NRK > Nyheter

Monday, 30 March, 09:39

NRK - 27 Feb 20 kl. 16:16

Store problemer på Arlanda flyplass

Problemer med datasystemet på flyplassen Arlanda i Stockholm fører til at ingen passasjerer for komme inn til Sverige. Flyplassen vet ikke når problemene vil være løst, skriver Aftonbladet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Arlanda, Stockholm, Sverige, Aftonbladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Store, problemer, Arlanda, flyplass
NRK - 08 Nov 19 kl. 18:16

SAS-fly rammet av lyn ved Arlanda

Et SAS-fly ble rammet av lyn da det skulle lande på Arlanda flyplass utenfor Stockholm i 17- tiden fredag. Det melder Expressen. Rundt ti redningsenheter rykket ut.

Aftenposten - 02 Jan 20 kl. 11:01

Mann bortført fra Arlanda flyplass i Sverige

Flere personer bortførte torsdag morgen en mann fra Arlanda-flyplassen utenfor Stockholm..

VG - 11 Feb 20 kl. 15:15

Skutt mann landet på Arlanda

En skadeskutt mann landet fredag på Arlanda flyplass i Stockholm, og kom seg på egenhånd til Karolinska universitetssykehus..

VG - 14 Dec 19 kl. 20:02

Politiet om «bæsje-mysterium» på Arlanda flyplass: – Alvorlig

Arlanda-politiets lunsjrom, sofa, stol og passkontrollrom ble i slutten av forrige uke smurt inn med avføring. Nå innleder politiet etterforskning..

Aftenposten - 31 Dec 19 kl. 13:03

To hardt skadet i bussulykke ved Stockholm-flyplass

To personer ble alvorlig skadd i da en buss kolliderte med en personbil ved Arlanda flyplass utenfor Stockholm nyttårsaften..

NRK - 31 Dec 19 kl. 10:54

Bussulykke ved Stockholm-flyplass

Naudetatane i Stockholm har rykka ut til ei bussulykke ved Arlanda flyplass, der det blir meldt at to personar skal vere alvorleg skadde, skriv Aftonbladet. Redningstenesta opplyser at det var ein personbil som kolliderte med bussen..

Aftenposten - 31 Dec 19 kl. 13:03

To hardt skadd i bussulykke ved Stockholm-flyplass

To personer ble alvorlig skadd i da en buss kolliderte med en personbil ved Arlanda flyplass utenfor Stockholm nyttårsaften..

Aftenposten - 31 Dec 19 kl. 13:03

To mistet livet i bussulykke ved Stockholm-flyplass

To personer mistet livet da en buss kolliderte med en personbil ved Arlanda flyplass utenfor Stockholm nyttårsaften, opplyser politiet..

Dagbladet - 14 Dec 19 kl. 22:05

Etterforsker «bæsje-mysterium»: - Alvorlig

Politiet har iverksatt etterforskning etter at flere gjenstander på Arlanda flyplass ble innsmurt i bæsj..

P4 - 31 Dec 19 kl. 15:21

To omkom i bussulykke

To personer døde i ulykken der en bil kolliderte med en buss ved Arlanda flyplass i Sverige i dag. Det melder Aftonbladet. Det var 12 passasjerer om bord i bussen, de kom uskadet fra ulykken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Oppdrettsselskap får bot

Osland Havbruk AS i Høyanger må betale 550.000 kr etter brot på lova som forbyr bruk av miljøgifter som kan skade skaldyr. Lovbrotet gjaldt bruk av legemiddel mot lakselus i nærleiken av rekefelt hausten 2017.

NRK - 15 minutter siden

Brudd på miljøvernloven

Vest politidistrikt har gitt et forelegg på kr 550 000 til Osland Havbruk AS i Høyanger for brudd på loven som forbyr bruk av miljøgifter som kan skade reker og andre skalldyr. Osland Havbruk AS har den 20. mars 2020 vedtatt forelegget..

NRK - 45 minutter siden

Kollektivtrafikken kan stoppe

På grunn av pengemangel kan kollektivtrafikken i Norge stanse opp. – Uten statlige garantier, blir det umulig å opprettholde tilbudet, sier daglig leder Olov Grøtting i Kollektivtrafikkforeningen..

NRK - 18 timer siden

Éin av tre synest reglane er uklåre

Ei undersøking gjort av Norsk koronamonitor i Opinion syner at éin av tre nordmenn synest koronareglane er uklåre - at det er vanskeleg å vite om retningslinene gjeld dei sjølv. 47 prosent svarar at det ikkje er vanskeleg..

NRK - 1 time siden

Australia lanserer krisepakke

Australia lanserte mandag en krisepakke for å sikre jobber under koronakrisen, melder Reuters. Statsminister Scott Morrison sier at staten vil gi nesten 10.000 kroner i støtte hver andre uke til bedrifter for hver ansatt de har som inngår i ordningen.

NRK - 1 time siden

Prøvde UV-lys mot lakselus

Forskere har undersøkt om ultrafiolette stråler ville hjelpe, men det gikk ikke helt som de hadde håpet, skriver Havforskningsinstituttet. Strålingen fungerte på lakselusens egg, men laksen ble «solbrent» og forsøket måtte avsluttes..

NRK - 1 time siden

Geriljagruppe erklærer våpenhvile

Geriljagruppa ELN i Colombia har erklært våpenhvile, ifølge Utenriksdepartementet. Bakgrunnen er FNs oppfordring om å stanse konflikter under koronakrisen. Erklæringen om den ensidige våpenhvilen kom mandag morgen norsk tid..

NRK - 1 time siden

Finansdirektøren i SAS sier opp

Torbjørn Wist, finansdirektør i flyselskapet SAS, slutter i jobben og blir finansdirektør i rederiet Wallenius Wilhelmsen. Wist sier at prosessen startet før koronaviruset ble en global krise, og han blir sittende til en etterfølger er klar..

NRK - 1 time siden

Intensivkapasiteten nesten sprengt

Nesten alle intensivplassene på Akershus universitetssykehus er nå fylt opp av koronapasienter. Nå ber sykehuset andre sykehus om hjelp. Ahus har i alt 62 pasienter som er innlagt med koronasmitte, 24 av dem i intensivbehandling..

NRK - 2 timer siden

Kokainsmugler fikk korona-rabatt

Spanjolen ble tatt med 248 gram kokain på Torp Sandefjord lufthavn. Ifølge dommen er vanlig straff ett års fengsel. Men siden hun har en sønn og barnevernet i Spania ikke fungerer normalt i koronapandemien, er fire måneder av straffen gjort betinget..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt