NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 03:39

NRK - 12 Sep 19 kl. 03:41

Store skogbranner i Indonesia

Store skogbranner har røyklagt flere storbyer i både Malaysia, Indonesia og Singapore de siste dagene. Bare på tirsdag delte myndighetene i Malaysia ut 500.000 ansiktsmasker til innbyggerne sine på grunn av forurensningen fra brannene, ifølge CNN..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Malaysia, Singapore, CNN, Indonesia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Store, skogbranneri , Indonesia
NRK - 18 Sep 19 kl. 13:12

Orangutanger truet av skogbranner

De utrydningstruede orangutangene i regnskogen i Indonesia trues av røyk fra de mange skogbrannene. Apene lider av luftveisinfeksjoner, skriver SR. Røyken har spredt seg til store deler av Indonesia, Malaysia og Singapore..

Dagbladet - 12 Sep 19 kl. 05:52

Skogbranner legger storbyene i røyk

Skogbranner herjer i Indonesia. Det får Malaysia og Singapore merke..

NRK - 16 Sep 19 kl. 14:22

Over 180 pågrepet for skogbranner

I Indonesia er over 180 mennesker pågrepet for å ha medvirket til branner som ødelegger store mengder regnskog og røyklegger enorme områder. I tillegg er fire selskaper satt under etterforskning, opplyser politiet..

P4 - 17 Jul 19 kl. 07:06

Skogbranner fører til store CO2-utslipp

Uvanlig store skogbranner i Alaska og Sibir i sommer har gitt enorme utslipp av CO2. Bare i juni i år førte brannene til utslipp av 50 millioner tonn CO2 til atmosfæren, som er nesten like mye som Norge slapp ut i hele fjor, viser en ny internasjonal rapport. Mye av grunnen til de store skogbrannene har vært uvanlige høye temperaturer i nordområdene, ifølge rapporten..

Dagbladet - 27 Jul 19 kl. 15:21

Over 100 skogbranner herjer i polarområdene

Over 100 skogbranner er registrert - og flere av dem er så store at de er synlige fra verdensrommet..

P4 - 18 Aug 19 kl. 21:40

Store skogbranner herjer på Gran Canaria

4000 personer har blitt evakuert på ferieøya Gran Canaria som følge av massive skogbranner. Brannene i fjellområdene nord på øya har pågått i flere dager og kompliseres av sterk vind, høye temperaturer og lav luftfuktighet, ifølge nyhetsbyrået Reuters. De regionale myndighetene sier situasjonen ikke er under kontroll, og frykter spredning..

Aftenposten - 30 Jul 19 kl. 13:52

Skogbranner i Sibir kan øke smelting av is i Arktis

Svære skogbranner rammer jevnlig Sibir, men årets skogbranner er så omfattende at de kan bidra til at isen i Arktis smelter langt raskere enn tidligere..

VG - 30 Jul 19 kl. 14:04

Skogbranner i Sibir kan føre til raskere issmelting i Arktis

Sibir rammes jevnlig av store skogbranner, men årets branner er så omfattende at de kan sette fart i den globale oppvarmingen..

P4 - 21 Jul 19 kl. 16:40

Skogbranner i Portugal

Flere store skogbranner herjer nå i Portugal. Mer enn 1000 brannmenn kjemper mot flammene i sentrale deler av landet, der mange har blitt tvunget til å flykte fra hjemmene sine. Minst 20 personer er skadet, og i tillegg har minst åtte brannmenn pådratt seg skader i forbindelse med slukkingsarbeidet.

Aftenposten - 02 Aug 19 kl. 15:03

Jordskjelv rystet Indonesia

Et jordskjelv utenfor kysten av øya Java i Indonesia rystet bygninger og skapte frykt i kystområdene, men ser ikke ut til å ha ført til store skader..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

– Kan føre til en slutt på krigen

FNs spesialutsending til Jemen sier at Houthi-militsens stans i alle drone- og missilangrep mot Saudi-Arabia kan føre til en slutt på borgerkrigen i Jemen. Houthi-bevegelsenskunngjorde lørdag at de innstiller angrepene mot Saudi-Arabia..

NRK - 15 minutter siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 1 time siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 1 time siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 1 time siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 2 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 2 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 3 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 3 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 4 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt