VG > Innenriks

Friday, 17 August, 10:52

VG - 13 Feb 18 kl. 11:15

Store vannmengder fosset ut i Drammen

Det rant store mengder vann mot flere boligområder i Drammen tirsdag morgen. I 11-tiden meldte politiet at situasjonen er i ferd med å bedre seg..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Drammen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Store, vannmengder, fossetut i , Drammen
Aftenposten - 13 Feb 18 kl. 11:24

Store vannmengder fosset mot boliger i Drammen

Store mengder vann rant mot flere boligområder i Drammen tirsdag morgen. I 11-tiden meldte politiet at situasjonen er i ferd med å bedre seg..

VG - 13 Feb 18 kl. 11:15

Store vannmengder fosset ut i Drammen

Det rant store mengder vann mot flere boligområder i Drammen tirsdag morgen. I 11-tiden meldte politiet at situasjonen er i ferd med å bedre seg..

NRK - 13 Feb 18 kl. 08:57

Vann gjennom hus i Drammen

Store vannmengder fosser gjennom hus i Drammen, ifølge Drammens Tidende. Årsaken til den store lekkasjen er uklar, men det er trafikkaos og svært glatte veier på grunn av kulda..

NRK - 13 Feb 18 kl. 08:20

Stor vannlekkasje i Drammen

Politiet, brannvesen og Drammen kommune er på Austad hvor det er en stor vannlekkasje. Det er uvisst hvor lekkasjen kommer fra, men det er snakk om svært store vannmengder. Politiet mener det kan dreie seg om hovedvannledningen til Konnerud..

NRK - 20 Oct 17 kl. 23:10

Stor politiaksjon i Drammen

Politiet benytter seg av helikopter og store styrker i jakten på innbruddstyver på Austad i Drammen. Det er andre innbruddet på kort tid i området, melder Drammen Live 24. Forrige søndag var det et innbrudd i samme område..

P4 - 20 Oct 17 kl. 23:39

Stor politiaksjon i Drammen

Politiet benytter seg av helikopter og store styrker i jakten på innbruddstyver i Drammen i kveld. Det er andre innbruddet på kort tid i området rundt Austad, melder Drammen Live 24. Forrige søndag var det et innbrudd i samme område..

P4 - 13 Feb 18 kl. 12:56

Oversvømmelse Drammen

En lekkasje som gjorde at store mengder vann rant gjennom et boligområde i Drammen i dag er nå stanset. Snø og isdekke i bekkeleiet gjorde at vannet tok nye veier. Og minst ett hus har skader.

Aftenposten - 21 Oct 17 kl. 00:05

Stor politiaksjon etter boliginnbrudd i Drammen – politihelikopter i bruk

Politiet benyttet seg av helikopter og store styrker i jakten på innbruddstyver på Austad i Drammen. Det er det andre innbruddet på kort tid i området..

NRK - 11 May 18 kl. 14:36

Campinghytter ødelagt av flommen

Det er store vannmengder i Hallingdal. På Liodden camping i Nes er alle hyttene ødelagt og folk er evakuert. Eieren av campingen måtte i dag bruke kano for å undersøke skadene..

NRK - 22 Apr 18 kl. 15:13

 Evakuerer folk ved Glomma

Høy vannføring i Glomma mellom Alvdal og Hanestad gjør at politiet har startet valuering av folk som bor langs elva. Det er fire bruk som ser ut til å ha blitt isolert på grunn av store vannmengder..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Polsk samboerpar tiltalt i «Operasjon Kinder»

Politiet mener et polsk samboerpar opererte som pengekurerer for en hasjleverandør i Spania – og mottok nesten ni millioner kroner fra en narkoliga på Østlandet i 2016–2017..

VG - 2 timer siden

Vil straffe unge gjengmedlemmer med fotlenke

Dersom unge kriminelle gjengmedlemmer straffes til å gå med elektronisk fotlenke, så vil de tvinges til å gå på skolen, delta på fritidsaktiviteter og holde innetider..

VG - 5 timer siden

NVE: Kraftmagasinene kan bli tommere enn noen gang - gir dyrere strøm

Den varme sommeren og den kalde senvinteren har sin pris: Norske vannkraftmagasiner kan bli tommere enn de har vært noen gang denne vinteren..

VG - 10 timer siden

Eksplosjon i vogntog som stod i brann

To vogntog stod sent torsdag kveld i full fyr i Lier i Buskerud..

VG - 10 timer siden

Eksplosjon i vogntog i Lier

To vogntog står i full fyr like ved Liertoppen natt til fredag..

VG - 11 timer siden

KrF-fylkesledere: Homo-vielse provoserer

Fylkesledere i KrF stiller seg undrende til hvilke vurderinger Geir Jørgen Bekkevold gjorde seg da han nylig viet et homofilt par. – Unødvendig å utføre handlinger som man vet provoserer..

VG - 14 timer siden

Politiet fryktet opptøyer - flere pågrepet under Arendalsuka

ARENDAL/OSLO (VG) Politiet fryktet et voldelig sammenstøt mellom venstreekstreme og personer fra SIAN og Alliansen, melder Filter Nyheter..

VG - 14 timer siden

Politiet fryktet opptøyer - flere pågrepet i Arendal

Politiet fryktet et voldelig sammenstøt mellom venstreekstreme og personer fra SIAN og Alliansen, melder Filter Nyheter..

VG - 14 timer siden

Antatte venstreekstremister pågrepet i Arendal

Politiet fryktet et voldelig sammenstøt mellom venstreekstreme personer og personer fra SIAN og Alliansen, ifølge Filter Nyheter..

VG - 16 timer siden

Her er de første bildene fra den nye 22. juli-filmen

De første bildene fra den Netflix-finansierte filmen «22 July» er lagt ut på nett. Filmen får premiere under filmfestivalen i Venezia i september..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt