NRK > Nyheter

Wednesday, 26 February, 07:32

NRK - 12 Sep 19 kl. 03:41

Store skogbranner i Indonesia

Store skogbranner har røyklagt flere storbyer i både Malaysia, Indonesia og Singapore de siste dagene. Bare på tirsdag delte myndighetene i Malaysia ut 500.000 ansiktsmasker til innbyggerne sine på grunn av forurensningen fra brannene, ifølge CNN..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Malaysia, Singapore, CNN, Indonesia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Store, skogbranneri , Indonesia
NRK - 18 Sep 19 kl. 13:12

Orangutanger truet av skogbranner

De utrydningstruede orangutangene i regnskogen i Indonesia trues av røyk fra de mange skogbrannene. Apene lider av luftveisinfeksjoner, skriver SR. Røyken har spredt seg til store deler av Indonesia, Malaysia og Singapore..

Dagbladet - 12 Sep 19 kl. 05:52

Skogbranner legger storbyene i røyk

Skogbranner herjer i Indonesia. Det får Malaysia og Singapore merke..

NRK - 16 Sep 19 kl. 14:22

Over 180 pågrepet for skogbranner

I Indonesia er over 180 mennesker pågrepet for å ha medvirket til branner som ødelegger store mengder regnskog og røyklegger enorme områder. I tillegg er fire selskaper satt under etterforskning, opplyser politiet..

NRK - 08 Nov 19 kl. 17:09

Nye, store skogbranner i Australia

Det er flere titalls skogbranner øst i Australia. Brannvesenet sier de aldri har vært i en lignende situasjon. Rundt hundre skogbranner har oppstått i New South Wales og Queensland i det siste, og 17 av disse var fredag fortsatt ikke under kontroll..

P4 - 17 Jul 19 kl. 07:06

Skogbranner fører til store CO2-utslipp

Uvanlig store skogbranner i Alaska og Sibir i sommer har gitt enorme utslipp av CO2. Bare i juni i år førte brannene til utslipp av 50 millioner tonn CO2 til atmosfæren, som er nesten like mye som Norge slapp ut i hele fjor, viser en ny internasjonal rapport. Mye av grunnen til de store skogbrannene har vært uvanlige høye temperaturer i nordområdene, ifølge rapporten..

Dagbladet - 27 Jul 19 kl. 15:21

Over 100 skogbranner herjer i polarområdene

Over 100 skogbranner er registrert - og flere av dem er så store at de er synlige fra verdensrommet..

Klartale - 24 Sep 19 kl. 11:44

Barn trues av helsefarlig røyk

Lufta i Indonesia er forurenset. Skogbranner har herjet i flere uker..

NRK - 10 Nov 19 kl. 13:16

Katastrofevarsel etter skogbranner

Sydney står overfor en katastrofal branntrussel, ifølge myndighetene. Brannmannskapene kjemper en stadig tøffere kamp mot skogbranner i tørkerammede Australia, Søndag var det fortsatt 100 skogbranner i delstatene New South Wales og Queensland..

NRK - 31 Jan 20 kl. 06:08

33 døde i australske skogbranner

Minst 33 menensker har mistet livet i voldsomme skogbranner i Australia denne vinteren. En hetebølge er ventet å bringe temperaturen opp i 45 grader denne helgen. I statene Victoria og New South Wales er det nå over 80 større skogbranner..

NRK - 08 Nov 19 kl. 17:09

Skogbranner i Australia

Det er flere titalls skogbranner øst i Australia. Brannvesenet sier de aldri har vært i en lignende situasjon. Rundt hundre skogbranner har oppstått i New South Wales og Queensland i det siste, og 17 av disse var fredag fortsatt ikke under kontroll..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

20 døde i demonstrasjoner i India

I New Delhi i India er 20 mennesker døde og 189 skadet i demonstrasjoner i forbindelse med den nye statsborgerskapsloven. Delstatens statsminister Arvind Kejriwal ber regjeringen om å innføre portforbud og sende soldater til områder som er berørt..

NRK - 15 minutter siden

Stanser flyginger fra Sør-Korea

Filippinene stanser alle flyginger fra den sørkoreanske provinsen, Nord-Gyeongsang på grunn av det nye koronaviruset. Over 1000 mennesker er smittet av viruset i Sør-Korea. Flesteparten er fra byen Daegu i provinsen Nord-Gyeongsang..

NRK - 45 minutter siden

Drapssiktet kan straffes

Mannen som er siktet for drap på en kvinne i Moss er strafferettslig tilregnelig. Det er konklusjonen i rapporten fra sakkyndig psykiater skriver Moss Avis. Mannen har tidligere erkjent de faktiske forholdene, men ikke tatt stilling til straffskyld.

NRK - 45 minutter siden

Tønsberg minnes Jahn Teigen

Artisten Jahn Teigens liv og musikk skal minnes i hjembyen Tønsberg på lørdag. Teigen døde mandag 70 år gammel. På torve blir det allsang og artister kommer.

NRK - 45 minutter siden

Første brasilianer koronasmittet

En brasiliansk statsborger er isolert etter å ha fått påvist smitte av det nye koronaviruset etter nylig å ha vært på reise i Italia. Pasienten er en 61 år gammel brasiliansk mann som reiste til Lombardia i Nord-Italia mellom 9. og 21.

NRK - 1 time siden

Nordmenn etterforskes i Frankrike

Fransk politi undersøker om fem norske finansmenn og en pengeinnkrever svindlet fem franske bedrifter for nærmere 23 millioner kroner, skriver Stavanger Aftenblad. Mennene er tidligere etterforsket for økonomisk kriminalitet..

NRK - 1 time siden

Forbereder seg på virussmitte

De forente arabiske emirater sier de er «Utstyrt for verst tenkelige scenario» etter flere tilfeller av det nye koronaviruset i Midtøsten. Flyselskapet i Qatar Airways, varsler færre flyvninger til Iran, som er hardt rammet av viruset..

NRK - 1 time siden

94 flypassasjerer i karantene

I alt 94 reisende med et fly fra Sør-Korea til Kina er satt i karantene etter at det ble vakt mistanke koronavirus-smitte hos tre av passasjerene. Tre kinesiske turister hadde feber da de ankom den kinesiske byen Nanjing onsdag..

NRK - 1 time siden

Flåmsbanen åpnet igjen

Flåmsbana mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland er igjen åpnet for trafikk, melder Bane Nor. Flåmsbana har vært stengt siden lørdag ettermiddag på grunn av et snøskred mellom Blomheller og Berekvam. Skredet rev ned ledningen og gjorde stor skade..

NRK - 3 timer siden

Amerikansk soldat virussmittet

En 23 år gammel amerikansk soldat har testet positivt på koronavirus i Sør-Korea. Han er stasjonert i Camp Caroll nær Daegu og besøkte tidligere i uka Camp Walker, som er i Daegu..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt