P4 > Nyheter

Thursday, 04 June, 17:16

P4 - 08 Nov 19 kl. 12:18

Svært glatte veier i Oslo

Politiet advarer om at det er svært glatte veier i Oslo nå etter at det har begynt å snø.
Dette gjelder både hovedveier og sideveier, og de oppfordrer alle til å tilpasse farten etter forholdene.
Det har allerede vært flere ulykker og det er en god del kø..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Svært, glatte, veieri , Oslo
Aftenposten - 20 Nov 19 kl. 05:40

Glatte veier på Østlandet

Politiet i Oslo og Veitrafikksentralen advarer om at tåka fryser på bakken og fører til glatte veier i Akershus, Oslo, Hedmark og Oppland grytidlig onsdag..

P4 - 30 Nov 19 kl. 19:25

Glatte veier i vest

Det er glatte veier på sørvestlandet i kveld. Politiet advarer om glatte veier både nord og sør for Boknafjorden. Og det gjelder både hovedveier og sideveier, melder Stavanger Aftenblad .

Aftenposten - 20 Nov 19 kl. 05:40

Glatte veier på Østlandet, flere biler er veltet

Politiet i Oslo og Veitrafikksentralen advarer om at tåke fryser på bakken og fører til glatte veier i Akershus, Oslo, Hedmark og Oppland onsdag morgen..

NRK - 16 Nov 19 kl. 13:03

Glatte veier på Østlandet

Store mengder med snø og regn skaper glatte veier og vanskelige kjøreforhold i Oslo, Akershus og Hedmark. Ifølge Statens vegvesen er det meldt om flere utforkjøringer, men foreløpig er alle veier åpne. Alt av brøytebiler og saltbilder er kaldt ut..

P4 - 24 Feb 20 kl. 07:14

Advarer om glatte veier

Politiet advarer om glatte veier i Sør-Vest. En bil sklidde av veien og havnet på taket i Sokndal i Rogaland i morges. Det ble da meldt om svært glatte veier.

Aftenposten - 20 Nov 19 kl. 05:40

Glatte veier på Østlandet, flere biler av veien

Politiet i Oslo og Veitrafikksentralen advarer om at tåke fryser på bakken og fører til glatte veier i Akershus, Oslo, Hedmark og Oppland onsdag morgen..

P4 - 07 Dec 19 kl. 22:09

Svært glatte veier

Politiet i Øst Politidistrikt advarer om svært glatte veier. Både på Romerike, i Follo og i deler av Østfold meldes det om glatte veier. Flere biler skal ha kjørt av veien både på E6 og E16.

NRK - 20 Nov 19 kl. 04:35

Glatte veier på Østlandet

Politiet melder om glatte veier flere steder på Østlandet onsdag morgen. – Vi oppfordrer alle som ferdes ute om å ta det med ro, holde avstand til forankjørende og kjøre etter forholdene, skriver Oslo politidistrikt på Twitter..

P4 - 15 Nov 19 kl. 06:45

Advarer mot glatte veier

Også i dag advarer Vegtrafikksentralen Vest mot glatte veier i morgentimene, spesielt i Nordhordland og Øygarden. Bilister oppfordres til å kjøre etter forholdene og være oppmerksom på at det kan være glatte partier flere steder..

P4 - 19 Feb 20 kl. 05:50

Advarer om glatte veier i Agder

Alt av mannskaper er ute for å salte og strø i Agder, etter mange meldinger om glatte veier i fylket. Det gjelder særlig E18, E39 og småveier i tilknytning til E39. Det sier trafikkoperatør ved Vegtrafikksentralen Sør, Silje Wighus..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Vil ta dager før man kan oppholde seg i skredområdet

Det vil ta mange dager før man kan oppholde seg i rasområdet på Kråkeneset i Alta. Det sier NVE som nå advarer mom fare for nye skred. Kystvakta KV Harstad ankom Altafjorden i natt for å bistå med opprydingen av jordskredet.

P4 - 30 minutter siden

En kritisk skadet etter ulykke

En person er kritisk skadet etter at minst tre biler skal være involvert i en kjedekollisjon på E6 ved Tretten i Innlandet. Det er store køer i begge retninger. En person får behandling av ambulanse på stedet..

P4 - 30 minutter siden

Tenåring siktet for menneskehandel

En gutt i tenårene er siktet for menneskehandel. Politiet mener at han har presset en jente på samme alder til å prostituere seg, melder TV2 . Etterforskningen i Oslo politidistrikt begynte da de fikk en bekymringsmelding om jenta, som er fra Øst-Europa.

P4 - 45 minutter siden

Kontantstøtten ikke så dyr likevel

Ordningen med kontantstøtte til koronarammede bedrifter ble ikke så dyr som man først antok at den ville bli. Finansdepartementet trodde ordningen ville koste 50 milliarder på tre måneder. Nå er anslaget et helt annet.

P4 - 1 time siden

Under 15 prosent bruker smittestopp-app

Under 15 prosent nordmenn bruker smittestopp-appen som myndighetene har anbefalt. Målet om 60 prosent oppslutning i befolkningn er lenger unna nå enn i midten av mai, skriver ABC Nyheter. I midten av mai hadde 1,5 million nordmenn lastet ned appen.

P4 - 1 time siden

Mann til sykehus etter fall

En mann er fraktet til sykehus med luftambulanse etter et fall fra sju meter. Årsaken til arbeidsulykken er ikke klar, men politiet sier at ting tyder på at hele stolpen som mannen stod på veltet. Mannen klaget over smerter i ryggen men skal være ved bevissthet..

P4 - 1 time siden

McCann-drapsmistenkt dømt for overgrep mot barn

Den tyske mannen som nå er siktet for drap på Madeleine McCann som forsvant fra Portugal for 13 år siden, ble i 2017 dømt til fengsel for seksuelle overgrep mot barn. I dag ble det kjent at britiske etterforskere nå tror den britiske tre-åringen er død. Mannen som nå er hovedmistenkt i saken soner nå en dom for andre forbrytelser i fengsel i Kiel..

P4 - 1 time siden

Nytt søk etter Odin i Trondheim

Politiet gjør nå nye søk etter savnede Odin Jacobsen som forsvant etter en bytur i Trondheim i 2018. Årsaken er vitneobservasjoner som er kommet frem i forbindelse med TV-programmet Åsted Norge denne uken. En person fra Malvik mener å ha sett 18-åringen ved en skogssti dagen etter at han forsvantst skriver Adresseavisen..

P4 - 1 time siden

Fare for skred i Sør-Norge

Det ventes lokalt mye regn i flere dager fremover i Sør-Norge. Kombinasjon av mye reng og snøsmelting vil gi økende vannføring, og vil også føre til økt fare for skredfare, det skriver flom og skredvarslingen i et oppdatert varsel..

P4 - 1 time siden

Tom Hagen vil ikke avhøres mer

Drapssiktede Tom Hagen vil ikke møte til flere avhør i neste uke. Det opplyser hans forsvarer til VG. Milliardærens tillit til politiet er betydelig svekket, og han tror ikke nye avhør vil bringe saken videre, og melder derfor at han ikke stiller til avhør tirsdag, torsdag og fredag neste uke..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt