Hegnar.no > Økonomi

Saturday, 24 August, 20:26

Hegnar.no - 14 Aug 19 kl. 11:51

Straffes knallhard på Oslo Børs etter dagens nyheter


Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Oslo Børs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Straffes, knallhard, Oslo, Børs, etter, dagens, nyheter
P4 - 21 Jul 19 kl. 16:03

- Konkurransen er knallhard

Forsikringsselskapene tilbakeviser at konkurransen i forsikringsbransjen er dårlig, og at de overpriser skadeforsikringene. En ny rapport fra Norske Forsikringsmegleres Forening viser at selskapene tar for mye betalt, og det er særlig bilforsikringer som er overpriset, ifølge rapporten. Men informasjonsdirektør i If Jon Berge sier det er direkte feil, og at konkurransen er knallhard..

Dagbladet - 18 Aug 19 kl. 22:00

Kan straffes strengere enn Breivik

Advokat John Christian Elden og jusekspert Erling Johannes Husabø er enige: Terrorsiktede Philip Manshaus kan straffes strengere enn massemorderen Anders Behring Breivik..

Aftenposten - 12 May 19 kl. 21:42

Oslo-politiet vil stramme grepet: Vil gi ungdomskriminelle innetid og oppholdsforbud

Enkelte ungdommer må straffes intensivt og med tvang, mener Oslo-politiet. De ønsker seg en helt ny straffereaksjon..

NRK - 02 Jul 19 kl. 00:11

Britisk økonomi straffes dobbelt

Juni var den dårligste måneden for britiske produsenter på seks år. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Britisk næringsliv straffes både av usikkerhet rundt en eventuell Brexit, og en generell nedkjøling av internasjonal økonomi..

P4 - 24 Jul 19 kl. 12:05

- Selvmord bør etterforskes bedre

Politiet bør etterforske bedre om selvmord skyldes mobbing. Det mener spesialetterforsker Stig Andersen. I følge straffeloven kan den som medvirkes til at noen tar sitt eget liv straffes med fengsel i opp mot 12 år.

P4 - 04 Jun 19 kl. 20:46

Kan ikke straffes for dårlige veier

- Troms fylkeskommune kan ikke straffes for at veiene er dårlige. Det har politiet avgjort. Fylkeskommunen ble anmeldt etter at en pasient måtte fraktes med båt fordi veiene var uforsvarlige.

P4 - 13 May 19 kl. 06:56

Vil gi unge kriminelle portforbud

Politiet i Oslo vil stramme inn grepet mot unge kriminelle gjengangere. Blant annet vil de innføre portforbud og forbud mot å oppholde seg på bestemte steder. Enkelte ungdommer må straffes intensivt og med tvang, mener de, skriver Aftenposten..

VG - 07 Jun 19 kl. 07:05

Derfor bør André Hansen erstatte Jarstein

STORO, OSLO (VG) Medgang har etterfulgt motgang for André Hansen (29) gjennom hele karrieren. Nå står han på toppen, med stor selvtillit, knallhard i hodet. Fredag kveld bør han stå i landslagsmålet mot Romania og Færøyene..

VG - 16 May 19 kl. 00:11

Trudeau og Solberg i knallhard konkurranse om plass i FNs sikkerhetsråd

PARIS/OSLO (VG) Statsministrene Justin Trudeau fra Canada og Erna Solberg kjemper mot hverandre om en plass i FNs sikkerhetsråd for to år fra 2021. Men onsdag kveld overøste de hverandre med ros da de møttes i Paris..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 30 minutter siden

Transportøkonom: Distriktsbilistene er den store vinneren i bompengeavtalen

Kjell Werner Johansen ved Transportøkonomisk institutt mener bilistene i distriktene kommer til å merke bompengekuttene mest til regjeringens bompengekutt..

Hegnar.no - 45 minutter siden

Siv Jensen var klar til å ta Frp ut av regjering

Siv Jensen kunne ha trukket Frp ut av regjering hvis partiet ikke hadde fått nok gjennomslag i bompengeforhandlingene..

Hegnar.no - 4 timer siden

Hyttemeglere jubler, men har ingen grunn til det

Sjøhyttemeglerne Gustav Sædberg og Tore Solberg jubler over en fantastisk sommer. Men fasiten viser færre salg og lavere priser..

Hegnar.no - 4 timer siden

Næringsministeren høster voldsom kritikk for avtale med Brasil

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) forsvarer at Norge inngår handelsavtale med Brasil mens Amazonas brenner. Han høster sterk kritikk fra flere hold..

Hegnar.no - 4 timer siden

Regnskogfondet har samlet inn millioner i forbindelse med Amazonas-branner

Regnskogfondet har de siste dagene samlet inn 5,8 millioner kroner via Facebook i forbindelse med skogbrannene i Amazonas. Det opplyser organisasjonen til NTB..

Hegnar.no - 6 timer siden

Røde Kors ber folk avsløre hemmelige sopp- og bærsteder "for egen sikkerhet"

Nordmenn har for tradisjon ikke å fortelle hvor de beste stedene for bær- og soppsanking er. Det kan gjøre leteaksjoner vanskeligere, ifølge Røde Kors..

Hegnar.no - 6 timer siden

EU vil svare på Trumps tolltrussel

EU kommer til å svare dersom president Donald Trump gjør alvor av trusselen om å innføre høy toll på fransk vin, sier EU-president Donald Tusk..

Hegnar.no - 10 timer siden

Russisk robot har problemer i verdensrommet

Den menneskelignende russiske roboten Fedor har fått problemer etter ankomsten ved den internasjonale romstasjonen ISS..

Hegnar.no - 11 timer siden

- Har en bedre høst i vente

Markedene har hatt en volatil start på høsten, men utsiktene er mer positive enn mange hadde ventet, mener investeringssjef Jay Pelosky i TPW Investment Management. .

Hegnar.no - 12 timer siden

Trump om Danmarks statsminister: - En vidunderlig kvinne

To dager etter at Donald Trump kalte Danmarks statsminister avvisning av Grønland-kjøp for «vemmelig», kaller han henne for «en vidunderlig kvinne»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt