VG > Nyheter

Tuesday, 17 September, 10:27

VG - 25 Aug 19 kl. 03:33

Svensk avis: Eks-soldat jaktes for drap på Gert-Inge (70)

To ukrainske menn er mistenkt for drapet på Gert-Inge Bertinsson (70). Den ene av dem, en 47 år gammel ekssoldat, er fortsatt på frifot..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Gert-Inge Bertinsson, Gert-Inge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Svensk avis, Eks-soldat, jaktes, for, drap, Gert-Inge70
P4 - 14 Jun 19 kl. 13:10

Sliten soldat førte til bevæpnet aksjon

Bevæpnet politi i Kongsberg rykket ut til det som viste seg å være en sliten soldat i ettermiddag. Politiet fikk flere meldinger om en person med våpen som oppførte seg rart og hadde stakkato gange. Da de kom fram fant de en svært sliten soldat som hadde gått seg bort under en utmarsj..

NRK - 30 Aug 19 kl. 18:25

USA-soldat drept i Afghanistan

En amerikansk soldat ble drept i kamp i Afghanistan torsdag, ifølge den NATO-ledede styrken i landet, melder Reuters. USA forsøker å forhandle om en slutt på krigen som har vart i nærmere 18 år..

NRK - 08 Aug 19 kl. 08:06

Skylder på Palestina for død soldat

Israels statsminister Benjamin Netanyahu gir Palestina skylden for drapet på en soldat funnet ved Vestbredden, skriver Reuters. Soldaten ble funnet med flere knivstikk i kroppen, og i sin første pressemelding la ikke militæret skylden på noen..

Aftenposten - 10 Jun 19 kl. 11:00

Drusere får milliondusør etter å ha funnet savnet israelsk soldat

Tre drusere som fant levningene av en savnet israelsk soldat, har krav på 10 millioner dollar i dusør, slår israelsk høyesterett fast..

NRK - 14 Jun 19 kl. 12:43

Rykket væpnet ut til sliten soldat

Politiet i Kongsberg rykket i dag ut etter en melding om en person med våpen som oppførte seg rart. Politiet bevæpnet seg for oppdraget, men da de kom frem fant de en sliten soldat fra Krigsskolen som hadde gått seg bort under utmarsj..

NRK - 09 Jun 19 kl. 11:04

Fant savnet soldat – får millioner

Tre drusere som fant levningene av en savnet israelsk soldat i 2012, har krav på på 10 millioner dollar i dusør, slår israelsk høyesterett fast. Den 20 år gamle soldaten Majdi Halabi forsvant i 2005,.

Aftenposten - 24 Jul 19 kl. 13:00

Tidligere SS-soldat risikerer fengsel etter TV-intervju

En 96 år gammel tidligere SS-soldat risikerer opp mot fem års fengsel for hatefulle ytringer etter å ha snakket nedsettende om nazistenes ofre på tysk TV..

Hegnar.no - 05 Jul 19 kl. 06:00

Avis: IAG forbereder nytt bud på Norwegian

Spansk-britiske International Airlines Group (IAG) skal, ifølge en spansk avis, være klare til å legge inn et bud på 10 milliarder kroner på Norwegian.

Dagbladet - 14 timer siden

Thailandsk politi jakter på drapssiktet nordmann

Nordmannen som er siktet for dødsvold mot en brite på hotell i Karon beach jaktes nå på av thailandsk politi..

NRK - 16 Jun 19 kl. 23:14

Trump anklager avis for forræderi

USAs president Donald Trump raser mot avisen New York Times i forbindelse med en artikkel om eventuell sabotasje mot Russlands strømnett. – Dette er faktisk forræderi av en avis, som en gang var stor, som er desperat etter en sak, skriver Trump..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Avis: Vladimir Putin sa til Erna Solberg at de ville vurdere å bytte Frode Berg

President Vladimir Putin fortalte i april statsminister Erna Solberg at han ville vurdere å benåde Frode Berg – og bytte ham mot en som er dømt for spionasje for Russland i et NATO-land, hevder russisk avis..

VG - 2 timer siden

86 tigre reddet fra thailandsk tempel er døde

Over halvparten av de 147 tigrene som ble reddet fra et buddhisttempelet Pha Luang Ta Bua for tre år siden, har dødd av sykdom..

VG - 5 timer siden

Warren-feber i New York: – Nok er nok!

NEW YORK (VG) Senator Elizabeth Warren (70) ble tatt imot som en popstjerne da hun la frem sine planer for å få slutt på korrupsjon i USA..

VG - 17 timer siden

Stoltenberg om angrepene i Saudi-Arabia: - Ekstremt bekymret

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sier organisasjonen er «ekstremt bekymret» for at situasjonen vil eskalere etter angrepene mot to oljeanlegg i Saudi-Arabia natt til lørdag..

VG - 15 timer siden

Mann mistenkt for drap på fire kvinner i Florida

En mann som er pågrepet for å ha drept en kvinne i Florida for tre år siden, er nå også mistenkt for drapene på tre andre kvinner i delstaten på 2000-tallet..

VG - 16 timer siden

Venstre-topper: Grande og Raja bør ikke beklage

I helgen ba statsminister Erna Solberg (H) om at partileder-kollegene Siv Jensen (Frp) og Trine Skei Grande (V) måtte roe ned den knallharde konfrontasjonen seg imellom. Da eksploderte det..

VG - 21 timer siden

25 hus i Nittedal evakuert etter jordras

Store deler av Nittedal kommune er uten vann og strøm etter et jordras i nærheten av Heggeveien. Bedriftsbygninger i nærheten av rasstedet er evakuert..

VG - 21 timer siden

Johnson sammenligner Storbritannia med Hulken og kjemper for ny avtale med EU

Boris Johnson har ikke gitt opp å få til en bedre skilsmisseavtale med EU. I dag møter han EU-kommisjonens president Jean-Claude Junker..

VG - Igår: 04:30

Vil stille Kavanaugh for riksrett etter nye avsløringer

Høyesterettsdommer Brett Kavanaugh blir beskyldt for å ha løyet til både Senatet, det amerikanske folket og under ed..

VG - Igår: 04:33

Ungdomspolitikere raser mot Senterpartiet i Molde

Leder Betzy Elise Iversen og nestleder Alexander Raudøy vil melde seg ut av Senterungdommen i protest mot at moderpartiet i Molde valgte å samarbeide med Høyre, Venstre og KrF..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt