NRK > Nyheter

Fredag, 05 Mars, 11:11

NRK - 19 okt. 20 kl. 21:53

Strategi for å beholde Skottland

Det konservative regjeringspartiet i Storbritannia legger en strategi for å hindre skotsk uavhengighet. De vil utsette eller unngå en ny folkeavstemning, melder Bloomberg. De frykter at Nasjonalistpartiet får flertall i Skottlands parlament neste år..
Les mer på NRK


Les mer om:
Storbritannia, Bloomberg, Nasjonalistpartiet, Skottlands, Skottland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Strategi, forå , beholde, Skottland
NRK - 19 okt. 20 kl. 03:10

Trump får lage golfbane i Skottland

USAs president Donald Trump har fått tillatelse til å bygge enda en golfbane i Skottland. Det vedtok myndighetene søndag, tross lokal motstand mot utbyggingen. Banen er oppkalt etter Trumps mor Mary Anne MacLeod, som har bakgrunn fra Skottland..

NRK - 07 nov. 20 kl. 04:32

Skottland forbyr å slå barn

Skottland blir lørdag det første stedet i Storbritannia hvor det er ulovlig å slå barn. Den nye loven gir barn samme beskyttelse som voksne har mot fysisk vold. Det er forventet at Wales innfører en lignende lov innen 2022, skriver Sky News..

NRK - 25 nov. 20 kl. 01:38

Gratis tamponger i Skottland

Den skotske nasjonalforsamlingen har enstemmig vedtatt et lovforslag som lovfester retten til tilgang på bind og tamponger. Ifølge Sky News blir Skottland dermed det første landet i verden med gratis menstruasjonsprodukter.

NRK - 04 jan. 21 kl. 15:17

Skottland stenges ned

Skottland skal stenges ned for å bremse koronasmitte, opplyser førsteminister Nicola Sturgeon, ifølge Sky News. Skotter blir bedt om å holde seg hjemme, bortsett fra ved fysisk aktivitet og ærender som er helt nødvendig, skriver Sky News..

VG - 08 jan. 21 kl. 21:46

Trump får ikke søke tilflukt i Skottland

Dokumenter tyder på at president Donald Trump planlegger en tur til Skottland for å unngå innsettelsen til Joe Biden. Det får han ikke lov til, sier landets førsteminister..

NRK - 16 okt. 20 kl. 08:56

Ny strategi for barnefattigdom

Med en ny strategi på 65 tiltakspunkter håper regjeringen å gi barn i familier med lav inntekt en bedre hverdag og hindre at fattigdom går i arv. Rundt 111.000 barn vokser i dag opp i familier med vedvarende lav inntekt i Norge..

Dagbladet - 27 okt. 20 kl. 16:51

Nekter for ny strategi

Hele poenget med Norges strategi er å slå ned smitte lokalt. Mandag kunngjorde statsminister Erna Solberg nye nasjonale tiltak som også rammer områder uten særlig smittespredning..

Aftenposten - 14 feb. 21 kl. 12:20

Han viste hjertet i rettssaken. Det åpnet for en ny strategi.

MOSKVA (Aftenposten): Dramatiske protester har preget Russland. Nå har opposisjonen valgt en ny strategi..

E24 - 02 des. 20 kl. 12:25

Biden vil beholde Trumps tollmurer mot Kina

USAs påtroppende president, Joe Biden, vil inntil videre beholde tollbarrierene som Donald Trump innførte etter at han gikk til handelskrig mot Kina..

NRK - 03 des. 20 kl. 23:27

Anthony Fauci får beholde jobben

USAs øverste koronalege Anthony Fauci får beholde jobben under den nye Biden-administrasjonen. Påtroppende president Joe Biden sier til CNN at han ønsker Fauci som medisinsk rådgiver i sin korona-stab..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Verdas eldste fugl har klekt egg

Verdas eldste fugl, albatrossen Wisdom, har klekt egg. Den minst 70 år gamle albatrossen bur på Hawaii, og ynskja sin nye fugleunge velkomen 1. februar, melder biologar på øya, som trur Wisdom har klekt mellom 30 og 36 fugleungar i løpet av livet..

NRK - 15 minutter siden

Trur trugselbrevforfattar er norsk

Trugselbrevet i Lørenskog-saka er skrive på gebrokkent norsk med svenske og engelske innslag. No opplyser politiet til NRK at brevskrivaren truleg har norsk som fyrstespråk..

NRK - 15 minutter siden

Stenger politistasjonar

Publikumsmottaket ved politistasjonane i Drammen og Hønefoss er stengt inntil vidare på grunn av trugslar, opplyser politiet på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Nye smittede i Bastøy fengsel

Nå er totalt 10 smittede knyttet til koronautbruddet i fengselet etter at fire nye smittetilfeller ble oppdaget i går, opplyser Horten kommune. En av dem var nærkontakt til en allerede smittet person..

NRK - 30 minutter siden

Stengjer byggjeplass etter korona

Byggjeplassen Kronstad oppveksttun er stengt då ein tilsett på har fått påvist korona. Byggjeplassen har mellom 60 og 70 tilsette. Alle som har vore der dei siste ti dagane, er bedde om å testa seg..

NRK - 30 minutter siden

2497 bøtelagde for mobilbruk

I alt 2497 personar vart bøtelagde for mobilbruk i januar og februar 2021, melder Ung i Trafikken. Det er ein reduksjon på 16 prosent samanlikna med same tid i fjor..

NRK - 30 minutter siden

Åpner opp for mer idrett og kultur

På grunn av lite smitte åpner Trondheim kommune opp for innendørs kultur- og idrett for voksne. Dermed er det mulig for blant annet korps og kor å ove, dersom avstandskravet om to meter opprettholdes. Det er kunn tillat med 20 deltakere..

NRK - 1 time siden

Anker dommen i Metallco-saken

Styreleder i Metallco Aluminium, Tord Linnerud, anker dommen han fikk i Gjøvik tingrett i januar, skriver Toten i dag. Styrelederen ble ilagt et forelegg på 120.000 kroner etter eksplosjonen.

NRK - 1 time siden

Nytt koronadødsfall i Helse Bergen

En person med covid-19 er død, melder Helse Bergen. Dødsfallet ble meldt i går, ifølge helseforetaket. Fire personer med covid-19 er innlagt på Haukeland universitetssjukehus.

NRK - 1 time siden

Værtrøbbel i VM

Storbakkerennet i ski-VM fredag står i fare. Det er meldt vindkast på langt over 20 meter i sekundet under rennet, og det kan komme over 35 centimenter snø i løpet av kvelden. Det er også sendt ut farevarsel i området, grunnet glatte veier..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt