P4 > Nyheter

Friday, 13 December, 00:40

P4 - 17 Nov 19 kl. 15:12

Strømprisene kan bli mer ustabile

Strømprisene kan bli mer ustabile fremover.
Det tror kraftbransjens organisasjon, Energi Norge.
De viser til at det blir en høyere andel ustabile energikilder som sol- og vindkraft, melder E24.
De mener likevel det ikke er grunn til panikk for strømregningen, da ekstrakostnadene for kundene ikke blir særlig store..
Les mer på P4


Les mer om:
Norge, E24

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Strømprisenekan bli , mer, ustabile
E24 - 17 Nov 19 kl. 12:29

Kraftbransjen venter mer ustabile strømpriser: – Ingen grunn til panikk

Høyere andel ustabile energikilder som sol- og vindkraft gir mer ustabil strømpris, ifølge Energi Norge. Det er likevel ingen grunn til panikk for strømregningen, ifølge kraftbransjens organisasjon..

P4 - I førrgår: 11:44

Kabel mellom Norge og Storbritannia gir økte strømpriser

Den omstridte kabelen som er planlagt mellom Norge og Storbritannia vil gi en økning i strømprisene. Det melder Norges vassdrags- og energidirektorat. De norske strømprisene vil i gjennomsnitt per år gå opp 1-3 øre per kilowattime, skriver NTB.

E24 - 28 Oct 19 kl. 08:56

Analyse: Strømmen blir dyrest i Sør-Norge

Strømprisene landet over stiger nå i takt med at temperaturen blir kaldere, men det er betydelige forskjeller mellom landsdelene..

Aftenposten - I førrgår: 09:53

NVE: Kabelen mellom Norge og Storbritannia vil gi økning i strømprisene

Den omstridte utenlandskabelen som er planlagt mellom Norge og Storbritannia, vil gi et samfunnsøkonomisk overskudd, men høyere strømpriser, melder NVE..

NRK - I førrgår: 10:45

Kabel vil gi økning i strømprisene

Utenlandskabelen som er planlagt mellom Norge og Storbritannia, vil gi et samfunnsøkonomisk overskudd, men høyere strømpriser, melder NVE. I NVEs analyse vil kabelen gi et samfunnsøkonomisk overskudd på 8,5 milliarder kroner over levetiden på 40 år..

P4 - 15 Sep 19 kl. 13:34

Strømprisene faller

Alt regnet den siste tiden er godt nytt for strømprisen. På det minste i natt var prisen nede i 16 øre per kilowattime i grosistleddet, viser tall fra den nordiske kraftbørsen NordPool. På samme tid i fjor var prisen over 40 øre.

E24 - 08 Sep 19 kl. 08:09

Vedder på prisfall for klimakvoter - kan presse ned strømprisene

Spekulanter satser på at brexit uten en avtale vil sende prisene på utslippskvoter i Europa nedover. En slik situasjon kan presse ned norske strømpriser..

E24 - 12 Sep 19 kl. 06:08

Britisk regjering frykter kaos hvis det blir hard brexit

Mangel på mat og medisiner, sterkt hopp i strømprisene og store forsinkelser ved Den engelske kanal er hva Storbritannias regjering frykter ved en hard brexit..

NRK - 15 Sep 19 kl. 18:21

Nye strømbrudd

Nye feil har ført til ytterligere strømbrudd. Det er akkurat nå over 3500 strømkunder uten strøm i Agder. Arendal, Grimstad, Åmli og Tvedestrand er hardest rammet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Johnson og Konservative i føringen

Sittende statsminister Boris Johnson ligger an til å vinne valget i Storbritannia. Det viser den første valdagsmålingen som ble publisert for en time siden. Det konservative partiet ligger an til å sikre flertall i parlamentet med 368 seter, mens Jeremy Corbyns Labour får kun 191 seter.

P4 - 2 timer siden

Valgdagsmåling fra Storbritannia klar

Om få sekunder får vi den første pekepinnen på hvem britene ønsker skal lede landet når den første valdagsmålingen publiseres. Det er knyttet stor spenning til valget ettersom det kan bli avgjørende for britenes skilsmisse fra EU. De siste målingene har vist at Labour og Jeremy Corbin har halt innpå Boris Johnson og hans konservative parti..

P4 - 2 timer siden

Norsk gutt savnet etter ulykke i elv på Island

En norsk gutt i tenårene er savnet på Island etter at han falt i en elv i går kveld. Gutten var ifølge den islandske avisen RUV sammen med en lokal bonde da han ble tatt av en stor bølge. Bonden klarte å unngå å bli tatt.

P4 - 2 timer siden

Chile bekrefter vrakfunn

Chilenske myndigheter bekrefter at det er funnet vrakrester fra et fly fra luftforsvaret som har vært savnet. Det er også gjort funn av levninger, melder BBC. Det var 38 personer om bord i flyet som flygeledelsen mistet kontakt med etter at det hadde vært i luften i rundt en time natt til tirsdag.

P4 - 17 timer siden

Ekspert: - Bør ikke få fortsette med millionlønn

Når tidligere ytelsesdirektør i Nav nå går over til stillingen som seniorrådgiver, beholder hun millionlønnen sin. – Forkastelig, sier ledelsesekspert..

P4 - 3 timer siden

Tiltalt for å ha slått ned motspiller

En mann er tiltalt for å ha slått ned en motspiller under en fotballkamp på sjette divisjonsnivå i Fredrikstad i august i år. Ifølge tiltalen slo 25-åringen motstanderen i ansiktet hans slik at han besvimte, og fortsatte å slå mens mannen lå på bakken. Motspilleren fikk omfattende skader og måtte opereres etter voldsepisoden..

P4 - 3 timer siden

Babcock-fly tilbake i tjeneste

Tre av de fem ambulanseflyene til Babcock som ble satt på bakken sist fredag er tilbake i tjeneste. Det bekrefter selskapet overfor iTromsø. Mangelen på fly har ført til flere uønskede hendelser innenfor helsevesenet i Nord-Troms og Finnmark, og flere opposisjonspolitikere har krevd at staten over luftambulansetjenesten.

P4 - 3 timer siden

Stort oppmøte i Storbritannia

Om en time kommer den første valgdagsmålingen i Storbritannia. Flere steder meldes det om stort oppmøte, og lange køer utenfor valglokalene. Johnson og de konservative leder på meningsmålingene, men Labour har stadig spist seg innpå.

P4 - 5 timer siden

- Reformen har mislyktes

Loven som skulle gi bedre pasientbehandling i Norge har ikke lyktes, og i noen tilfeller forverret den. Det sier helseminister Bent Høie, om Samhandlingsreformen som ble innført i 2010, i et intervju med VG. Nylig skrev avisen at mange eldre, skrøpelige pasienter blir kasteballer i helsevesenet, og i verste fall opplever tap av helse, og en stressende avslutning på livet.

P4 - 4 timer siden

Dømt til fengsel for terrorangrep

I Frankrike er en mann dømt til 30 års fengsel for et terrorangrep på et jødisk senter. 35-åringen angrep tre vakter, og skadet to av med en kniv i byen Nice i 2015. Mannen var radikalisert og skal ikke ha vist anger for angrepet, ifølge dommen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt