VG > Innenriks

Thursday, 22 February, 23:51

VG - 13 Feb 18 kl. 11:15

Store vannmengder fosset ut i Drammen

Det rant store mengder vann mot flere boligområder i Drammen tirsdag morgen. I 11-tiden meldte politiet at situasjonen er i ferd med å bedre seg..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Drammen

Dele artikeln

4 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Store, vannmengder, fossetut i , Drammen
Aftenposten - 13 Feb 18 kl. 11:24

Store vannmengder fosset mot boliger i Drammen

Store mengder vann rant mot flere boligområder i Drammen tirsdag morgen. I 11-tiden meldte politiet at situasjonen er i ferd med å bedre seg..

VG - 13 Feb 18 kl. 11:15

Store vannmengder fosset ut i Drammen

Det rant store mengder vann mot flere boligområder i Drammen tirsdag morgen. I 11-tiden meldte politiet at situasjonen er i ferd med å bedre seg..

NRK - 13 Feb 18 kl. 08:57

Vann gjennom hus i Drammen

Store vannmengder fosser gjennom hus i Drammen, ifølge Drammens Tidende. Årsaken til den store lekkasjen er uklar, men det er trafikkaos og svært glatte veier på grunn av kulda..

NRK - 13 Feb 18 kl. 08:20

Stor vannlekkasje i Drammen

Politiet, brannvesen og Drammen kommune er på Austad hvor det er en stor vannlekkasje. Det er uvisst hvor lekkasjen kommer fra, men det er snakk om svært store vannmengder. Politiet mener det kan dreie seg om hovedvannledningen til Konnerud..

NRK - 20 Oct 17 kl. 23:10

Stor politiaksjon i Drammen

Politiet benytter seg av helikopter og store styrker i jakten på innbruddstyver på Austad i Drammen. Det er andre innbruddet på kort tid i området, melder Drammen Live 24. Forrige søndag var det et innbrudd i samme område..

P4 - 20 Oct 17 kl. 23:39

Stor politiaksjon i Drammen

Politiet benytter seg av helikopter og store styrker i jakten på innbruddstyver i Drammen i kveld. Det er andre innbruddet på kort tid i området rundt Austad, melder Drammen Live 24. Forrige søndag var det et innbrudd i samme område..

P4 - 13 Feb 18 kl. 12:56

Oversvømmelse Drammen

En lekkasje som gjorde at store mengder vann rant gjennom et boligområde i Drammen i dag er nå stanset. Snø og isdekke i bekkeleiet gjorde at vannet tok nye veier. Og minst ett hus har skader.

Aftenposten - 21 Oct 17 kl. 00:05

Stor politiaksjon etter boliginnbrudd i Drammen – politihelikopter i bruk

Politiet benyttet seg av helikopter og store styrker i jakten på innbruddstyver på Austad i Drammen. Det er det andre innbruddet på kort tid i området..

NRK - 22 Nov 17 kl. 23:27

Oversvømmelse i Flekkefjord

Mannskaper fra brannvesenet i Flekkefjord jobber sent onsdag kveld med å begrense skadene, etter at store vannmengder har oversvømmet et område i Flekkefjord sentrum. Det melder Avisen Agder..

P4 - 13 Oct 17 kl. 11:43

Skoleelev mistet livet i Drammen

Det var en elev i niendeklasse som mistet livet i en trafikkulykke i Drammen i dag. Hele skoleklassen var på sykkeltur ved Holmenbrua i Drammen, da eleven ble påkjørt av en lastebil. Sjef ved Drammen politistasjon, Øyvind Aas forteller at de jobber med å skaffe oversikt over det som skjedde..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Tog innstilles fordi NSB har sagt opp for mange

Etter harde runder med nedbemanning av lokførere og konduktører, står NSB uten nok personell til å opprettholde normal rutetrafikk..

VG - 7 timer siden

Statoilsjefen kan gå av med pensjon - og få 5,8 millioner årlig

Mens de de med minst pensjon har rett på knappe 200.000 kroner årlig, får Statoil-sjef Eldar Sætre rundt 5,8 millioner..

VG - 1 time siden

Krever forklaring fra Thommessen: Kan felles av egen tale

Dersom stortingspresident Olemic Thommessen (H) har feilinformert Stortinget før jul, er det «game over», mener Sp-høvding Per Olaf Lundteigen..

VG - 2 timer siden

Mann falt mellom toget og perrongen - døde

Mannen falt mellom toget og perrongen da toget skulle kjøre fra Fetsund stasjon torsdag..

VG - 2 timer siden

Bedehuskor trekker seg i protest etter at homofil ble nektet å synge

Hele lovsangteamet «Husbandet» på Iveland Bedehus i Aust-Agder trekker seg i protest etter at et homofilt medlem ble tvunget til å trekke seg i fjor..

VG - 4 timer siden

Politiet uten nye spor etter angivelig kidnappingsforsøk

Politiet ønsker fortsatt tips i saken der ei kvinne i 20-årene skal ha blitt forsøkt dratt inn i en varebil ved Sognsvann tidligere i februar..

VG - 5 timer siden

Enighet om kriteriene for Spinraza-behandling

Pasienter med den dødelige muskelsykdommen spinal muskelatrofi (SMA) er et skritt nærmere Spinraza-medisinen. Fagdirektørene i de regionale helseforetakene har nå vedtatt behandlingskriteriene..

VG - 6 timer siden

Forurenser containerskip like mye som 50 millioner biler?

Det har vært utfordrende for Faktisk.no å finne svar på om et containerskip forurenser like mye som 50 millioner biler til sammen..

VG - 7 timer siden

Dumpet skitten snø ved Oslos drikkevannskilde

Bymiljøetaten lagret møkkete snø ved drikkevannet i Maridalen i Oslo. Vann- og avløpsetaten mener praksisen er ulovlig, og satte torsdag en stopper for den..

VG - 8 timer siden

Sterk nei-vind til Troms og Finnmark-avtalen

Det synes å være veldig åpent om fylkestinget i Finnmark sier ja eller nei til den nye avtalen om et sammenslått Troms og Finnmark. Men i Ap er nei-vinden så sterk at den kan avgjøre utfallet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt