NRK > Nyheter

Torsdag, 22 April, 03:36

NRK - 24 jan. 21 kl. 15:02

Strømmen tilbake i Sirdal

Strømmen er tilbake, etter at Agder Energi søndag ettermiddag fant nye feil på strømnettet i Sirdal. Vind og mye snø har ført til en utfordrende helg for både Agder Energi og Telenor. De kan ikke utelukke at strømmen igjen kan forsvinne..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Agder Energi, Sirdal, Telenor

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Strømmen, tilbakei , Sirdal
NRK - 22 jan. 21 kl. 05:53

Mange uten strøm i Sirdal

Over 2800 strømkunder i Agder er nå uten strøm, ifølge Agder Energi Nett. Flest av dem i Sirdal, hvor over 2 600 husstander er uten strøm. 240 husstander i Lindesnes er også uten strøm.

NRK - 22 jan. 21 kl. 14:13

Mange uten strøm i Sirdal

Omtrent 3500 strømkunder i Sirdal er uten strøm, ifølge Agder Energi Nett. Det jobbes med å rette feilene, men strømselskapet sier det kan ta noe tid før strømmen er tilbake, fordi forholdene er krevende, sier Nils Tore Augland i Agder Energi Nett..

NRK - 23 jan. 21 kl. 21:15

Mange må vente på strøm i Sirdal

280 husstander er fortsatt uten strøm i Sirdal i Agder. Tung, våt snø, vind og store nedbørsmengder førte til strømbruddet, og gjør også reparasjonen vanskelig. Det kan ta dager før strømmen er tilbake for alle, ifølge kraftselskapet Agder Energi..

NRK - 23 jan. 21 kl. 10:45

Skader på strømnettet

Tung, våt snø, vind og store nedbørsmengder har gjort skade på strømnettet i Sirdal. Det har ført til et langvarig strømbrudd i kommunen. Det er utfordrende arbeidsforhold, og det kan ta tid før alle har fått strømmen tilbake, opplyser Agder Energi..

NRK - 22 jan. 21 kl. 14:52

Strømbrudd har tatt nødnettet

Strømbruddet i Sirdal kommune i Agder har tatt nødnettet og brutt telekommunikasjon i Øvre Sirdal. Kommunen og politiet ber folk holde seg hjemme og hverken reise til eller fra kommunen inntil videre..

NRK - 22 jan. 21 kl. 05:53

2000 uten strøm på Agder

Nærmere 2000 strømkunder i Agder er nå uten strøm, ifølge Agder Energi Nett. Flest av dem i Sirdal, hvor 1680 husstander nå er uten strøm. 240 husstander i Lindesnes er også uten strøm..

NRK - 20 feb. 21 kl. 15:58

Strømmen tilbake

Strømmen er tilbake for de fleste i Lillehammer etter at den gikk før klokka 14.00 i dag. På det meste var 1700 strømkunder uten strøm..

NRK - 23 feb. 21 kl. 09:32

Flere har fått strømmen tilbake

Deler av Kjøllefjord, Dyfjord og Kifjord har fått strømmen tilbake, det sier elverk sjef for Nordkyn kraftlag Håvard Pedersen. Mesteparten av befolkningen på Nordkyn er fortsatt uten strøm, som følger av gårsdagens strømbrudd..

NRK - 03 mars 21 kl. 18:54

Strømmen er tilbake

Deler av Longyearbyen var uten strøm i cirka fire timer fra klokka 13.20 onsdag. Nå er strømmen tilbake og feilen er funnet, opplyser Longyearbyen lokalstyre.

NRK - 24 mars 21 kl. 09:01

Strømmen tilbake på Nordkyn

Nordkyn kraftlag melder at strømmen er tilbake på Nordkyn. Rundt 1000 innbyggere i Mehamn, Gamvik og på strekningen Hopseidet-Sjånes har vært uten strøm siden tirsdag kveld. Årsaken til strømbruddet var brann i en mast..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Anmeldt for karantenebrudd i Bergen

To personer blir anmeldt for brudd på karantenereglene etter at de natt til torsdag forlot hvert sitt karantenehotell. Ifølge Vest politidistrikt skulle de to ta seg en fest. Nå blir det istedenfor en saftig bot å betale.

NRK - 30 minutter siden

Ønsker lettelser før helgen

Rakkestad og Ås er de to eneste kommunene i Viken som har kontroll på smittespredningen, men likevel er underlagt tiltaksnivå 5A. Nå ønsker de lettelser. Torsdag håper begge kommunene på at regjeringen letter på tiltakene i de to kommunene, skriver Dagbladet..

NRK - 1 time siden

FHI: 60 prosent utenlandskfødte

Forrige uke var 60 prosent av nye koronapasienter med kjent fødeland, født utenfor Norge. Også i smittetallene er andelen personer født i utlandet høy. Den ferske ukesrapporten fra Folkehelseinstituttet (FHI) viser at selv om antall innlagte går nedover, minker den mindre blant dem som er født i utlandet, skriver Aftenposten..

NRK - 1 time siden

Bobilbrann spredte seg til bolighus

Ved Marstein i Rauma har en brann i en bobil spredt seg til et bolighus. Det skal ikke være mennesker i bobilen eller i huset. E 134 er stengt i forbindelse med slukking av brannen, skriver politiet i Møre og Romsdal på Twitter..

NRK - 1 time siden

Advarer mot falske koronavaksiner

Mexicos helsemyndigheter advarte onsdag om farene etter at falske doser av koronavaksinen fra Pfizer/ Biontech er blitt solgt og brukt i både Mexico og Polen. Mangelen på vaksine har ført til at mange blir fristet til å kjøpe vaksinene selv..

NRK - 1 time siden

Luftvernsirener nær atomkraftverk

Israelsk militære opplyser at luftvernalarmen er utløst ved byen Dimiona hvor et av landets atomanlegg befinner seg. Det er ikke opplyst hva som er årsaken til alarmen, men det kan være at det er registrert mulig angrep i nærheten av anlegget..

NRK - 2 timer siden

 Pérez sier han er skuffet

Real Madrid-president Florentina Pérez sier at han er skuffet over reaksjonene som har kommet etter at superliga-prosjektet ble kjent. Han skal ha jobbet med prosjektet i tre år, fortalte han i et spansk radioprogram natt til torsdag..

NRK - 4 timer siden

Utsatt utvisning av Meng Wanzhou

En dommer i Canada har utsatt utvisningen av finansdirektøren i mobilselskapet Huawei, Meng Wanzhou, til høsten. Hun ble pågrepet under en mellomlanding i Canada i 2018, og er tiltalt i USA for brudd på sanksjoner mot Iran og tyveri av teknologi. (AFP).

NRK - 3 timer siden

550 nye smittede i Norge siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 550 koronasmittede i Norge, som er 49 færre enn for samme dag forrige uke, da tallet var 599. De siste sju dagene er det registrert til sammen 3.236 nye smittetilfeller i Norge, som gir et snitt på 46.

NRK - 3 timer siden

497 nye smittede i Norge siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 497 koronasmittede i Norge. Det er 36 flere enn snittet de siste sju dagene, men 149 færre enn tilsvarende snitt for en uke siden. De siste sju dagene er det registrert til sammen 3.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt