NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 06:02

NRK - 09 Nov 19 kl. 06:34

Streiken i Lufthansa er over

Streiken blant kabinpersonalet i tyske Lufthansa ble avsluttet lørdag morgen. Over 1500 avganger og mer enn 200.000 reisende ble berørt av den to dager lange streiken. Flyselskapet advarer om fortsatte forsinkelser og kanselleringer lørdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lufthansa

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Streikeni , Lufthansaer , over
P4 - 09 Nov 19 kl. 06:57

Lufthansa-streiken over

Streiken blant kabinpersonalet i tyske Lufthansa ble avsluttet i dag tidlig. Men flyselskapet advarer fortsatt om kanselleringer og forsinkelser. Over 1.

E24 - 09 Nov 19 kl. 08:13

Streiken over i Lufthansa etter to dager

Streiken blant kabinpersonalet i tyske Lufthansa ble avsluttet lørdag morgen. Selskapet advarer om kanselleringer og forsinkelser..

NRK - 06 Nov 19 kl. 14:07

Streik i Lufthansa

De kabinansatte i flyselskapet Lufthansa går onsdag kveld ut i streik i 48 timer. Streiken gjør at 1300 flyavganger blir innstilte, noe som rammer 180.000 passasjerer, opplyser Lufthansa..

P4 - 06 Nov 19 kl. 14:41

Streik i Lufthansa

Flyselskapet Lufthansa kansellerer nå 1.300 flygninger på grunn av en streik som etter planen starter i kveld. 180.

NRK - 27 Dec 19 kl. 17:57

Tyske kabintilsette ut i streik

Tyske kabintilsette i Lufthansa sitt lågprisflyselskap, Germanwings, går ut i streik frå og med mondag 30. desember til og med nyttårsaftan, melder Reuters. Streiken kjem etter månadar med usemje mellom fagforeininga og Lufthansa om blant anna løn..

NRK - 22 timer siden

Lufthansa rapporterer stort tap

Lufthansa rapporterte i dag et tap på 22,35 milliarder norske kroner i første kvartal. Lufthansa skal motta en redningspakke fra Tyskland. Det ble klart 25 mai..

NRK - 23 Apr 20 kl. 23:16

Lufthansa søker statlig støtte

Det tyske flyselskapet Lufthansa er i forhandlinger om statlig støtte. I en pressemelding skriver Lufthansa at de ikke kan overleve koronakrisen på gene hånd..

NRK - 22 timer siden

Lufthansa tapte over 22 millioner

Det tyske flyseslskapet Lufthansa rapporterte i dag et tap på 22,3 millioner kroner i første kvartal. Lufthansa skal motta en redningspakke fra den tyske regjeringen. Det ble klart 25 mai..

NRK - 07 Nov 19 kl. 05:18

Tusenvis berøres av Lufthansa-strei

Kabinpersonell i det tyske flyselskapet Lufthansa streiker i to døgn, og 700 flyvninger er innstilt torsdag, melder SVT. Fredag blir 600 fly rammet.180.

NRK - 07 Nov 19 kl. 05:18

Tusener berøres av Lufthansa-streik

Kabinpersonell i det tyske flyselskapet Lufthansa streiker i to døgn, og 700 flyvninger er innstilt torsdag, melder SVT. Fredag blir 600 fly rammet.180.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Lege: Pleksiglass stopper ikke virus

Veggene av pleksiglass til 225.000 kroner som er montert i Stortinget, hindrer ikke smitte, sier lege og professor Bjørg Marit Andersen til Dagbladet. Veggene ble satt opp da et fullsatt Stortinget behandlet bioteknologiloven..

NRK - 30 minutter siden

Rusa mann slo seg inn i hus

En person er lagt inn på sykehus etter at en aggressiv og rusa mann slo seg inn i to leiligheter på Åse i Ålesund og banket opp beboerne onsdag kveld, melder politiet i Møre og Romsdal. Ved 4-tida torsdag morgen ble mannen funnet og arrestert..

NRK - 30 minutter siden

22 nye koronatilfeller i Norge

Det er nå 8477 bekrefta tilfeller av koronasmitte i Norge, viser tall fra Folkehelseinstituttet. Dette er en økning på 22 tilfeller siste døgn. 26 pasienter er innlagt på sykehus med covid-19-sykdom.

NRK - 1 time siden

Mattis sier Trump splitter USA

Tidligere forsvarsminister Jim Mattis gir president Donald Trump skylda for uroen i USA. – Trump gjør ikke noe for å forene oss, han prøver å splitte oss, sier Mattis til The Atlantic. Han sier dette er følgene av tre år uten ansvarlig lederskap..

NRK - 1 time siden

Nye jagerfly blir stadig dyrere

Norges nye jagerfly kommer til å koste oss opptil en halv milliard ekstra i år på grunn av lav kronekurs, skriver Aftenposten. 28 av totalt 52 nye fly er levert. De skal erstatte dagens F-16..

NRK - 4 timer siden

Obama: – Systematisk rasisme

Tidlegare president Barack Obama talte onsdag til unge amerikanarar om den dramatiske situasjonen som USA står i etter drapet på George Floyd. Obama sa at situasjonen er skremmande, men dette er eit høve for folk til å sjå den systematiske rasismen..

NRK - 2 timer siden

Rekordmange døde i Brasil

I Brasil er et rekordhøyt antall døde av koronasykdom det siste døgnet. 1349 mennesker døde, og dermed er tallet på dødsofre for pandemien oppe i 32.500.

NRK - 2 timer siden

Over 1000 døde i Mexico

Mexico melder om at 1092 har dødd det siste døgnet etter å ha vært smittet av koronavirus. Det er det så langt høyeste daglige dødstallet i landet. Det samlede tallet på smittede passerer samtidig 100.

NRK - 2 timer siden

Tusenvis i nye protester i USA

I Los Angeles, New York, Washington og andre amerikanske byer samlet tusenvis seg til markeringer onsdag kveld. De fleste steder gikk det fredelig for seg etter at siktelsen mot politimannen som hadde nakkegrep på George Floyd, ble utvidet..

NRK - 3 timer siden

Obama ber om politireformer

Tidligere president Barack Obama ber ordførere i alle amerikanske byer om å ta opp og gå gjennom politiets retningslinjer for bruk av makt. Ifølge Obama Foundation har svarte amerikanere tre ganger så høy risiko for å dø i politiets varetekt som hvite..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt