P4 > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 14:09

P4 - 17 nov. 19 kl. 15:12

Strømprisene kan bli mer ustabile

Strømprisene kan bli mer ustabile fremover.
Det tror kraftbransjens organisasjon, Energi Norge.
De viser til at det blir en høyere andel ustabile energikilder som sol- og vindkraft, melder E24.
De mener likevel det ikke er grunn til panikk for strømregningen, da ekstrakostnadene for kundene ikke blir særlig store..
Les mer på P4


Les mer om:
Norge, E24

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Strømprisenekan bli , mer, ustabile
NRK - 16 jan. 20 kl. 16:52

Strømprisene daler

Strømmen i januar har vært rekordbillig som følge av regn, vind og mildvær. Skulle det fortsette slik kan strømprisene nærme seg null i sommer. Det sier analytiker for kraftmarkedet, Marius Holm Rennesund i Thema Consulting..

E24 - 31 des. 19 kl. 10:32

Kraftig fall i strømprisene

Nedbør og mildvær har sendt strømprisene nedover på tampen av 2019. Utsiktene for nyåret ser nå betraktelig bedre ut enn tidligere..

P4 - 26 juni 20 kl. 15:16

Utslippskutt kan øke strømprisene

Utslippskutt kan øke strømprisene i Norge. Regjeringen fikk i dag overrakt to rapporter om behovet for kraft og nett for å drive norske olje- og gassplattformer med landstrøm, og for at landindustrien skal skifte til strøm og hydrogen for å kutte sine utslipp. Rapportene peker på behov for kraft tilsvarende 20 prosent av fjorårets kraftproduksjon i Norge.

E24 - 17 nov. 19 kl. 12:29

Kraftbransjen venter mer ustabile strømpriser: – Ingen grunn til panikk

Høyere andel ustabile energikilder som sol- og vindkraft gir mer ustabil strømpris, ifølge Energi Norge. Det er likevel ingen grunn til panikk for strømregningen, ifølge kraftbransjens organisasjon..

P4 - 10 des. 19 kl. 11:44

Kabel mellom Norge og Storbritannia gir økte strømpriser

Den omstridte kabelen som er planlagt mellom Norge og Storbritannia vil gi en økning i strømprisene. Det melder Norges vassdrags- og energidirektorat. De norske strømprisene vil i gjennomsnitt per år gå opp 1-3 øre per kilowattime, skriver NTB.

NRK - 27 april 20 kl. 18:49

Historisk lave strømpriser

Strømanalytikere og NVE tror de rekordlave strømprisene vil holde seg lenge..

P4 - 27 april 20 kl. 19:52

Historisk lave strømpriser

Det er historisk lave strømpriser nå. På Forbrukerrådet sin strømportal er det nå flere strømselskap som tilbyr kontrakter der du får betalt for å bruke strøm. I følge NVE er det 20 år siden strømprisene var like lave, melder NRK, og de tror prisene vil holde seg slik lenge..

NRK - 02 mars 20 kl. 04:34

Strømprisen på bunnivå

Strømprisene i februar lå så lavt at februar 2020 kan bli den billigste strømmåneden registrert, med snittpris på 13,3 øre per kilowattime, ifølge nettstedet Europower Energi..

P4 - 02 mars 20 kl. 07:26

Strømpris på bunnivå

Strømprisene i februar lå så lavt at februar 2020 kan bli den billigste strømmåneden registrert, med snittpris på 13,3 øre per kilowattime. Det melder nettstedet Europower Energi. Det henger jo da sammen med at vinteren har vært mild - så da har etterspørselen etter strøm vært mindre.

P4 - 01 mai 20 kl. 11:43

Historisk lave strømpriser

Strømprisene har vært historisk lave i april. Store snømengder i fjellet, nedbør, vind og varmt vær er årsaken. Den gjennomsnittlige strømprisen for Oslo var i april 5,3 øre per kilowatttime, i fjor var denne åtte ganger så høy skriver VG..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

– Pakk som om du havner i en lockdown

Reiser du til utlandet nå, må du pakke så du har nok for å havne i en eventuell lockdown. Det sa regjeringen og helsemyndighetene da de la fram de nye reiserådene i dag. Til tross for at regjeringen fraråder alle utenlandsreiser som ikke er strengt nødvendige, kan man fra 15.

P4 - 15 minutter siden

Væpnet aksjon i Oslo

Det ble satt i gang en stor væpnet politiaksjon ved Operaen i Oslo sentrum i ettermiddag etter meldinger om en truende mann med en blank gjenstand. Mannen nektet å høre på politiets ordre, løp mot havna og hoppet i vannet. Han befinner seg nå ved en flytebrygge og politiet forsøker nå å få ham til å komme opp frivillig..

P4 - 15 minutter siden

Nordmenn smittet i Afghanistan

Norsk personell i Afghanistan er blitt smittet med koronaviruset. Det opplyser Forsvaret. De ville ikke si noe om hvor mange som er smittet, men ingen har foreløpig utviklet symptomer.

P4 - 15 minutter siden

Småfly krasjet i Meråker

Et måfly krasjet under landing i Meråker i Trøndelag. En person sitter fast i flyet, den andre skal ha kommet seg ut, opplyser politiet. Skadeomfanget er uklart..

P4 - 15 minutter siden

Spotify nede

Spotify har nå tekniske problemer og er nede i store deler av Europa og i USA, Musikkstrømmetjenestens app på mobiltelefonen lukker seg så fort man åpner den. Spotify jobber med å fikse problemet..

P4 - 15 minutter siden

Anker ikke naziflag-dom

Statsadvokaten anker ikke frifinnelsen av de tre mennene som hengte opp naziflagg i Kristiansand 9.april i 2018 til Høysterett. Agder lagmannsrett mente dette ikke var hatefulle ytringer mot spesielle grupper og menne ble frifunnet etter først å ha blitt dømt i Kristiansand tingrett..

P4 - 1 time siden

Kun fire innlagt

Nå er kun fire personer med koronasmitte innlagt på norske sykehus. Det er en halvering siden i går, viser tall fra Helsedirektoratet. Kun én pasient får respiratorbehandling, det samme som i går..

P4 - 1 time siden

Døde under øvelseskjøring

En 49 år gammel kvinne døde etter en MC-ulykke i Gjøvik i Innlandet. Ulykken skal ha skjedd i forbindelse med opplæring i et avgrenset område hos Statens vegvesen. Politiet avhører nå vitner og har varslet ulykkesanalysegruppen og arbeidstilsynet..

P4 - 2 timer siden

Åpner for reiser til store ferieland

Regjeringen åpner for reiser til blant annet Spania, Tyskland, Frankrike, Italia og Hellas, samt noen regioner i Sverige fra og med 15. juli..

P4 - 2 timer siden

Negative tester i Tromsø

12 personer som ble testet for koronaviruset i Tromsø etter å ha vært i kontakt med en smittet person, har alle testet negativt. De fem ansatte og sju beboerne ved et bo- og servicesenter var i kontakt med en smittet ansatt som kom fra reise på Østlandet. Dette var Tromsø kommune sitt første smittetilfelle siden 17.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt