NRK > Nyheter

Onsdag, 03 Mars, 17:53

NRK - 24 jan. 21 kl. 00:31

Store skredfare i fjellet

Politiet i Trøndelag advarer om stor skredfare i fjellet. Under letingen etter en jeger som ble funnet død i et snøskred på Vassfjellet, oppdaget letemannskapre flere skred. – Det er veldig stor skredfare, sier operasjonsleder Rune Brandmo til NRK..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trøndelag, Vassfjellet, Rune Brandmo, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Store, skredfarei , fjellet
NRK - 24 jan. 21 kl. 00:31

Advarer om stor skredfare i fjellet

Varsom.no advarer om betydelig skredfare i fjellet. Under leting etter en jeger som ble funnet død i et snøskred i Trøndelag lørdag, så letemannskapene flere skred.

NRK - 09 jan. 21 kl. 09:50

Betydeleg snøskredfare

Det er betydeleg snøskredfare på Sunnmøre. Frå søndag er det også betydeleg snøskredfare i Romsdal. Det melder snøskredvarslinga varsom.

NRK - 13 feb. 21 kl. 10:39

Stor snøskredfare i Nord-Trøndelag

Det er stor snøskredfare nord i Trøndelag, og det ventes naturlig utløste skred, melder varsom.no. Også i deler av Nord-Norge og på Vestlandet er det betydelig snøskredfare i dag..

NRK - 27 feb. 21 kl. 16:11

Stor snøskredfare i nord søndag

Snøskredfaren øker til stor i mye av Nord-Norge på søndag, ifølge varsom.no. Det er allerede betydelig snøskredfare i de fleste av disse områdene.

NRK - 22 feb. 21 kl. 06:54

Betydelig snøskredfare mange steder

NVE melder om betydelig snøskredfare - faregrad 3 - på kysten og i fjellet i både Nord-Norge og Sør-Norge, samt på Svalbard. Det ventes store, naturlig utløste skred i Vest-Finnmark, Nord-Troms og på Vestlandet i dag, og på Svalbard i morgen..

NRK - 07 feb. 21 kl. 17:21

Sitter fast i fjellet i Stryn

Tre personer og to hunder har gått seg skårfast i fjellet over Årholen i Innvik i Stryn. Turfølge har vært på tur over fjellet Remestøylen. Røde kors og politiet bistår med å få personene og hundene ned fra fjellet, opplyser Vest politidistrikt..

NRK - 22 jan. 21 kl. 14:37

Stor snøskredfare mange steder

Det er stor snøskredfare flere steder, advarer Hovedredningssentralen. Årsaken er mye snø og vind de siste dagene. Det er kommet meldinger om flere selvutløste skred i fjellet, men ingen skal være savnet eller skadet..

NRK - 07 feb. 21 kl. 19:53

Turfølge nede fra fjellet i Stryn

Tre personer og to hunder har kommet seg ned fra fjellet Remestøylen i Stryn etter å ha gått seg fast, opplyser politiet på Twitter. Turfølget kom seg ned fra fjellet ved hjelp av Røde Kors og politiet..

VG - 07 jan. 21 kl. 09:02

Gjerdrum: Utsetter behandling av ny skredfare-innsigelse

Behandlingen av enda en innsigelse om skredfare er utsatt på ubestemt tid grunnet kvikkleireskredet i Gjerdrum. – Nå blir alle baller kastet opp i luften på nytt, sier lokalpolitiker Anne Kristine Næss (V)..

NRK - 14 jan. 21 kl. 12:41

Betydelig snøskredfare

Det er betydeleg snøskredfare på Vestlandet i dag og i morgen. Varsom.no varslar faregrad tre, som er den nest høyeste faregraden.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Politiaksjon mot kriminelle i UK

20 personer som skal ha tilknytning til et kriminelt nettverk fra Balkan er pågrepet i en stor politiaksjon i Storbritannia. Pågripelsene i London, Birmingham, Reading Blackburn og Sunderland finner sted etter åtte måneder med etterforskning..

NRK - 30 minutter siden

Eiere anmeldt for å ha holdt åpent

Politiet i Oslo har stengt en butikk på Grønland, og anmeldt eierne for brudd på smittvernlovgivningen. Butikkeierne holdt åpent for normal drift, til tross for at de nye retningslinjene sier at butikker i hovedstaden må holdes stengt. Flere andre butikker holdt åpent, men var raske med å stenge dørene da politiet ankom.

NRK - 45 minutter siden

Smitten i Amerika synker

Den panamerikanske helseorganisasjonen melder om synkende koronasmittetall i alle land i Mellom-Amerika, i USA, Canada og i Mexico, ifølge Reuters. Ifølge organisasjonen øker smitten i de nordre Amazonas-regionene i Sør-Amerika..

NRK - 45 minutter siden

Vurderer mistillit mot Bakke-Jensen

Rødt vurderer mistillitsforslag mot forsvarsminister Frank Bakke-Jensen etter salget av Bergen Engines, melder BT. Det har kommet kritikk fra flere hold etter at det ble kjent at britiske Rolls-Royce vil selge Bergen Engines til et russisk selskap..

NRK - 1 time siden

Toronto-tiltalt kjent skyldig

Mannen som var tiltalt for drapet på ti personer og for å ha såret 16 da han kjørte en varebil inn i fotgjengere i Toronto i 2018, er funnet skyldig. Mannen har hevdet at han var utilregnelig, fordi han lider av en form for autisme, men blir straffet..

NRK - 1 time siden

Planer om storming av Kongressen

Politiet i Washington D.C sier onsdag at de har fått informasjon om at en militis planlegger en storming av Kongressen torsdag, ifølge Reuters. Følgere av konspirasjonsteori-gruppa Qanon tror at tidligere president Trump vil ta tilbake makta 4.

NRK - 1 time siden

Flere smittet på skip

Fire nye har testet positivt for covid-19 på skipet «Tertnes» i Mekjarvik i Randaberg, opplyser kommuneoverlege Ole Bernt Lenning. Totalt er 11 av mannskapet på 17 smittet. De er i isolasjon og karantene på skipet.

NRK - 1 time siden

Google endrer annonsesystemet sitt

Google slutter å selge annonser basert på teknologi som sporer brukeres nettbruk. De vil heller ta i bruk et nytt system for målrettede annonser, som ikke bruker «cookies», og det nye systemet vil testes på nettleseren Chrome i mars, opplyser Google..

NRK - 2 timer siden

Ni nye koronadødsfall registrert

Det totale tallet på koronarelaterte dødsfall i Norge er nå 632, etter at FHI har registrert ni nye dødsfall siden forrige oppdatering. Flest nye dødsfall er registrert blant kvinner i alderen 80–89 år, med tre. Ett dødsfall er registrert blant menn i alderen 50–59 år.

NRK - 2 timer siden

Alvorlig skadd i trafikkulykke

Alle nødetater er på Skedsmokorset i Lillestrøm etter en trafikkulykke, og det pågår livreddende arbeid på en sjåfør. Det melder politiet på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt