VG > Innenriks

Thursday, 17 January, 01:56

VG - 13 Feb 18 kl. 11:15

Store vannmengder fosset ut i Drammen

Det rant store mengder vann mot flere boligområder i Drammen tirsdag morgen. I 11-tiden meldte politiet at situasjonen er i ferd med å bedre seg..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Drammen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Store, vannmengder, fossetut i , Drammen
Aftenposten - 13 Feb 18 kl. 11:24

Store vannmengder fosset mot boliger i Drammen

Store mengder vann rant mot flere boligområder i Drammen tirsdag morgen. I 11-tiden meldte politiet at situasjonen er i ferd med å bedre seg..

VG - 13 Feb 18 kl. 11:15

Store vannmengder fosset ut i Drammen

Det rant store mengder vann mot flere boligområder i Drammen tirsdag morgen. I 11-tiden meldte politiet at situasjonen er i ferd med å bedre seg..

NRK - 13 Feb 18 kl. 08:57

Vann gjennom hus i Drammen

Store vannmengder fosser gjennom hus i Drammen, ifølge Drammens Tidende. Årsaken til den store lekkasjen er uklar, men det er trafikkaos og svært glatte veier på grunn av kulda..

NRK - 13 Feb 18 kl. 08:20

Stor vannlekkasje i Drammen

Politiet, brannvesen og Drammen kommune er på Austad hvor det er en stor vannlekkasje. Det er uvisst hvor lekkasjen kommer fra, men det er snakk om svært store vannmengder. Politiet mener det kan dreie seg om hovedvannledningen til Konnerud..

NRK - 20 Oct 17 kl. 23:10

Stor politiaksjon i Drammen

Politiet benytter seg av helikopter og store styrker i jakten på innbruddstyver på Austad i Drammen. Det er andre innbruddet på kort tid i området, melder Drammen Live 24. Forrige søndag var det et innbrudd i samme område..

P4 - 20 Oct 17 kl. 23:39

Stor politiaksjon i Drammen

Politiet benytter seg av helikopter og store styrker i jakten på innbruddstyver i Drammen i kveld. Det er andre innbruddet på kort tid i området rundt Austad, melder Drammen Live 24. Forrige søndag var det et innbrudd i samme område..

P4 - 13 Feb 18 kl. 12:56

Oversvømmelse Drammen

En lekkasje som gjorde at store mengder vann rant gjennom et boligområde i Drammen i dag er nå stanset. Snø og isdekke i bekkeleiet gjorde at vannet tok nye veier. Og minst ett hus har skader.

Aftenposten - 21 Oct 17 kl. 00:05

Stor politiaksjon etter boliginnbrudd i Drammen – politihelikopter i bruk

Politiet benyttet seg av helikopter og store styrker i jakten på innbruddstyver på Austad i Drammen. Det er det andre innbruddet på kort tid i området..

NRK - 09 Sep 18 kl. 09:45

Mye vann på E18

Store vannmengder i Oslo har ført til redusert hastighet på E18 inngående ved Lysaker. Politiet i Oslo melder at en vaktbil fra veitrafikksentralen har blitt sendt for å få unna vannet..

NRK - 11 May 18 kl. 14:36

Campinghytter ødelagt av flommen

Det er store vannmengder i Hallingdal. På Liodden camping i Nes er alle hyttene ødelagt og folk er evakuert. Eieren av campingen måtte i dag bruke kano for å undersøke skadene..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Kilder til VG: KrF tapte slaget om å endre abortloven

Statsminister Erna Solbergs forlokkende ord holdt ikke: KrF-nestleder Kjell Ingolf Ropstad får likevel ikke en «historisk mulighet» til å fjerne paragraf 2c i abortloven, ifølge VGs kilder..

VG - 3 timer siden

Regjeringserklæringen: Skal ha droppet omstridt abort-endring

Ifølge VGs opplysninger har abort-samtalene i regjeringsforhandlingene endt med at de har lagt bort ideen om å endre paragraf 2C i abortloven..

VG - 6 timer siden

Politimesteren om kidnappingssaken: – Vi er ikke nær en oppklaring

SKI (VG) Politimester Steven Hasseldal i Øst politidistrikt beskriver kidnappingssaken som unik i verdenssammenheng. Etterforskerne driver med nybrottsarbeid for å løse den..

VG - 7 timer siden

Frithjof Jacobsen etter avgangen: Må finne meg noe annet å gjøre

Tirsdag ble det kjent at Jacobsen sluttet i VG på dagen. Nå bekrefter han at grunnen er relasjonen til Ap-politiker Jette Christensen..

VG - 11 timer siden

NRK: Trine Skei Grande dro fra forhandlingsrommet etter krangel med Frp

Venstre-leder Trine Skei Grande skal ha tatt med seg sin delegasjon og forlatt forhandlingene om en ny regjering med KrF, ifølge kilder NRK har snakket med..

VG - 13 timer siden

Politiet: Har oppsøkt adresser i jakt på mulig skjulested

GARDERMOEN (VG) I jakten på hvor Anne-Elisabeth Hagen (68) befinner seg, bekrefter politiet at de har oppsøkt konkrete adresser etter tips fra publikum..

VG - 14 timer siden

Tett snøfall og såpeglatte veier gir store trafikkproblemer - E6 sperret

Det er meldt om flere bilulykker på Østlandet. Det tette snøfallet har gjort veiene glatte, og politiet ber bilister ta det rolig..

VG - 15 timer siden

Valdres-tiltalt mor (47) presses om tiden på familiehytta: – Så ingen annen utvei

HAMAR (VG) Aktor Arne Ingvald Dymbe konfronterer den mishandlingstiltalte moren (47) i retten onsdag formiddag, men moren sier det er «store deler» hun ikke husker..

VG - 20 timer siden

Hagens nabo: Så bil ta mystisk snarvei

Siste livstegn fra Anne-Elisabeth Hagen var 31. oktober i fjor klokken 09.14.

VG - Igår: 19:46

Tanja Arntsen (46) holdt foredrag for politistudenter: – Du er kanskje den første som får vite om voldtekten. Vis respekt.

BODØ (VG) – Dere må øve på å ta imot et menneske i krise. Det var budskapet fra Tanja Arntsen (46) da hun holdt foredrag for 150 politistudenter i Bodø..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt