NRK > Nyheter

Friday, 21 January, 21:38

NRK - 08 jul 21 kl. 09:02

Stort hopp i utenlandsbookinger

Antall bookinger av utenlandsreiser skjøt i været etter nye reiseråd mandag. Bestillinger av pakkereiser hos Finn.no økte med 88 prosent, skriver NTB. Hotellbookinger økte med 65 prosent og flyreiser med 19 prosent. Det er sammenlignet med tall for de samme dagene i forrige uke, ifølge P4..
Les mer på NRK


Les mer om:
Finn, NTB, P4

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stort, hoppi , utenlandsbookinger
NRK - 21 apr 21 kl. 22:46

Stort ras sperrer fylkesvei i Alta

Et stort steinras har onsdag kveld gått over fylkesvei 8830 mellom Skillefjordbotn og Storekorsnes nord for Alta. Vegtrafikksentralen nord opplyser at det er flere løse steiner i fjellsiden som må fjernes ved hjelp av vann før veien kan åpnes igjen..

NRK - 30 apr 21 kl. 08:25

Sperret av turområde i Ringerike

Folk bes om å holde seg unna turområdet ved Hovsenga, der det har gått et nytt stort skred fra samme side av Randselva som tidligere. Kommunen skal på befaring nå i morgentimene, for å se om elva har tatt nye veier. Et stort område er sperret av..

NRK - 04 maj 21 kl. 21:03

Stort nettangrep i Belgia

En nettleverandør som brukes av nasjonalforsamlingen, regjeringen, universiteter og forskningsinstitusjoner i Belgia, melder om et stort nettangrep. Flere kunder har mistet nettilgangen som følge av angrepet, opplyser selskapet Belnet. Belgiske medier melder at nettjenester knyttet til koronavaksinering var rammet av angrepet, og at påtalemyndighetens kontor i Brussel også hadde problemer..

NRK - 13 maj 21 kl. 09:49

Stort strømbrudd på Taiwan

På Taiwan ber myndighetene folk om å beholde roen, og ikke spre falske nyheter etter et stort strømbrudd ved en kraftstajon sør på øya. Myndighetene rasjonerer nå med strømmen, og flere byer opplever perioder med strømbrudd..

NRK - 14 jun 21 kl. 13:14

Vil byggja biogassanlegg i Etne

Klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn fekk i ettermiddag presentert planar om eit stort biogassanlegg som skal byggjast i Etne. Renevo startar opp produksjonen av biogass på anlegget sitt på Stord til hausten, og vil no bygga eitt til. Det planlangde anlegget i Etne blir dobbelt så stort som det på Stord..

NRK - 15 jun 21 kl. 12:20

Stort flertall for å oppløse Viken

Det ligger an til et stort flertall for å oppløse både Viken og Troms og Finnmark etter høstens valg. Det viser tall fra NRKs nyeste supermåling. Både SV, Sp, Ap, Frp og Rødt vil løse opp fylker som ble slått sammen mot sin vilje.

NRK - 17 jun 21 kl. 08:28

Norsk par kjøper opp svenske skoler

Hans Jacob og Randi Sundby driver selskapet Dibber, som har kjøpt opp et stort antall barnehager og skoler i Sverige. Det er Aftonbladet som rapporterer om saken. Til sammen eier paret 65 barnehager og 14 skoler i Sverige, og de sier at planen er å fortsette å vokse.

VG - 03 jul 21 kl. 19:14

Stort jordskred i Japan - to bekreftet omkommet

To mennesker er funnet døde mens seks andre er reddet ut i live etter at et stort jordskred tok med seg flere hus i Japan lørdag..

NRK - 07 jul 21 kl. 13:19

30.000 i bot for karantenebrudd

Mannen som Tønsberg kommune politianmeldte for å ha brutt karantenebestemmelsene, har fått en bot på 30 000 kroner. Kommunen mener mannen var årsaken til et stort utbrudd av deltavarianten av koronaviruset i Tønsberg og Færder kommuner. Krimsjef i Tønsberg, Knut Erik Ågrav, sier politiet ser alvorlig på saken og at det er derfor forelegget er så stort.

Aftenposten - 27 jul 21 kl. 19:37

Da stjernen åpnet seg om depresjonen, ble hun kalt «diva». Idretten har et stort problem.

TOKYO (Aftenposten): Idretten har et stort problem. Heldigvis har den forbilder som Naomi Osaka (23)..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt