NRK > Nyheter

Tuesday, 16 October, 13:59

NRK - 22 Sep 18 kl. 00:54

Strømledninger blåst ned

Strømledninger er blåst ned i Starevegen i Haugesund i Rogaland. Kraftselskapet på vei og politiet sikrer inntil de er på stedet, melder Sør-Vest politidistrikt på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Starevegen, Haugesund, Rogaland, Sør-Vest, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Strømledninger, blåst, ned
NRK - 08 Oct 18 kl. 13:34

Steinras over strømledninger i Odda

Et større steinras har tatt med seg strømledninger ved i Odda i Hordaland. Det er ingen bebyggelse i området, og raset skal ikke ha gått over veien. Meldingen om raset, som gikk på vestsiden av riksvei 13 ved Loni, kom mandag ettermiddag..

NRK - 19 Sep 18 kl. 23:47

15.100 uten strøm på Vestlandet

Uvær og fallende trær førte til at 15.100 kunder i bergensområdet var strømløse ved 23.30-tiden, ifølge kraftselskapet BKK.

NRK - 21 Sep 18 kl. 12:33

Må være forberedt på strømbrudd

Strømkunder må være forberedt på at strømmen kan bli borte på grunn av de sterke vindkastene som er meldt i Sør-Norge, melder NVE. Folk bes holde seg borte fra eventuelle strømledninger som ligger på bakken eller henger lavt ..

NRK - 21 Sep 18 kl. 19:15

Trær velter og tak blåser av

Det meldes om veltede trær på hele Sør- og Østlandet. Trærne sperrer veier og har slått ut strømledninger. Det har også kommet flere meldinger om tak som har blåst av ulike steder i Sør-Norge også..

P4 - 03 Jun 18 kl. 08:45

Stort ras i Høyanger

Det er foreløpig ikke noe som tyder på at noen er tatt av det store raset som har gått over Fylkesvei 92 ved tettstedet Hest i Høyanger i Sogn og Fjordane. Alle nødetater er nå på stedet, og rasområdet vil bli undersøkt så snart det er trygt, opplyser politiet Det er ikke hus eller bygninger i nærheten av der raset har gått, men strømmen har gått i området. Politiet tror derfor strømledninger har blitt tatt av raset..

Dagbladet - 12 Sep 18 kl. 14:52

Mot ny rekord i strømforbruket

Trass i skyhøye strømpriser bruker vi mer strøm enn noensinne, viser tall fra NVE. Foreløpig er det få tegn til at folk har begynt å spare på strømmen..

Hegnar.no - 12 Sep 18 kl. 14:18

Mot ny rekord i strømforbruket

Til tross for skyhøye strømpriser, bruker vi mer strøm enn noensinne, viser tall fra NVE..

NRK - 14 Sep 18 kl. 18:46

Over 620 000 uten strøm pga orkan

I Nord- og Sør-Carolina har over 620 000 strømkunder mistet strømmen etter at orkanen «Florence» traff østkysten av USA fredag. Det melder CNN på twitter..

Hegnar.no - 27 Sep 18 kl. 08:44

Kraftig prisfall på strømbørsen – merkes trolig lite på strømregningen

Strømprisen på kraftbørsen har falt fra nesten 60 øre per kilowattime til under 30 øre. Men det kommer trolig ikke til vise igjen på strømregningen..

NRK - 22 Sep 18 kl. 22:03

Omfattende skader på strømnettet

Ekstremværet Knud gjorde store skader på strømnettet i Agder-fylkene. Lørdag kveld var over 5.000 uten strøm, og nødnettet var ennå ikke helt på plass igjen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

500 skader etter flommen

Rundt 500 skader for 100 millioner kroner meldt inn etter flommen, ifølge Finans Norge.

NRK - 6 timer siden

53 registrert som utviklingshemma

Minst 53 personer er oppførte som psykisk utviklingshemma uten en utgreiing i spesialisthelsetjenesten, skriver VG. Avisen har kartlagt hvor mange som har blitt registerte som psykisk utviklingshemma de siste ti åra i norske kommuner..

NRK - 15 minutter siden

Slutt på gratispasseringer

I løpet av tirsdag vil alle de 38 bomstasjonene på Nord-Jæren være i drift. Det skriver Stavanger Aftenblad. Seks bomstasjoner i Stavanger og Sandnes har vært utsatt for hærverk, og fem av disse har vært satt ut av spill..

NRK - 1 time siden

Finsk forfatter er død

Den finske forfatteren Arto Paasilinna er død, 76 år gammel, melder Sveriges Radio. Paasilinna fikk sitt store gjennombrudd med "Harens år" i 1975. I dag er hans bøker oversatt til over 20 språk og har vunnet en rekke litterære priser..

NRK - 15 minutter siden

Anklager Frankrike for våpeneksport

Frankrike bryter egne regler om våpeneksport til Egypt, mener Amnesty International. I en rapport kommer det fram at egyptiske sikkerhetsstyrker har benyttet franske pansrede kjøretøy når de har skutt mot demonstranter under protestaksjoner i Egypt..

NRK - 15 minutter siden

Drapsforsøk opp for Høyesterett

Kvinnen som er dømt for gjentatte drapsforsøk ved å fore ektemannen med musegift, får anken sin opp i Høyesterett. Dommen skal vurdere om lagmannsretten har forstått loven korrekt da juryen fant kvinnen skyldig og retten til slutt avsa dom..

NRK - 30 minutter siden

Pompeo takket Saudi-Arabias konge

USAs utenriksminister Mike Pompeo takket kong Salman av Saudi-Arabia for at han forplikter seg til en grundig etterforskning forsvinningen til journalisten Jamal Khashoggi. Pompeo er på besøk i Saudi-Arabia i forbindelse med forsvinningssaken.

NRK - 30 minutter siden

300 skademeldinger etter flommen

Forsikringsselskapet If ble tatt på sengen av den kraftige flommen, og tror skadene kommer på flere titalls millioner kroner. Forsikringsselskapa venter enda flere skademeldinger når de evakuerte får flytte hem..

NRK - 45 minutter siden

Pressetreff med Merkel og Solberg

Statsminister Erna Solberg besøker Berlin, der hun møter Tysklands forbundskansler Angela Merkel. Solberg skal også delta på World Health Summit.

NRK - 45 minutter siden

Ingen gjennombrudd i drapssaken

Politiet har ingen mistenkte for drapet av en mann i 20-årene på Majorstuen i går, men jobber med flere spor og informasjon i saken, opplyser leder for felles enhet for etterretning og etterforskning i Oslo politidistrikt Grete Lien Metlid..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt