NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 18:44

NRK - 22 Sep 18 kl. 00:54

Strømledninger blåst ned

Strømledninger er blåst ned i Starevegen i Haugesund i Rogaland. Kraftselskapet på vei og politiet sikrer inntil de er på stedet, melder Sør-Vest politidistrikt på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Starevegen, Haugesund, Rogaland, Sør-Vest, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Strømledninger, blåst, ned
NRK - 08 Oct 18 kl. 13:34

Steinras over strømledninger i Odda

Et større steinras har tatt med seg strømledninger ved i Odda i Hordaland. Det er ingen bebyggelse i området, og raset skal ikke ha gått over veien. Meldingen om raset, som gikk på vestsiden av riksvei 13 ved Loni, kom mandag ettermiddag..

NRK - 19 Sep 18 kl. 23:47

15.100 uten strøm på Vestlandet

Uvær og fallende trær førte til at 15.100 kunder i bergensområdet var strømløse ved 23.30-tiden, ifølge kraftselskapet BKK.

NRK - 01 Jan 19 kl. 19:41

Tusenvis uten strøm

26 000 kunder er uten strøm på Romerike, melder rb.no. Det er kraftig vind og tre som har falt over strømledninger som er årsaken.

NRK - 21 Sep 18 kl. 12:33

Må være forberedt på strømbrudd

Strømkunder må være forberedt på at strømmen kan bli borte på grunn av de sterke vindkastene som er meldt i Sør-Norge, melder NVE. Folk bes holde seg borte fra eventuelle strømledninger som ligger på bakken eller henger lavt ..

NRK - 03 Feb 19 kl. 15:57

Snøkaos i Sverige

Kraftig snøvær og sterk vind har ført til trafikkaos i deler av Sverige. Fly er innstilt, tog står stille, veier er uframkommelige. Og tusenvis er uten strøm.

NRK - 21 Sep 18 kl. 19:15

Trær velter og tak blåser av

Det meldes om veltede trær på hele Sør- og Østlandet. Trærne sperrer veier og har slått ut strømledninger. Det har også kommet flere meldinger om tak som har blåst av ulike steder i Sør-Norge også..

P4 - 03 Jun 18 kl. 08:45

Stort ras i Høyanger

Det er foreløpig ikke noe som tyder på at noen er tatt av det store raset som har gått over Fylkesvei 92 ved tettstedet Hest i Høyanger i Sogn og Fjordane. Alle nødetater er nå på stedet, og rasområdet vil bli undersøkt så snart det er trygt, opplyser politiet Det er ikke hus eller bygninger i nærheten av der raset har gått, men strømmen har gått i området. Politiet tror derfor strømledninger har blitt tatt av raset..

P4 - 24 Apr 19 kl. 17:37

Hunder omkom i brann

Åtte hunder omkom da en låve ble antent av en skogbrann i i Grytedalen i Sarpsborg i dag. Låven kollapset og brente ned til grunnen. Kraftig vind førte til at flere trær falt over strømledninger i Østfold i dag og forårsaket flere branner..

Dagbladet - 12 Sep 18 kl. 14:52

Mot ny rekord i strømforbruket

Trass i skyhøye strømpriser bruker vi mer strøm enn noensinne, viser tall fra NVE. Foreløpig er det få tegn til at folk har begynt å spare på strømmen..

NRK - 01 Jan 19 kl. 12:16

Nærmere 7000 uten strøm

Kraftig vind har ført til strømstans flere steder i Hordaland 1. nyttårsdag. Ifølge energiselskapet BKK er over 5000 strømkunder uten strøm.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 45 minutter siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 45 minutter siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 45 minutter siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 45 minutter siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Åpner sak mot russiske utøvere

Det russiske antidopingbyrået RUSADA etterforsker 33 russiske utøvere fra flere ulike idretter for dopingbruk, melder nyhetsbyrået AP. 19 av dem skal være friidrettsutøvere, mens fem er syklister. Flere av dem er landslagsutøvere..

NRK - 1 time siden

Lærer dømt for vold mot elever

En mann i 60-årene er i Dalane tingrett dømt til 28 dagers betinget fengsel for vold mot to barn, melder Stavanger Aftenblad. Mannen er tidligere dømt for misbruk av sin stilling for å oppnå seksuell omgang med en elev. Han får fortsatt være lærer..

NRK - 1 time siden

Bøter til klimaaktivister

Sju klimademonstranter, som i forrige uke forstyrret Stortinget i arbeidet, har til sammen fått 118.000 kroner i bot. Mandag demonstrerte den samme gruppen, Extinction Rebellion, utenfor Klima- miljødepartementet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt