P4 > Nyheter

Tirsdag, 07 Juli, 18:02

P4 - 06 juni 20 kl. 22:40

Stukket i Oslo

En perosn skal være stukket med en skarp gjenstand i Storgata i Oslo nå i kveld.
Den skadde er kjørt til sykehus og tilstanden er ukjent. Politiet søker etter gjenringspersonen..
Les mer på P4


Les mer om:
Storgata, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stukketi , Oslo
P4 - 21 juni 20 kl. 17:41

Mann stukket ned

En mann i 30-årene er sendt til sykehus med uklart skadeomfang etter å ha blitt stukket med en skarp gjenstand i overkroppen i Oslo i ettermiddag. Politiet søker nå etter en gjerningsperson. Fornærmede vil ikke samarbeide med politiet og opplyse hvem som kan ha gjort dette, skriver VG..

P4 - 27 mars 20 kl. 14:22

Knivstukket i Oslo

En person er kjørt til sykehus med knivskader i Oslo. Politiet melder at personen ankom en bensinstasjon på Ensjø i Taxi, og at trolig er stukket med kniv. Politiet søker etter to gjerningsmenn..

P4 - 06 mars 20 kl. 05:45

Skadd etter knivstikking i Oslo

En ung mann ble stukket ned og alvorlig skadd i Oslo sentrum i går kveld. Politiet ønsker tips i saken, de har lite informasjon å gå etter foreløpig..

NRK - 15 mai 20 kl. 22:27

Knivstikking i Kragerø

En person er stukket med kniv i Kragerø i Telemark og får hjelp av helsepersonell. En person skal ha stukket fra stedet, opplyser Sørøst politidistrikt..

NRK - 10 mai 20 kl. 10:43

Pågrepet for knivstikking i Oslo

En mann i 20-åra er pågrepet av politiet for å ha stukket en annen mann med kniv på Oslo S i natt. Offeret ble sendt til sykehus med skader i øret. Pågripelsen skjedde uten dramatikk, ifølge Oslopolitiet..

NRK - 19 mai 20 kl. 05:04

Stukket med sprøyte

En person er sendt til legevakten etter å ha blitt stukket med en blodig sprøyte i hånden. Hendelsen fant sted i Laksevåg i Bergen natt til tirsdag. Politiet har opplysninger om gjerningsmannen og oppretter sak, skriver Vest politidistrikt på Twitter.

NRK - 24 feb. 20 kl. 06:15

Rettssak etter drap starter i dag

En mann i 50-årene må i dag møte i Oslo tingrett, tiltalt for drap. I juli 2018 skal han ha knivstukket en kvinne på en restuarant på Frogner i Oslo. Kvinnen ble stukket flere ganger, og døde av skadene en uke senere.

P4 - 27 mars 20 kl. 14:22

Trolig knivstukket i Oslo

En person er kjørt til sykehus med knivskader etter en hendelse på Bryn i Oslo i ettermiddag. Den skadde ankom en bensinstasjon på Ensjø i taxi, og vedkommende trolig er stukket med kniv, melder politiet, som søker etter to gjerningsmenn..

Aftenposten - 06 mars 20 kl. 05:56

Ung mann alvorlig skadet etter knivstikking i Oslo

Politiet ønsker tips etter at en ung mann kom inn på legevakten i Oslo med alvorlige skader etter å ha blitt stukket ned med kniv i sentrum torsdag kveld..

Aftenposten - 06 juni 20 kl. 22:58

Mann pågrepet etter mulig knivstikking i Oslo

En mann er pågrepet etter at en person ble stukket med en skarp gjenstand i Storgata i Oslo sentrum lørdag kveld. Den skadde er fraktet til sykehus..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

For dårlig hjelp til slagrammede

Altfor få personer, som har hatt slag, får den hjelpen de trenger. Ferske tall fra Norsk Hjerneslagregister viser at under 40 prosent av de slagrammede får etterkontroll. Årlig rammes 12.

P4 - 30 minutter siden

Brasils president koronasmittet

Brasils president Jair Bolsonaro har fått påvist koronavirus. Det sa han i et TV-intervju i dag, ifølge Washington Post. Han sier videre at han føler seg bra etter første runde med behandling..

P4 - 45 minutter siden

Oslo Børs endte ned

Oslo Børs endte svakt ned ved slutt i dag. Hovedindeksen ente på 808,92 poeng, det er en nedgang på 0,13 prosent. Både sjømat og shipping har i dag falt i tillegg har det vært mye rødt i energisektoren..

P4 - 1 time siden

MC-fører til sykehus etter ulykke med bil

En motorsyklist er sendt til sykehus etter en ulykke med en bil på Vestnes i Møre og Romsdal. Tilstanden til MC-føreren er ikke kjent. Føreren skal ha kjørt på en bil som stod stille i 60-sonen bakfra..

P4 - 1 time siden

Karaktersnittet i matte øker

Karaktersnittet for eksamen i matematikk for 10.-klassinger gikk opp fra 2017 til 2019. Gjennomsnittskarakteren økte fra 3,4 til 3,6 viser en ny rapport laget av Fafo for Utdanningsdirektoratet.

P4 - 1 time siden

Over 200.000 dødsfall i Europa

Over 200.000 mennesker er nå døde som følge av koronaviruset i Europa. Det viser en oversikt nyhetsbyrået AFP har laget.

P4 - 45 minutter siden

Høie ber kommuene stramme opp utestedene

Helseminister Bent Høie ber kommunene stramme opp utestedene. Han er bekymret over at smittevernreglene ikke overholdes. Derfor har Helsedirektoratet i dag sendt ut et brev til kommunene for å skjerpe kontrollen.

P4 - 1 time siden

Flere stoppet på grensen i Finnmark

Politiet i Finnmark har bortvist 11 utenlandske turister på 24 timer. Åpen grense til Finland gjør at turistene bare kjører rett inn i Norge, og de fleste vet ikke om innreiserestriksjonen som følge av koronaviruset. To estere og to franskmenn er i dag stoppet i Finnmark og bortvist fra landet, sier politiet til NRK..

P4 - 1 time siden

Politiet har punktert på vei til ulykke

En person er skadet etter at en firhjuling og en personbil har kolidert på Skjervøy i Nord-Troms. Brannbil og ambulanse er på stedet. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent.

P4 - 1 time siden

To tog har kollidert i Tsjekkia

To persontog har kollidert i Tsjekkia i ettermiddag. Det melder lokale medier. Alle omstendighetene rundt ulykken er ikke kjent, men ulykken skal ha skjedd ved en stasjon.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt