Hegnar.no > Økonomi

Monday, 11 November, 23:53

Hegnar.no - 30 Jan 19 kl. 09:56

Stortingets debatt om regjeringens erklæring

Stortinget har bred debatt om regjeringserklæringen som statsminister Erna Solberg (H) presenterte i Stortingets møte tirsdag kl. 10:00..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Erna Solberg, Stortingets

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stortingets, debattom , regjeringens, erklæring
NRK - 20 Aug 19 kl. 17:48

Felles nordisk erklæring om klima

Statsminister Erna Solberg og andre leiarar i Norden skreiv under ei felles erklæring om klima og utvikling i Reykjavík. Uroa for klima som spesielt dei yngre generasjonane i aukande grad gir uttrykk for, må bli tatt på alvor, står det i erklæringa..

Hegnar.no - 19 Oct 18 kl. 15:24

Enige om felles erklæring med brodd mot Trump

Norge og 50 andre land i Asia og Europa går sammen om en felles erklæring der de slår et slag for internasjonalt samarbeid og gjensidig respekt..

NRK - 06 Aug 19 kl. 13:33

Erklærer nasjonal epidemi

Filippinenes helsedepartement har erklært utbruddet av denguefeber for en nasjonal epidemi. Ved en slik erklæring kan lokale myndigheter kreve rask hjelp fra et spesielt fond. Så langt i år er 146.

NRK - 19 Feb 19 kl. 02:52

– Trump-erklæring bryter grunnloven

I søksmålet som 16 amerikanske delstater har levert mot president Donald Trump, hevdes det at Trumps krise-erklæring, er i strid med grunnloven. – Det er ingen nødssituasjon på grensa mot Mexico, sier statsadvokat Xavier Becerra i California..

Hegnar.no - 04 Feb 19 kl. 16:48

Italia blokkerer EU-erklæring om Venezuela

Italia nekter å godta en planlagt EU-erklæring om situasjonen i Venezuela..

VG - 18 Oct 19 kl. 09:29

Regjeringens distriktsmelding: – Vi skal leve av ressursene våre, ikke statlige arbeidsplasser

Distriktsdebatten i valgkampen ble en ensidig diskusjon om reversering av regjeringens reformer, i stedet for en debatt om hvordan vi kan skape vekst og legge til rette for at folk kan bo og leve i hele landet..

P4 - 08 May 19 kl. 15:48

Vil sende forslag tilbake

Riksadvokaten mener regjeringens forslag om nye utilregnelighetsregler må sendes tilbake til Justisdepartementet. I dag var det høring om forslaget i Stortingets justiskomité. Regjeringen vil endre dagens regel om at den som er "psykotisk" ikke kan straffes til at den tiltalte må ha en "alvorlig sinnslidelse".

NRK - 09 Jan 19 kl. 20:59

Trump vurderer krise-erklæring

Donald Trump vurderer fortsatt å erklære nasjonal krise for å få bygget muren mot Mexico, melder NY Times. – Jeg tror vi skal få til en avtale, og hvis ikke, kan jeg gå den veien. Jeg har en absolutt rett til å erklære nasjonal krise hvis jeg vil..

NRK - 30 Aug 19 kl. 00:55

Orkanfare utløser unntakstilstand

Tolv fylker i den amerikanske delstaten Georgia erklærer unntakstilstand. Torsdagens erklæring fra delstatens guvernør Brian Kemp kommer tre dager før Dorian er ventet å nå USAs fastland..

Hegnar.no - 29 Nov 18 kl. 08:31

Splittet syn på omstridt erklæring

FNs omstridte migrasjonserklæring – der regjeringen bes om å påvirke medienes omtale av migrasjon – har støtte fra Høyre og Venstre, men ikke Frp..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt