VG > Nyheter

Friday, 21 February, 03:43

VG - 25 Aug 19 kl. 03:33

Svensk avis: Eks-soldat jaktes for drap på Gert-Inge (70)

To ukrainske menn er mistenkt for drapet på Gert-Inge Bertinsson (70). Den ene av dem, en 47 år gammel ekssoldat, er fortsatt på frifot..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Gert-Inge Bertinsson, Gert-Inge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Svensk avis, Eks-soldat, jaktes, for, drap, Gert-Inge70
P4 - 14 Jun 19 kl. 13:10

Sliten soldat førte til bevæpnet aksjon

Bevæpnet politi i Kongsberg rykket ut til det som viste seg å være en sliten soldat i ettermiddag. Politiet fikk flere meldinger om en person med våpen som oppførte seg rart og hadde stakkato gange. Da de kom fram fant de en svært sliten soldat som hadde gått seg bort under en utmarsj..

NRK - 27 Oct 19 kl. 08:21

Tyrkisk soldat drepen i Syria

Den tyrkiske forsvarsministeren seier at ein soldat er drepen og fem er såra i eit angrep av den kurdiske YPG-militsen i Ras al-Ayn-regionen i Syria, melder Reuters..

NRK - 27 Oct 19 kl. 08:21

Ein soldat drepen i Syria

Den tyrkiske forsvarsministeren seier at ein soldat er drepen og fem er såra, i eit angrep av militante i Ras al-Ayn-regionen i Syria, melder Reuters..

NRK - 30 Aug 19 kl. 18:25

USA-soldat drept i Afghanistan

En amerikansk soldat ble drept i kamp i Afghanistan torsdag, ifølge den NATO-ledede styrken i landet, melder Reuters. USA forsøker å forhandle om en slutt på krigen som har vart i nærmere 18 år..

NRK - 06 Oct 19 kl. 21:44

FN-soldat drept i Mali

En soldat fra FNs fredsbevarende styrker ble drept og fire andre såret i et angrep i Mali søndag. En patrulje med FN-soldater ble rammet da en veibombe eksploderte. .

NRK - 15 Oct 19 kl. 23:41

Hevder Syria drepte tyrkisk soldat

Tyrkias president Erdogan hevder i et intervju at det var syriske regjeringsstyrker som stod bak et angrep mot byen Manbij, hvor en tyrkisk soldat ble drept. Åtte andre tyrkere ble skadd i angrepet. Det skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - I førrgår: 13:41

Soldat drept i kamper i Øst-Ukraina

En ukrainsk soldat er drept og flere andre såret i Øst-Ukraina. Kampene i området var de verste på flere måneder. Det ukrainske militæret opplyser at soldatene ble beskutt av prorussiske separatister tirsdag..

NRK - 08 Aug 19 kl. 08:06

Skylder på Palestina for død soldat

Israels statsminister Benjamin Netanyahu gir Palestina skylden for drapet på en soldat funnet ved Vestbredden, skriver Reuters. Soldaten ble funnet med flere knivstikk i kroppen, og i sin første pressemelding la ikke militæret skylden på noen..

P4 - 23 Dec 19 kl. 07:45

Soldat drept i Afghanistan

En amerikansk soldat er drept etter at en bombe gikk av i Afghanistan. Det bekrefter det amerikanske forsvaret, som ikke ønsker å gi nærmere detaljer om hendelsen. Rundt 20 amerikanske soldater er drept som følge av kamphandlinger i år..

Aftenposten - 10 Jun 19 kl. 11:00

Drusere får milliondusør etter å ha funnet savnet israelsk soldat

Tre drusere som fant levningene av en savnet israelsk soldat, har krav på 10 millioner dollar i dusør, slår israelsk høyesterett fast..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Bombebrevene i Nederland: Slik jakter politiet avsenderen

Siden januar er ti brevbomber blitt sendt til ulike adresser i Nederland. Nå frigir politiet nye spor, i håp om å finne avsenderen..

VG - 4 timer siden

Frykter Stone-benådning: – Noe som ligner på på autoritære systemer

Jusprofessor Geir Stenseth mener dommen mot Roger Stone er uproblematisk, men frykter konsekvensene dersom han blir benådet..

VG - 6 timer siden

Sædcella i Stange fortsetter å skape strid

Opprinnelig skulle statuen stå ved Uthuskrysset, men Statens vegvesen mener det blir vanskelig. Dermed har den 11,5 meter høye skulpturen enda ikke fått et hjem..

VG - 7 timer siden

Angrepet i Hanau: Dette vet vi om den antatte gjerningsmannen

Tyske myndigheter har identifisert mannen bak angrepet som 43 år gamle Tobias R. I et manifest lagt ut på nettet, skal tyskeren ha fremmet ekstremt rasistiske motiver og frykt for forfølgelse..

VG - 9 timer siden

Roger Stone dømt til tre år og fire måneders fengsel

Dommen mot Donald Trumps venn og tidligere rådgiver var langt lavere enn aktoratets opprinnelige anbefaling..

VG - 12 timer siden

To personer omkom i snøskred på Svalbard

To tyske statsborgere er bekreftet omkommet i et snøskred ved Fridtjofbreen på Svalbard..

VG - Igår: 23:57

Elleve døde etter skytedrama i Tyskland – etterforskes som terror

Forbundskansler Angela Merkel sier til det tyske folk at hun er i dyp sorg, og at det ser ut som skytingen er høyreekstremt og rasistisk motivert..

VG - 12 timer siden

Ras på Svalbard

Det har gått et ras i Barentsburg på Svalbard..

VG - 17 timer siden

Jente (17) funnet død i Tromsø: – Har vært andre personer på stedet

To menn i 20-årene er siktet for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand etter at en 17 år gammel jente ble funnet død i Tromsø sentrum tirsdag kveld..

VG - Igår: 23:57

11 døde etter skytedrama i Tyskland - etterforskes som terror

Den antatte gjerningsmannen etterlot seg ifølge tyske medier et tilståelsbrev og en video. Nå etterforskes skytingen som terror..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt