NRK > Nyheter

Fredag, 14 August, 12:07

NRK - 15 jan. 20 kl. 06:52

Stormflo gjorde lite skade

Det varsla ekstremvêret «Didrik» har gjort mindre ugagn enn frykta. Det vart i går sendt ut farevarsel på oransje nivå for høg vasstand. Mellom klokka 13 og 15 i dag er det varsla noko høgare flo enn i natt..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stormflogjorde , lite, skade
NRK - 20 feb. 20 kl. 14:45

Nok ei stormflo på kysten

Fredag må folk langs kysten av Skagerrak førebu seg på stormflo, nok ein gong. Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for høg vasstand..

Aftenposten - 14 jan. 20 kl. 11:07

Rødt stormflo-varsel: Nå kommer ekstremværet «Didrik».

Metrologisk institutt oppgradere stormflo-varsel til rødt nivå i Sunnhordaland, Rogaland og Agder. For Oslo er varselet fortsatt oransje..

NRK - 19 feb. 20 kl. 12:39

Ingen skade etter flom

Det er ingen tegn til skader etter oversvømmelsene på jernbanestasjonene i Drammen og Halden, får NRK opplyst av Bane Nor. Mandag førte stormflo til at begge stasjonene var stengt på grunn av oversvømmelse av togsporene..

P4 - 11 feb. 20 kl. 15:34

- Norge ikke godt nok sikret for stormflo

- Norge er ikke godt nok sikret for stormflo i fremtiden. Det mener spesialrådgiver i Kommunenes interesseorganisasjon, KS, Ole Jørgen Grann. Ekstremværet Elsa har i går og i dag ført til vannskader i flere byer langs kysten.

Klartale - 10 feb. 20 kl. 08:32

Uværet fortsetter i hele landet

Ekstremværet «Elsa» øker faren for stormflo langs kysten. Flyene står stille flere steder..

NRK - 10 feb. 20 kl. 17:38

Stormflo på vei til Vestlandet

Ekstremværet «Elsa» er på vei inn over Vestlandet og Trøndelag. Bryggen i Bergen stenges og Hovedredningssentralen ber folk være forsiktige langs sjøen..

Aftenposten - 11 juli 20 kl. 22:35

Helland har holdt skade hemmelig

Vingen har spilt med skade i de tre siste kampene. Skadet er fortsatt ikke helt leget..

NRK - 05 juni 20 kl. 13:42

Melder om lite Brexit-fremgang

EUs sjefforhandler Michel Barnier sier det har vært lite fremgang etter den fjerde forhandlingsrunden med Storbritannia om handel. Begge sider har også etter de foregående rundene påpekt at det har vært lite fremdrift..

Aftenposten - 17 feb. 20 kl. 11:00

Stormflo i Oslo - flytebroen ved Sørenga stengt

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel om høy vannstand på hele Østlandet..

Aftenposten - 17 feb. 20 kl. 11:00

Stormflo i Oslo – flytebroen ved Sørenga stengt

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel om høy vannstand på hele Østlandet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

15 tiltalt etter kuppforsøk

15 personer er tiltalt for å ha medvirket i kuppforsøket mot Venezuelas president Nicolás Maduro i mai. Alle de tiltalte har erkjent straffskyld, ifølge landets justisminister. To amerikanere er allerede dømt til 20 års fengsel, skriver NTB..

NRK - 15 minutter siden

Telefonnettet nede ved sykehus

Et lynnedslag torsdag kveld har slått ut telefonnettet ved Ringerike sykehus. Ifølge Vestre Viken er teknikere på plass og de jobber med å løse problemet. Ved akutt sykdom må man kontakte legevakt på 116 117 eller ringe 113..

NRK - 15 minutter siden

Mange med antistoffer etter utbrudd

7,7 prosent av innbyggerne i tyske Kupferzell sør i landet hadde antistoffer, melder Reuters. Stedet hadde et av de første utbruddene i Tyskland, og funnene fra Robert Koch-instituttet viser at nesten fire ganger så mange som man trodde ble smittet..

NRK - 15 minutter siden

Åpner for grupper etter hverandre

Regjeringen åpner for at flere grupper på opptil 200 personer kan delta etter hverandre, men ikke samtidig, på samme arrangement, melder NTB. Det skal gjøre det lettere å spre deltakere ut i tid for arrangementer som varer i flere timer eller dager..

NRK - 30 minutter siden

Oppfordrer til fredelige protester

Opposisjonskandidat Svetlana Tikhanovskaja oppfordere til fredelige demonstrasjoner i alle byer i Hviterussland i helgen, melder AFP. Hun hevder å vunnet valget mot sittende president Aleksandr Lukasjenko. Tikhanovskaja oppholder seg nå i Litauen..

NRK - 1 time siden

Oman støtter avtale

Oman støtter avtalen mellom De forente arabiske emirater og Israel, melder Reuters. En talsperson for utenriksdepartmentet sier Oman støtter avgjørelsen om å normalisere båndene til Israel, og at de håper det vil bidra til varig fred i Midtøsten..

NRK - 45 minutter siden

Død etter arbeidsulykke i Sverige

En Moelven-ansatt i 50-årene omkom under en arbeidsulykke i Edanesågen i Arvika i Sverige i går. Dødsfallet skyldes en fallulykke. Moelven skal gjennomføre en intern gransking etter ulykken..

NRK - 1 time siden

Bergen vil klare femprosent-mål

Bergen kan i løpet av kort tid auka testkapasiteten til 5 prosent av befolkninga, lovar byrådsleiar Roger Valhammer. Per i dag er testkapasiteten på 2,3 prosent. NRK meldte tidlegare denne veka at mange er langt unna det nasjonale målet..

NRK - 1 time siden

7-fjellsturen i Bergen avlyst

For første gong i historia vel arrangøren av 7-fjellsturen i Bergen å avlysa. – Slik koronasmitten brer om seg, og med dei retlingslinjene som ligg føre frå FHI, må me diverre avlysa, seier dagleg leiar i Bergen og Hordaland turlag, Helene Ødven..

NRK - 1 time siden

Hviterussland åpner for samtaler

Hviterussland er klare for «konstruktive og objektive» samtaler med andre land om presidentvalget, sier utenriksminister Vladimir Makei ifølge AFP. President Aleksandr Lukasjenko skal ha fått 80 prosent av stemmene, noe opposisjonen bestrider..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt