NRK > Nyheter

Thursday, 17 January, 01:41

NRK - 08 Nov 18 kl. 15:27

Sture og Kollsnes gjenåpnes

Sture-terminalen og Kollsnes-anlegget starter opp igjen i ettermiddag etter fregattulykken, skriver DN..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kollsnes, DN

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stureog , Kollsnes, gjenåpnes
NRK - 08 Nov 18 kl. 15:27

Sture og Kollsnes starter opp igjen

Sture-terminalen og Kollsnes-anlegget starter opp igjen i ettermiddag etter fregattulykken, melder Equinor. Også de berørte olje- og gassfeltene vil gradvis startes opp igjen..

E24 - 08 Nov 18 kl. 15:29

Equinor åpner opp Sture og Kollsnes

Nedstengningen av Sture-terminalen påvirket gasstransporten fra Norge til Europa. Nå åpner anlegget igjen..

NRK - 21 Dec 18 kl. 11:50

Sørlandsbanen gjenåpnes om en time

Sørlandsbanen gjenåpnes klokken 12.30 i dag etter å ha vært stengt mellom Gjerstad og Kristiansand store deler av dagen, opplyser Dag Brekkan i NSB Sør. Det advares samtidig om at det kan oppstå noen følgeforsinkelser i togtrafikken i løpet av dagen..

NRK - 10 Aug 18 kl. 22:27

Gjenåpner nasjonalpark etter brann

Yosemite nasjonalpark i delstaten California gjenåpnes to uker etter at store skogbranner herjet i området. Brannen nådde aldri hjertet av dalen, men teppela verdensarvområdet med tung røyk midt i turistsesongen..

NRK - 28 Dec 18 kl. 04:37

Gjenåpner Syria-ambassader

De forente arabiske emirater gjenåpnet torsdag sin ambassade i Syria etter sju år. Åpningen er et forsøk på å normalisere samarbeidet med den syriske regjeringen. Også Bahrain vil gjenåpne sin ambassade..

NRK - 18 Sep 18 kl. 00:34

E6-tunnel stengt etter kollisjon

Nordbytunnelen i Akershus ble stengt i 22-tiden etter en kollisjon mellom en trailer og en personbil. Føreren av personbilen er kjørt til Ullevål sykehus. Skadeomfanget er uvisst.

E24 - 08 Nov 18 kl. 08:39

Equinor stenger ned Sture-terminalen etter sammenstøt

Equinor stenger gradvis ned driften av Sture-anlegget ved Øygarden etter nattens kollisjon mellom et tankskip og en fregatt..

NRK - 25 Aug 18 kl. 08:07

Dronningens barndomshjem åpnes

Dronning Sonjas barndomshjem er flyttet fra Vinderen i Oslo til Maihaugen på Lillehammer. Onsdag, som er kongeparets gullbryllupsdag, åpnes huset for publikum..

NRK - 26 Aug 18 kl. 20:11

Israel skal gjenåpne grenseovergang

Israel skal gjenåpne Erez-overgangen, helt nord på Gazastripen, ifølge nyhetsbyrået AFP. Grenseovergangen ble stengt tidligere i august på grunn av protester og sammenstøt..

Hegnar.no - 25 Dec 18 kl. 21:01

Trump krever penger til grensemur før han vil gjenåpne statsapparatet

President Donald Trump gjentok tirsdag at han ikke vil gjenåpne nedstengte deler av staten før Demokratene gir ham fem milliarder dollar til en grensemur..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Innvandrere tok lavstatusjobbene

Innvandring har ført til at norskfødte fra lavere sosiale lag har fått dårligere jobbmuligheter, skriver Aftenposten. En forskningsrapport fra Frisch-senteret viser at innvandrere ofte tar jobber som tidligere var dominert av norskfødte fra små kår..

NRK - 15 minutter siden

Innvandrerbarn får færre barn

Barn av innvandrere får færre barn enn den øvrige befolkning, viser hittil upubliserte tall som Klassekampen har fått fra SSB. Norskfødte kvinner med innvandrerforeldre får i snitt 1,54 barn. Tilsvarende tall for befolkningen for øvrig, er 1,56..

NRK - 45 minutter siden

FBI stanset angrep mot Trump

Det amerikanske føderale politiet FBI sier at de har pågrepet en 21 år gammel mann som skal ha planlagt å angripe Det hvite hus. Politiet mener at 21-åringen fra Atlanta var radikalisert og planla et selvmordsangrep mot presidentboligen..

NRK - 45 minutter siden

Tspiras overlevde mistillit

Hellas' statsminister Alexis Tsipras gikk i kveld seirende ut av mistillitsvoteringen i nasjonalforsamlingen som var utløst av navnestriden med nabolandet Nord-Makedonia. Med 151 stemmer mot 148 sikret Tsipras seg nok stemmer til å fortsette..

NRK - 5 timer siden

May overlevde mistillitsvotering

Storbritannias statsminister Theresa May overlevde mistillitsvoteringen i Parlamentet. 325 av de folkevalgte stemte for å beholde May, mens 306 representanter stemte for å felle henne og regjeringen..

NRK - 1 time siden

Løslater ikke frikjent ekspresident

Den internasjonale straffedomstolen i Haag stanset løslatelsen av Elfenbenskystens tidligere president Laurent Gbagbo etter at saken ble anket. Gbagbo ble tirsdag frikjent for anklager om drap under voldsbølgen som kostet 3000 menneskeliv i 2010–2011..

NRK - 1 time siden

Partiene avgjør regjeringsutvidelse

Torsdag kl. 14 er stortingsgruppene og landsstyrene i Høyre, Frp, Venstre og KrF innkalt til separate møter for å ta stilling til resultatet av forhandlinger om en ny regjeringsplattform. Sier alle ja, blir Erna Solberg sjef for en flertallsregjering..

NRK - 2 timer siden

Forklarte seg om torpedo-angrep

Et ektepar som ble vekket av to maskerte menn med slegge i 2012, forklarte seg om den dramatiske natten i retten i dag. Christer Tromsdal og en annen mann er tiltalt for å ha bestilt et angrep mot en meddommer som bor i nabohuset..

NRK - 2 timer siden

4 av 10 sendt på koranskole

Nesten 4 av 10 norske ungdommer med somalisk bakgrunn blir sendt på skole i utlandet, viser en Fafo-rapport. Det gjør integrering vanskeligere, mener statssekretær Kristin Holm Jensen i Kunnskapsdepartementet..

NRK - 2 timer siden

Tiltalt for sju drapsforsøk

I dag startet rettssaken hvor en 25 år gammel mann er tiltalt for å ha skutt mot vakter og gjester etter at han ble kastet ut fra utestedet Blå i Oslo sist sommer. Fire mennesker ble truffet. Tiltalte mener skuddene ikke var ment å drepe..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt