NRK > Nyheter

Monday, 19 November, 21:00

NRK - 08 Nov 18 kl. 15:27

Sture og Kollsnes gjenåpnes

Sture-terminalen og Kollsnes-anlegget starter opp igjen i ettermiddag etter fregattulykken, skriver DN..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kollsnes, DN

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stureog , Kollsnes, gjenåpnes
NRK - 08 Nov 18 kl. 15:27

Sture og Kollsnes starter opp igjen

Sture-terminalen og Kollsnes-anlegget starter opp igjen i ettermiddag etter fregattulykken, melder Equinor. Også de berørte olje- og gassfeltene vil gradvis startes opp igjen..

E24 - 08 Nov 18 kl. 15:29

Equinor åpner opp Sture og Kollsnes

Nedstengningen av Sture-terminalen påvirket gasstransporten fra Norge til Europa. Nå åpner anlegget igjen..

NRK - 10 Aug 18 kl. 22:27

Gjenåpner nasjonalpark etter brann

Yosemite nasjonalpark i delstaten California gjenåpnes to uker etter at store skogbranner herjet i området. Brannen nådde aldri hjertet av dalen, men teppela verdensarvområdet med tung røyk midt i turistsesongen..

NRK - 18 Sep 18 kl. 00:34

E6-tunnel stengt etter kollisjon

Nordbytunnelen i Akershus ble stengt i 22-tiden etter en kollisjon mellom en trailer og en personbil. Føreren av personbilen er kjørt til Ullevål sykehus. Skadeomfanget er uvisst.

E24 - 08 Nov 18 kl. 08:39

Equinor stenger ned Sture-terminalen etter sammenstøt

Equinor stenger gradvis ned driften av Sture-anlegget ved Øygarden etter nattens kollisjon mellom et tankskip og en fregatt..

NRK - 25 Aug 18 kl. 08:07

Dronningens barndomshjem åpnes

Dronning Sonjas barndomshjem er flyttet fra Vinderen i Oslo til Maihaugen på Lillehammer. Onsdag, som er kongeparets gullbryllupsdag, åpnes huset for publikum..

NRK - 26 Aug 18 kl. 20:11

Israel skal gjenåpne grenseovergang

Israel skal gjenåpne Erez-overgangen, helt nord på Gazastripen, ifølge nyhetsbyrået AFP. Grenseovergangen ble stengt tidligere i august på grunn av protester og sammenstøt..

NRK - 10 Aug 18 kl. 19:58

Kongsvingerbanen gjenåpnet

Flere jernbanelinjer på Østlandet ble stengt fredag grunnet kraftig uvær. Kongsvingerbanen er nå ryddet og gjenåpnet, mens Gjøvikbanen åpner tidligst natt til lørdag, melder Bane Nor på Twitter..

Aftenposten - 02 Oct 18 kl. 06:11

Politiet gjenåpner etterforskningen av voldtektsanklager mot Ronaldo

Politiet i Las Vegas har gjenåpnet saken hvor en kvinne har anklaget fotballstjernen Cristiano Ronaldo for å ha voldtatt henne for ni år siden..

NRK - 08 Nov 18 kl. 12:39

Ulykken rammer gasseksport

Gassforskyninger til Europa kan bli forstyrret som følge av at feltet Kollsnes også er stengt etter fregattulykken. Det melder Reuters, som melder at Gassco jobber med å begrense problemen rundt dette..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

VG: Krf får veteranhjelp

Kjell Ingolf Ropstad skal på kort varsel ha hyra inn tidlegare parlamentarisk leiar Hans Olav Syversen til å leie Krfs sekretariat når partiet skal forhandle om regjeringsmakt med Solberg, ifølgje kjelder VG har snakka med..

NRK - 1 time siden

Ny remis for Carlsen

Det endte med remis i åttende parti på rad mellom Magnus Carlsen og Fabiano Caruana i årets sjakk-VM i London..

NRK - 1 time siden

Vil auke straffa for politiskyting

Regjeringa foreslår å skjerpe straffa for å skyte mot politiet, og vil heve strafferammen frå tre til ti år. – Ein del av kampen for å bekjempe gjengkriminalitet, seier justisminister Tor Mikkel Wara..

NRK - 1 time siden

Narvik valt som VM-kandidat

Skistyret har avgjort at Narvik blir norsk vertskandidat viss Noreg søkjer om VM i alpint. – Me har valt konseptet me trur har størst moglegheit til å bringe eit VM til Noreg, seier skipresident Erik Røste. Fyrste høve til å søkje er VM i 2027..

NRK - 1 time siden

Vil hindre utmelding utan avtale

Den britiske opposisjonsleiaren Jeremy Corbyn seier Labour vil forsøke å hindre at Storbritannia melder seg ut av EU utan at ein brexit-avtale er vedteken. Tidlegare ba han Theresa May om å trekkje tilbake forslaget til skilsmisseavtale med EU..

NRK - 1 time siden

Bioteknologi-utnevnelser på vent

Helseministeren utsetter valget av nye medlemmer til Bioteknologirådet, og oppgir regjeringsforhandlingene som grunn. Dermed vil KrF få være med på å håndplukke hvem som skal få sitte i Bioteknologirådet om de går inn i regjeringen, ifølge VG..

NRK - 2 timer siden

Droppar setebelte i traktoren

Fire av ti bønder brukar aldri setebelte i traktoren når dei køyrer utanfor offentleg veg. Det kjem fram i ei spørjeundersøking gjort for Arbeidstilsynet. Berre 17 prosent seier at dei alltid brukar belte..

NRK - 2 timer siden

Tilsynssak mot mirakelpredikant

Stilfelsestilsynet opprettar tilsynssak mot mirakelpredikant Svein-Magne Pedersen, skriv VG. Laurdag avslørte avisa at Pedersen gjennom stiftelsen sin Misjon Jesus Leger har samla inn pengar frå nordmenn til naudhjelpsprosjekt som ikkje eksisterer..

NRK - 3 timer siden

Kong Salman skrytte av rettsvesenet

Saudi-Arabias konge skrytte av rettsvesenet og påtalemyndigheitene i landet under hans fyrste tale etter drapet på journalisten Jamal Khashoggi, skriv NTB. Han nemnde ikkje sjølve drapet..

NRK - 3 timer siden

Sjå Dagsnytt 18 her

Sjå Dagsnytt 18 her.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt