NRK > Nyheter

Tuesday, 21 January, 02:46

NRK - 15 Jan 20 kl. 06:52

Stormflo gjorde lite skade

Det varsla ekstremvêret «Didrik» har gjort mindre ugagn enn frykta. Det vart i går sendt ut farevarsel på oransje nivå for høg vasstand. Mellom klokka 13 og 15 i dag er det varsla noko høgare flo enn i natt..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stormflogjorde , lite, skade
Aftenposten - 14 Jan 20 kl. 11:07

Rødt stormflo-varsel: Nå kommer ekstremværet «Didrik».

Metrologisk institutt oppgradere stormflo-varsel til rødt nivå i Sunnhordaland, Rogaland og Agder. For Oslo er varselet fortsatt oransje..

Aftenposten - 14 Oct 19 kl. 23:54

Zuccarello ute med skade da Wild tok sesongens første seier

Mats Zuccarello mister flere kamper for Minnesota Wilds som følge av en skade..

Aftenposten - 24 Sep 19 kl. 23:36

Messi ut med ny skade da Barcelona slo tilbake

Lionel Messi spilte fra start, men måtte forlate banen med det som liknet en ny skade da Villarreal ble slått 2-1 i spansk fotball tirsdag..

NRK - 13 Dec 19 kl. 15:04

Fortsatt krevende klimaforhandling

Forhandlingene på klimatoppmøtet i Madrid er fortsatt krevende. Handel med utslippskvoter og hvem som tar regningen for tap og skade som følge av klimaendringer skaper utfordringer, men klimaminister Ola Elvestuen håper på løsning om "tap og skade"..

NRK - 23 Oct 19 kl. 14:12

- Ville ikke skade andre

Den 32 år gamle mannen som er siktet etter ambulansekapringen er tydelig på at han ikke har hatt hensikt om å skade andre, sier forsvarer Øyvind Bergøy Pedersen til VG..

VG - 14 Dec 19 kl. 17:34

King ut med skade i comebacket

(Chelsea - Bournemouth 0–0, kampen pågår) Joshua King spilte lørdag sin første kamp etter skadeproblemene. Så måtte han byttes ut - med skade..

Aftenposten - 02 Nov 19 kl. 18:22

Nøkkelspiller ut med skade da Molde tapte rekordkamp

Anniken Obaidlis skade satte tapet i Trondheim i skyggen. Molde-trener Helle Thomsen er usikker på omfanget..

Aftenposten - 08 Jan 20 kl. 22:25

United-profilens skade trolig verre enn antatt

Harry Maguires skade er sannsynligvis mer alvorlig enn Ole Gunnar Solskjær antydet etter tirsdagens ligacuptap mot Manchester City, ifølge britiske medier..

P4 - 14 Jan 20 kl. 22:20

Kysten forbereder seg på stormflo

I natt vil ekstremværet Didrik slå innover langs norskekysten. Det er ventet stromflo med svært høy vannstand. Situasjonen i Oslo kan bli kritisk hvis det kommer mye regn samtidig.

P4 - 15 Jan 20 kl. 10:32

Venter ny stormflotopp

Ekstremværet Didrik er ikke over. En ny stormflo er på vei flere steder på Vestlandet i ettermiddag. I noen byer som Måløy, Ålesund og Kristiansund er det ventet at havnivået vil stige mer enn det gjorde i natt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Bil kjørte i murvegg i Haugesund

En person er kjørt til sykehus med ukjent skadeomdang etter at en bil med tre personer kjørte inn i en murvegg i Haugesund. Føreren er mindreårig og har ikke førerkort, melder Sør-Vest politidistrikt natt til tirsdag..

NRK - 1 time siden

Mann knivskadd i Lørenskog

En mann oppsøkte legevakta i Lørenskog med knivskader i låret mandag kveld. Mannen er sendt til sykehus. Det er uvisst hvordan han fikk skadene.

NRK - 2 timer siden

KrFs abort-seier står i fare

KrFs gjennomslag for å endre abortloven kan stå i fare nå som Frp er ute. Fremskrittspartiet er ikke lenger bundet av Granavolden-plattformen og ingenting hindrer dem nå i å stemme for å reversere endringen i abortloven, skriver Vårt Land..

NRK - 2 timer siden

Får legge til kai i Italia

Det norskeide skipet Ocean Viking har fått lov til å legge til kai i Pozzallo på Sicilia. Om bord er 39 flyktninger og migranter som ble plukket opp i Middelhavet fredag. Frankrike, Tyskland og Luxembourg har blitt enige om å ta imot 20 av dem..

NRK - 3 timer siden

Salmonella påvist i kylling

Det er påvist salmonella i 33 tonn kylling som skulle selges i norske butikker, melder Nationen. Kyllingen ble importert fra Polen av selskapet Norwegian M Import AS. Mattilsynet sier at folk kunne ha blitt syke om kyllingen hadde nådd markedet..

NRK - 3 timer siden

Ingen skadd av raketter i Bagdad

Ingen ble skadd da tre Katyusha-raketter traff inne i den grønne sonen i Iraks hovedstad Bagdad tidlig tirsdag. Det opplyser politikilder, ifølge nyhetsbyrået Reuters. En rekke ambassader og regjeringsbygninger har tilhold i den grønne sonen..

NRK - 3 timer siden

Møter Catalonias regionpresident

Spanias statsminister Pedro Sanchez opplyser mandag at han planlegger å møte Catalonias regionpresident Quim Torra i starten av februar. Møtet er en del av et forsøk på å finne en løsning på den verste politiske krisen i Spania i flere tiår..

NRK - 4 timer siden

Rakettangrep i Bagdad

Flere raketter har truffet et område nært den amerikanske ambassaden i Bagdad, melder nyhetsbyrået AFP. Ambassaden befinner seg i den såkalte «grønne sonen», som er tungt bevoktet..

NRK - 4 timer siden

Varslar flaum

NVE har utvida området for flaumvarsel på grunn av mykje nedbør frå i ettermiddag til tysdag morgon. Farevarselet gjeld for nordlege delar av Møre og Romsdal, delar av Trøndelag og Nordland. Det er venta opp mot 60-70 mm nedbør frå måndag ettermiddag..

NRK - 4 timer siden

FN advarer mot retur av flyktninger

FNs menneskerettighetskomité advarer mot retur av flyktninger til land som er alvorlig truet av klimaendringer, da det kan bryte menneskerettighetene. – Levekårene i et slikt land kan bli uforenlige med retten til et verdig liv, uttaler de..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt