VG > Debatt

Thursday, 21 November, 04:46

VG - 22 Feb 19 kl. 13:40

Svarer Moxnes: – Rødts høyrepopulistiske retorikk

«Vi setter norske interesser foran Brussel, i motsetning til hva Jonas Gahr Støre og Ap-ledelsen gjør», uttalte Bjørnar Moxnes til TV2 da han skulle kommentere en meningsmåling. Denne retoriske strategien, som danner bilder av indre (Ap) og ytre (EU) fiender, er en farlig vei å gå om man ønsker en sterk venstreside. .
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Brussel, Jonas Gahr Støre, Ap, Bjørnar Moxnes, TV2, Moxnes

Dele artikeln

462 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Svarer, Moxnes, Rødts, høyrepopulistiske, retorikk
VG - 02 Feb 19 kl. 15:03

Rødt-Moxnes sammenligner Frp-lederen med Marie Antoinette

Bjørnar Moxnes (R) gikk i sin tale på Rødts landsstyremøte i dag hardt ut mot Siv Jensen (Frp). Han mener regjeringen ikke bryr seg om de med minst, og gir skattelette til de med mest. Jensen svarer med å kalle Moxnes kommunist..

P4 - Igår: 17:05

Moxnes nektet adgang

Rødt-leder Bjørnar Moxnes ble nektet adgang på ambulanseflybasen i Kirkenes i dag. Det selv om de ansatte i Babcock som drifter ambulanseflyene ønsket å møte ham. Rødt er kritisk til at luftambulansen er på anbud.

Dagbladet - 14 Mar 19 kl. 05:04

- Han driter seg ut

Ketil Solvik-Olsen (Frp) mener Rødt er garantist for dem som ønsker ny strømkabel til Skottland. - Tidenes mageplask, svarer Bjørnar Moxnes..

NRK - 02 Nov 19 kl. 14:00

Moxnes krever svar fra Hauglie

Rødt-leder Bjørnar Moxnes krever klare svar fra arbeidsminister Anniken Hauglie i Stortinget førstkommende tirsdag. Moxnes sa til partiets landsstyre i dag at han blant annet vil vite hvorfor det tok så lang tid før det ble tatt tak i situasjonen..

P4 - 10 May 19 kl. 10:34

Rødt-lederen ba med Siv Jensen hjem til mor

- Regjeringen har gjort det vanskeligere for de som havner utenfor arbeidslivet. Det sa Rødt-leder Bjørnar Moxnes i sin tale til partiets landsmøte nå i formiddag. Moxnes snakket om at hans egen mor er utslitt etter å ha jobbet 40 år i barnehage og eldreomsorg og utfordret finansminister Siv Jensen til å bli med på besøk.

P4 - 13 May 19 kl. 05:28

Moxnes nekter regjeringsdeltakelse

- Det er helt uaktuelt for Rødt å gå inn i regjering, dersom partiet kommer på vippen i Stortinget om to år. Det sier leder Bjørnar Moxnes etter en periode med sterk oppgang for partiet. Bare i Oslo har de nær doblet oppslutningen fra 2015.

NRK - 27 Feb 19 kl. 03:26

Vedum og Moxnes på topp i måling

Senterpartiets Trygve Slagsvold Vedum og Rødts Bjørnar Moxnes kommer best ut på en fersk Ipsos-måling av hvor godt velgerne mener partilederne klarer seg. 52 prosent mener Vedum gjør en god jobb, mens Moxnes får samme karakter av 48 prosent..

VG - 19 Sep 19 kl. 11:03

Moxnes svarer VG: Best med Rødt

Folkets avis bør lytte til folk flest, som vil ha en profittfri velferd..

Dagbladet - Igår: 16:13

Moxnes nektet adgang på ambulanseflybase

Rødt-leder Bjørnar Moxnes og flere partimedlemmer slapp ikke inn for å snakke med de ansatte på ambulanseflybasen i Kirkenes..

VG - 10 May 19 kl. 09:52

Rødt-Moxnes: – Venstre er Norges mest fagforeningsfiendtlige parti

Under partiets landsmøte kunngjorde partileder Bjørnar Moxnes en kamp mot forskjells-Norge..

Fler nyheter fra VG

VG - 8 timer siden

Alle presidentens menn

Gordon Sondlands eksplosive vitnemål i Kongressen onsdag ettermiddag gjorde det helt klart at demokratene kommer til å stille Donald Trump for riksrett..

VG - 13 timer siden

«Moskva-Marit» om Frode Berg-saken: – E-tjenesten har satt landets sikkerhet i fare

Noen må stilles til ansvar for denne spionflausen..

VG - 21 timer siden

USA oppgir forhandlinger

President Donald Trump representerer et tydelig brudd med mer enn 40 års amerikansk utenrikspolitikk i Midtøsten. Det siste eksempel er at USA ikke lenger anser at israelske bosetninger på den okkuperte Vestbredden er i strid med folkeretten..

VG - Igår: 20:27

Kristne ledere har fortsatt har en lang vei å gå

Giften i kristen-Norges blodårer trenger motgift..

VG - Igår: 14:07

Ap-Bøhler svarer Listhaug: – Hvor blir det av tiltakene, Sylvi?

Sylvi Listhaug skriver at hun har besøkt Rinkeby og advart mot svenske tilstander. Problemet er bare at Frp har hatt justisministeren i seks år uten å fremme noen av gjengtiltakene vi har foreslått i Stortinget..

VG - Igår: 11:34

Baksiden av den norske medaljen

Vi lever i et land som gang på gang er kåret til verdens beste land å bo i. Men Norge sliter med en rekke utfordringer. Utfordringer som ikke tas tilstrekkelig på alvor..

VG - Igår: 07:20

Sylvi Listhaug (Frp): – Hvor mange bomber må sprenge i svenske nabolag før dere våkner? 

For litt over to år siden besøkte jeg det utsatte området Rinkeby utenfor Stockholm, og advarte mot svenske tilstander. Medier og politikere latterliggjorde begrepet. Hva sier de i dag?

VG - Igår: 07:08

Kongelig pute-TV

Det var etterlengtet premierehelg for tredje sesong av «The Crown», også for hjemmepublikum på De britiske øyer. Men den biografiske fiksjonsserien fra Buckingham Palace i et annet tiår ble innhentet av kongelig drama i realtid..

VG - I førrgår: 17:30

Metoo-oppgjøret

Pressen bør lytte til Kristian Tonning Riise og Trond Giskes kritikk. Vi kan til og med gi dem rett på noen punkter. Det betyr verken en omfavnelse eller renvaskelse..

VG - I førrgår: 13:31

Mer sortering i skolen, Sanna?

Sanna Sarromaas siste kronikk bør få det til å gå kaldt nedover ryggen på oss som jobber hardt hver eneste dag for elever skal oppleve at deres tilstedeværelse og innsats på skolen er viktig.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt