NRK > Nyheter

Monday, 19 November, 21:17

NRK - 08 Nov 18 kl. 20:39

Strid om bruk av vitne

Det er full strid om bruk av undercoveragent som vitne i en rettssak. Forsvareren til kvinnen fra Kristiansand som er tiltalt for å ha tatt livet av to menn, mener infiltrasjon er ulovlig. Politiets sterkeste kort er trolig bevisene fra agenten..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kristiansand

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stridom , brukav , vitne
Dagbladet - 01 Sep 18 kl. 23:10

Palme-drapet: - Alt stemmer. Mye mulig det var Stig

32 år etter: Første gang vitne navngir annet vitne fra dramaet på Sveavägen 28. februar 1986..

Dagbladet - 22 Sep 18 kl. 21:05

Kavanaughs anklager vil vitne i Senatet

Christine Blasey Fords advokater sier hun har godtatt å vitne i Senatet..

VG - 01 Nov 18 kl. 15:25

Wenche ble vitne fra stuevinduet: - Det er helt forferdelig

Wenche Bøe var hjemme da hun hørte noe bråk utenfor huset. Fra vinduet ble hun vitne til drapshandlingen..

NRK - 04 Nov 18 kl. 18:39

Vitne: Blodige menn rykka i døra

Eit vitne til skytinga i Stockholm fortel at dei to som vart skotne forsøkte å kome seg inn i bilen som han og familien sat i. – Ein blødde i frå magen og den andre i frå ansiktet, og dei rykka i førardøra, seier vitnet til Aftonbladet..

Aftenposten - 22 Sep 18 kl. 20:48

Kavanaughs anklager vil vitne i Senatet

Christine Blasey Fords advokater sier hun har godtatt å vitne i Senatet. Hun anklager høyesterettsnominerte Brett Kavanaugh for voldtektsforsøk på 80-tallet..

Dagbladet - 24 Aug 18 kl. 08:21

Ledere i sladreblad innvilget immunitet for å vitne om Trump-utbetalinger

To National Enquirer-topper er innvilget immunitet for å kunne vitne om Trumps rolle i utbetalingene av hysj-penger..

NRK - 22 Sep 18 kl. 20:51

Kavanaughs anklager vil vitne

Advokatene til Christine Blasey Ford sier hun har godtatt å vitne i Kongressen. Ford anklager høyesterettsnominerte Brett Kavanaugh for å ha forsøkt å voldta henne på 80-tallet..

NRK - 19 Aug 18 kl. 15:20

Nabo var vitne til dødsfall

En nabo av mannen som døde i Drøbak natt til lørdag, var vitne til dødsfallet. En kvinne er siktet i saken, blant annet etter opplysninger fra naboen. Kvinnen er siktet for å ha hensatt noen i hjelpeløs tilstand..

NRK - 01 Sep 18 kl. 18:27

Leitar etter vitne i Kim-sak

Politiet i Malaysia etterlyser to kvinner dei ønsker skal vitne i saka mot dei som står tiltalt for å ha drepe Kim Jong-nam, halvbroren til Kim Jon-un, skriv BBC. Kim Jong-un døydde i 2017 etter at nokon gnei eit giftig stoff i ansiktet hans..

Aftenposten - 22 Sep 18 kl. 20:48

Kavanaughs anklager vil vitne i Kongressen

Advokatene til Christine Blasey Ford sier hun har godtatt å vitne i Kongressen. Ford anklager høyesterettsnominerte Brett Kavanaugh for å ha forsøkt å voldta henne på 80-tallet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Anbefaler å la bilen stå i stormen

Politiet anbefaler bilister i Honningsvåg om å la bilen stå i uværet som herjer Magerøya i kveld. Det er stor fare for at grus og stein virvles opp fra bakken og forårsaker steinsprang på bilene, melder politiet..

NRK - 15 minutter siden

Regjeringen gir budsjett-skisse

Høyre, Frp og Venstre presenterer etter det NRK erfarer en ferdig skisse til løsning for KrF når de fire møtes igjen til budsjettdforhandlinger klokka 21.30. Håpet er at denne skal kunne godkjennes av de fire partienes gruppemøter tirsdag formiddag..

NRK - 30 minutter siden

VG: Krf får veteranhjelp

Kjell Ingolf Ropstad skal på kort varsel ha hyra inn tidlegare parlamentarisk leiar Hans Olav Syversen til å leie Krfs sekretariat når partiet skal forhandle om regjeringsmakt med Solberg, ifølgje kjelder VG har snakka med..

NRK - 1 time siden

Ny remis for Carlsen

Det endte med remis i åttende parti på rad mellom Magnus Carlsen og Fabiano Caruana i årets sjakk-VM i London..

NRK - 1 time siden

Vil auke straffa for politiskyting

Regjeringa foreslår å skjerpe straffa for å skyte mot politiet, og vil heve strafferammen frå tre til ti år. – Ein del av kampen for å bekjempe gjengkriminalitet, seier justisminister Tor Mikkel Wara..

NRK - 1 time siden

Narvik valt som VM-kandidat

Skistyret har avgjort at Narvik blir norsk vertskandidat viss Noreg søkjer om VM i alpint. – Me har valt konseptet me trur har størst moglegheit til å bringe eit VM til Noreg, seier skipresident Erik Røste. Fyrste høve til å søkje er VM i 2027..

NRK - 1 time siden

Vil hindre utmelding utan avtale

Den britiske opposisjonsleiaren Jeremy Corbyn seier Labour vil forsøke å hindre at Storbritannia melder seg ut av EU utan at ein brexit-avtale er vedteken. Tidlegare ba han Theresa May om å trekkje tilbake forslaget til skilsmisseavtale med EU..

NRK - 2 timer siden

Bioteknologi-utnevnelser på vent

Helseministeren utsetter valget av nye medlemmer til Bioteknologirådet, og oppgir regjeringsforhandlingene som grunn. Dermed vil KrF få være med på å håndplukke hvem som skal få sitte i Bioteknologirådet om de går inn i regjeringen, ifølge VG..

NRK - 2 timer siden

Droppar setebelte i traktoren

Fire av ti bønder brukar aldri setebelte i traktoren når dei køyrer utanfor offentleg veg. Det kjem fram i ei spørjeundersøking gjort for Arbeidstilsynet. Berre 17 prosent seier at dei alltid brukar belte..

NRK - 3 timer siden

Tilsynssak mot mirakelpredikant

Stilfelsestilsynet opprettar tilsynssak mot mirakelpredikant Svein-Magne Pedersen, skriv VG. Laurdag avslørte avisa at Pedersen gjennom stiftelsen sin Misjon Jesus Leger har samla inn pengar frå nordmenn til naudhjelpsprosjekt som ikkje eksisterer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt