P4 > Nyheter

Monday, 09 December, 13:14

P4 - 14 Aug 19 kl. 14:40

Stort fall på Oslo Børs

Oslo Børs hadde et stort fall i ettermiddag etter en rekke dystre signaler i verdensøkonomien.
Halv tre var hovedindeksen ned 2,24 prosent.
Det ble blant annet kjent i dag at økonomien i Tyskland krympet i andre kvartal..
Les mer på P4


Les mer om:
Børs, Tyskland, Oslo Børs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stort, fall, Oslo, Børs
P4 - 06 Jun 19 kl. 15:33

Mange skader på elsparkesykkel

Legevakten i Oslo har registrert 75 skader etter fall med elsparkesykkel fra 1. april og ut mai. Det er over en skade i døgnet i snitt.

P4 - 05 Aug 19 kl. 22:21

Største fall for Wall Street

De viktigste aksjeindeksene på Wall Street har i dag hatt sitt største fall så langt i år. Aksjene falt med tre prosentpoeng. Også Oslo Børs hadde årets største fall i dag og endte ned 2,27 prosent..

NRK - 15 Jun 19 kl. 03:10

Person omkom etter fall fra bygning

En person ble erklært død på stedet etter fall fra en bygning i Storgata i Oslo sentrum natt til lørdag. – Det er ikke noe som tilsier at det skal ha skjedd noe kriminelt, opplyser operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt..

NRK - 23 Sep 19 kl. 17:03

Stort synkehol på Helsfyr i Oslo

Eit stort synkehol har oppstått på Helsfyr i Oslo, melder politiet på Twitter. Det er mogleg rasfare inn i eit garasjeanlegg, men situasjonen er uavklart skriv politiet..

Aftenposten - 18 May 19 kl. 07:23

Mann sendt til sykehus etter fall fra flere etasjer i Oslo

En mann er sendt til sykehus etter et fall fra fjerde eller femte etasje i Oslo natt til lørdag. Mannen er alvorlig skadd..

E24 - 15 Aug 19 kl. 09:04

Oslo Børs slår tilbake etter årets tyngste fall

Etter gårsdagens bratte fall stiger Oslo Børs på tross av uroen i markedet..

Dagbladet - 27 Nov 19 kl. 12:15

- Fram med snøskuffa!

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel om stort snøfall i Sør-Norge torsdag og fredag..

P4 - 18 May 19 kl. 07:34

Mann sendt til sykehus etter fall fra flere etasjer i Oslo

En mann er sendt til sykehus etter et fall fra fjerde eller femte etasje i Oslo i natt. Mannen er alvorlig skadd. Mannen traff en bil i fallet og var ved bevissthet da politiet ankom stedet.

VG - 08 Nov 19 kl. 15:19

Trafikktrøbbel etter snøfall på Sør-Norge

Fredagens snøfall fører til trafikktrøbbel. I Asker har busser med skolebarn kollidert. – Det er såpeglatt der, advarer operasjonslederen i Oslo..

VG - 08 Nov 19 kl. 15:19

Trafikktrøbbel etter snøfall i Sør-Norge

Fredagens snøfall fører til trafikktrøbbel. I Asker har busser med skolebarn kollidert. – Det er såpeglatt der, advarer operasjonslederen i Oslo..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Bilist kjørte i hull der to personer jobbet

To personer er sendt til legevakten med mindre skader etter at en bilist kjørte ned i et hull der de to jobbet på Karmøy i Rogaland. Ifølge Sørvest politidistrikt skjedde ulykken fordi bilisten fikk sol i øynene..

P4 - 45 minutter siden

Støre kalles inn til høring om trygdeskandalen

Arbeiderpartiets Jonas Gahr Støre må forklare seg når Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité innkaller til høring om trygdeskandalen. Støre kalles inn som tidligere utenriksminister, og var ansvarlig da trygdeforordningen ble implementert melder NTB. Også statsminister Erna Solberg må forklare seg i høringene 9.

P4 - 1 time siden

Vurderer å sette alle fly på bakken

Norsk Flygerforbund ber Luftartstilsynet vurdere om alle ambulanseflyene i Norge bør settes på bakken. Det skriver de i en bekymringsmelding sendt til Flygerforbundet. I følge VG gruer piloter seg til å gå på jobb på grunn av tekniske problemer i flyene.

P4 - 1 time siden

Advarer mot ecstasypiller

Tolletaten advarer nå mot ecstasypiller som kan være dødelige. Pillene er blå og trekantet og har en hodeskallelogo på seg. I følge Tolletaten er det sammensetningen i pillene som er farlige.

P4 - 1 time siden

Vy får kjøre tog på Bergensbanen

Vy vant anbudet om å kjøre tog på Bergensbanen og Vossebanen fra desember 2020. Det kunngjorde Jernbanedirektoratet mandag. Vy har tidligere tapt to anbud..

P4 - 1 time siden

Wada utestenger Russland

Verdens antidopingbyrå Wada utestenger Russland fra alle store idrettsmesterskap i de neste fire årene. Det bestemte styret i Wada i sitt møte i dag ifølge NRK. Wada følger dermed anbefalingene fra komiteen som har anbefalt en rekke sanksjoner mot Russland fordi de har jukset med dopingprøver.

P4 - 1 time siden

Ingen nordiske skipsgjester på Vulkan-Øya

Ingen av de nordiske gjestene ombord på skipet "Ovation of the seas" var i land på vulkanøya White Islands på New Zealand. 17 nordiske gjester er ombord på skipet, men ingen var på utflukter iland når utbruddet skjedde forteller selskapet til VG. Rundt et titalls personer er fortsatt ikke gjort rede for etter vulkanutbruddet i natt.

P4 - 1 time siden

26 omkomne i oversvømmelser

Minst 26 personer har omkommet i oversvømmelser etter kraftig regn i Uganda. Det opplyser Røde Kors. Ugandiske myndigheter ber folk som bor i områdene som er berørt om å evakuere..

P4 - 1 time siden

Båtulykke granskes

Båtulykken på Helgelandskysten i Lurøy der en arbeidsbåt kantret - skal granskes av Statens Havarikommisjon. Det var to personer ombord i båten, den ene er antatt omkommet etter båtvelten. De to var på jobb for et oppdrettsselskap da ulykken skjedde..

P4 - 1 time siden

Mann siktet for drap i Drammen

En mann i slutten av 40- årene blir i dag fremstilt for varetektsfengsling og siktet for drap på en kvinne i Drammen. Kvinnen ble funnet død i sin leilighet på Fjell i juli. Mannen ble pågrepet av politiet fredag ettermiddag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt