P4 > Nyheter

Saturday, 06 June, 16:23

P4 - 28 Feb 20 kl. 08:23

Svakeste Høyre-måned på ti år

Fremskrittspartiet ut av regjering gir Høyre mareritt-målinger.
I februar - som var den første hele måneden etter at Frp gikk ut av regjering - fikk Høyre i snitt støtte fra 19 prosent av velgerne.
Det viser tall fra nettstedet Poll of polls.
Ikke siden 2009 har partiet kommet under 20-tallet..
Les mer på P4


Les mer om:
Høyre, Frp, Poll

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Svakeste, Høyre-månedpå ti , år
P4 - 04 Feb 20 kl. 12:19

Svakeste krone på flere tiår

Den norske krone er nå på sitt svakeste nivå på minst 30 år. På indeksen Norges Bank bruker for å måle krona er den notert på det svakeste nivået siden målingene begynte på 80-tallet, melder E24. Krona svekkes mot både euro, dollar og pund.

E24 - 17 Jan 20 kl. 06:09

Svakeste økonomiske vekst i Kina på nesten 30 år

Kinas bruttonasjonalprodukt (BNP) steg med 6,1 prosent i fjor. Det er den svakeste økonomiske veksten på tre tiår..

E24 - 27 Feb 20 kl. 15:03

Oljeprisfall og virusfrykt bidrar til tidenes svakeste krone

Markedsuroen har også spredt seg til kronekursen som nå er på sitt svakeste mot euro siden den felleseuropeiske valutaen ble opprettet i 1999..

NRK - 04 Feb 20 kl. 12:14

Krona på sitt svakeste på lenge

Den norske krona har svekket seg til det laveste nivået på minst 30 år, ifølge Norges Bank. Mandag ettermiddag ble I44-indeksen notert til 112,24 poeng. Det er det svakeste nivået noensinne på indeksen som begynte å måles på 80-tallet, skriver E24..

P4 - 11 Dec 19 kl. 06:35

Trump: - Den svakeste riksrettsaken noensinne

- Dette er den svakeste riksrettsaken noensinne. Det sa president Donald Trump på et folkemøte i Pensylvannia i natt. Demokratene konkluderte igår med at de vil tiltale presidenten for å ha presset Ukrainas president, misbrukt sin makt og motarbeiet Kongressen..

E24 - 04 Feb 20 kl. 10:56

Falt mot handelspartnernes valutaer: Svakeste krone på mange tiår

Kronen har falt til sitt svakeste på minst 30 år mot handelspartnernes valutaer, som euro, dollar og pund. Det gjør utenlandsferier dyrere, men er bra for eksportnæringer som oppdrett..

VG - 21 Nov 19 kl. 15:46

De sykeste skal ikke være kasteballer

En kjede er aldri sterkere enn det svakeste leddet. Selv om vi har en av verdens beste helsetjenester, er det dessverre noen pasienter som blir kasteballer i systemet. Klarer vi å gi et helhetlig tilbud til de aller svakeste pasientene, klarer vi alt..

E24 - 15 Apr 20 kl. 15:12

Borr og Norwegian er hovedlistens svakeste: Flere «grønne» aksjer på vinnerlisten

Borr og Norwegian har mistet over 85 prosent i verdi og er årets svakeste aksjer på Oslo Børs’ hovedliste. Børsvinneren Nel har steget 40 prosent..

Aftenposten - 06 May 20 kl. 15:44

Jeg skammer meg | Usman Hussain

Vi glemmer de svakeste i samfunnet..

Aftenposten - 28 Feb 20 kl. 06:29

Målinger: Svakeste Høyre-måned på ti år

For Høyre har Fremskrittspartiets regjeringsexit vært et mareritt: Partiet har ikke ligget så lavt på meningsmålingene på over ti år..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

- Trist og skuffende

- Alle som demonstrerte i Oslo i går og i Stavanger i dag bør pålegges 14 dagers hjemmekarantene. Det mener stortingsrepresentant for Frp, Jon Helgheim. Han reagerer på at folk brøt smittevernreglene for å protestere mot politivold og rasisme.

P4 - 15 minutter siden

Flomfaren kan øke

Nye undersøkelser viser at det kan ligge mye mer snø i fjellet enn tidligere antatt. Det er i Innlandet, der det fra før var kjent at det er unormalt mye snø i fjellet, at NVE nå sier at snøsmeltingen har gått sakte. Dermed er faren for en skadeflom i Gudbrandsdalen og Mjøsa større enn prognosene de siste ukene har vist, melder NRK.

P4 - 2 timer siden

Ber demonstrantene følge nøye med

Helseminister Bent Høie ber folk som deltok i demonstrasjonen i Oslo og andre byer i går følge nøye med på om de får symptomer på koronaviruset. Avstandsreglene ble vanskelige å overholde, og med så mange mennesker samlet, har de blitt utsatt for mulig smitte, skriver Høie på Facebook. Han sier samtidig at han har forståelse for at mange møtte opp på demonstrasjonene.

P4 - 2 timer siden

Koronasmittet truet McDonalds-gjester

En koronasmittet 18-åring truet med å drepe gjester på McDonalds-restauranten i Asker i dag tidlig. Nå er fire ansatte satt i karantene og restauranten ble umiddelbart stengt for å gjennomføre omfattende desinfisering og nedvasking av lokalene, melder Budstikka. 18-åringen ble pågrepet av politiet.

P4 - 2 timer siden

17 nye dødsfall i Sverige

I Sverige er det registrert 17 koronarelaterte dødsfall siden i går. Dermed er i alt 4656 mennesker døde av covid-19 i Sverige. Samtidig har smittetallet det siste døgnet økt med nesten 1000 til 43.

P4 - 2 timer siden

Nytt ras i Alta

Det har gått et nytt ras i Alta - innenfor området som allerede er sperret av etter det store raset onsdag. Det nye raset tok en stor del av gamle E6, som nå heter Kråkenesveien, men var lite i forhold til det første som tok med seg åtte bygninger. NVE har forventet flere ras.

P4 - 3 timer siden

Dyreparken gir ikke opp

Dyreparken i Kristiansand har ikke gitt opp håpet om Sabeltann-forestillinger i sommer, selv om Helsedirektoratet i går sa nei til flere enn 200 publikummere. Nå vil dyreparken komme i dialog med direktoratet for å presentere sin løsning. De ønsker 800 på besøk samtidig, men fordelt på fire saler.

P4 - 3 timer siden

Bekymret før støttemarkering

Kommunen er bekymret for smittevernet når det i ettermiddag blir en støttemarkering for George Floyd og “Black lives matter” i Stavanger. Kommunen vil ikke stoppe markeringen, men beredskapssjef Torstein Nielsen ber om at de som møter opp følger smittevernreglene. Det var ikke så lett å gjøre i Oslo i går, der flere tusen møtte opp på den anti-rasistiske markeringen, og det gjør Nielsen betenkt..

P4 - 6 timer siden

Motstand mot bygging i strandsonen

Sju av ti er imot økt bygging i strandsonen, som regjeringen har åpnet for. Bare 7 prosent av de spurte i en undersøkelse utført for Norsk Friluftsliv ønsker å åpne for mer utbygging i strandsonen enn i dag. I undersøkelsen svarer 49 prosent at utbyggingen bør reduseres eller stoppes helt..

P4 - 4 timer siden

Fire uker varetekt for drapsforsøk

28-åringen som er siktet for drapsforsøk på en drosjesjåfør i Stavanger, er varetektsfengslet i fire uker og har blitt overført til psykiatrisk avdeling. Han skal ha stukket sjåføren med en spiss gjenstand. Det er ikke kjent hvordan han stiller seg til siktelsen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt