P4 > Nyheter

Thursday, 23 January, 02:32

P4 - 14 Jan 20 kl. 18:10

Stort oppmøte på minnestund etter drap

Flere hundre mennesker har møtt opp i minnestunden for 21 år gamle Halil Kara som ble skutt og drept på Prinsdal fredag kveld.
Minnestunden ble holdt i Søndre Nordstran Muslimske Senter nå i ettermiddag.
Det var mange etniske grupper representert i moskeen..
Les mer på P4


Les mer om:
Halil Kara, Prinsdal, Søndre Nordstran Muslimske Senter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stort, oppmøte, minnestund, etter, drap
P4 - 12 Dec 19 kl. 21:24

Stort oppmøte i Storbritannia

Om en time kommer den første valgdagsmålingen i Storbritannia. Flere steder meldes det om stort oppmøte, og lange køer utenfor valglokalene. Johnson og de konservative leder på meningsmålingene, men Labour har stadig spist seg innpå.

NRK - 22 Dec 19 kl. 14:14

13 såret i skytingen på minnestund

Minst 13 personer ble såret, fire av dem kritisk, da en person begynte å skyte under en privat minnestund i et boligområde i Chicago natt til søndag. Alle ofrene er innlagt på sykehus, opplyser politiet i Chicago, ifølge CNN..

P4 - 08 Jan 20 kl. 19:15

Markering mot selvmord

Det var stort oppmøte på markeringene mot selvmord som ble holdt i kveld. Det har vært demonstrasjoner både i Oslo og Tromsø. 674 mennesker tok sitt eget liv i Norge i 2018..

P4 - 03 Nov 19 kl. 12:44

Vil vurdere oppmøteplikt

Lederen av arbeids og sosialkomiteen på Stortinget, Erlend Wiborg, vil ha en innskjerping av pliktene knyttet til midlertidig trygdeytelser. Siden 2012 er minst 48 personer feilaktig dømt til fengsel etter de fikk arbeidsavklaringspenger, sykepenger og pleiepenger mens de var i utlandet. Frp-politkeren sier til VG at han vil vurdere oppmøteplikt og mener det blir veldig galt hvis arbeidsledige og mottager av ytelser ligger på stranden i Spania..

NRK - 12 Dec 19 kl. 21:17

Fortsatt lange køer i Storbritannia

Flere steder i Storbritannia meldes det om stort oppmøte av folk som vil stemme. På sosiale medier deler folk bilder av de lange køene utenfor valglokalene..

NRK - 03 Jan 20 kl. 09:20

Hele kongefamilien til bisettelsen

Hele kongefamilien kommer til Ari Behns bisettelse. Det opplyser slottet. Fra regjeringen deltar blant andre statsminister Erna Solberg.

P4 - 02 Jan 20 kl. 09:35

Familien vil lese minneord

Familiemedlemmer vil lese minneord når Ari Behn bisettes fra Oslo domkirke i morgen. Det opplyser familiens talsperson, Geir Håkonsund til VG. Han vil foreløpig ikke si noe ytterligere om programmet, annet enn at det også vil bli musikalske innslag.

P4 - 07 Jan 20 kl. 10:22

Holder minnestund på skole

Ytrebygda ungdomsskole i Bergen holder i formiddag minnestund for den 14 år gamle jenta som omkom i en boligbrann i helgen. Politiet opplyste tidligere i dag at jenta som var elev ved skolen, og hennes mor omkom i brannen som oppsto i en tomannsbolig. Rektor Siss Ragnhild Pedersen sier til Bergensavisen at de er i sjokk, og de tar vare på dem som trenger oppfølging.

Aftenposten - 10 Nov 19 kl. 19:53

Fem snakkiser etter TIL-VIF: «Elendig oppmøte, variable resultater og merkelig spissvalg»

Her er temaene som diskuteres etter TIL-Vålerenga..

P4 - 12 Nov 19 kl. 11:35

Minnestund for 15-åring

Elever og ansatte ved Gjøvik videregående skole samlet seg i formiddag for å minnes den 15 år gamle gutten som døde etter en voldshendelse på Kapp i Oppland. 15-åringen døde 4. november, etter å ha ligget på sykehus med livstruende skader i nesten en måned, og faren er siktet for drap..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Oppdaterte reiseråd

Utenriksdepartementet har oppdatert sine reiseråd for Kina etter utbruddet av det dødelige coronaviruset. Storbyen Wuhan, der utbruddet av viruset startet, isoleres nå. UD vurderer risikoen for å reise til byen som moderat, men oppfordrer til varsomhet.

P4 - 3 timer siden

Ni av ti mener Frp gjorde rett

Ni av ti Frp-velgere mener det var rett av partiet å gå ut av regjeringen. Det viser en ny måling Kantar har gjort for TV2. Partileder Siv Jensen sier at det stemmer godt med den vurderingen hun gjorde og at hun opplever at folk er ganske lettet over at Frp kan samle seg for å peke ut retning for partiet.

P4 - 3 timer siden

Forsøkte å ta en halv million ut av Norge

En 25-åring fra Danmark er dømt til fengsel i 120 dager for å ha forsøkt å ta med seg en halv million kroner ut av Norge. Sarpsborg tingrett har fastslått at pengene stammer fra kriminell virksomhet. Mannen erkjente straffskyld, han skal ha forklart at han hadde spillgjeld og skyldte penger, skriver Sarpsborg Arbeiderblad..

P4 - 4 timer siden

27-åring tilstår drap i Florø

En 27 år gammel mann tilstår drapet på en 51 år gammel kvinne i Florø i november. Det skriver Firdaposten. Politiet ble varslet om mannen natten før drapet skjedde da han skal ha forsøkt å ta seg inn i en privatbolig og oppførte seg truende, Han har ikke tatt stilling til straffskyld..

P4 - 5 timer siden

Isolerer Wuhan

Myndigheten i Kina stenger nå av storbyen Wuhan der utbruddet av Coronaviruset startet. All flytrafikk og kollektivtransport stanses for å begrense smittefaren og ingen får forlate byen etter kl. 10 i morgen.

P4 - 5 timer siden

Brexitlov vedtatt

En lov som gjør at Storbritannia kan forlate EU i slutten av januar, har passert det siste hinderet i Parlamentet. Overhuset ville ha endringer regjeringens forslag til brexitlov, men statsminister Boris Johnson har flertall blant de folkevalgte og vil ikke godta noen endringer i forslaget. Johnson har lovet å gjennomføre skilsmissen innen 31.

P4 - 5 timer siden

Mer positive til bompenger

Folk i Oslo-området har blitt mer positive til bompenger det siste året. Det viser en ny undersøkelse Norfakta Markedsanalyse har gjort for Statens vegvesen. 59 prosent av befolkningen i Oslo var i fjor positive til bompenger, i 2018 svarte 44 prosent det samme.

P4 - 6 timer siden

Norge vant gruppa

Norge ble gruppevinner etter å ha slått Slovenia 33-30 i håndball-EM i Malmø i kveld. Begge lagene var før kampen allerede klare for semifinale, vinneren av kampen vant dermed også gruppa. Nå møter de norske håndballgutta Kroatia i semifinalen på fredag og unngikk dermed marerittmotstander Spania som Norge ikke har slått på 18 kamper..

P4 - 7 timer siden

Stort våpenbeslag i Oslo

Politiet har beslaglagt et stort antall ombygde våpen fra en beboer i Oslo sentrum etter en aksjon. Våpnene som blant annet brukes som startpistoler eller til opptrening av jakthunder blir stadig oftere beslaglagt i forbindelse med alvorlige straffesaker. Under aksjonen var de fleste våpnene ombygd til skarpe våpen, men ikke registrert i våpenregisteret, melder NRK.

P4 - 7 timer siden

Drapssiktet utlevert til Norge

Den 20 år gamle mannen som er siktet for drapet på en mann på Prinsdal i Oslo, ble utlevert fra Ungarn til Norge i ettermiddag. Det opplyser politiet i Oslo. Den siktede ble pågrepet på grensen mellom Ungarn og Serbia, torsdag i forrige uke.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt