NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:29

NRK - 08 Nov 18 kl. 15:27

Sture og Kollsnes gjenåpnes

Sture-terminalen og Kollsnes-anlegget starter opp igjen i ettermiddag etter fregattulykken, skriver DN..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kollsnes, DN

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stureog , Kollsnes, gjenåpnes
NRK - 08 Nov 18 kl. 15:27

Sture og Kollsnes starter opp igjen

Sture-terminalen og Kollsnes-anlegget starter opp igjen i ettermiddag etter fregattulykken, melder Equinor. Også de berørte olje- og gassfeltene vil gradvis startes opp igjen..

E24 - 08 Nov 18 kl. 15:29

Equinor åpner opp Sture og Kollsnes

Nedstengningen av Sture-terminalen påvirket gasstransporten fra Norge til Europa. Nå åpner anlegget igjen..

NRK - 21 Dec 18 kl. 11:50

Sørlandsbanen gjenåpnes om en time

Sørlandsbanen gjenåpnes klokken 12.30 i dag etter å ha vært stengt mellom Gjerstad og Kristiansand store deler av dagen, opplyser Dag Brekkan i NSB Sør. Det advares samtidig om at det kan oppstå noen følgeforsinkelser i togtrafikken i løpet av dagen..

NRK - 10 Aug 18 kl. 22:27

Gjenåpner nasjonalpark etter brann

Yosemite nasjonalpark i delstaten California gjenåpnes to uker etter at store skogbranner herjet i området. Brannen nådde aldri hjertet av dalen, men teppela verdensarvområdet med tung røyk midt i turistsesongen..

NRK - 28 Dec 18 kl. 04:37

Gjenåpner Syria-ambassader

De forente arabiske emirater gjenåpnet torsdag sin ambassade i Syria etter sju år. Åpningen er et forsøk på å normalisere samarbeidet med den syriske regjeringen. Også Bahrain vil gjenåpne sin ambassade..

NRK - 18 Sep 18 kl. 00:34

E6-tunnel stengt etter kollisjon

Nordbytunnelen i Akershus ble stengt i 22-tiden etter en kollisjon mellom en trailer og en personbil. Føreren av personbilen er kjørt til Ullevål sykehus. Skadeomfanget er uvisst.

E24 - 08 Nov 18 kl. 08:39

Equinor stenger ned Sture-terminalen etter sammenstøt

Equinor stenger gradvis ned driften av Sture-anlegget ved Øygarden etter nattens kollisjon mellom et tankskip og en fregatt..

NRK - 25 Aug 18 kl. 08:07

Dronningens barndomshjem åpnes

Dronning Sonjas barndomshjem er flyttet fra Vinderen i Oslo til Maihaugen på Lillehammer. Onsdag, som er kongeparets gullbryllupsdag, åpnes huset for publikum..

NRK - 26 Aug 18 kl. 20:11

Israel skal gjenåpne grenseovergang

Israel skal gjenåpne Erez-overgangen, helt nord på Gazastripen, ifølge nyhetsbyrået AFP. Grenseovergangen ble stengt tidligere i august på grunn av protester og sammenstøt..

Hegnar.no - 25 Dec 18 kl. 21:01

Trump krever penger til grensemur før han vil gjenåpne statsapparatet

President Donald Trump gjentok tirsdag at han ikke vil gjenåpne nedstengte deler av staten før Demokratene gir ham fem milliarder dollar til en grensemur..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

To passasjerer utenfor livsfare

To av de mest alvorlige skadde pasientene er nå utenfor livsfare, opplyser Helse Møre og Romsdal søndag. 13 personer er innlagt på sykehus og en av disse persone er fremdeles kritisk skadet. For to er tilstanden altså alvorlig, men ikke livstruende..

NRK - 30 minutter siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 1 time siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 1 time siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..

NRK - 2 timer siden

Omkom etter å ha fått tre over seg

En eldre mann har omkommet etter å ha fått et tre over seg på en privatadresse i Ådalsbruk i Løten. Politiet har vært på stedet. Nærmeste pårørende blir ivaretatt av kriseteam..

NRK - 1 time siden

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..

NRK - 1 time siden

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..

NRK - 1 time siden

Vil sammenligne matvarepriser

Priser og utvalg i norske, svenske og andre utenlandske butikker skal kartlegges av norske myndigheter. Kartleggingen er en del av regjeringens arbeid med å vurdere konkurransefremmende tiltak i dagligvaremarkedet..

NRK - 1 time siden

Hjelmkamera på redningsmann


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt