NRK > Nyheter

Sunday, 25 August, 04:20

NRK - 20 Apr 19 kl. 22:38

Sudanske partitoppar er arresterte

Sudanske styresmakter har arrestert fleire toppmedlemar av det førre styrande politiske partiet seint laurdag, ifølgje Reuters. Fleire av dei var tilknytt den nyleg avsette presidenten Omar al-Bashir. To andre av hans medarbeidarar er i husarrest..
Les mer på NRK


Les mer om:
Reuters, Omar, bashir

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sudanske, partitopparer , arresterte
NRK - 08 Dec 18 kl. 08:00

Demonstrantar arresterte i Paris

Over 30 demonstrantar i «Dei gule vestane» skal så langt vere arresterte i eller utanfor Paris, i samband med demonstrasjonane som er varsla i dag, melder bfmtv.com. Dette fordi demonstrantane i førre veke vart arresterte og nekta å gå inn i byen..

NRK - 18 Dec 18 kl. 15:15

To nye arresterte i Marokko

To marokkanske menn er arresterte mistenkte for å ha drepe norske Maren Ueland og danske Louisa Vesterager Jespersen. Det melder den statlege kringkastaren i ettermiddag. Ein mann er pågrepen frå før av..

NRK - 23 Dec 18 kl. 12:30

Drone-arresterte sloppe fri

Britisk politi har sluppe fri ein 47 år gamal mann og ei 54 år gamal kvinne som blei arresterte etter droneaktivitetane på Gatwick. Det melder Reuters..

NRK - 15 Jan 19 kl. 12:26

Tre arresterte for drapsoppfordring

Polsk politi arresterte tre personar måndag for å ha oppfordra til fleire politikardrap, opplyser det polske innanriksdepartementet. Det skjer dagen etter at ordføraren i Gdansk, Pawel Adamowicz, døde av knivstikking under eit velgjerdsarrangement..

NRK - 24 Apr 19 kl. 07:54

60 arresterte på Sri Lanka

Totalt 60 personer er arrestert på Sri Lanka i forbindelse med terrorangrepene mot kirker og hoteller første påskedag, det sier viseforsvarsministeren i landet, ifølge Reuters. Det ble meldt om over hundre arresterte, men tallet skal altså være 60..

NRK - 08 Dec 18 kl. 12:18

Fleire arresterte i Belgia

Protestrørsla «Dei gule vestane» har spreia seg frå Frankrike. Rundt 70 demonstrantar er arresterte i Brussel i Belgia etter protestar ved togstasjonar og EU-institusjonar, skriv BFM. Politiet har sperra av området ved EU-kvartalet med piggtråd..

NRK - 21 Mar 19 kl. 07:45

Tre jenter arresterte for skribling

I Burundi er tre tenåringsjenter arresterte etter at dei skribla på bilete av president Pierre Nkurunziza i skulebøkene sine. Jentene skribla på presidentens ansikt. Dei risikerer fem år i fengsel.

NRK - 02 Mar 19 kl. 13:04

VG: Behaldar med cyanid er funnen

To menn er arresterte og mistenkte for å stele ein varebil som mellom anna hadde ein behaldar med cyanid i lasterommet. Mennene vart arresterte etter å ha blitt stoppa i ein rutinekontroll. Behaldaren skulle eigentleg til Universitetet i Oslo..

NRK - 06 Dec 18 kl. 17:30

To arresterte for drap i København

To menn i 20-åra er arresterte og sikta for drapet på den tidlegare gjengleiaren og danske radioverten Nedim Yasar, opplyser politiet i København. Yasar vart skoten kort tid etter ein lanseringsfest for hans eiga bok for eit par veker sidan..

NRK - 21 Apr 19 kl. 13:33

Sju personar arresterte

Forsvarsministeren på Sri Lanka seier at sju personar er arresterte, etter åtte åtak på Sri Lanka. Minst 190 menneske skal vere drepne. Det er nyheitsbyrået AP som siterer forsvarsministeren på dette..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

To unge menn til sykehus

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Det skal være snakk om to unge menn. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, sier politiets operasjonsleder til NRK..

NRK - 1 time siden

MC-ulykke i Hordaland

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene personen skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Alvorlig skadd i båtulykke

Tre personer er fraktet til sykehus etter en båtulykke utenfor Arendal. Tilstanden på dem er uavklart, men meldinger fra stedet tyder på at to av dem er hardt eller alvorlig skadd. Den tredje skal være lettere skadd, opplyser politiet til NTB..

NRK - 2 timer siden

Jakter to personer etter bilbrann

Det brenner i tre biler og ett tre ved Sofienbergparken i Oslo. Politiet fikk melding om brannene ca 01.25, og da skal det ha blitt observert to personer løpende vekk fra stedet.

NRK - 2 timer siden

G7: 68 pågrepet etter protester

68 personer skal være pågrepet av fransk politi, etter å ha deltatt i demonstrasjoner mot G7-toppmøtet i Biarritz. De er pågrepet for å blant annet ha kastet gjenstander, ha maskert seg og ha gjenstander på seg som kunne brukes som våpen, ifølge AP..

NRK - 4 timer siden

Båtulykke utenfor Arendal

Det skal ha vært en båtulykke utenfor Hisøy utenfor Arendal. Brannvesenet skriver på Twitter at de på vei, og har med seg dykkere..

NRK - 4 timer siden

– Tilstanden er alvorlig

Tre personer ble fraktet til sykehus etter at en bil kjørte utfor fergekaia i Svolvær. – Tilstanden på to av dem er uavklart. For den tredje, en kvinne i slutten av 30-årene, er det alvorlig, men stabilt, sier pressevakta på UNN til NTB..

NRK - 4 timer siden

Israel angrep iranske styrker

En talsperson for det israelske militæret sier at de i kveld har angrepet iranske styrker i Syria. Formålet skal ha vært å hindre iranske droner som skal ha hatt som mål å angripe Israel. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 6 timer siden

Nye kamper nordøst i DR Kongo

Det har brutt ut nye kamper i Ituri-regionen nordøst i Den demokratiske republikken Kongo, opplyser hæren i landet. Hæren sier den mistet tre soldater og drepte 20 militsmedlemmer i uroligheter natten mellom fredag og lørdag..

NRK - 5 timer siden

Spiste utrydningstruet fisk

På G7-toppmøtet i Biarritz ble det servert en fiskegryte som inneholdt den utrydningstruede fiskearten makrellstørje, melder NTB..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt