NRK > Nyheter

Thursday, 13 December, 20:59

NRK - 22 Sep 18 kl. 00:54

Strømledninger blåst ned

Strømledninger er blåst ned i Starevegen i Haugesund i Rogaland. Kraftselskapet på vei og politiet sikrer inntil de er på stedet, melder Sør-Vest politidistrikt på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Starevegen, Haugesund, Rogaland, Sør-Vest, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Strømledninger, blåst, ned
NRK - 08 Oct 18 kl. 13:34

Steinras over strømledninger i Odda

Et større steinras har tatt med seg strømledninger ved i Odda i Hordaland. Det er ingen bebyggelse i området, og raset skal ikke ha gått over veien. Meldingen om raset, som gikk på vestsiden av riksvei 13 ved Loni, kom mandag ettermiddag..

NRK - 19 Sep 18 kl. 23:47

15.100 uten strøm på Vestlandet

Uvær og fallende trær førte til at 15.100 kunder i bergensområdet var strømløse ved 23.30-tiden, ifølge kraftselskapet BKK.

NRK - 21 Sep 18 kl. 12:33

Må være forberedt på strømbrudd

Strømkunder må være forberedt på at strømmen kan bli borte på grunn av de sterke vindkastene som er meldt i Sør-Norge, melder NVE. Folk bes holde seg borte fra eventuelle strømledninger som ligger på bakken eller henger lavt ..

NRK - 21 Sep 18 kl. 19:15

Trær velter og tak blåser av

Det meldes om veltede trær på hele Sør- og Østlandet. Trærne sperrer veier og har slått ut strømledninger. Det har også kommet flere meldinger om tak som har blåst av ulike steder i Sør-Norge også..

P4 - 03 Jun 18 kl. 08:45

Stort ras i Høyanger

Det er foreløpig ikke noe som tyder på at noen er tatt av det store raset som har gått over Fylkesvei 92 ved tettstedet Hest i Høyanger i Sogn og Fjordane. Alle nødetater er nå på stedet, og rasområdet vil bli undersøkt så snart det er trygt, opplyser politiet Det er ikke hus eller bygninger i nærheten av der raset har gått, men strømmen har gått i området. Politiet tror derfor strømledninger har blitt tatt av raset..

Dagbladet - 12 Sep 18 kl. 14:52

Mot ny rekord i strømforbruket

Trass i skyhøye strømpriser bruker vi mer strøm enn noensinne, viser tall fra NVE. Foreløpig er det få tegn til at folk har begynt å spare på strømmen..

Hegnar.no - 12 Sep 18 kl. 14:18

Mot ny rekord i strømforbruket

Til tross for skyhøye strømpriser, bruker vi mer strøm enn noensinne, viser tall fra NVE..

NRK - 14 Sep 18 kl. 18:46

Over 620 000 uten strøm pga orkan

I Nord- og Sør-Carolina har over 620 000 strømkunder mistet strømmen etter at orkanen «Florence» traff østkysten av USA fredag. Det melder CNN på twitter..

Hegnar.no - 27 Sep 18 kl. 08:44

Kraftig prisfall på strømbørsen – merkes trolig lite på strømregningen

Strømprisen på kraftbørsen har falt fra nesten 60 øre per kilowattime til under 30 øre. Men det kommer trolig ikke til vise igjen på strømregningen..

NRK - 22 Sep 18 kl. 22:03

Omfattende skader på strømnettet

Ekstremværet Knud gjorde store skader på strømnettet i Agder-fylkene. Lørdag kveld var over 5.000 uten strøm, og nødnettet var ennå ikke helt på plass igjen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Toyota tilbakekaller 143.000 biler

Toyota kaller inn nesten 143.000 biler for å fikse problemer med kollisjonsputer og bremser. Det er biler av typene Land Cruiser, Lexus og Tacoma som blir kalt inn..

NRK - 5 minutter siden

Støre har droppet komitemøter

Ap-leder Jonas Gahr Støre har ikke deltatt på noen av møtene i Stortingets utenriks- og forsvarskomite i år eller i fjor. Det melder TV 2. – Jeg er partileder og det er ikke vanlig at partilederen går på de møtene, sier Støre..

NRK - 30 minutter siden

Theresa May møter straks pressen

Storbritannias statsminister Theresa May skal møte pressen i Brussel etter at hun i dag har hatt møter med EU-ledere i håp om å få til endring i brexitavtalen..

NRK - 45 minutter siden

Vil gjennomgå innkassobransjen

Justisminister Thor Mikkel Wara varsler full gjennomgang av inkassobransjen, både av størrelsen på salærene og bruken av Namsmannen for å drive inn bagatellmessige pengekrav. – Vi er bekymret for utviklingen, sier Wara til NRK..

NRK - 1 time siden

Steinblokk sperrer vei i Selje

En steinblokk på to ganger to og en halv meter falt i ettermiddag ned på fylkesvei 618 i Selje i Sogn og Fjordane. Veien blir stengt frem til i morgen tidlig. Ingen mennesker eller biler ble truffet av steinblokken..

NRK - 1 time siden

Advarer om vanskelige kjøreforhold

Det er ventet kraftig vind og snøfokk i Langfjella til helgen. Meteorologisk institutt har utstedt farevarsel som gjelder Agder-fylkene, Telemark, Buskerud, Rogaland og Hordaland fra lørdag kveld til søndag kveld..

NRK - 1 time siden

Trump nekter å ha instruert Cohen

President Donald Trump sier at han aldri ba sin tidligere advokat Michael Cohen om å begå lovbrudd. – Jeg oppfordret aldri Michael Cohen til å bryte loven. Han var en advokat og skal kjenne til loven, skriver Trump på Twitter.

NRK - 1 time siden

Knivstikking i Oslo

En person er knivstukket på Grønland i Oslo. Politiet har kontroll på en mistenkt person. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent..

NRK - 1 time siden

Penelope (14) ber Norge våkne

Lederen i Barnas klimapanel sender videokronikk fra FNs klimatoppmøte i Polen. – Vi må snakke om det som virkelig betyr noe, sier 14 år gamle Penelope..

NRK - 2 timer siden

EU forlenger Russland-sanksjoner

EUs president Donald Tusk sier at organisasjonen vil forlenge de økonomiske sanksjonene mot Russland som er innført på grunn av landets anektering av Krim og støtte til separatister i Øst-Ukraina..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt