P4 > Nyheter

Monday, 18 November, 05:26

P4 - 08 Nov 19 kl. 12:18

Svært glatte veier i Oslo

Politiet advarer om at det er svært glatte veier i Oslo nå etter at det har begynt å snø.
Dette gjelder både hovedveier og sideveier, og de oppfordrer alle til å tilpasse farten etter forholdene.
Det har allerede vært flere ulykker og det er en god del kø..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Svært, glatte, veieri , Oslo
NRK - Igår: 13:03

Glatte veier på Østlandet

Store mengder med snø og regn skaper glatte veier og vanskelige kjøreforhold i Oslo, Akershus og Hedmark. Ifølge Statens vegvesen er det meldt om flere utforkjøringer, men foreløpig er alle veier åpne. Alt av brøytebiler og saltbilder er kaldt ut..

P4 - I førrgår: 06:45

Advarer mot glatte veier

Også i dag advarer Vegtrafikksentralen Vest mot glatte veier i morgentimene, spesielt i Nordhordland og Øygarden. Bilister oppfordres til å kjøre etter forholdene og være oppmerksom på at det kan være glatte partier flere steder..

P4 - 24 Oct 19 kl. 05:30

Advarer mot glatte veier

Det er svært glatte veier enkelte steder i Tromsø og omegn i morgentimene. Det opplyser politiet. De råder bilister som er tidlig oppe om å ta det ekstra rolig..

VG - 13 Nov 19 kl. 06:17

Advarer mot glatte veier: - Folk må ta det rolig

Politiet i Innlandet advarer mot glatte veier onsdag morgen. Et vogntog har blant annet snurret på E6 ved Tangen..

NRK - 30 Sep 19 kl. 21:31

Advarer mot glatte veier

Temperaturene er i ferd med å bevege seg mot 0 grader flere steder på Østlandet i kveld, melder Meteorologisk institutt. Klarvær gir gode forhold for lav temperatur utover natten og i morgentimene. Vann i veien kan stedvis gi glatte veier..

P4 - 13 Nov 19 kl. 05:50

Advarer mot glatte veier

Politiet i Innlandet advarer mot glatte veier nå i morgentimene. På E6 ved Tangen har et vogntog snurret, og sørgående felt i retning Gardermoen er stengt, melder Vegtrafikksentralen. De oppfordrer bilister om å ta det rolig og ta hensyn til kjøreforholdene..

P4 - 24 Oct 19 kl. 10:32

Melder glatte veier på fjellet

Skal du over fjellet i Sør-Norge i morgen, så må du kjøre forsiktig. Det er rådet fra Meteorologisk institutt. Mildvær og regn preger fjellovergangene i dag, men i morgen synker temperaturene og det er ventet snø og glatte veier..

Dagbladet - 28 Oct 19 kl. 07:41

Glatte veier skaper trafikkaos

Det har vært flere trafikkulykker mandag morgen. Flere steder skyldes ulykkene glatte veier..

P4 - 12 Nov 19 kl. 18:39

Glatte veier på Østlandet

Det er mange glatte veier på Østlandet i kveld. Veitrafikksentralen ber folk være ekstra oppmerksomme og kjøre etter forholdene. De opplyser at alt tilgjengelig mannskap ute og brøyter og salter og strør.

NRK - 13 Nov 19 kl. 09:25

Glatte veier over hele landet

Politiet advarer mot glatte veier og vanskelige kjøreforhold i hele landet. Det har vært flere utforkjøringer, men til nå har ingen blitt alvorlig skadd. Politiet ber folk være forsiktige..

Fler nyheter fra P4

P4 - 9 timer siden

Skyting ved Stockholm

Det foregår en aksjon med tungt væpnet politi i Sundbyberg ved Stockholm. En mann skal ha barrikadert seg i en leilighet og har løsnet flere skudd, melder Aftonbladet. Blant annet skal han ha fyrt av skudd mot politiet gjennom ytterdøren til leiligheten..

P4 - 12 timer siden

Hockey søndag

Det ble spilt to kamper i eliteserien i hockey i ettermiddag. Manglerud Star- Stavanger endte 2-3. I den andre kampen tapte Grüner 1-5 mot Narvik.

P4 - 12 timer siden

Kennel brukte støt

Eieren av en hundekennel i Trøndelag må møte i retten tiltalt for ulovlig ha brukt strømhalsbånd på 40 forskjellige hunder, melder NRK. Kvinnen brukte strømhalsbånd for å få hundene til å slutte og bjeffe. Dette er forbudt i Norge..

P4 - 11 timer siden

Mishandlet kvinne

En kvinne og en mann i 30-årene er pågrepet etter at de skal ha mishandlet og skadet en kvinne i 30-årene i en leilighet i Fredrikstad i dag, opplyser Politiet i Øst på Twitter. Ifølge politiet ringte kvinnen selv til politiet. Det er foreløpig ikke kjent hva slags mishandling det er snakk om..

P4 - 11 timer siden

Millioner Rwanda

Regjeringen bevilger 50 millioner kroner til oppussing og drift av en flyktningleir i Rwanda. Det melder avisa Vårt Land. Utviklingsminister Dag Inge Ulstein fra KrF besøkte leiren denne uka, der det bor flyktninger fra Afrika.

P4 - 13 timer siden

Drapssiktet er varetektsfengslet

Mannen som er siktet for knivdrapet i Florø i Sogn og Fjordane fredag har blitt varetektsfengslet i fire uker. Han har brev- og besøksforbud for hele perioden. Den 27 år gamle mannen deltok ikke selv på fengslingsmøtet.

P4 - 13 timer siden

245 pågrepet i Frankrike

245 personer ble pågrepet under gule vester-demonstrasjoner i Frankrike i går. Det er anslått at rundt 30 000 personer deltok. Det ble utført en del hærverk der biler ble snudd på taket og satt fyr på og det ble kastet steiner mot vinduene på kjøpesentre og hoteller.

P4 - 13 timer siden

Vurderer farevarsel i morgen

Det er ventet så vanskelige kjøreforhold i morgen at meteorologisk institutt vurderer å sende ut farevarsel for Sør-Norge. Statsmeteorolog Per Egil Haga sier til Nettavisen at folk må være forsiktige i trafikken da det kan bli svært glatt. Det skal komme mye våt snø.

P4 - 14 timer siden

- Homofile er utsatt for uakseptable overgrep

Overgrepene enkelte homofile har blitt utsatt for av mennesker som hevder å utføre Guds vilje er uakseptable. Det skriver statsminister Erna Solberg på sin Facebookside i dag. Hun sier videre at enkelte av overgrepene kan være ulovlig, og hun mener vi må se nærmere på dette.

P4 - 14 timer siden

Strømprisene kan bli mer ustabile

Strømprisene kan bli mer ustabile fremover. Det tror kraftbransjens organisasjon, Energi Norge. De viser til at det blir en høyere andel ustabile energikilder som sol- og vindkraft, melder E24.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt