NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 21:45

NRK - 16 des. 20 kl. 04:25

Strifeldt fikk ny tillit fra Frp

Stortingsrepresentant Bengt Rune Strifeldt (49) fra Alta topper igjen Frps liste for Finnmark valgkrets. Strifelt ble valgt ved akklamasjon av et samlet nominasjonsmøte, skriver Altaposten..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bengt Rune Strifeldt, Alta, Frps, Finnmark, Altaposten, Frp

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Strifeldt, fikkny , tillitfra , Frp
NRK - 22 feb. 21 kl. 10:00

Foreslår å legge ned Sametinget

Tre stortingsrepresentanter fra Fremskrittspartiet foreslår å legge ned Sametinget. Per-Willy Amundsen, Helge André Njåstad og Bengt Rune Strifeldt kaller Sametinget «et byråkratisk pengesluk». Frp har lenge hatt avvikling av Sametinget som mål..

NRK - 21 jan. 21 kl. 10:26

Høg tillit til politiet

Folks tillit til politiet aukar for andre år på rad. Ei ny undersøking viser at 82 prosent av dei spurte har høg eller ganske høg tillit til politiet i Noreg, 3 prosentpoeng meir enn i 2019. Undersøkinga bygger på intervju med 8.

NRK - 12 mars 21 kl. 19:40

Lavere tillit til myndighetene

Ett år etter at Norge stengte ned, er nordmenns tillit til myndighetene lavere enn i mars i fjor og med fallende trend, ifølge Opinion. I mars sier 65 prosent at de har tillit til informasjon som gis av regjeringen, det er 9 prosent lavere enn på samme tid i fjor..

NRK - 08 feb. 21 kl. 14:04

Solvik-Olsen vil leie Oslo Frp

Den tidlegare Frp-nestleiaren Ketil Solvik-Olsen bekreftar til NRK at han stiller som leiarkandidat for fylkeslaget til Frp i Oslo. Solvik-Olsen har vore blant Frp-toppane som dei siste månadane har leia Oslo Frp sitt mellombelse interimsstyre..

NRK - 05 jan. 21 kl. 11:17

Økt tillit til myndighetene i 2020

Folks tillit til norske myndigheter økte markant i 2020. Det viser Ipsos' tiltro-undersøkelse gjort på oppdrag fra Domstolsadministrasjonen, skriver Rett24. Regjeringen gjør et tillitshopp, men domstolene og Stortinget satte tillitsrekord..

NRK - 18 jan. 21 kl. 19:21

Rekordhøy tillit til helsevesenet

Åtte av ti nordmenn svarer at de har tillit til at de vil få tilstrekkelig behandling av helsevesenet om de skulle bli smittet av koronaviruset, ifølge en undersøkelse. Fire av ti nordmenn hadde koronatestet seg ved årsskifte, viser samme undersøkelse..

E24 - 22 mars 21 kl. 07:59

Måling: Kraftig fall i europeeres tillit til AstraZeneca

Europeere har mistet tillit til AstraZenecas koronavaksine, viser en undersøkelse. Unntaket er briter, som stort sett fortsatt mener at vaksinen er trygg..

VG - 22 mars 21 kl. 09:06

SV-fylkeslederne har tillit til Bergstø

SV-topper i samtlige fylker slår tilbake etter bråket rundt partiets nestleder Kirsti Bergstø. Alle fylkeslederne sier de har full tillit til henne..

NRK - 30 mars 21 kl. 23:02

Mener vaksinestans skaper tillit

Tysklands beslutning om å stanse bruken av AstraZenecas koronavaksine på personer under 60 år, er tillitvekkende, mener statsminister Angela Merkel. – Tillit kommer fra visshet om at enhver mistanke, ethvert tilfelle (av mulige bivirkninger) vil bli undersøkt, sier Merkel..

NRK - 06 april 21 kl. 03:25

Nordmenns korona-tillit faller

Kun en av tre nordmenn, 32 prosent, sa i påskeuken at de har tillit til at folk flest i Norge følger råd og retningslinjer for å unngå smitte. Snittet for mars var 38 prosent. Det er en nedgang på 10 prosentpoeng fra februar.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Sveitsarar vil kjøpa Bergen Engines

Det sveitsiske selskapet Business Creation Investments AG vil kjøpa Bergen Engines, skriv BT/E24. Dei la inn bud på fabrikken i fjor, men vart slått av TMH. Konsernsjef Gerry van der Sluys har sendt brev til næringsminister Iselin Nybø om interessa..

NRK - 30 minutter siden

Ber om samlingsregjering i Israel

Sentrumspartiet Yesh Atid vil ha en nasjonal samlingsregjering i Israel. Partileder Yair Lapid sier til AFP at partiene må vinne folkets tillit på nytt. Benjamin Netanyahu prøver å danne en ny regjering samtidig som han er tiltalt for korrupsjon..

NRK - 45 minutter siden

Ytre høyre demonstrerte i Lisboa

Flere tusen mennesker fra hele Portugal demonstrerte i hovedstaden Lisboa mot et forslag om å forby det ytterliggående høyrepartiet Chega. Motstanderne mener Chegas rasistiske utspill, som å sette romfolk i egne koronaleire, bryter med grunnloven..

NRK - 45 minutter siden

Soldater satt inn mot etnisk uro

Hæren i Etiopia sier at soldater blir satt inn for å stanse en blodig konflikt mellom de to største etniske gruppene i landet. Flere enn 300 ble drept i Amhara-regionen i mars i kamper mellom væpnede menn fra amhara- og omoro-folkene..

NRK - 1 time siden

Russland utviser 20 tsjekkere

Russland utviser 20 tsjekkiske diplomater fra landet. De må forlate landet i løpet av morgendagen, melder RIA. Reaksjonen kommer etter at Tsjekkia i går utviste 18 russere de sier er agenter, og var knyttet til sabotasje på et militært lager i 2014..

NRK - 1 time siden

Dødsulykke etterforskes

Dødsulykka på fiskebåten utenfor Tromsø skjedde i forbindelse med arbeid på dekk. Det opplyser operasjonsleder i politiet, Karl-Erik Thomassen. Båten er fortsatt ikke kommet til kai.

NRK - 1 time siden

11 drept i ny togulykke

11 mennesker mistet livet og 98 ble skadet i en togulykke i Toukh i Egypt i dag. Det opplyser helsedepartementet i landet. Dette er den andre alvorlige togulykken på få uker i Egypt , der jernbanenettet og togene er dårlig vedlikeholdt..

NRK - 1 time siden

Drapsmann i Austin på frifot

Politiet i Austin, Texas, sier at den mistenkte for tre drap trolig ikke utgjør fare for andre. På Twitter skriver politiet at skytingen skjedde i et leilighetsbygg, og trolig var knyttet til en familiesituasjon..

NRK - 1 time siden

Halvparten av USAs voksne vaksinert

Halvparten av alle amerikanere over 18 år har fått minst én dose koronavaksine. I alt 84 millioner mennesker i USA er fullvaksinert, mens 46 millioner har fått én av to doser. Til uka ventes det at vaksinen fra Johnson&Johnson tas i bruk igjen, melder AP..

NRK - 1 time siden

Finværet fortsatte mange steder

Det varme og tørre været har også i dag fått mange til å møtes ute. Tønsberg har vært varmest i Norge med 19,3 grader. Målestasjonen på Florida i Bergen noterte 18 grader, det høyeste så langt i år.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt