NRK > Nyheter

Thursday, 23 May, 22:51

NRK - 20 Apr 19 kl. 22:38

Sudanske partitoppar er arresterte

Sudanske styresmakter har arrestert fleire toppmedlemar av det førre styrande politiske partiet seint laurdag, ifølgje Reuters. Fleire av dei var tilknytt den nyleg avsette presidenten Omar al-Bashir. To andre av hans medarbeidarar er i husarrest..
Les mer på NRK


Les mer om:
Reuters, Omar, bashir

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sudanske, partitopparer , arresterte
NRK - 08 Dec 18 kl. 08:00

Demonstrantar arresterte i Paris

Over 30 demonstrantar i «Dei gule vestane» skal så langt vere arresterte i eller utanfor Paris, i samband med demonstrasjonane som er varsla i dag, melder bfmtv.com. Dette fordi demonstrantane i førre veke vart arresterte og nekta å gå inn i byen..

NRK - 18 Dec 18 kl. 15:15

To nye arresterte i Marokko

To marokkanske menn er arresterte mistenkte for å ha drepe norske Maren Ueland og danske Louisa Vesterager Jespersen. Det melder den statlege kringkastaren i ettermiddag. Ein mann er pågrepen frå før av..

NRK - 23 Dec 18 kl. 12:30

Drone-arresterte sloppe fri

Britisk politi har sluppe fri ein 47 år gamal mann og ei 54 år gamal kvinne som blei arresterte etter droneaktivitetane på Gatwick. Det melder Reuters..

NRK - 15 Jan 19 kl. 12:26

Tre arresterte for drapsoppfordring

Polsk politi arresterte tre personar måndag for å ha oppfordra til fleire politikardrap, opplyser det polske innanriksdepartementet. Det skjer dagen etter at ordføraren i Gdansk, Pawel Adamowicz, døde av knivstikking under eit velgjerdsarrangement..

NRK - 24 Apr 19 kl. 07:54

60 arresterte på Sri Lanka

Totalt 60 personer er arrestert på Sri Lanka i forbindelse med terrorangrepene mot kirker og hoteller første påskedag, det sier viseforsvarsministeren i landet, ifølge Reuters. Det ble meldt om over hundre arresterte, men tallet skal altså være 60..

NRK - 08 Dec 18 kl. 12:18

Fleire arresterte i Belgia

Protestrørsla «Dei gule vestane» har spreia seg frå Frankrike. Rundt 70 demonstrantar er arresterte i Brussel i Belgia etter protestar ved togstasjonar og EU-institusjonar, skriv BFM. Politiet har sperra av området ved EU-kvartalet med piggtråd..

NRK - 21 Mar 19 kl. 07:45

Tre jenter arresterte for skribling

I Burundi er tre tenåringsjenter arresterte etter at dei skribla på bilete av president Pierre Nkurunziza i skulebøkene sine. Jentene skribla på presidentens ansikt. Dei risikerer fem år i fengsel.

NRK - 02 Mar 19 kl. 13:04

VG: Behaldar med cyanid er funnen

To menn er arresterte og mistenkte for å stele ein varebil som mellom anna hadde ein behaldar med cyanid i lasterommet. Mennene vart arresterte etter å ha blitt stoppa i ein rutinekontroll. Behaldaren skulle eigentleg til Universitetet i Oslo..

NRK - 06 Dec 18 kl. 17:30

To arresterte for drap i København

To menn i 20-åra er arresterte og sikta for drapet på den tidlegare gjengleiaren og danske radioverten Nedim Yasar, opplyser politiet i København. Yasar vart skoten kort tid etter ein lanseringsfest for hans eiga bok for eit par veker sidan..

NRK - 21 Apr 19 kl. 13:33

Sju personar arresterte

Forsvarsministeren på Sri Lanka seier at sju personar er arresterte, etter åtte åtak på Sri Lanka. Minst 190 menneske skal vere drepne. Det er nyheitsbyrået AP som siterer forsvarsministeren på dette..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Full ordkrig mellom Trump og Pelosi

Donald Trump meiner Husets speaker Nancy Pelosi har mista forstanden. I går stilde Pelosi spørsmål ved om Trump var skikka til presidentvervet. – Eg har følgt ho over ein lang periode.

NRK - 45 minutter siden

17 nye tiltalepunkt mot Assange

USA har retta 17 nye tiltalepunkt mot Wikileaks-grunnleggjar Julian Assange. Tiltalen seier mellom anna at Assange har jobba saman med den tidlegare militære analytikaren Chelsea Manning med å finne passordet til ein PC i USAs forsvarsdepartement..

NRK - 1 time siden

Lærarane går ikkje til streik

Det blir ingen lærarstreik. Då KS, Unio og Akademikarane har kome til ein avtale torsdag. Resultatet for dei langtidsutdanna lærarane er uendra, men stillingar med 3- og 4-årig høgskuleutdanning, får eit lønslyft, skriv Unio i ei pressemelding-.

NRK - 1 time siden

Avtale om krisemiddel vedteke i USA

Republikanarane seier Kongressen er samde med USAs president Donald Trump om ein avtale om krisemiddel til 19,1 milliardar dollar, CNN. Avtalen skal ikkje innehalde middel til Trumps Mexico-mur, men gå til delstatar herja av naturkatastrofar..

NRK - 1 time siden

Går mot enighet i kommuneoppgjøret

Mekler Torkjel Nesheim sier til NRK at det kun er formaliteter som gjenstår før partene i kommuneoppgjøret har sluttforhandlet en avtale i årets lønnsoppgjør. Dermed tyder alt på at det ikke blir streik blant lærerne..

NRK - 1 time siden

Kinaputtar fyrt av nær Åkessons bil

Svenske Expressen skriv at det skal ha blitt fyrt av kinaputtar i nærleiken av bilen til Sverigedemokraternas leiar Jimmie Åkesson etter at han hadde halde ein tale i Mariestad..

NRK - 1 time siden

– Bendtner er ferdig i RBK i sommar

Rosenborgs danske stjernespiss Nicklas Bendtner forsvinn frå klubben i sommar. Det seier sportssjef Stig Inge Bjørnebye til Dagbladet. Bendtner har spelt i klubbar som Juventus og Arsenal, men har vore heilt ute i kulda i Rosenborg den siste tida..

NRK - 1 time siden

Fire års fengsel for valdtekt

Ein mann er i lagmannsretten dømt til fire års fengsel for å ha valdteke ei kvinne etter ein fest i Bergen. Mannen må også betale kvinna 150 000 kroner i oppreisning. Det skriv Bergens Tidende.

NRK - 2 timer siden

Kan sende fleire til Midtausten

USA vurderer å sende fleire styrkjer til Midtausten, ifølgje forsvarsminister Patrick Shanahan. Det gjer dei for å auke beskyttelsen rundt soldatane som allereie er utstasjonerte i regionen, skriv Reuters..

NRK - 2 timer siden

Vil ha ny E18 ferdig til fristen

Nye veier har framleis ambisjon om at ny firefelts E 18 gjennom Porsgrunn skal stå ferdig innan 2024, sjølv om anbodskonkurransen er avlyst. Ingen av dei to entreprenørselskapa kunne garantere ein makspris for arbeidet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt