P4 > Nyheter

Fredag, 25 September, 04:23

P4 - 14 aug. 19 kl. 14:40

Stort fall på Oslo Børs

Oslo Børs hadde et stort fall i ettermiddag etter en rekke dystre signaler i verdensøkonomien.
Halv tre var hovedindeksen ned 2,24 prosent.
Det ble blant annet kjent i dag at økonomien i Tyskland krympet i andre kvartal..
Les mer på P4


Les mer om:
Børs, Tyskland, Oslo Børs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stort, fall, Oslo, Børs
P4 - 30 jan. 20 kl. 08:13

Kraftig fall i julehandelen

Denne julen var det kanskje noen færre pakker under juletreet - for det var et kraftig fall i julehandelen. Omsetningsvolumet i detaljhandelen gikk ned med to prosent i desember, viser ferske tall fra Statistisk sentralbyrå. Det var et overraskende stort fall - på forhånd ventet ekspertene en nedgang på 0,6 prosent.

P4 - 30 mars 20 kl. 08:51

Bratt fall på Oslo Børs

Oslo Børs har falt kraftig etter åpning klokken ni i dag. Hovedindeksen er nå ned 2,3 prosent. Det var også ventet, etter fall på børsene i Asia, og et stort oljeprisfall det siste døgnet.

P4 - 05 aug. 19 kl. 22:21

Største fall for Wall Street

De viktigste aksjeindeksene på Wall Street har i dag hatt sitt største fall så langt i år. Aksjene falt med tre prosentpoeng. Også Oslo Børs hadde årets største fall i dag og endte ned 2,27 prosent..

NRK - 03 april 20 kl. 11:02

Bustaprisen fall 1,4 prosent i mars

Bustadprisane fall med 1,4 prosent nominelt i mars 2020, opplyser Eiendom Norge fredag. Korrigert for sesongvariasjonar fall også prisane med 1,4 prosent. I ei pressemelding skriv Eiendom Norge at koronautbrotet har påverka bustadprisane i mars..

NRK - 03 april 20 kl. 11:02

Bustadprisen fall 1,4 prosent i mars

Bustadprisane fall med 1,4 prosent nominelt i mars 2020, opplyser Eiendom Noreg fredag. Korrigert for sesongvariasjonar fall også prisane med 1,4 prosent. I ei pressemelding skriv Eiendom Noreg at koronautbrotet har påverka bustadprisane i mars..

NRK - 03 april 20 kl. 11:02

Bustadprisane fall 1,4 prosent

Bustadprisane fall med 1,4 prosent nominelt i mars 2020, opplyser Eiendom Noreg fredag. Korrigert for sesongvariasjonar fall også prisane med 1,4 prosent. I ei pressemelding skriv Eiendom Noreg at koronautbrotet har påverka bustadprisane i mars..

NRK - 06 mai 20 kl. 08:56

Kraftig fall for tysk industri

Ordretilgangen i tysk industri har fått et rekordstort fall som følge av koronapandemien, viser tall fra myndighetene. Det melder NTB. I mars opplevde industrien i landet et fall i ordretilgangen på 15,6 prosent.

E24 - 12 juni 20 kl. 08:15

Rekordstort BNP-fall i Storbritannia i april

Storbritannias økonomi er i fritt fall etter corona, med et fall på over 20 prosent i april. Det er nesten ti ganger større enn det bratteste fallet landet hadde sett før pandemien..

E24 - 26 feb. 20 kl. 05:42

Nok et tungt Tokyo-fall etter USA-ras

Asiatiske børser faller stort sett onsdag morgen i kjølvannet av kraftig fall på Wall Street for andre dag på rad..

NRK - 12 mars 20 kl. 08:33

Stort fall på Tokyobørsen

Frykta for viruspandemien og innreiseforbodet til USA bidrog til at Nikkei-indeksen i Tokyo fall 4,4 prosent torsdag. Den breiare samansette Topix-indeksen gjekk ned 4,1 prosent. Før stengetid var Hang Seng-indeksen i Hongkong ned 3,5 prosent..

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

Kardinal i Vatikanet trekker seg

En av topp-kardinalene i Vatikanet har trukket seg uten å oppgi noen årsak. Avgangen beskrives som uventet. I en kort uttalelse fra Vatikanet står det at pave Frans har godtatt at en av de viktigste kardinalene nå trekker seg.

P4 - 5 timer siden

100 i karantene etter utbrudd på buss

100 personer er nå i karantene i flere kommuner etter smitteutbruddet blant pensjonistfølget som var på busstur i Sør-Norge. Turfølget hadde tretten lengre stopp på den seks dager lange bussturen. Fire tilfeller av koronasmitte er registrert som kan spores tilbake til bussen skriver VG.

P4 - 5 timer siden

49 i karantene ved skole i Bergen

49 personer er satt i karantene ved en videregående skole i Bergen etter at en elev har fått koronaviruset. Elevene skal ha fått en melding fra rektor om dette i kveld, skriver Bergens Tidende..

P4 - 6 timer siden

Ap vil stramme inn for privatskolene

Arbeiderpartiet varsler flere innstramminger for privatskolene. I morgen legger partiet frem sitt nye programforslag før neste stortingsvalg. Jonas Gahr Støre sier til VG at han vil inføre en lokal vetorett slik at kommuner og fylkeskommuner selv kan styre omfanget av private skoler.

P4 - 6 timer siden

1 av 10 sliter med å betale regninger

En av ti nordmenn sliter med å betale regningene. Det viser en undersøkelse fra Oslo Met. 270.

P4 - 6 timer siden

Pris for beste nordiske dokumentarfilm

Dokumentarfilmen "Kunstneren og tyven" vant prisen for beste dokuementarfilm på Nordisk Panorama i Malmõ. «Kunstneren og tyven» hadde kinopremiere i Norge den 18. september.

P4 - 6 timer siden

Tre måneder uten korona på sykehjem i Oslo

Sykehjemmene i Oslo ble hardt rammet i starten av pandemien i Norge. Men nå er det ikke påvist ett nytt tilfelle de siste tre månedene skrive NRK. Samtidig har smitten blomstret opp i resten av byen.

P4 - 7 timer siden

Mann siktet for å ha svindlet eldre kvinner

En 26 år gammel mann er siktet for å ha svindlet til seg hundretusenvis av kroner fra 17 eldre kvinner. Nå sitter mannen varetektsfengslet Bergen. I følge Bergensavisen ble mannen pågrepet i Polen, siktet for 23 tilfeller av grovt bedrageri..

P4 - 7 timer siden

Værste smittedag i Frankrike

Antallet koronasmittede i Frankrike har i dag vært det høyeste registrerte siden pandemien startet. 16.096 personer har på et døgn fått påvist smitten og 52 personer er døde.

P4 - 7 timer siden

Ap vil satse på eldre

Arbeiderpartiet vil styrke det helhetlige tilbudet i eldreomsorgen Det kommer frem i partiets programforslag som legges frem i morgen, i følge Nettavisen som har fått tilgang til deler av den. Ap vil blant annet sikre kompetanse på mat og ernæring ved norske sykehjem, sørge for tilstrekkelig med sykehjemsplasser og heldøgns omsorgsplasser for de som trenger det..




Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt