E24 > Økonomi

Monday, 01 June, 11:20

E24 - 09 Nov 19 kl. 08:13

Streiken over i Lufthansa etter to dager

Streiken blant kabinpersonalet i tyske Lufthansa ble avsluttet lørdag morgen. Selskapet advarer om kanselleringer og forsinkelser..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Lufthansa

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Streiken, overi , Lufthansa, etterto , dager
P4 - 09 Nov 19 kl. 06:57

Lufthansa-streiken over

Streiken blant kabinpersonalet i tyske Lufthansa ble avsluttet i dag tidlig. Men flyselskapet advarer fortsatt om kanselleringer og forsinkelser. Over 1.

NRK - 09 Nov 19 kl. 06:34

Streiken i Lufthansa er over

Streiken blant kabinpersonalet i tyske Lufthansa ble avsluttet lørdag morgen. Over 1500 avganger og mer enn 200.000 reisende ble berørt av den to dager lange streiken.

NRK - 06 Nov 19 kl. 14:07

Streik i Lufthansa

De kabinansatte i flyselskapet Lufthansa går onsdag kveld ut i streik i 48 timer. Streiken gjør at 1300 flyavganger blir innstilte, noe som rammer 180.000 passasjerer, opplyser Lufthansa..

P4 - 06 Nov 19 kl. 14:41

Streik i Lufthansa

Flyselskapet Lufthansa kansellerer nå 1.300 flygninger på grunn av en streik som etter planen starter i kveld. 180.

NRK - 27 Dec 19 kl. 17:57

Tyske kabintilsette ut i streik

Tyske kabintilsette i Lufthansa sitt lågprisflyselskap, Germanwings, går ut i streik frå og med mondag 30. desember til og med nyttårsaftan, melder Reuters. Streiken kjem etter månadar med usemje mellom fagforeininga og Lufthansa om blant anna løn..

NRK - 23 Apr 20 kl. 23:16

Lufthansa søker statlig støtte

Det tyske flyselskapet Lufthansa er i forhandlinger om statlig støtte. I en pressemelding skriver Lufthansa at de ikke kan overleve koronakrisen på gene hånd..

NRK - 03 May 20 kl. 17:06

Lufthansa: – Nærmer seg en avtale

Europas største flyselskap Lufthansa sier at en avtale om statlig krisehjelp er nært forestående. – Vi har hatt intense og konstruktive forhandlinger med den tyske regjeringen, og etter vårt syn kan disse diskusjonene bli sluttført i nær fremtid..

NRK - 07 Nov 19 kl. 05:18

Tusener berøres av Lufthansa-streik

Kabinpersonell i det tyske flyselskapet Lufthansa streiker i to døgn, og 700 flyvninger er innstilt torsdag, melder SVT. Fredag blir 600 fly rammet.180.

NRK - 07 Nov 19 kl. 05:18

Tusenvis berøres av Lufthansa-strei

Kabinpersonell i det tyske flyselskapet Lufthansa streiker i to døgn, og 700 flyvninger er innstilt torsdag, melder SVT. Fredag blir 600 fly rammet.180.

NRK - 07 Nov 19 kl. 12:16

Lufthansa legger ned arbeidsplasser

Flyselskapet Lufthansa opplyser at de kutter mellom 700 og 800 arbeidsplasser i datterselskapet Austrian Airlines, melder nyhetsbyrået AFP..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Svenske småsparere har nær doblet Norwegian-veddemålet

Norwegian-aksjen har lokket over 19.000 privatinvestorer fra Sverige, som har over 200 millioner kroner på spill i aksjen. Mesteparten er kortsiktige veddemål, mener aksjeekspert..

E24 - 1 time siden

Saudi-Arabias valutareserver faller bratt etter aksje-shopping

Saudi-Arabias statlige investeringsfond har handlet for flere titalls milliarder dollar de siste månedene, blant annet i Equinor..

E24 - 1 time siden

FN positiv til flykorridorer for å styrke turisme

Såkalte flykorridorer som lar turister reise mellom land med lav smitterisiko, kan bidra til å starte opp igjen turistindustrien, mener FN..

E24 - 1 time siden

Bilsalget stuper i Danmark

Coronakrisen har ført til et kraftig fall i bilsalget i Danmark og én av fem forhandlere står nå på randen av konkurs..

E24 - 3 timer siden

Hit går Tangens veldedige penger: Sponset «Tangen Hall», leirsted, turisthytte og Freuds sofa

Nicolai Tangen slipper norsk skatt og kan overføre to milliarder i året til AKO-stiftelsen. Til nå har det gått penger til «Tangen Hall» på Wharton School i USA, oppussing av Freuds sofa og samarbeid med kjendiskokken Jamie Oliver og sjefen for Harley-Davidson..

E24 - 14 timer siden

Norges Banks milliardkjøp vekker internasjonal interesse: – De fleste land gjør det motsatte

Norges Bank øker kronekjøpene til ny rekord i juni for å dekke redningspakkene i coronakrisen. – Med tanke på mengden spørsmål vi får rundt dette fra store New York- og London-baserte hedgefond, så kan det virke som dette er i ferd med å bli et vesentlig tema, sier Nordea-strateg..

E24 - 16 timer siden

Hjemmesommer gir salgsboom: – Alle skal ha basseng

Hjemmeferie-sommer gir stor pågang hos norske bassengleverandører. – Dette blir nytt rekordår, sier daglig leder..

E24 - 18 timer siden

SpaceX-kapselen har koblet seg til ISS

SpaceX-kapselen Crew Dragon nådde fram til Den internasjonale romstasjonen ISS søndag og fikk koblet seg til uten problemer..

E24 - 18 timer siden

Coronakrisen går over - men oljepengeviruset vil ramme norsk politikk hardt

UKESLUTT: Dette skulle være året hvor norske politikere for alvor strammet livreima. Så kom corona. Det motsatte måtte til.

E24 - 18 timer siden

Coronakrisen stopper ikke norsk pengebruk: – Fortsatt bra trykk

Mens bankinnskuddene fyker til værs i Europa fordi innbyggerne frykter konsekvensene av coronakrisen, bruker norske husholdninger penger som før. Landets to største banker melder om fortsatt god etterspørsel etter boliglån og en økning i lån til båt eller bobil før ferien..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt