det betyr at FBI åpner en slik sak knyttet til Kina hver tiende time, ifølge nyhetsbyrået..

NRK - 30 minutter siden

Motorsyklist skadd

Ein motorsyklist er skadd i ei trafikkulukke påFyvei 661 Furland i Vestnes. Motorsyklisten har kollidert med ein bil, og blir frakta til sjukehuset i Ålesund, opplyser politiet. Skadeomfanget er ikkje kjend.

NRK - 30 minutter siden

To skadet etter utforkjøring

To personer er trolig alvorlig, men ikke kritisk skadet, etter at de kjørte ut i en kurve i veien, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Det skal, ifølge politiet, være snakk om en kvinne og en mann i 60-årene. Begge er tatt med til sykehus..

NRK - 45 minutter siden

En person skadd i trafikkulykke

En person skal være skadet etter en personbil og en firehjuling kolliderte på Skjervøy i Nord-Troms. Brannbil og ambulanse er på stedet ifølge Framtid i Nord. Rune Nilsen i Troms politidistrikt sier at politiet er på vei, men at de har punktert..

NRK - 1 time siden

Julemarkedet i Bergen avlyst

Årets julemarked på Festplassen i Bergen er avlyst. Det sier Steinar Kristoffersen og Thomas Ottesen i Bergen Julemarked AS til BA. Julemarkedet som i fjor hadde en halv million mennesker resulterte i en omsetning på 32 millioner kroner..

NRK - 1 time siden

Kvinne påkjørt av traktor

En kvinne er påkjørt av en traktor ved Fylkesvei 6822 på Frosta i Trøndelag. Luftambulanse er på vei. Kvinnen glir inn og ut av bevissthet, opplyser politiet til NRK.

NRK - 1 time siden

Ber om å forlenge humanitær hjelp

Tyskland og Belgia har bedt FNs sikkerhetsråd om å stemme for å forlenge autorisasjonen til å krysse grensen til Syria med humanitær hjelp, melder AFP. Russland er ifølge nyhetsbyrået ventet å legge ned veto mot forslaget..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt