NRK > Nyheter

Thursday, 17 January, 01:57

NRK - 08 Nov 18 kl. 20:39

Strid om bruk av vitne

Det er full strid om bruk av undercoveragent som vitne i en rettssak. Forsvareren til kvinnen fra Kristiansand som er tiltalt for å ha tatt livet av to menn, mener infiltrasjon er ulovlig. Politiets sterkeste kort er trolig bevisene fra agenten..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kristiansand

Dele artikeln

642 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stridom , brukav , vitne
Dagbladet - 02 Jan 19 kl. 06:00

10 bud for en vellykket rusreform

Vi har vært vitne til et stemningsskifte i norsk ruspolitikk. Mens det tidligere var unison enighet om at bruk og besittelse av narkotika skulle straffe seg, har de fleste parti nå gått inn for en mer liberal og human ruspolitikk..

Dagbladet - 01 Sep 18 kl. 23:10

Palme-drapet: - Alt stemmer. Mye mulig det var Stig

32 år etter: Første gang vitne navngir annet vitne fra dramaet på Sveavägen 28. februar 1986..

VG - 01 Nov 18 kl. 15:25

Wenche ble vitne fra stuevinduet: - Det er helt forferdelig

Wenche Bøe var hjemme da hun hørte noe bråk utenfor huset. Fra vinduet ble hun vitne til drapshandlingen..

Dagbladet - 22 Sep 18 kl. 21:05

Kavanaughs anklager vil vitne i Senatet

Christine Blasey Fords advokater sier hun har godtatt å vitne i Senatet..

NRK - 04 Nov 18 kl. 18:39

Vitne: Blodige menn rykka i døra

Eit vitne til skytinga i Stockholm fortel at dei to som vart skotne forsøkte å kome seg inn i bilen som han og familien sat i. – Ein blødde i frå magen og den andre i frå ansiktet, og dei rykka i førardøra, seier vitnet til Aftonbladet..

Aftenposten - 22 Sep 18 kl. 20:48

Kavanaughs anklager vil vitne i Senatet

Christine Blasey Fords advokater sier hun har godtatt å vitne i Senatet. Hun anklager høyesterettsnominerte Brett Kavanaugh for voldtektsforsøk på 80-tallet..

Dagbladet - 24 Aug 18 kl. 08:21

Ledere i sladreblad innvilget immunitet for å vitne om Trump-utbetalinger

To National Enquirer-topper er innvilget immunitet for å kunne vitne om Trumps rolle i utbetalingene av hysj-penger..

NRK - 22 Sep 18 kl. 20:51

Kavanaughs anklager vil vitne

Advokatene til Christine Blasey Ford sier hun har godtatt å vitne i Kongressen. Ford anklager høyesterettsnominerte Brett Kavanaugh for å ha forsøkt å voldta henne på 80-tallet..

NRK - 19 Aug 18 kl. 15:20

Nabo var vitne til dødsfall

En nabo av mannen som døde i Drøbak natt til lørdag, var vitne til dødsfallet. En kvinne er siktet i saken, blant annet etter opplysninger fra naboen. Kvinnen er siktet for å ha hensatt noen i hjelpeløs tilstand..

NRK - 01 Sep 18 kl. 18:27

Leitar etter vitne i Kim-sak

Politiet i Malaysia etterlyser to kvinner dei ønsker skal vitne i saka mot dei som står tiltalt for å ha drepe Kim Jong-nam, halvbroren til Kim Jon-un, skriv BBC. Kim Jong-un døydde i 2017 etter at nokon gnei eit giftig stoff i ansiktet hans..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 11 timer siden

Får ikke besøke nyfødte

Sykehuset Østfold har innført begrensning på besøk på barselavdelingen og nyfødtintensiven. Årsaken er at det florerer med RS-virus, mage- og tarminfeksjoner og influensa. Bare foreldre får lov til å besøke nyfødte på sykehuset inntil videre..

NRK - 11 timer siden

Ber om 21 års forvaring

– Vi anfører at det foreligger to tilfeller av overlagt drap, og ber om at tiltalte skal dømmes til 21 års forvaring, sier aktor Leif Aleksanderen. Den 43 år gamle kvinnen i Kristiansand er tiltalt for to drap med tolv års mellomrom..

NRK - 15 minutter siden

EAT: Halver kjøtt, doble grønt

Forbruket av rødt kjøtt og sukker må ned med 50 prosent, og vi må spise dobbelt så mye nøtter, frukt, grønnsaker og belgfrukter. Det er hovedpunktene i en ny rapport om mathelse og matforsyning til en økende verdensbefolkning ifølge EAT..

NRK - 15 minutter siden

Innvandrere tok lavstatusjobbene

Innvandring har ført til at norskfødte fra lavere sosiale lag har fått dårligere jobbmuligheter, skriver Aftenposten. En forskningsrapport fra Frisch-senteret viser at innvandrere ofte tar jobber som tidligere var dominert av norskfødte fra små kår..

NRK - 45 minutter siden

Innvandrerbarn får færre barn

Barn av innvandrere får færre barn enn den øvrige befolkning, viser hittil upubliserte tall som Klassekampen har fått fra SSB. Norskfødte kvinner med innvandrerforeldre får i snitt 1,54 barn. Tilsvarende tall for befolkningen for øvrig, er 1,56..

NRK - 1 time siden

FBI stanset angrep mot Trump

Det amerikanske føderale politiet FBI sier at de har pågrepet en 21 år gammel mann som skal ha planlagt å angripe Det hvite hus. Politiet mener at 21-åringen fra Atlanta var radikalisert og planla et selvmordsangrep mot presidentboligen..

NRK - 1 time siden

Tspiras overlevde mistillit

Hellas' statsminister Alexis Tsipras gikk i kveld seirende ut av mistillitsvoteringen i nasjonalforsamlingen som var utløst av navnestriden med nabolandet Nord-Makedonia. Med 151 stemmer mot 148 sikret Tsipras seg nok stemmer til å fortsette..

NRK - 5 timer siden

May overlevde mistillitsvotering

Storbritannias statsminister Theresa May overlevde mistillitsvoteringen i Parlamentet. 325 av de folkevalgte stemte for å beholde May, mens 306 representanter stemte for å felle henne og regjeringen..

NRK - 2 timer siden

Løslater ikke frikjent ekspresident

Den internasjonale straffedomstolen i Haag stanset løslatelsen av Elfenbenskystens tidligere president Laurent Gbagbo etter at saken ble anket. Gbagbo ble tirsdag frikjent for anklager om drap under voldsbølgen som kostet 3000 menneskeliv i 2010–2011..

NRK - 2 timer siden

Partiene avgjør regjeringsutvidelse

Torsdag kl. 14 er stortingsgruppene og landsstyrene i Høyre, Frp, Venstre og KrF innkalt til separate møter for å ta stilling til resultatet av forhandlinger om en ny regjeringsplattform. Sier alle ja, blir Erna Solberg sjef for en flertallsregjering..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt