E24 > Økonomi

Monday, 01 June, 10:06

E24 - 07 Nov 19 kl. 20:55

Stortinget sier bestemt nei til kontant-krav

Stortinget vendte torsdag tommelen ned for Senterpartiets forslag om å slå fast retten til å betale med kontanter..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Senterpartiets

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stortinget, sier, bestemt, nei, til, kontant-krav
P4 - 08 Apr 20 kl. 18:18

Stortinget tilbake til normalen

Det viktigste arbeidet på Stortinget vil, så langt det er mulig, være tilbake til normalen etter påske. Det har Stortingets presidentskap bestemt, i samråd med de parlamentariske lederne. 11.

NRK - 25 Oct 19 kl. 16:21

Kan komme tilbake på Stortinget

Ifølge grunnloven har stortingsrepresentanten rett og plikt til å utøve vervet ut perioden. Presidentskapet på Stortinget har bestemt at Keshvari ikke vil få lønn fra Stortinget under soningen for grovt bedrageri i 7 måneder..

NRK - 16 Apr 20 kl. 19:25

Stortinget utset kvoteinnstilling

Regjeringspartia og Frp har bestemt å utsetje innstillinga frå Stortinget sin næringskomité om framtida sitt kvotesystem for fiskeria frå 23. til 30. april.

NRK - 07 Nov 19 kl. 17:07

Sier bestemt nei til kontant-krav

Stortinget vendte torsdag tommelen ned for Senterpartiets forslag om å slå fast forbrukerens rett til å betale med kontanter. Forslaget innebar også at det knyttes en straffebestemmelse til plikten til å ta imot kontanter..

NRK - 01 Mar 20 kl. 19:36

Søreide: – Samtalested ikke bestemt

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) sier til NRK at det ikke er bestemt om det blir forhandlinger i Norge mellom Taliban og regjeringen i Aghanistan. – Men vi er klare for å legge til rette for dette, hvis partene ønsker det, sier Søreide..

P4 - 01 Dec 19 kl. 13:18

Ut mot ny lov

Opposisjonen på stortinget går hardt ut mot en ny lov, som de mener kan få store konsekvenser for de som er syke. Den vil lovfeste dagens ordning med Beslutningsforum, som siden 2013 har bestemt hvilke nye medisiner spesialisthelsetjenesten og sykehuslegene får lov til å kjøpe inn til pasientene. Ingvild Kjerkol fra Arbeiderpartiet sier til TV 2 at loven kan gjøre at retten til nødvendig helsehjelp innskrenkes.

NRK - 05 May 20 kl. 14:04

Stortinget sier ja til Nav-ombud

En samlet arbeids- og sosialkomité på Stortinget sier ja til Fremskrittspartiets forslag om å etablere et ombud for Nav-saker. Frp-leder Siv Jensen sier til NTB at det er elleve år siden partiet for første gang foreslo å opprette et Nav-ombud..

P4 - 18 May 20 kl. 19:49

Kolberg gir seg på Stortinget

Martin Kolberg stiller ikke til gjenvalg for Stortinget. Arbeiderpartipolitikeren har vært på Stortinget for Buskerud siden 2009, og har blant annet vært leder av kontroll- og konstitusjonskomiteen. Kolberg sier i en pressemelding at han vil fortsette arbeidet for partiet også i årene fremover, selv om han ikke ønsker å fortsette på Stortinget..

VG - 09 Feb 20 kl. 18:07

Bedrageridømt politiker ba om etterlønn – Stortinget sier nei

Mazyar Keshvari (Frp) innrømmet at han leverte falske reiseregninger til Stortinget. Det hindret ham ikke i å be Stortinget om å få etterlønn..

P4 - 31 Oct 19 kl. 12:49

Vil bruke initiativretten

Visepresident i Stortinget og medlem av kontrollkomiteen Eva Kristin Hansen krever nå en høring i Stortinget om Nav-skandalen. Ap-politikeren sier til Adresseavisen at folks liv er ødelagt og at Stortinget må få vite hvorfor de ansvarlige ikke handlet før. Det er kommet fram at NAV kan ha krevd tilbake penger ved en feil i 2.

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

Saudi-Arabias valutareserver faller bratt etter aksje-shopping

Saudi-Arabias statlige investeringsfond har handlet for flere titalls milliarder dollar de siste månedene, blant annet i Equinor..

E24 - 30 minutter siden

FN positiv til flykorridorer for å styrke turisme

Såkalte flykorridorer som lar turister reise mellom land med lav smitterisiko, kan bidra til å starte opp igjen turistindustrien, mener FN..

E24 - 30 minutter siden

Bilsalget stuper i Danmark

Coronakrisen har ført til et kraftig fall i bilsalget i Danmark og én av fem forhandlere står nå på randen av konkurs..

E24 - 2 timer siden

Hit går Tangens veldedige penger: Sponset «Tangen Hall», leirsted, turisthytte og Freuds sofa

Nicolai Tangen slipper norsk skatt og kan overføre to milliarder i året til AKO-stiftelsen. Til nå har det gått penger til «Tangen Hall» på Wharton School i USA, oppussing av Freuds sofa og samarbeid med kjendiskokken Jamie Oliver og sjefen for Harley-Davidson..

E24 - 13 timer siden

Norges Banks milliardkjøp vekker internasjonal interesse: – De fleste land gjør det motsatte

Norges Bank øker kronekjøpene til ny rekord i juni for å dekke redningspakkene i coronakrisen. – Med tanke på mengden spørsmål vi får rundt dette fra store New York- og London-baserte hedgefond, så kan det virke som dette er i ferd med å bli et vesentlig tema, sier Nordea-strateg..

E24 - 15 timer siden

Hjemmesommer gir salgsboom: – Alle skal ha basseng

Hjemmeferie-sommer gir stor pågang hos norske bassengleverandører. – Dette blir nytt rekordår, sier daglig leder..

E24 - 17 timer siden

SpaceX-kapselen har koblet seg til ISS

SpaceX-kapselen Crew Dragon nådde fram til Den internasjonale romstasjonen ISS søndag og fikk koblet seg til uten problemer..

E24 - 17 timer siden

Coronakrisen går over - men oljepengeviruset vil ramme norsk politikk hardt

UKESLUTT: Dette skulle være året hvor norske politikere for alvor strammet livreima. Så kom corona. Det motsatte måtte til.

E24 - 17 timer siden

Coronakrisen stopper ikke norsk pengebruk: – Fortsatt bra trykk

Mens bankinnskuddene fyker til værs i Europa fordi innbyggerne frykter konsekvensene av coronakrisen, bruker norske husholdninger penger som før. Landets to største banker melder om fortsatt god etterspørsel etter boliglån og en økning i lån til båt eller bobil før ferien..

E24 - 17 timer siden

Over 30 reiselivsbedrifter kan starte turistvirksomhet på Svalbard fra mandag

Mange reiselivsbedrifter på Svalbard kan til uken igjen ta imot turister etter at Sysselmannen har gjennomgått smittevernplanene deres..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt