NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 06:36

NRK - 28 feb. 21 kl. 19:24

Store vassmengder skaper vegtrøbbel

Mildvêret i Troms og Finnmark etter veker med vinter skaper trøbbel på vegane. Store nedbørsmengder blandar seg med snøsmelting og sørpe, og vegtrafikksentralen ber folk unngå vegane. Fleire store sørpeskred har gått utover ettermiddagen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Troms, Finnmark

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Store, vassmengder, skaper, vegtrøbbel
Klartale - 11 mars 21 kl. 08:34

Mye snø skaper kaos

Snøvær og vind skaper trøbbel, både på fjellet og i storbyen..

NRK - 07 feb. 21 kl. 12:36

Snø skaper togtrøbbel i Tyskland

Store snømengder og isende kalde vindkast har ført til toginnstillinger og hundrevis av trafikkuhell i store deler av Tyskland. Meteorologene hadde på forhånd advart om ekstremvær i helga. Fortsatt er det ventet over ytterligere 30 centimeter snø og vindkast på 22 meter i sekundet..

NRK - 15 feb. 21 kl. 17:52

Sprengkulde skaper problemer i USA

Sprengkulde og usedvanlige store snømengder skaper problemer flere steder i USA. I sju delstater – Alabama, Oregon, Oklahoma, Kansas, Kentucky, Mississippi og Texas – er det erklært en eller annen form for krise som følge av vinterværet, melder AFP..

NRK - 22 feb. 21 kl. 09:34

Kollisjon på E6 i Oslo skaper kø

To lastebiler og minst to personbiler er involvert i et trafikkuhell på E6 ved Furuset i Oslo. Uhellet skaper store problemer i trafikken i retning sentrum..

NRK - 19 feb. 21 kl. 19:12

Flyselskap lagde mest koronatrøbbel

SAS og Norwegian lagde mest koronatrøbbel for norske forbrukere. Hver tiende telefon til Forbrukerrådet i 2020 handlet om korona, og flest av disse var om problemer med Norwegian og SAS..

E24 - 10 mars 21 kl. 10:55

Teknisk trøbbel hos Nordea – kunder får ikke brukt Vipps

Teknisk trøbbel hos Nordea fører til at bankens kunder ikke kan sende eller motta penger gjennom Vipps, opplyser selskapet til Dagbladet..

E24 - 10 mars 21 kl. 10:55

Nordea hadde teknisk trøbbel - Vipps-overføringer rammet

Teknisk trøbbel hos Nordea førte til at bankens kunder ikke kunne sende eller motta penger gjennom Vipps onsdag. Problemet er nå løst..

NRK - 01 april 21 kl. 14:02

Ladestasjoner med nettverkstrøbbel

Flere av landets ladestasjoner for elbiler er nede på grunn av nettverksproblemer, melder Adresseavisen. Det er ladestasjoner til Nordens største ladeoperatør Recharge som rammes. Det meldes om ladetrøbbel i Norge, Sverige og Finland..

Aftenposten - 15 april 21 kl. 23:44

Teknisk trøbbel for Samordna opptak – fristen utsatt til fredag

Fristen for Samordna opptak er utsatt til klokka 12 fredag på grunn av teknisk trøbbel rett før den opprinnelige fristen….

Klartale - 08 jan. 21 kl. 11:27

Endret virus skaper trøbbel

Korona-viruset endrer seg hele tiden. Noen endringer lager mer problemer enn andre..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Dystre koronatal i India

Siste døgn blei det registrert 295 000 nye koronasmitta i India, noko som er det høgaste talet til no under pandemien. Det blei også registrert kring 2000 koronarelaterte dødsfall siste døgn, melder Reuters..

NRK - 10 minutter siden

AstraZeneca-vaksine gjev blødningar

Folk som har teke AstraZeneca-vaksinen får oftare blåmerker, naseblod og blødning frå tannkjøtet enn folk som har fått andre vaksinar. Det syner undersøkingar frå FHI, skriv Aftenposten. Nær 4500 personar har ore med i undersøkinga, og 124 svarte at dei fekk mindre, ufarlege blødningar.

NRK - 1 time siden

186 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 186 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 26 over snittet de sju foregående dagene. 186 tilfeller er 18 flere enn på mandag, men 56 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

Xi varsler tale på Bidens klimamøte

Kinas president Xi Jinping varsler en viktig tale på klimatoppmøtet som USAs president Joe Biden har sammenkalt til denne uka. Biden har tidligere varslet et samarbeid med Kina om klima, melder AFP..

NRK - 1 time siden

Går glipp av feriepenger fra Nav

En teknisk feil som Nav ikke klarer å rette opp før sommeren, gjør at langtidsledige ikke har rett på feriepenger, men må klare seg på dagpenger. Andre får både dag- og feriepenger, skriver Klassekampen..

NRK - 2 timer siden

15-åring skutt av politiet i Ohio

Kort tid før juryen kom med kjennelsen i Floyd-saken i Minneapolis, døde en 15 år gammel jente etter å ha blitt skutt av politiet i Ohio. Ordføreren i Columbus, Andrew Ginther, sier de nå jobber med å etterforske hendelsen, skriver The Guardian..

NRK - 3 timer siden

22 nye smittetilfeller i Lindesnes

Tirsdag ble det registrert 22 nye koronatilfeller i Lindesnes kommune i Agder. Kommunen opplyser at de jobber intenst med å stanse smitten. De siste to døgnene er det registrert til sammen 34 koronatilfeller i sørlandskommunen.

NRK - 3 timer siden

Sender Astra-vaksinen til Tyskland

Danmark sender 55.000 doser av AstraZeneca-vaksinen til den tyske delstaten Schleswig-Holstein etter at vaksinen ble fjernet fra det danske vaksineprogrammet. I en uttalelse heter det at vaksinene er gjort tilgjengelig for Schleswig-Holstein, og at et tilsvarende antall blir returnert senere..

NRK - 3 timer siden

Vil revurdere prosjektet

Den europeiske superligaen i fotball opplyser tidlig onsdag at de vil revurdere prosjektet. – Gitt dagens omstendigheter vil vi revurdere de mest hensiktsmessige trinnene for å forme prosjektet på nytt, skriver de en pressemelding..

NRK - 3 timer siden

Chelsea bekrefter utmeldelse

Sent tirsdag kveld bekreftet Chelsea at de vil trekke seg fra den nye superligaen. De har formelt startet på prosedyrene for utmelding, skriver klubben på sin hjemmeside..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt