E24 > Økonomi

Fredag, 23 Oktober, 23:04

E24 - 26 feb. 20 kl. 08:06

Subsea 7 leverer et bedre justert resultat enn ventet på 168 millioner dollar, men snur til minus på bunnlinjen etter nedskrivninger

Undervannsentreprenøren Subsea 7 melder om et noe sterkere justert resultat i fjerde kvartal enn ventet, og bedre enn på samme tid året før, men bunnlinjen er negativ etter nedskrivninger..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Subsea

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Subsea7 , levereret , bedre, justert, resultat, enn, ventet, på 168 millioner dollar men snur til minus på bunnlinjen etter nedskrivninger
E24 - 29 juli 20 kl. 08:04

Solid tap for Subsea 7 i andre kvartal

Offshoreleverandøren Subsea 7 levere langt svakere tall i andre kvartal enn på samme tid i fjor. Selskapet leverer et resultat etter skatt på minus 910,9 millioner kroner, blant annet på grunn av kraftige nedskrivninger av verdier..

NRK - 16 jan. 20 kl. 13:34

Har justert ned snøskredfaren

Torsdag ble snøskredfaren langs Finnmarkskysten justert ned til nivå tre. Det betyr at det er betydelig snøskredfare i områder som ligger 30 graders hellinger. Fram til i dag har snøskredfaren ligget på nivå fire..

P4 - 06 okt. 20 kl. 17:43

Orkan oppjustert

Orkanen Delta som ligger like utenfor Mellom-Amerika er nå justert opp til kategori 3. Det melder nyhetsbyrået AP. Det nasjonale orkansenteret i USA sier at det kan hende Delta blir justert opp til kategori 4 når den treffer Yucatán-halvøyen i Mexico i natt..

NRK - 15 timer siden

Bedre enn ventet for Norsk Hydro

Norsk Hydro leverer et sterkere justert resultat enn tredje kvartal i fjor, viser selskapets kvartalsrapport. Det justerte resultatet var også sterkere enn analytikernes forventninger. Selskapet har tjent 33 milliarder kroner tredje kvartal i år..

E24 - 20 des. 19 kl. 14:29

Kreditorer i obligasjonslån gir grønt lys for justert redningsplan i Dof Subsea - aksjen opp 22,5 prosent

Kreditorene i tre obligasjonslån skulle denne uken stemme over offshorerederiets forslag, som skal sørge for ny kapital, utsettelse av forfall på obligasjonsgjeld og reduserte avdrag på bankgjeld..

E24 - 20 des. 19 kl. 14:29

Kreditorer gir grønt lys for justert redningsplan i Dof Subsea

Kreditorene i tre obligasjonslån skulle denne uken stemme over offshorerederiets forslag, som skal sørge for ny kapital, utsettelse av forfall på obligasjonsgjeld og reduserte avdrag på bankgjeld..

NRK - Igår: 07:35

DNB leverer bedre enn forventet

Storbanken DNB leverer et resultat for tredje kvartal som er bedre enn hva analytikerne forventet, men en nedgang fra fjoråret..

P4 - 24 juli 20 kl. 09:35

Equinor stiger etter å ha lagt frem resultater

Equinor stiger på Oslo Børs etter at de la frem sin kvartalsrapport i dag, som ble bedre enn ventet. Oljegigantens kvartalsrapport viser et justert driftsresultat på 354 millioner dollar, sammenlignet med 3.153 millioner dollar i andre kvartal i fjor.

E24 - 07 feb. 20 kl. 07:01

Svakt resultathopp for Hydro etter krevende kvartaler

Justert driftsresultat steg med fem prosent i fjerde kvartal fra året før til 560 millioner kroner. Det er likevel svakere enn ventet, og selskapet leverer sitt femte tap på bunnlinjen på rad..

NRK - 07 mai 20 kl. 07:08

Halvert driftsresultat for Equinor

Equinor sitt justerte resultat for fyrste kvartal i 2020 er meir enn halvert samanlikna med same periode i fjor. Selskapet leverer eit justert resultat på 2,05 milliardar dollar, ned frå 4,19 milliardar dollar for eit år sidan..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Nordea venter enda større oljetap: Setter av nye 380 millioner

Nordea tror de samlede lånetapene vil bli mindre enn fryktet under coronakrisen, men for utlånene til kriserammede deler av oljebransjen er ikke tapsbølgen over..

E24 - 2 timer siden

Ber om store endringer i olje-bistand

I 15 år har Norge støttet oljevirksomhet i utviklingsland. Nå vil Norad-sjef Bård Vegar Solhjell gjøre om flaggskipet «Olje for utvikling» til klimabistand..

E24 - 2 timer siden

Sverige vurderer å fjerne kommunalt vindkraft-veto

Mens Norges regjering har lagt frem planer for å gi kommunene mer innflytelse over vindkraften, går Sverige motsatt vei og vil revurdere om kommunene skal ha vetorett mot vindkraft..

E24 - 4 timer siden

Bent Martini ferdig i Hurtigruten

Bent Martini går av som driftsdirektør i Hurtigruten..

E24 - 4 timer siden

Driftsdirektør Bent Martini går av i Hurtigruten

Konserndirektør for maritime operasjoner i Hurtigruten, Bent Martini, slutter nå i selskapet..

E24 - 4 timer siden

Driftsdirektør Bent Martini fratrer sin stilling i Hurtigruten

Saken oppdateres ....

E24 - 4 timer siden

Investorenes investor

Øystein Stray Spetalen (58) drømmer om å bli best i fotball, ifølge vennene. Men foreløpig er «Norges råeste investor» best med tall – ikke ball..

E24 - 4 timer siden

Nye enheter for batterier, sol og vind: Hydro satser på fornybar vekst

Norsk Hydro har dannet to nye enheter for å satse på vind, sol og batterier, og hyrer nå inn folk. – Dette ser vi på som veldig spennende, sier konsernsjef Hilde Merete Aasheim..

E24 - 5 timer siden

Meglerhuset Arctic Securities fritar analysesjef fra arbeidsplikt

Arctic Securities har iverksatt interne undersøkelser og tatt kontakt med Finanstilsynet, etter at Finansavisen gjennom flere artikler har omtalt analysesjefens kjøp av aksjer i selskaper han anbefalte kunder..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt