VG > Nyheter

Friday, 06 December, 05:04

VG - 17 Nov 19 kl. 19:53

Stort snøfall mandag morgen: Venter vanskelige kjøreforhold

I høyere og indre strøk i Agder, Telemark, Buskerud og Oppland ventes det rundt 20 centimeter snø mandag. Meteorologisk institutt melder om en utfordrende situasjon..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Agder, Oppland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stort, snøfall, mandag, morgen, Venter, vanskelige, kjøreforhold
VG - 17 Nov 19 kl. 19:53

Stort snøfall mandag morgen: Meldinger om vanskelige kjøreforhold

I høyere og indre strøk i Agder, Telemark, Buskerud og Oppland ventes det rundt 20 centimeter snø mandag. Meteorologisk institutt melder om en utfordrende situasjon..

NRK - 11 Nov 19 kl. 04:31

Varsler nytt snøfall på Østlandet

Varsel om nytt snøfall på Østlandet gjør at meteorologene ber folk beregnet ekstra god tid mandag morgen. I Telemark og sør på Østlandet er det sendt ut gult farevarsel for morgentimene..

P4 - 14 Aug 19 kl. 14:40

Stort fall på Oslo Børs

Oslo Børs hadde et stort fall i ettermiddag etter en rekke dystre signaler i verdensøkonomien. Halv tre var hovedindeksen ned 2,24 prosent. Det ble blant annet kjent i dag at økonomien i Tyskland krympet i andre kvartal..

NRK - 16 Sep 19 kl. 07:58

Flere fjelloverganger stengt

Veier og fjelloverganger var mandag morgen fremdeles stengt etter uværet på Vestlandet i helgen. Mandag morgen er veien, som er en av hovedveiene mellom øst og vest, stengt etter at et utenlandsk vogntog fikk problemer og sakset..

NRK - 30 Jul 19 kl. 09:30

Venter på Asap Rocky

Et stort antall journalister og skuelystne venter mandag morgen på at Asap Rocky skal ankomme retten. Ifølge NRKs reporter på stedet, Knut-Øyvind Hagen, er alle tingrettsplassene fulle og mange av de oppmøtte har blitt sendt hjem..

Dagbladet - 27 Nov 19 kl. 12:15

- Fram med snøskuffa!

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel om stort snøfall i Sør-Norge torsdag og fredag..

E24 - 26 Aug 19 kl. 06:08

Kraftig børsfall i Asia etter opptrapping i handelskrigen

Det er flere tunge fall på de asiatiske børsene mandag morgen, etter at handelskrigen mellom USA og Kina eskalerte ytterligere i løpet av helgen..

NRK - 11 Nov 19 kl. 06:02

Varsler snøkaos på Østlandet

Det snør tett på Østlandet mandag morgen. Veitrafikksentralen rapporterer om hektisk brøyting, lavere fart og varsler kø. Rådet er: Ha ekstra tid mandag..

Aftenposten - 11 Nov 19 kl. 00:53

Vær forberedt på snøkaos på Østlandet - ikke kjør med sommerdekk i dag

Det snør tett på Østlandet mandag morgen. Veitrafikksentralen brøyter, innfører lavere hastighet og varsler kø. Rådet er: Ha ekstra tid mandag..

NRK - 16 Sep 19 kl. 06:47

Oljeprisen øker etter angrep

Et fat nordsjøolje kostet på det meste 71,95 dollar natt til mandag, opp 19,5 prosent fra fredag. Tidlig mandag morgen stabiliserte prisen seg på 66,16 dollar. Økningen kommer som følge av angrepet som rammet et oljeanlegg i Saudi-Arabia på lørdag..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 minutter siden

Skogbrannene i Australia vokser i størrelse: – Dette er ulikt alt annet

SYDNEY (VG) Tre kraftige branner har fredag morgen møttes og blitt til én. Flammehavet er på størrelse med storbyen Sydney..

VG - 3 timer siden

På vei for å vitne i voldtektssak - ble satt fyr på av de tiltalte

Den 23 år gamle indiske kvinnen kjemper for livet etter at hun ble satt fyr på på vei til toget torsdag morgen. Politiet har pågrepet fem menn for drapsforsøk..

VG - 3 timer siden

Aftonbladet: Millionkupp på Arlanda flyplass

Ifølge svenske medier har mannen forklart at han skulle frakte én million euro i kontanter på oppdrag for et verditransportfirma. På utsiden av taxien ventet ranerne..

VG - 8 timer siden

Kun tre kilometer unna polfarerne – ble stoppet av råk

Bengt Rotmo og Aleksander Gamme befinner seg nå tre kilometer unna polfarerne Børge Ousland og Mike Horn, men ved 19-tiden torsdag ble de stoppet av en sprekk i isen..

VG - 10 timer siden

72 studenter må ta eksamen på nytt etter tabbe

72 studenter ved Universitetet i Sørøst-Norge må ta eksamen på nytt etter at eksamensoppgaven ble gjort tilgjengelig for studentene for tidlig..

VG - 11 timer siden

To menn siktet for drapsforsøk etter knivstikking på Grorud i Oslo

To menn er siktet for drapsforsøk etter at en 39 år gammel mann ble funnet med stikkskader i overkroppen på Grorud i Oslo onsdag..

VG - 14 timer siden

Ap og SV etter ny Hauglie-beklagelse i NAV-saken: - Dypt alvolrig

Hittil har Rødts Bjørnar Moxnes blitt hånet for å fremme mistillitsforslag mot statsråd Anniken Hauglie. Den nye skuff-saken øker presset på henne. Aps Eva Kristin Hansen sier at statsråder som beklager, nærmer seg avgang..

VG - 15 timer siden

Militærbase med norske soldater angrepet: – Reagerte akkurat som de skulle

Tirsdag måtte 70 norske soldater gå i dekning på grunn av et rakettangrep mot en militærleir i Irak. – Holdt en bemerkelsesverdig stor ro, sier nestkommanderende..

VG - 20 timer siden

Fire funnet døde etter bygningskollaps i Polen

Fire mennesker er døde og fire er fremdeles savnet etter at en gasseksplosjon førte til at en bygning i den polske vintersportsbyen Szczyrk kollapset..

VG - 23 timer siden

Full meslingkrise på Samoa – alle skal vaksineres

All virksomhet som ikke er livsnødvendig er beordret stengt i to dager på Samoa, i et forsøk på å stanse spredningen av meslinger. Utbruddet har krevd 62 liv..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt