NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 18:15

NRK - I førrgår: 12:01

Streik-rapport oversendes i ettermiddag

Helsetilsynet skal sende sine vurderinger om hvorvidt streiken medfører fare for liv og helse til Helse- og omsorgsdepartementet. Den første rapporten blir sendt mot slutten av dagen i dag, får NRK opplyst av Helsetilsynet. Rapportene er unntatt offentligheten så lenge konflikten pågår..
Les mer på NRK


Les mer om:
Helse, NRK, Helsetilsynet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Streik-rapport, oversendesi , ettermiddag
Klartale - 20 maj 22 kl. 08:59

Ansatte i helsevesenet og skoler truer med streik

Det er statsoppgjør, kommuneoppgjør og tariffoppgjør i Oslo kommune. Det gjelder mange offentlig ansatte. Barnehager, skoler, politi, helsevesen og mange flere.

NRK - 18 jun 22 kl. 05:04

Flyteknikere går ut i streik

NHO Luftfart og Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) klarte ikke å bli enige i meklingen. Like før klokken 4 ble det klart at flyteknikerne går ut i streik. – Det ble dessverre meklingsbrudd, sier administrerende direktør Torbjørn Lothe i NHO Luftfart til NTB.

NRK - I førrgår: 03:52

Ingen streik blant oljeserviceansatte

Flere timer på overtid ble det enighet i meklingen mellom Safe, Industri Energi og Norsk olje og gass. Dermed blir ikke 650 oljeserviceansatte tatt ut i streik. Industri Energi meldte om enigheten rett etter klokka 3.

Klartale - 24 maj 22 kl. 13:34

Ingen streik for kommunen, men lærerne sier nei til lønnsoppgjøret

Nå er det flere bedrifter som forhandler om lønn. Det gjør de hvert år, men nå er det noe som heter hovedoppgjør. Det gjøres kun annethvert år.

NRK - 17 mar 22 kl. 11:41

Russland vil ikke følge ICJ-dommen

Russland vil ikke ta hensyn til avgjørelsen fra Den internasjonale domstolen (ICJ) om å stanse invasjonen av Ukraina, ifølge Kremls talsperson Dmitrij Peskov. FNs øverste domstol (ICJ) i Haag beordret i en kjennelse onsdag Russland til å stanse invasjonen av Ukraina. ICJs kjennelse er bindende, men domstolen har ingen myndighet til å sørge for at eventuelle pålegg faktisk blir gjennomført.

NRK - 21 mar 22 kl. 17:41

Streik ved tyske flyplasser tirsdag

Tysk fagforening har varslet streik ved åtte tyske flyplasser tirsdag. Bakgrunnen er strid om lønn for ansatte i sikkerhetskontrollene. Fagorganiserte ved flyplassene i Frankfurt, Berlin, Bremen, Hamburg, Hannover, Stuttgart, Düsseldorf og Köln/Bonn tas ut i streik, og det kommer til å ramme flytrafikken..

NRK - 29 mar 22 kl. 20:46

SAS-pilotene brøt lønnsforhandling – kan bli streik

SAS-pilotene brøt forhandlingene etter én dag, og dermed blir det mekling for å unngå streik. Pilotene har SAS' fremtid i sine hender, sier forhandlingsleder. – Vi har blitt møtt med krav fra pilotforeningene som er ekstremt store, og som vil påføre oss ekstremt store kostnader.

NRK - 31 mar 22 kl. 10:39

Brudd i byggfagmeklingen – fare for streik neste uke

Fellesforbundet har brutt meklingen med Byggenæringens Landsforening (BNL). Det betyr at 16.200 arbeidstakere kan bli tatt ut i streik fra tirsdag.

Klartale - 01 apr 22 kl. 08:36

Mekler for å unngå streik

– Det er noen timer igjen før vi kan finne en løsning. Det har vært arbeidet gjennom hele natta. Men det er fortsatt stor avstand mellom partene, sier riksmekler Mats Wilhelm Ruland fredag morgen, skriver FriFagbevegelse.

NRK - 06 apr 22 kl. 14:18

Det kan bli streik i byggeindustrien fredag

6.100 bygningsarbeidere i 340 bedrifter kan tas ut i streik fredag dersom partene ikke kommer til enighet i tvungen mekling. Meklingen startet onsdag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Sørgegudstjeneste i Oslo domkirke søndag

Oslo domkirke holder sørgegudstjeneste søndag klokken 11.00. Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen deltar.

NRK - 30 minutter siden

EU-sjefen sjokkert over angrepet i Oslo

Ingen skal trenge å frykte for liv eller helse bare fordi de er den de er, sier EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen etter masseskytingen i Oslo. – Jeg er sjokkert over det avskyelige angrepet på uskyldige mennesker i Oslo i går kveld, tvitrer von der Leyen lørdag. – Ingen skal måtte frykte for sitt liv eller sin helse simpelthen på grunn av hvem de er, sier hun og legger til at hun har medfølelse med ofrenes familier og venner.

NRK - 1 time siden

Politiadvokat: Siktede fremstilles trolig for varetektsfengsling mandag

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortsatt uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås. – Vi mener fortsatt at det ikke er grunn til å tro at det er flere gjerningspersoner involverte.

NRK - 45 minutter siden

Personer skadet etter kollisjon med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke på Sannesveien i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert, minst én person er skadet. Ulykken skyldes en påkjørsel bakfra..

NRK - 1 time siden

Gjerningspersonen hadde uregistrerte våpen

De to våpnene er uregistrerte, og politiet vet ikke hvem som har hatt hånd på dem før den siktede, det sier politiet på en pressekonferanse i ettermiddag. – Det er noe vi søker å avdekke, sier politiadvokat Bård Enoksen..

NRK - 1 time siden

Etterforsker om det foreligger politisk motivert vold eller hatkriminalitet

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortstat uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås. – Vi mener fortsatt at det ikke er grunn til å tro at det er flere gjerningspersoner involverte.

NRK - 1 time siden

Politiet etterforsker med full styrke

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortstat uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås..

NRK - 1 time siden

Alvorlig skader på bein etter steinsprangulykke

En mann blir flydd med helikopter til Ullevål sykehus etter at han ble truffet av steinsprang på Rondeslottet i Rondane. Han er alvorlig skadd i beinet, opplyser Stig Folstad Hansen i Innlandet politidistrikt. Meldingen om ulykken kom halv tre, og det ble raskt igangsatt redningsaksjon hvor politiet og Oppland Røde Kors var involvert.

NRK - 1 time siden

Alvorlig skadd etter steinsprangulykke

En person blir flydd med helikopter til Ullevål sykehus etter at vedkommende ble truffet av steinsprang på Rondeslottet i Rondane. Personen er alvorlig skadd i beinet, opplyser politiet. Det var en redningsaksjon hvor politi og Oppland Røde Kors var involvert.

NRK - 1 time siden

Elden: Ikke overbevist om at det finnes motiv

Den siktedes forsvarer etter Oslo-skytinge, John Christian Elden, sier til NRK at man bør være forsiktige med å spekulere i noe motiv. – Jeg er slett ikke overbevist om at det er noen motiv for handlingen, sier Elden. – Jeg vil advare mot å spekulere på at dette er knyttet opp til situasjoner i Oslo eller annet, det må etterforskningen vise, sier Elden.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com