P4 > Nyheter

Monday, 18 November, 20:03

P4 - 08 Nov 19 kl. 14:39

Styrker opplæring etter ulykken

Sjøforsvaret styrker opplæringen etter at fregatten KNM Helge Ingstad kolliderte med tankskipet Sola TS for ett år siden.
Det opplyste sjef Nils Andreas Stensønes på en pressekonferanse for kort tid siden.
I en rapport Havarikommisjonen la fram tidligere i dag slo de fast at mangelfull opplæringen på broen på Helge Ingstad var en av flere årsaker til ulykken..
Les mer på P4


Les mer om:
KNM Helge Ingstad, Sola TS, Nils Andreas Stensønes, Havarikommisjonen, Helge Ingstad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Styrker, opplæring, etter, ulykken
NRK - 08 Nov 19 kl. 14:30

Styrker opplæring etter kollisjon

Sjøforsvaret styrker opplæringen av nøkkelpersoner etter skipskollisjonen hvor fregatten KNM «Helge Ingstad» kolliderte med tankskipet «Sola» i 2018. Sjøforsvaret holder fredag ettermiddag pressekonferanse etter Havarikommisjonens kritiske rapport.

NRK - 08 Nov 19 kl. 11:09

Opplæring en av årsakene

Opplæring på broa til KNM «Helge Ingstad» var en av flere årsaker til ulykken, viser Havarikommisjonens rapport..

NRK - 08 Nov 19 kl. 11:06

Opplæring en av årsakene

[‎08. ‎11. ‎2019 11:05] Ann-Iren Finstad: Opplæring på broa til KNM «Helge Ingstad» var en av flere årsaker til ulykken, viser Havarikommisjonens rapport..

Aftenposten - 07 Aug 19 kl. 20:08

Reservesentralen til AMK-sentralen i Oslo mangler opplæring

Ansatte ved Innlandets sentral overtar beredskapen dersom AMK-sentralen i Oslo må evakuere, men de ansatte mener de mangler nødvendig kompetanse og opplæring..

Klartale - 26 Aug 19 kl. 15:42

Ulykken skjedde trolig under øvelseskjøring

To personer døde etter at en bil havnet i vannet i Svolvær. Ulykken skjedde trolig under øvelseskjøring, ifølge politiet..

NRK - 22 Oct 19 kl. 02:54

NTB: Norske styrker blir i Irak

De norske styrkene som driver opplæring av irakiske sikkerhetsstyrker blir i Irak ut 2020. Det sier statsminister Erna Solberg, som er på besøk hos de norske soldatene i Irak, ifølge nyhetsbyrået NTB. Det er snakk om omtrent 70 soldater..

Aftenposten - 26 Aug 19 kl. 13:40

Politiet: Ulykken i Svolvær skjedde trolig under øvelseskjøring

En mann og en ung kvinne er døde etter at en bil kjørte i vannet i Svolvær. Ulykken skjedde trolig under øvelseskjøring, ifølge politiet..

NRK - 22 Oct 19 kl. 02:54

Norske styrker blir i Irak

De norske styrkene som driver opplæring av irakiske sikkerhetsstyrker blir i Irak ut 2020. Det opplyser statsminister Erna Solberg i en pressemelding. Solberg er nå på besøk hos de omlag 70 norske soldatene som er i landet..

VG - 26 Aug 19 kl. 07:47

Svolvær-ulykken: Skjedde trolig under øvelseskjøring

SVOLVÆR (VG) Politiet opplyser at mye tyder på at de tre involverte i ulykken i Svolvær var ute på øvelseskjøring..

NRK - 10 Aug 19 kl. 03:35

Fem til sykehus etter utforkjøring

Fem ungdommer er kjørt til St. Olavs hospital i Trondheim for undersøkelser etter en utforkjøring på Byåsen. Like før klokken 03.

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

Fremstilt for fengsling etter vold

Politiet ber om varetektsfengsling i to uker for tre menn som er siktet i en voldssak på Gran i Oppland lørdag kveld. To menn og tre kvinner skal ha blitt utsatt for vold i en privatbolig, men ble ikke alvorlig skadd. De tre er siktet for grov kroppskrenkelse og grove trusler og ble fremstilt for fengsling i Gjøvik tingrett i ettermiddag..

P4 - 1 time siden

Forslag om forbud mot machete

Justisdepartementet vurderer endringer i våpenforskriften slik at det blir forbudt med machete. Bakgrunnen for forslaget er blant annet at politiet i Oslo Oslo har sett en trend, særdeles innenfor gjengmiljøer i Oslo, å bevæpne seg med dette..

P4 - 1 time siden

VG retter i tre Giske-saker

VG retter nå tre saker om Trond Giske. Det skriver Dagens Næringsliv. VG har nå i kveld publisert en kommentar signert redaktør Gard Steiro.

P4 - Igår: 17:17

Kennel brukte støt på hunder

Eieren av en hundekennel i Trøndelag må møte i retten tiltalt for ulovlig ha brukt strømhalsbånd på 40 forskjellige hunder, melder NRK. Kvinnen brukte strømhalsbånd for å få hundene til å slutte og bjeffe. Dette er forbudt i Norge..

P4 - 1 time siden

Mer penger til politidistriktene

Politiet må bruke mer av pengene sine ute i distriktene. Det pålegges de nå av de fire regjeringspartiene på Stortinget. Frps Bård Hoksrud sier til NRK at det skal gjøre situasjonen bedre i blant annet Telemark og Vestfold der politiet er underbemannet..

P4 - 2 timer siden

Berg møter pressen

Frode Berg vil snakke til pressen i morgen kveld klokken 19 på Gardermoen. Det bekrefter hans advokat Brynjulf Risnes. Berg som var dømt for spionasje i Russland, ble benådet fredag, i forbindelse med en utvekslingsavtale.

P4 - 2 timer siden

Tre drept i Oklahoma

Det pågår en skyteepisode på et handlesenter i Oklahoma i USA i ettermiddag norsk tid. Tre personer har blitt skutt og drept etter at det har blitt avfyrt skudd både på innsiden og utsiden av butikken. Politiet ber folk i nærheten om å passe seg for en person som er kledd i sort..

P4 - 2 timer siden

Tiltalt for drapsforsøk

En 37 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk for å ha knivstukket naboen sin i Odda i Hordaland i april i år. Den 24 år gamle mannen ble alvorlig skadet. 37-åringen har knyttet seg til hendelsen..

P4 - 2 timer siden

Fire års fengsel for overgrepsbilder

En mann i 40-årsalderen er dømt til fire års fengsel for å ha over to millioner bilder og filmer med overgrepsmateriale. Mannen har erkjent straffskyld etter tiltalen, men vurderer å anke dommen, opplyser forsvareren hans til TV2. Politiet etterforsker også mannens ektefelle og vurderer å ta ut tiltale også mot ham..

P4 - 2 timer siden

Russland-dom i desember

Verdens antidopingbyrå,WADA, varsler nå at de vil komme med en dom mot Russland i desember. WADA skal ta stilling til om Russland har manipulert innsamlet dopingmateriale. Russland risikerer å bli utestengt fra sommer-OL i Tokyo til neste år og vinterlekene i Beijing om tre år.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt