NRK > Nyheter

Thursday, 21 February, 06:28

NRK - 22 Sep 18 kl. 00:54

Strømledninger blåst ned

Strømledninger er blåst ned i Starevegen i Haugesund i Rogaland. Kraftselskapet på vei og politiet sikrer inntil de er på stedet, melder Sør-Vest politidistrikt på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Starevegen, Haugesund, Rogaland, Sør-Vest, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Strømledninger, blåst, ned
NRK - 08 Oct 18 kl. 13:34

Steinras over strømledninger i Odda

Et større steinras har tatt med seg strømledninger ved i Odda i Hordaland. Det er ingen bebyggelse i området, og raset skal ikke ha gått over veien. Meldingen om raset, som gikk på vestsiden av riksvei 13 ved Loni, kom mandag ettermiddag..

NRK - 19 Sep 18 kl. 23:47

15.100 uten strøm på Vestlandet

Uvær og fallende trær førte til at 15.100 kunder i bergensområdet var strømløse ved 23.30-tiden, ifølge kraftselskapet BKK.

NRK - 01 Jan 19 kl. 19:41

Tusenvis uten strøm

26 000 kunder er uten strøm på Romerike, melder rb.no. Det er kraftig vind og tre som har falt over strømledninger som er årsaken.

NRK - 21 Sep 18 kl. 12:33

Må være forberedt på strømbrudd

Strømkunder må være forberedt på at strømmen kan bli borte på grunn av de sterke vindkastene som er meldt i Sør-Norge, melder NVE. Folk bes holde seg borte fra eventuelle strømledninger som ligger på bakken eller henger lavt ..

NRK - 03 Feb 19 kl. 15:57

Snøkaos i Sverige

Kraftig snøvær og sterk vind har ført til trafikkaos i deler av Sverige. Fly er innstilt, tog står stille, veier er uframkommelige. Og tusenvis er uten strøm.

NRK - 21 Sep 18 kl. 19:15

Trær velter og tak blåser av

Det meldes om veltede trær på hele Sør- og Østlandet. Trærne sperrer veier og har slått ut strømledninger. Det har også kommet flere meldinger om tak som har blåst av ulike steder i Sør-Norge også..

P4 - 03 Jun 18 kl. 08:45

Stort ras i Høyanger

Det er foreløpig ikke noe som tyder på at noen er tatt av det store raset som har gått over Fylkesvei 92 ved tettstedet Hest i Høyanger i Sogn og Fjordane. Alle nødetater er nå på stedet, og rasområdet vil bli undersøkt så snart det er trygt, opplyser politiet Det er ikke hus eller bygninger i nærheten av der raset har gått, men strømmen har gått i området. Politiet tror derfor strømledninger har blitt tatt av raset..

Dagbladet - 12 Sep 18 kl. 14:52

Mot ny rekord i strømforbruket

Trass i skyhøye strømpriser bruker vi mer strøm enn noensinne, viser tall fra NVE. Foreløpig er det få tegn til at folk har begynt å spare på strømmen..

NRK - 01 Jan 19 kl. 12:16

Nærmere 7000 uten strøm

Kraftig vind har ført til strømstans flere steder i Hordaland 1. nyttårsdag. Ifølge energiselskapet BKK er over 5000 strømkunder uten strøm.

NRK - 21 Jan 19 kl. 12:28

Dobbel så dyr strøm

Strømprisen i Sør-Norge er dag dobbelt så høy som den var i januar i fjor. Strømprisene gjort et hopp i dag til 67 øre per kilowattime, mot 32 øre for ett år siden. Årsaken er at det er kaldt om dagen, sier en strømanalytiker til E24..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Øksemann framstilles varetekt

Mannen som er siktet for å ha drept en kvinne i 60-årene på en gravlund i Haugesund tirsdag, framstilles for varetektsfengsling i Haugaland tingrett torsdag. Kvinnen døde av skadene natt til onsdag. Mannen er ifølge politiet domfelt over 20 ganger..

NRK - 15 minutter siden

To personer skutt og drept

To personer er skutt og drept i Sverige, melder Aftonbladet. En person er pågrepet etter at to personer ble funnet drept i Upplands-Bro nord for Stockholm natt til torsdag. Ifølge vitner skal det ha blitt skutt 10-15 ganger i området ved en skole..

NRK - 1 time siden

Dødstallene stiger i Bangladesh

Minst 69 personer mistet livet i en brann i et leilighetsbygg som også huset et lager for kjemikalier i Dhaka i Bangladesh. Ifølge brannvesenet lå bygningen i den eldre delen av hovedstaden i Bangladesh..

NRK - 1 time siden

Guaido reiser til grensa

Venezuelas opposisjonsleder Juan Guaido planlegger å reise til grensen mot Colombia i dag. Han vil forsøke å bryte militærblokaden, og få varer inn i landet. Det opplyser Guaidos medhejlpere.

NRK - 1 time siden

Færre gårder brenner

Det er færre branner i driftsbygg enn tidligere, men trenden er motsatt når det gjelder gårdshus. På tre år har antallet branner i gårdshus doblet seg, viser tall fra Landbrukets brannvernskomite, ifølge Nationen..

NRK - 3 timer siden

– Håp om fred i Midtøsten svinner

FNs midtøstenutsending Nikolaj Mladenov sier utsikten til fred mellom israelere og palestinere svinner for hver dag som går, mens radikalisering og vold øker. Til sikkerhetsrådet onsdag sa Mladenov at «risikoen for krig fortsetter å øke og er stor»..

NRK - 3 timer siden

Mener Smollett lyver om overfall

Skuespilleren Jussie Smollett er tiltalt for ordensforstyrrelse og for å ha avgitt falsk forklaring. 36-åringen fikk sterke sympatierklæringer i USA da han sa han ble utsatt for et rasistisk og homofobisk overfall. Nå sier politiet at han lyver..

NRK - 4 timer siden

Milliondryss over Arbeiderpartiet

LOs største forbund, Fagforbundet, gir Arbeiderpartiet 6 millioner kroner etter at partisekretæren ba om penger for å vinne årets valgkamp, melder Aftenposten. SV og Sp fikk i fjor en million kroner hver. Også de vil få nye millioner i år..

NRK - 4 timer siden

Tre traff biler i Oslo

Schultz gate i Oslo har et nesten 15 meter høyt tre falt ned og truffet flere biler. Brannvesenet er i ferd med å kappe og fjerne treet, melder politiet på Twitter..

NRK - 4 timer siden

Ærklærer støtte til Guaido

Venezuelas militærattaché i FN har offisielt anerkjent opposisjonsleder Juan Guaido som landets midlertidige president. I en video på Twitter går oberst Pedro Chirinos ut med sin erklæring og offentlige støtte til Guaido som midlertidig president..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt