VG > Innenriks

Saturday, 20 October, 09:00

VG - 13 Feb 18 kl. 11:15

Store vannmengder fosset ut i Drammen

Det rant store mengder vann mot flere boligområder i Drammen tirsdag morgen. I 11-tiden meldte politiet at situasjonen er i ferd med å bedre seg..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Drammen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Store, vannmengder, fossetut i , Drammen
Aftenposten - 13 Feb 18 kl. 11:24

Store vannmengder fosset mot boliger i Drammen

Store mengder vann rant mot flere boligområder i Drammen tirsdag morgen. I 11-tiden meldte politiet at situasjonen er i ferd med å bedre seg..

VG - 13 Feb 18 kl. 11:15

Store vannmengder fosset ut i Drammen

Det rant store mengder vann mot flere boligområder i Drammen tirsdag morgen. I 11-tiden meldte politiet at situasjonen er i ferd med å bedre seg..

NRK - 13 Feb 18 kl. 08:57

Vann gjennom hus i Drammen

Store vannmengder fosser gjennom hus i Drammen, ifølge Drammens Tidende. Årsaken til den store lekkasjen er uklar, men det er trafikkaos og svært glatte veier på grunn av kulda..

NRK - 13 Feb 18 kl. 08:20

Stor vannlekkasje i Drammen

Politiet, brannvesen og Drammen kommune er på Austad hvor det er en stor vannlekkasje. Det er uvisst hvor lekkasjen kommer fra, men det er snakk om svært store vannmengder. Politiet mener det kan dreie seg om hovedvannledningen til Konnerud..

NRK - 20 Oct 17 kl. 23:10

Stor politiaksjon i Drammen

Politiet benytter seg av helikopter og store styrker i jakten på innbruddstyver på Austad i Drammen. Det er andre innbruddet på kort tid i området, melder Drammen Live 24. Forrige søndag var det et innbrudd i samme område..

P4 - 20 Oct 17 kl. 23:39

Stor politiaksjon i Drammen

Politiet benytter seg av helikopter og store styrker i jakten på innbruddstyver i Drammen i kveld. Det er andre innbruddet på kort tid i området rundt Austad, melder Drammen Live 24. Forrige søndag var det et innbrudd i samme område..

P4 - 13 Feb 18 kl. 12:56

Oversvømmelse Drammen

En lekkasje som gjorde at store mengder vann rant gjennom et boligområde i Drammen i dag er nå stanset. Snø og isdekke i bekkeleiet gjorde at vannet tok nye veier. Og minst ett hus har skader.

Aftenposten - 21 Oct 17 kl. 00:05

Stor politiaksjon etter boliginnbrudd i Drammen – politihelikopter i bruk

Politiet benyttet seg av helikopter og store styrker i jakten på innbruddstyver på Austad i Drammen. Det er det andre innbruddet på kort tid i området..

NRK - 09 Sep 18 kl. 09:45

Mye vann på E18

Store vannmengder i Oslo har ført til redusert hastighet på E18 inngående ved Lysaker. Politiet i Oslo melder at en vaktbil fra veitrafikksentralen har blitt sendt for å få unna vannet..

NRK - 11 May 18 kl. 14:36

Campinghytter ødelagt av flommen

Det er store vannmengder i Hallingdal. På Liodden camping i Nes er alle hyttene ødelagt og folk er evakuert. Eieren av campingen måtte i dag bruke kano for å undersøke skadene..

Fler nyheter fra VG

VG - 10 timer siden

Fotballmiljøet i sorg etter at Heikki Bjørklund Paltto (24) ble drept: – Husker det gode smilet

MYSEN (VG) Lokalsamfunnet og idrettslaget i Mysen minnes den avdøde 24-åringen Heikki Bjørklund Paltto. – Han var godt likt i alle leire og hadde alltid en artig kommentar, forteller fotballeder Even Elvenes, som kjente ham godt..

VG - 11 timer siden

Russland krever unnskyldning fra Norge

Russlands utenriksdepartement venter en offisiell unnskyldning fra Norge..

VG - 17 timer siden

Polititeori: Dette er ruten den etterlyste mannen tok

Stien mellom Frognerparken og Skøyen i Oslo er trolig ruten den etterlyste mannen tok i etterkant av drapet på Majorstuen..

VG - 14 timer siden

Så den drapsetterlyste på Skøyen stasjon: – I dag har det vært veldig ekkelt å være på jobb

Den siste kjente observasjonen av mannen som er etterlyst for drapet på Heikki Bjørklund Paltto (24) er på Skøyen stasjon, hvor han blant annet skal ha kjøpt røyk og sportsdrikk. Han betalte kontant, sier vitnet..

VG - 21 timer siden

Spionsiktet russer: - Jeg er ikke fri ennå

Mikhail Botsjkarev, som ble pågrepet på Gardermoen og siktet for spionasje etter et besøk på Stortinget, er løslatt..

VG - 20 timer siden

Kilder til VG: Mann etterlyst av politiet etter Majorstuen-drapet

I fire dager har Oslo-politiet jaktet en etterforsket knivdrapet på Majorstuen. Ifølge VGs opplysninger er nå minst en mann etterlyst internt i politiet i forbindelse med drapet i leiligheten og ranet i Essensdropsgate..

VG - 21 timer siden

Erna Solberg om abort-kritikken: Alle må gi og ta

BRUSSEL (VG) Statsminister Erna Solberg (H) sier at hun ikke er overrasket over den sterke motstanden i egne rekker, mot å åpne abortloven i forhandlinger med KrF..

VG - 21 timer siden

PST trekker anken mot spionsiktet russer

Mikhail Botsjkarev, som ble pågrepet på Gardermoen og siktet for spionasje etter et besøk på Stortinget, blir dermed løslatt..

VG - 22 timer siden

Keshvari har levert inn liste over feil til Stortinget

Mazyar Keshvari (Frp) har lagt alle kortene på bordet og overlevert en liste over falske reiseregninger, samt summen av dem, til Stortinget, opplyser hans advokat..

VG - 22 timer siden

DSB: Dette bør du ha i hjemmet

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) mener nordmenn bør ha et lager med det viktigste for å overleve, i tilfelle en krise oppstår..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt