P4 > Nyheter

Saturday, 24 August, 19:47

P4 - 14 Aug 19 kl. 13:10

Svarer på kritikk av politireformen

Det er underlig at Arbeiderpartiet trakk støtten til politireformen uten å snakke med Politidirektoratet først.
Det sier politidirektør Benedicte Bjørnland til VG.
Ap-leder Jonas Gahr Støre trakk støtten i helgen fordi han mener regjeringen har utviklet politiet i feil retning.
Bjørnland sier hun gjerne skulle ha fått fortalt hvor langt de har kommet og hva de jobber med før det skjedde..
Les mer på P4


Les mer om:
Arbeiderpartiet, Politidirektoratet, Benedicte Bjørnland, VG, Jonas Gahr Støre

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Svarer, kritikkav , politireformen
VG - 14 Aug 19 kl. 12:42

Politidirektøren slår hardt tilbake mot Støres politi-kritikk

Politidirektør Benedicte Bjørnland hørte ingenting fra Ap-leder Jonas Gahr Støre før han trakk partiets støtte til politireformen før helgen. Nå svarer hun på Aps kritikk av reformen, og ber om mer tid til å levere..

VG - 14 Aug 19 kl. 14:17

Ap svarer politidirektøren: Vi vet bedre, vi laget politireformen

ARENDAL (VG) Arbeiderpartiet nekter å la seg refse av politidirektør Benedicte Bjørnland fordi de ikke snakket med henne før de trakk støtten til politireformen..

Aftenposten - 10 Aug 19 kl. 16:53

Statsministeren etterlyser Aps alternativer til politireformen

Sp jubler og regjeringen rister på hodet. Slik er reaksjonene på Ap-leder Jonas Gahr Støres klare beskjed om at Ap ikke lenger stiller seg bak politireformen..

VG - 14 Aug 19 kl. 14:17

Ap svarer politidirektøren: Helt bak mål

ARENDAL (VG) Arbeiderpartiet nekter å la seg refse av politidirektør Benedicte Bjørnland fordi de ikke snakket med henne før de trakk støtten til politireformen..

Aftenposten - 20 Aug 19 kl. 17:49

Jonas Gahr Støre bryter med politireformen – men vil ikke åpne stengte lensmannskontorer

MO I RANA ( Aftenposten): Kutte byråkrater i politidirektoratet, mer penger til politidistriktene og bedre ledelse av politiet. Det er mangler ved politireformen som Ap-lederen vil rette opp..

VG - 14 Aug 19 kl. 13:10

Politireformen: «I en privat bedrift ville det ikke vært en eneste ansatt igjen» 

Min partileder Jonas Gahr Støre varslet nylig i VG at Ap trekker støtten til Politireformen. Det burde ikke komme som noen overraskelse på hverken Høyre eller Senterpartiet..

NRK - 05 May 19 kl. 14:02

Vedum: Billig retorikk fra Kallmyr

Under Frp-landsmøtet sa justisminister Jøran Kallmyr at «Senterpartiet gjør Norge til et farligere sted for barn og unge», fordi Sp ikke støttet politireformen. – Det er billig retorikk fra Kallmyr, svarer Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum-.

P4 - 01 Aug 19 kl. 21:37

Får kritikk for å ikke besøke Jølster

Statsminister Erna Solberg får kritikk for å ikke ha besøkt Jølster etter skredene gikk. I kveld besøkte hun nabokommunen Førde, men grunneier i Svidalen ved Jølstravatnet, Leiv Bjarte Svidal, sier til Dagbladet at hun burde tatt turen for å sette seg litt inn i det innbyggerne har opplevd. Solberg svarer at hun ikke vil gå i veien for folk som arbeider der oppe..

VG - 13 Jun 19 kl. 21:57

Filip svarer på pappa Gjerts kritikk av Jakobs løp

BISLETT (VG) Drømmen om første nordmann under 3,50 på ei engelsk mil gikk i knas. Jakob Ingebrigtsen (18) måtte nøye seg med 6. plass under «Drømmemila» på Bislett.

Dagbladet - 15 Aug 19 kl. 08:55

Har det politiske lederskapet raknet i Ap?

Siste trekk i Arbeiderpartiets mange politiske retningsløse krumspring er å trekke støtten til politireformen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Padler omkom i Tromsø

En mann i 50-årene omkom i en kajakkulykke ved Tussøya utenfor Tromsø i dag. Venner i samme padlefølge fant mannen i havet, og nødetatene rykket ut til stedet. Det ble satt i gang livreddende førstehjelp, men mannen ble erklært død.

P4 - 15 minutter siden

Vil be om forbud mot biff fra Brasil

EU bør vurdere å forby brasiliansk biff, med mindre Brasil stopper brannene som herjer i regnskogen. Det krever Finland, som nå sitter med formannskapet i EU. Finlands finansminister, Mika Lintila, mener virkemidlene som kan dempe klimaendringene kan bli ubrukelige om Amazonas systematisk ødelegges.

P4 - 15 minutter siden

- Telefonspor viste at han kjent til dødsfallet

Spor på mobilen til 27-åringen som er siktet for drapet i Åsane i Bergen 1. juni skal vise at han kjente til dødsfallet. Denne uken opplyste politiet at mannen er pågrepet og siktet for drap.

P4 - 45 minutter siden

Skutt mot på åpen gate

En mann ble skutt etter på gaten på Grünerløkka i Oslo i kveld. Mannen har forklart at en mann siktet på ham og skjøt fra en balkong, men han ble ikke skadet. Politiet gikk til væpnet aksjon, og pågrep en mann i 30-årene inne i leiligheten.

P4 - 30 minutter siden

Rasistiske meldinger mot Rashford

Manchester United-spiss Marcus Rashford er utsatt for en rekke rasistiske meldinger på sosiale medier etter at han bommet på straffe i 2-1-tapet mot Crystal Palace i dag. Tidligere denne uken skjedde det samme med Uniteds midtbanestjerne Paul Pogba. United-manager Ole Gunnar Solskjær sier til VG at det er galskap at dette skjer i 2019, og at han ikke har ord..

P4 - 2 timer siden

Palace-seier på Old Trafford

Crystal Palace slo Manchester United 2-1 på bortebane - Palace avgjorde kampen to minutter på overtid. Watford - West Ham 1-3 Sheffield United - Leciester 1-2 Og Brighton - Southampton 0-2.

P4 - 2 timer siden

Væpnet aksjon i Oslo

Væpnet politi har gått til aksjon mot en leilighet ved Grünerløkka i Oslo. En person har forklart at han ble truet med våpen, men vedkommende er ikke skadet. Det er meldt om skudd, men dette er ikke bekreftet.

P4 - 2 timer siden

MC-fører omkom

En motorsykkelfører mistet livet etter en ulykke ved Ålgård i Rogaland sent i ettermiddag. Ifølge politiet har motorsyklisten trolig kjørt inn i autovernet. Veien vil trolig bli stengt på stedet i lang tid..

P4 - 2 timer siden

- Distriktene er vinneren

- Distriktene kommer klart best ut av regjeringens bompengeavtale. Det mener direktør i Transportøkonomisk institutt, Kjell Werner Johansen, som i dag har studert de mange tiltakene i avtalen de fire regjeringspartiene ble enige om i går kveld. Han sier til NRK at satsingen på å kutte bompenger på flere store samferdselsprosjekter rundt om i landet er det folk vil merke i størst grad.

P4 - 3 timer siden

- Johnsen RBK-klar

Landslagsspiss Bjørn Maars Johnsen skal nå være klar for et utlån til Rosenborg, det melder VG. 27-åringen skal være klar for et fire måneder langt utlån fra nederlandske AZ Alkmaar, og ifølge avisen presenteres han i forbindelse med Rosenborg-Stabæk på Lerkendal i kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt