VG > Økonomi

Tuesday, 28 June, 11:16

VG - 16 maj 22 kl. 18:40

Stortinget forberedt på rask behandling av Nato-støtte til Sverige og Finland

Stortingspresident Masud Gharahkhani vil ta opp norsk støtte til svensk og finsk Nato-medlemskap for de parlamentariske lederne denne uken. Men før Stortinget kan behandle saken, må den gjennom flere ledd..
Les mer på VG


Les mer om:
Masud Gharahkhani, Nato, Stortinget, Sverige, Finland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stortinget, forberedt, rask, behandlingav , Nato-støtte, til, Sverige, og Finland
Klartale - 27 maj 22 kl. 06:00

Skal 16-åringene få stemme?

Om ett år er det nytt lokalvalg i Norge. Da vil folk i hele Norge kunne få påvirke hvem som bestemmer der de bor.Men det er regler i Norge for hvem som får stemme ved stortingsvalg og lokalvalg.

NRK - 12 maj 22 kl. 17:50

USA: Lover rask behandling av finsk og svensk Nato-søknad

Hvert enkelt land i Nato må ta stilling til om nye land skal tas opp som medlemmer i forsvarsalliansen. I USA er det Senatet som godkjenner og vedtar traktater, og det kreves enstemmighet blant senatorene for å godkjenne nye medlemmer til Nato. Demokraten Menendez er leder av Senatets utenrikskomité.

NRK - 19 maj 22 kl. 15:54

Nei til lobbyregister på Stortinget

Stortingets presidentskap har sagt nei til å opprette et lobbyregister. Venstre, som kom med forslaget, kaller vedtaket flaut og pinlig. Venstre har en rekke ganger foreslått et lobbyregister, der de som besøker Stortinget for å påvirke politikere registreres, skriver VG.

Klartale - 13 jun 22 kl. 08:44

Skadde soldater fra Ukraina har kommet til Norge

De ukrainske soldatene skal få behandling ved norske sykehus. De kom med fly til Gardermoen nær Oslo og på Værnes i Trøndelag søndag.– Der sto norske ambulanser klare til å transportere dem videre til forskjellige sykehus, skriver Steinar Olsen i Helsedirektoratet til Adresseavisen.

Klartale - 30 mar 22 kl. 14:00

Zelenskyj er første leder fra et annet land som får tale i Stortinget

– Det er ikke en hvilken som helst talerstol. Den er forbeholdt de som er valgt av folket, sier Hilmar Rommetvedt. Han er forsker ved NORCE.

Klartale - 20 jun 22 kl. 12:11

Flere politikere kan skylde skatt etter å ha fått gratis bolig

Politikere har egne goder når det gjelder reise og hvor de bor. Mange kan ha mulighet for å få gratis bolig fra Stortinget om de bor langt unna. Flere politikere har brukt denne goden.

NRK - 14 feb 22 kl. 19:32

Sykehusene kan nå bruke antistoff-behandling mot covid-19

Beslutningsforum sa mandag ja til bruk av fem legemidler i behandling av covid-19 i spesialisthelsetjenesten, blant annet antistoffet sotrovimab. Dagens Medisin skriver at fem legemidler nå kan benyttes i behandling av covid-19 i spesialisthelsetjenesten. Det er sotrovimab, anakinra, tocilizumab, baricitinib og remdesivir, som selges henholdsvis under navnene Xevudy, Kineret, RoActemra, Olumiant og Veklury.

NRK - 15 jun 22 kl. 15:18

Få med alkoholproblemer får behandling

175.000–350.000 personer i Norge er avhengige av alkohol, eller drikker så mye at det fører til helseskader.

NRK - 08 mar 22 kl. 01:20

USA: Verden må være forberedt på langvarig konflikt

USA mener at konflikten i Ukraina kommer til å bli langvarig. Verden må være forberedt, uttalte den amerikanske FN-ambassadøren i Sikkerhetsrådet mandag. – Vi er bekymret for at verden må være forberedt på en svært lang og svært vanskelig vei videre, sa USAs FN-ambassadør Linda Thomas-Greenfield i FNs sikkerhetsråd mandag.

NRK - 28 okt 21 kl. 11:25

Krever at man får amme i Stortinget

Fungerende KrF-leder Olaug Bollestad ber om en umiddelbar regelendring slik at stortingsrepresentanter får ta med nyfødte barn inn i stortingssalen. – Jeg syns det er flaut at stortingssalen ikke er åpen for ammende mødre. Det er et gammeldags og utdatert regelverk, sier Bollestad i en pressemelding.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Tre flyktninger krysser hverandres spor

Tre menn med iransk bakgrunn: Én er stortingspresident, én er dørvakt ved utestedet London i Oslo, og den tredje er gjerningspersonen som skjøt mot skeive på byen natt til lørdag..

VG - 5 timer siden

Bjørgen røper nytt konkurransemål

FROGNERSETEREN (VG) Marit Bjørgen (42) tror ikke duppen blant de norske langrennsdamene trenger å være er noe negativt..

VG - 7 timer siden

46 migranter funnet døde i lastebil i San Antonio

46 personer er døde etter å ha blitt funnet i en lastebil i San Antonio..

VG - 10 timer siden

Medvedev om eventuell Krim-innblanding: Total katastrofe. Tredje verdenskrig

Den tidligere russiske presidenten advarer Nato kraftig om å nærme seg Krim, samtidig som han retter advarsler mot Sverige og Finland..

VG - 11 timer siden

Les dagens VG her!

Arrangørene avlyste gårsdagens Pride-markering på Rådhusplassen i Oslo – to timer før den skulle avholdes. Men Rådhusplassen fyltes likevel av veivende regnbueflagg, tross avlysning og anbefalinger fra politiet om ikke å møte opp..

VG - 13 timer siden

King og Zuccarello samarbeider om fotballskole: – Brenner for det samme

STOVNER SENTER (VG) Joshua King (30) har fått med seg Mats Zuccarello (34) på laget, og skal sørge for gratis fotballskole til tusenvis av barn de kommende tre årene. Nå har stjernene fra Oslo østkant satt seg hårete mål..

VG - 13 timer siden

Er hun trygg?

Jeg er trygg, skrev jeg. Men det var ikke sant, det har jeg ikke vært på lenge..

VG - 17 timer siden

Ruud videre i Wimbledon: – Kan skape trøbbel for hvem som helst

(Ruud – Ramos-Vinolas 7–6, 7–6, 6–2) Med 3–0-seieren over spanske Albert Ramos-Viñolas (34) er Casper Ruud (23) første nordmann som tar seg til andre runde i Wimbledon..

VG - 14 timer siden

Elden om avhør: – Jeg kan ikke presse han

John Christian Elden er kritisk til PSTs etterforskning av den drap- og terrorsiktede Zaniar Matapour..

VG - 17 timer siden

Historiske Ruud vant for første gang på Wimbledon-gresset

(Ruud – Ramos-Vinolas 7–6, 7–6, 6–2) Endelig skulle det lykkes for Casper Ruud (23) i Wimbledon. 3–0-seieren over spanske Albert Ramos-Viñolas (34) i 1. runde var hans første noen gang i storturneringen i London..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com