P4 > Nyheter

Wednesday, 29 January, 21:20

P4 - 14 Aug 19 kl. 13:10

Svarer på kritikk av politireformen

Det er underlig at Arbeiderpartiet trakk støtten til politireformen uten å snakke med Politidirektoratet først.
Det sier politidirektør Benedicte Bjørnland til VG.
Ap-leder Jonas Gahr Støre trakk støtten i helgen fordi han mener regjeringen har utviklet politiet i feil retning.
Bjørnland sier hun gjerne skulle ha fått fortalt hvor langt de har kommet og hva de jobber med før det skjedde..
Les mer på P4


Les mer om:
Arbeiderpartiet, Politidirektoratet, Benedicte Bjørnland, VG, Jonas Gahr Støre

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Svarer, kritikkav , politireformen
VG - 14 Aug 19 kl. 12:42

Politidirektøren slår hardt tilbake mot Støres politi-kritikk

Politidirektør Benedicte Bjørnland hørte ingenting fra Ap-leder Jonas Gahr Støre før han trakk partiets støtte til politireformen før helgen. Nå svarer hun på Aps kritikk av reformen, og ber om mer tid til å levere..

VG - 14 Aug 19 kl. 14:17

Ap svarer politidirektøren: Vi vet bedre, vi laget politireformen

ARENDAL (VG) Arbeiderpartiet nekter å la seg refse av politidirektør Benedicte Bjørnland fordi de ikke snakket med henne før de trakk støtten til politireformen..

Aftenposten - 11 Oct 19 kl. 07:04

Kallmyr inn på teppet om politireformen

Etter negative oppslag, intern uro og påstander om krise i politiet krever Ap, Sp og SV at justisministeren kommer til Stortinget og redegjør om politireformen..

NRK - 18 Dec 19 kl. 09:40

Utsetter melding om politireformen

Justis- og beredskapsminister Jøran Kallmyr (Frp) varslet i sommer en stortingsmelding med evaluering av politireformen. Nå opplyser Kallmyr til NTB at meldingen blir utsatt til etter jul. Han hevder det ikke er noen dramatikk i dette..

Aftenposten - 10 Aug 19 kl. 16:53

Statsministeren etterlyser Aps alternativer til politireformen

Sp jubler og regjeringen rister på hodet. Slik er reaksjonene på Ap-leder Jonas Gahr Støres klare beskjed om at Ap ikke lenger stiller seg bak politireformen..

VG - 14 Aug 19 kl. 14:17

Ap svarer politidirektøren: Helt bak mål

ARENDAL (VG) Arbeiderpartiet nekter å la seg refse av politidirektør Benedicte Bjørnland fordi de ikke snakket med henne før de trakk støtten til politireformen..

Aftenposten - 20 Aug 19 kl. 17:49

Jonas Gahr Støre bryter med politireformen – men vil ikke åpne stengte lensmannskontorer

MO I RANA ( Aftenposten): Kutte byråkrater i politidirektoratet, mer penger til politidistriktene og bedre ledelse av politiet. Det er mangler ved politireformen som Ap-lederen vil rette opp..

P4 - 24 Oct 19 kl. 10:57

Kallmyr svarer Stortinget

Justisminister Jøran Kallmyr redegjør torsdag for politireformen i Stortinget. Arbeiderpartiet, Senterpartiet og SV har krevd en redegjørelse etter flere medieoppslag om krise i politiet. De tre partiene krever strakstiltak for å bedre situasjonen..

VG - 14 Aug 19 kl. 13:10

Politireformen: «I en privat bedrift ville det ikke vært en eneste ansatt igjen» 

Min partileder Jonas Gahr Støre varslet nylig i VG at Ap trekker støtten til Politireformen. Det burde ikke komme som noen overraskelse på hverken Høyre eller Senterpartiet..

P4 - 11 Oct 19 kl. 07:51

Vil redegjøre om politireformen

Justisminister Jøran Kallmyr kommer til Stortinget for å redegjøre om politireformen 24. oktober. Arbeiderpartiet, Senterpartiet og SV har krevd en redegjørelse etter flere medieoppslag om krise i poltiiet.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Alvorlig arbeidsulykke

En person skal være skadd i en alvorlig arbeisulykke i Orkland i Trøndelag. Ambulansehelikopter er på vei til stedet, opplyser politiet. Fylkesveien som går mellom Slørdal og Hafsmo er stengt for all trafikk i forbindelse med ulykken..

P4 - 30 minutter siden

Trekker støtten til nedleggelse

Oslo bystyre har i dag vedtatt å trekke støtten til nedleggelse av Ullevål sykehus og bygge nytt sykehus på Gaustad. Oslo kommune skal nå be om at Helse Sør-Østs sykehusplaner for Gaustad settes på vent til fortsatt drift av Ullevål er tilstrekkelig utredet. Det nye flertallet har reversert Høyre og Aps vedtak fra 2018 om støtte til planene om å legge ned sykehuset..

P4 - 30 minutter siden

Slått med balltre

En person ble slått med balltre i Sagdalen i Lillestrøm i kveld. Politiet søker nå etter fire gjerningspersoner som skal ha løpt fra steder, melder politiet i Øst. Den fornærmede personen blødd mye da politiet kom fram, men skadeomfanget er uklart..

P4 - 30 minutter siden

Frp med god måling

Frp passeser Senterpartiet for første gang på ett år i en ny måling. På målingen som er gjort for Vårt Land får Frp en oppslutning på 14,7 prosent, noe som opp med 2,9 prosentpoeng. Senterpartiet faller hele 5,7 prosentpoeng og får 2,8 prosent på målingen.

P4 - 1 time siden

Nytt krisemøte

Verdens helseorganisasjon innkaller nå til nytt krisemøte i morgen om spredningen av coronaviruet. Viruset sprer seg stadig videre og i dag ble det første tilfellet også bekreftet i Norden da en person har fått påvist lungeviruset i Finland. WHO skal nå på nytt ta stilling til om viruset skal betegnes som en internasjonal helsekrise.

P4 - 1 time siden

Vil stanse Bolton-bok

Det hvite hus har nå sendt et brev til John Bolton for å forsøke å stanse den kommende boken hans. Det melder CNN. Lekkasjene fra boken til Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver har nemlig ført til usikkerhet om det skal kalles inn vitner eller ikke.

P4 - 2 timer siden

Sa ja til brexitavtale

EU-parlamentet har i ettermiddag stemt for brexitavtalen til Storbritannia. Avstemningen i Brussel var det siste formelle steget, dermed forlater britene EU med en avtale fredag denne uken. Norge har, sammen med Island og Liechtenstein, forhandlet frem en egen avtale med Storbritannia.

P4 - 2 timer siden

Trump har signert ny handelsavtale

USAs president Donald Trump har nå signert en ny handelsavtale med Mexico og Canada. Forhandlingene om den nye nordamerikanske handelsavtalen har pågått i lang tid, og avtalen erstatter frihandelsavtalen Nafta, som ble inngått i 1994. Trump tidligere uttalt at Nafta har ført til at arbeidsplasser er blitt flyttet ut av USA..

P4 - 2 timer siden

Fly blendet av laser

Flere piloter meldt fra til flytårnet ved Tromsø Lufthavn at fly har blitt blendet av laser fra Ringvassøy i kveld. Politiet er oppgitt og mener det bør være unødvendig å nok en gang fortelle hvor farlig dette er for pilotene i cockpit..

P4 - 3 timer siden

WWF vant i retten

To av tre vedtak om ulvefelling i 2017 var ugyldige. Det har Borgarting lagmannsrett bestemt. Verdens Naturfond, WWF, saksøkte i 2017 staten fordi de mener den norske rovdyrforvaltningen strider med Grunnloven, naturmangfoldloven og Bernkonvensjonen.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt