P4 > Nyheter

Tuesday, 19 February, 18:04

P4 - 21 Jun 18 kl. 06:38

Straffer supportere

Mexico og Serbia har begge fått en bot på mer enn 80.000 kroner i fotball-VM.
Årsaken er at lagenes supportere skal ha kommet med støtende tilrop og upassende oppførsel, opplyser FIFAs disiplinærkomité..
Les mer på P4


Les mer om:
Serbia, VM, FIFAs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Straffer, supportere
VG - 16 Jan 19 kl. 23:31

«Moi» og Southampton tapte på straffer

(Southampton-Derby 2–2 e.e.o.

VG - 13 Jun 18 kl. 20:22

Start, Glimt og Haugesund videre i cupen etter straffer

(Bodø/Glimt – Hødd 2–2, 5–4 etter straffer, Start - HamKam 1–1, 5–3 etter straffer, Mjøndalen - Haugesund 2–2, 6–7 etter straffer) Det ble en dramatisk runde i cupen da alle fire kampene gikk til straffekonk..

Dagbladet - 15 Mar 18 kl. 15:36

Trump straffer russere med sanksjoner

Straffer russerne for å ha påvirket 2016-valget..

VG - 14 Oct 18 kl. 17:50

Sandviken til NM-finale etter straffer- møter LSK Kvinner

(Klepp – Sandviken 1–1, 1–3 etter straffer) Cupens andre semifinale måtte i likhet med den første avgjøres på straffer. Der var det Sandviken som holdt nervene i sjakk og sikret en plass i finalen..

NRK - 18 Jun 18 kl. 10:44

Svenske supportere fortviler

Et hundretalls svenske VM-supportere står fast på Arlanda i Stockholm etter at flyet til Nizjnij Novgorod ble innstilt, melder Sveriges Radio. Sverige innleder VM med kamp mot Sør-Korea kl. 14.

Klartale - 05 Nov 18 kl. 09:59

Straffer Iran enda mer

USA innfører enda flere straffer mot Iran. Straffene skal blant annet påvirke Irans salg av olje..

NRK - 29 Jun 18 kl. 10:35

Strengere straffer

Regjeringen vil ha strengere straffer for spredning av nakenbilder. I et nytt forslag for lovendring vil de sikre at spredning, fremstilling og anskaffelse av krenkende bilder og video er straffbart..

VG - 13 Jun 18 kl. 20:22

Start, Glimt og Haugesund videre i cupen etter straffekonkurranse

(Bodø/Glimt – Hødd 2–2, 5–4 etter straffer, Start - HamKam 1–1, 5–3 etter straffer, Mjøndalen - Haugesund 2–2, 6–7 etter straffer) Det ble en dramatisk runde i cupen da alle fire kampene gikk til straffekonk..

Aftenposten - 27 Aug 18 kl. 18:24

Kaos ved T-banestasjon i Oslo – politiet grep ikke inn da Brann-supportere tente opp bluss

Politiet og vektere sto på utsiden av Nationaltheatret stasjon og så på Brann-supportere som tok med seg nødbluss på perrongen..

NRK - 15 Sep 18 kl. 23:57

Supportere kastet glass og møbler

Oslo-politiet melder at rundt 20 såkalte risiko-supportere som tilhører miljøet rundt Vålerenga fotball, kastet glass og møbler mot to Rosenberg-tilhengere på en pub i Oslo sentrum lørdag kveld. Ingen er pågrepet for skadeverket..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt