NRK > Nyheter

Thursday, 21 October, 16:35

NRK - 13 okt 21 kl. 23:36

Stortingspresidenten: Dypt tragisk

Jeg sender mine varmeste tanker til de rammede, de pårørende og til lokalsamfunnet, sier stortingspresident Eva Kristin Hansen (Ap) om drapene på Kongsberg. – Den alvorlige hendelsen på Kongsberg er dypt tragisk, skrev Hansen i en uttalelse til NTB onsdag kveld. Omfanget av hendelsen var på det tidspunktet ikke kjent. Senere på kvelden bekreftet politiet at fem personer er drept og to skadd. – Jeg sender mine varmeste tanker til de rammede, de pårørende og til lokalsamfunnet som står midt oppi denne tragiske hendelsen, heter det i uttalelsen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Eva Kristin Hansen, Kongsberg, Hansen, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stortingspresidenten, Dypt, tragisk
NRK - 11 okt 21 kl. 13:39

Hansen (Ap) skryter av kvinneandel

Stortingets ferske stortingspresident Eva Kristin Hansen (Ap) skryter av rekordhøy kvinneandel i nasjonalforsamlingen. Stortingspresidenten talte under den formelle åpningen av det 166. storting mandag.

NRK - 01 jul 21 kl. 12:30

Barn døydde i drukningsulukke

Ein gut på 1,5 år mista livet i ei drukningsulukke i Bjørnafjorden førre veke. Ulukka skjedde i eit privat basseng torsdag ettermiddag. Politiet har undersøkt hendinga og avhøyrt vitne.

NRK - 03 aug 21 kl. 13:49

Søreide om død aktivist: - Tragisk

– Nyheten om at den hviterussiske demokratiaktivisten Vital Sjisjov er funnet hengt i Kiev er tragisk. Det er urovekkende at Sjisjov skal ha følt seg overvåket etter at han forlot Hviterussland etter å ha deltatt i protester mot regimet, skriver utenriksminister Ine Eriksen Søreide til VG. Tidligere på tirsdag ble Sjisjov funnet hengt i en park i Kiev i Ukraina.

NRK - 20 sep 21 kl. 16:17

Isaksen: Veldig tragisk hendelse

– Det vi har vært vitne til i dag er en veldig tragisk hendelse. En person er drept og en person er skadet. Tankene våre går først og fremst til pårørende, familie og kolleger, sier arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen (H).

Dagbladet - 28 sep 21 kl. 17:29

3-åring døde etter tragisk traktorulykke

Tre år gamle Ianto Jenkins mistet livet etter en tragisk ulykke..

VG - 04 jul 21 kl. 19:02

To kvinner omkommet etter lynnedslag

To kvinner mistet livet søndag etter lynnedslag på fjellet Melshornet i Hareid kommune i Møre og Romsdal. En tredje er hardt skadet. – Dypt tragisk, sier ordfører..

Dagbladet - 05 jul 21 kl. 14:57

- Dypt tragisk og ufattelig trist

Oslo-jentene Victoria (12) og Benedicte (18) Myrset døde da lynet slo ned i Hareid søndag ettermiddag. Det tar byrådsleder Raymond Johansen veldig tungt..

VG - 14 aug 21 kl. 12:29

To Brann-spillere vraket: - Dypt tragisk og alvorlig sak

BERGEN/OSLO (VG) Brann-bråket får umiddelbart konsekvenser for to spillere..

Aftenposten - 14 aug 21 kl. 12:29

To Brann-spillere vraket: - Dypt tragisk og alvorlig sak

BERGEN/OSLO (VG) Brann-bråket får umiddelbart konsekvenser for to spillere..

NRK - 26 aug 21 kl. 11:15

Brann: Alvorlig utvikling i saken

Brann har sluppet en pressemelding om siktelsen etter nachspielet på stadion, og skriver: «Dette er en alvorlig utvikling i saken. For alle involverte er dette en dypt tragisk og beklagelig sak. Sportsklubben Brann bistår politiet med det vi kan.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Pfizer: Tredjedosen svært effektiv

En tredje vaksinedose utviklet av Pfizer/Biontech er 95,6 prosent effektiv mot infeksjoner, viser testdata som utviklerne la fram torsdag, skriver NTB. I fase tre av testen deltok 10.000 personer over 16 år på et tidspunkt da delta var den dominerende varianten, heter det.

NRK - 15 minutter siden

24 døde av alkoholforgiftning

Antallet som har dødd av alkoholforgiftning i Russland har nå økt til 24. Myndighetene medlte lørdag at antallet var 18 personer. Masseforgiftningen skal være knyttet til illegal alkohol som inneholdt metanol.

NRK - 30 minutter siden

Kidnappingsrekord på Haiti

I fjor var det snaut 800 kidnappinger på Haiti. Innen 16. oktober var det registrert 782 kidnappinger på øya.

NRK - 1 time siden

Gikk på skjær i Færder

To personer har gått på skjær med båten og sitter og venter på redning, informerer vaktleder i sørøst 110, Marthin Haugen. Begge personene skal sitte på trygg grunn i nærheten av Haneflu i Færder mens brannvesenet er på vei. Det er meldt om mye vind og en del sjø i området, forteller Haugen..

NRK - 45 minutter siden

Satser på ny regjering i desember

I Tyskland håper de sosialdemokratiske SPD, og koalisjonspartiene De grønne og FDP å ha ny regjering klar i starten av desember, skriver NTB. Regjeringen skal ledes av Olaf Scholz. Dersom de tre partiene lykkes med å få på plass sin regjering alt i starten av desember, blir Angela Merkel ikke Tysklands lengstsittende statsminister siden 2.

NRK - 45 minutter siden

Støre: Ikke grunnlag for uro

Statsminister Jonas Gahr Støre sier de følger koronasituasjonen og vil informere Stortinget og befolkningen ved behov. – Det må ha skjedd noe siden torsdag til i dag som gir grunn til uro når man nå vil ha en orientering fra statsministeren i Stortinget, sier Støre som svar på Erna Solbergs innlegg. – En samlet regjering lot seg oppdatere av helsemyndighetene på lørdag.

NRK - 1 time siden

Solberg ber om Støres koronstrategi

Stortingsrepresentant Erna Solberg (H) ber statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) redegjøre for regjeringens koronastrategi. – Vi ser at innleggelsene øker igjen. Vi ser fra veldig mange andre land i Europa at det er en oppblomstring i pandemien.

NRK - 1 time siden

Utviklingsministeren til Glasgow

Utviklingsminister Anne Beathe Tvinnereim (Sp) reiser til klimatoppmøtet i Glasgow. I begrunnelsen for hvorfor Tvinnereim drar til møtet vises det til at fattige land rammes hardest av klimaendringene. – Klimaendringene rammer de fattige først og hardest.

NRK - 2 timer siden

Dømt for voldtekt

En mann er i Telemark tingrett dømt til fire og et halvt år i fengsel etter en voldtekt på Notodden i 2018. Mannen hevdet at den seksuelle omgangen var frivillig, men ble ikke trodd av retten. Han er også dømt til å betale den fornærmede kvinnen 150.

NRK - 2 timer siden

24 personer henrettet i Syria

Syriske myndigheter har henrettet 24 personer beskyldt for å ha startet skogbranner i landet i fjor sommer. Det melder nyhetsbyrået AFP. De 24 ble henrettet på onsdag, og ble dømt for terrorhandlinger mot eget land.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt