P4 > Nyheter

Tirsdag, 04 August, 07:43

P4 - I førrgår: 15:05

Store koronademonstrasjoner i Berlin

Tusenvis av mennesker samlet seg i dag i Berlin for å demonstrere mot det de mener er for strenge og inngripende koronatiltak.
En gruppe kalt "Tenke utenfor boksen" står bak protesten, og har også varslet flere demonststrasjoner utover dagen.
Ifølge nyhetsbyrået DPA, valgte flere av de frammøte å ikke følge anbefalingene om munnbind og avstand..
Les mer på P4


Les mer om:
Berlin, Tenke, DPA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Store, koronademonstrasjoneri , Berlin
Aftenposten - 22 mai 20 kl. 20:18

Bundesliga direkte: Både Jarstein og Skjelbred starter i Berlin-derbyet

Følg byderbyet mellom Hertha Berlin og Union Berlin her..

Aftenposten - 22 mai 20 kl. 07:41

Skjelbred foran sitt siste Berlin-derby: – En stor sjanse til å slå tilbake

Per Ciljan Skjelbred (32) har lite lyst til å avslutte Hertha Berlin-karrieren uten å ha slått byrival Union Berlin i seriekamp..

Aftenposten - 22 mai 20 kl. 22:21

Elleville minutter avgjorde da Skjelbred og Jarsteins Hertha Berlin herjet med byrivalen

Hertha Berlin trengte bare ti minutter på å leke seg til seier i lokalderbyet mot Union Berlin..

VG - 16 mai 20 kl. 17:30

Hertha Berlin-spillerne fulgte ikke hygiene-reglene

(Hoffenheim – Hertha Berlin 0–3) Hertha Berlin tok en viktig seier borte mot Hoffenheim - men fotball-Tyskland snakker aller mest om hvordan hovedstadslagets helter feiret..

VG - 16 mai 20 kl. 17:30

Hertha Berlin-spillerne feiret tett: – Kan ikke skje uten konsekvenser

(Hoffenheim – Hertha Berlin 0–3) Hertha Berlin tok en viktig seier borte mot Hoffenheim - men fotball-Tyskland snakker aller mest om hvordan hovedstadslagets helter feiret..

NRK - I førrgår: 18:32

Bahn hardt ut mot demonstranter

Tysklands helseminister Jens Spahn kritiserer demonstrantene i Berlin for å ta lite hensyn til smittevern. Rundt 20.000 personer samlet seg i Berlin og protesterte mot det de betegnet som unødvendige og frihetsberøvende smitteverntiltak..

VG - 26 juli 20 kl. 09:16

Bil kjørte inn i folkemengde i Berlin

Syv personer ble truffet da en mann kjørte en bil inn i en folkemengde i Berlin søndag morgen..

NRK - 11 juli 20 kl. 19:22

Motorsyklistar protesterer i Berlin

Hundrevis av motorsyklistar protesterte i Berlin laurdag mot eit lovforslag som forbyr motorsykkelkøyring på søndagar og heilagdagar. Forslaget er støtta av Forbundsdagen, og retta mot motorsyklar som lagar høgare lyd enn truckar og grasklipparar..

NRK - 15 juli 20 kl. 16:02

Stor politiaksjon i Berlin

Tysk politi har slått til mot 12 antatte islamister, mistenkt for terrorfinansiering, svindel og trusler, opplyser tysk påtalemyndighet. Aksjonen skjedde ved flere adresser i hovedstaden Berlin. Ingen ble pågrepet..

NRK - I førrgår: 14:18

Protester mot koronatiltak i Berlin

Tusenvis har samlet seg i Berlin for å demonstrere mot det de mener er «unødvendige og frihetsberøvende» koronatiltak, under slagordet «Slutten på pandemien: Frihetsdagen». Få av de frammøtte fulgte anbefalingene om munnbind og avstand, melder DPA..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Frankrike over «rødt-grensen»

Frankrike er over «rødt-grensen» i smittetall som er satt av norske myndigheter. Landet har nå over 21 koronasmittede per 100.000 innbyggere de siste to ukene, melder NRK.

P4 - 15 minutter siden

Innfører munnbind for ansatte

Ferjeselskapene innfører nå nye tiltak mot koronasmitte etter utbruddet på hurtigruteskipet Roald Amundsen. Fra og med i dag pålegger Fjord Line ansatte som har kundekontakt å bruke munnbind. Selskapet opplyser til Fædrelandsvennen at dette gjøres for å skape trygghet på reisen.

P4 - 15 minutter siden

Nye kinofilmer tidligere på nett

Nye kinofilmer blir nå tilgjengelig på nett mye tidligere enn før. En historisk avtale i USA gjør det nemlig mulig for filmstudio Universal å slippe nye filmer til leie på nett bare 17 dager etter kinopremiere, melder NRK. Til nå har det tatt flere måneder før nye filmer blir sluppet på nett..

P4 - 45 minutter siden

Trump truer med søksmål

USAs president Donald Trump sier han vil saksøke Nevada etter at delstaten vedtok en lov som åpnet for stemmegivning via post i presidentvalget til høsten. Sju andre delstater har tidligere åpnet for denne type stemmegivning på grunn av koronapandemien. Trump mener dette åpner for valgjuks.

P4 - 1 time siden

Restaureringen i Notre-Dame i gang

Restaureringen av orgelet i Notre Dame i Paris er nå i gang, ett år etter brannen i katedralen. Orgelet overlevde brannen, men flammene dekket instrumentet i giftig blystøv. Nå skal orgelet, som har 8.

P4 - 1 time siden

Brann i stasjonsbygning i Moelv

Det brenner i en stasjonsbygning på Moelv stasjon i Innlandet. Det opplyser politiet, som fikk melding om brannen rett før klokken halv seks. Togtrafikken er sperret forbi stedet, og et tog fra Lillehammer måtte snu.

P4 - 1 time siden

Angrep busssjåfør

En busssjåfør ble angrepet og utsatt for vold på Nesoddtangen i går kveld. Tre menn skal ha slått og skallet til sjåføren da han ifølge politiet forsøkte å stoppe bråk på bussen. Skadeomfanget er uklart..

P4 - 1 time siden

Høyere korona-bøter i Australia

Den australske delstaten Victoria øker nå bøtene til folk som ikke holder seg i isolasjon slik de er pålagt av myndighetene. Fra i dag blir folk som blir tatt i å bryte selvisoleringen ilagt en bot på litt over 4.500 australske dollar, noe som tilsvarer i overkant av 32.

P4 - 1 time siden

Elsparkesyklist alvorlig skadd

En person har fått alvorlige hodeskader etter en elsparkesykkelulykke i Oslo i natt. Vedkommende skal ha kjørt inn i et sykkelstativ, og det var ingen andre personer involvert i ulykken, opplyser Oslo politidistrikt. Operasjonsleder Tor Gulbrandsen sier syklisten er fraktet til sykehus..

P4 - 1 time siden

Orkan ventes å treffe land

Orkanen Isaias ventes å treffe land i North Carolina nå i morgentimene norsk tid. Amerikanske myndigheter har bedt folk som bor langs kysten om å forberede seg på oversvømmelser og store mengder nedbør. USAs nasjonale orkansenter opplyser til CNN at uværet vil ta seg opp i styrke før den treffer land..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt