P4 > Nyheter

Søndag, 12 Juli, 16:59

P4 - 14 jan. 20 kl. 18:10

Stort oppmøte på minnestund etter drap

Flere hundre mennesker har møtt opp i minnestunden for 21 år gamle Halil Kara som ble skutt og drept på Prinsdal fredag kveld.
Minnestunden ble holdt i Søndre Nordstran Muslimske Senter nå i ettermiddag.
Det var mange etniske grupper representert i moskeen..
Les mer på P4


Les mer om:
Halil Kara, Prinsdal, Søndre Nordstran Muslimske Senter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stort, oppmøte, minnestund, etter, drap
P4 - 12 des. 19 kl. 21:24

Stort oppmøte i Storbritannia

Om en time kommer den første valgdagsmålingen i Storbritannia. Flere steder meldes det om stort oppmøte, og lange køer utenfor valglokalene. Johnson og de konservative leder på meningsmålingene, men Labour har stadig spist seg innpå.

NRK - 21 april 20 kl. 11:19

Lavere oppmøte

Flere kommuner melder om lavere oppmøte enn vanlig da barnehagene åpnet i går, skriver VG. Blant landets største kommuner har Kristiansand best oppmøte med 75 prosent. Like bak kommer Bergen med 72 prosent..

NRK - 06 juni 20 kl. 18:41

Minnestund i Floyds fødeby

Lørdag ettermiddag norsk tid var det minnestund for George Floyd i fødebyen hans Raeford i North Carolina..

NRK - 22 des. 19 kl. 14:14

13 såret i skytingen på minnestund

Minst 13 personer ble såret, fire av dem kritisk, da en person begynte å skyte under en privat minnestund i et boligområde i Chicago natt til søndag. Alle ofrene er innlagt på sykehus, opplyser politiet i Chicago, ifølge CNN..

NRK - 12 mai 20 kl. 12:26

Bekymret over lavt oppmøte

Oppmøtet i barnehager og på skoler har vært lavere i områder av Oslo som har en høy andel innbyggere med innvandrerbakgrunn. Dette bekymrer kunnskapsminister Guri Melby. I følge regjeringen er det trygt å sende barna til barnehagen og skolen..

P4 - 08 jan. 20 kl. 19:15

Markering mot selvmord

Det var stort oppmøte på markeringene mot selvmord som ble holdt i kveld. Det har vært demonstrasjoner både i Oslo og Tromsø. 674 mennesker tok sitt eget liv i Norge i 2018..

P4 - 03 nov. 19 kl. 12:44

Vil vurdere oppmøteplikt

Lederen av arbeids og sosialkomiteen på Stortinget, Erlend Wiborg, vil ha en innskjerping av pliktene knyttet til midlertidig trygdeytelser. Siden 2012 er minst 48 personer feilaktig dømt til fengsel etter de fikk arbeidsavklaringspenger, sykepenger og pleiepenger mens de var i utlandet. Frp-politkeren sier til VG at han vil vurdere oppmøteplikt og mener det blir veldig galt hvis arbeidsledige og mottager av ytelser ligger på stranden i Spania..

NRK - 04 juni 20 kl. 22:03

Minnestund for George Floyd

Predikanten Al Sharpton leder en minnestund for George Floyd i Minneapolis. I sin tale sier Sharpton blant annet at Amerika aldri var "great" for svarte, latinos eller kvinner, melder CNN. Samtidig hilser visepresident Mike Pence til Floyds familie..

NRK - 12 des. 19 kl. 21:17

Fortsatt lange køer i Storbritannia

Flere steder i Storbritannia meldes det om stort oppmøte av folk som vil stemme. På sosiale medier deler folk bilder av de lange køene utenfor valglokalene..

VG - 05 mai 20 kl. 14:49

Hundrevis møtte opp i begravelsen til Yahya Hassan

Det var stort oppmøte på kirkegården i Aarhus da Yahya Hassan ble begravet tirsdag ettermiddag..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

En skadet i motorcrossulykke

En mann i slutten av 20-årene er sendt til sykehus etter en motorcrossulykke. i Vefsn i Nordland. Personen skal ha kjørt på et hopp og landet skjevt opplyser politiet.

P4 - 45 minutter siden

Reagerer på utsettelse

Utbyggingen av den rasutsatte strekningen på E16 mellom Bergen og Voss skulle egentlig startet om to år, men nå tror Vegvesenet at realistisk byggestart er først om fire år, ifølge TV 2. Ordfører i Voss, Hans-Erik Ringkjøb fra Ap, mener folk blir holdt for narr. Samferdselsdepartementet opplyser at de ikke kan si når oppstart vil være, men skal nå gjennomgå en rapport om dette som er utarbeidet av Statens Vegvesen..

P4 - 1 time siden

Hund angrep sauer

En hund som gikk løs gikk til angrep på fire sauer i Øystre Slidre i Innlandet i ettermiddag. En av sauene ble så skadet at den måtte avlives, melder NRK. Hunden er ikke fanget inn, og det er uvisst hvem som er eier..

P4 - 1 time siden

Mange tar ferie med lånte penger

Nesten 250.000 nordmenn har planer om å låne penger for å få råd til årets sommerferie. Dette til tross for at nordmenn i snitt vil kutte årets feriebudsjett med en firedel, ifølge en undersøkelse gjort for Sparebank1.

P4 - 1 time siden

Mer respekt for helsevesenet

Tilliten til det norske helsevesenet har steget i koronakrisen. En ny undersøkelse fra Opinion viser at sju av ti nordmenn nå har fått en økt respekt for det norske helsevesenet. Like mange svarer at de har tillit til at de vil få tilstrekkelig behandling dersom de skulle bli smittet..

P4 - 2 timer siden

Siktet for drap

En mann er pågrepet og siktet for drap i Steinkjer i natt. Det opplyser politiet i Trøndelag. Politiet startet drapsetterforskning etter at en utenlandsk statsborger ble funnet død på en privat adresse på Fergeland.

P4 - 2 timer siden

Ønsker kvittering for politisjekker

Likestillingsombudet vil ha en ordning hvor alle som blir kontrollert av politiet, skal få en kvittering som et bevis på kontrollen. Ombudet har nå sendt et brev til Justisdepartementet med ønske om at ordningen innføres i Oslo politidistrikt, skriver Aftenposten. Tanken er at det vil forebygge at politiet stopper folk på grunn av hudfarge og etnisitet.

P4 - 2 timer siden

Dømt for Nav-bedrageri

En mann i 60-årene er i Oslo tingrett dømt til fire måneder i fengsel for grovt bedrageri. Mannen mottok 718.000 kroner i arbeidsavklaringspenger i to år, samtidig som han jobbet i en ledende stilling i et parkeringsselskap.

P4 - 3 timer siden

Mann savnet på Blefjell

Det er satt i gang en leteaksjon etter mann i 60-årene på Blefjell mellom Kongsberg og Notodden. Mannen har vært savnet siden i går ettermiddag og skal ha vært alene på tur, opplyser Sør-Øst politidistrikt. Det er flere hundepatruljer i området og et helikopter er satt inn i søket..

P4 - 3 timer siden

Ber folk holde seg i Norge

Sykepleierforbundet er skeptiske til regjeringens nye reiseråd og ber nå folk om å holde seg i Norge. Regjeringen har åpnet for reiser til og fra de fleste landene i Europa fra 15. juli.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt