P4 > Nyheter

Fredag, 23 Oktober, 22:58

P4 - 24 sep. 20 kl. 10:44

Store forsinkelser på T-banen

Det er store forsinkelser på samtlige T-banelinjer i Oslo etter en vekselfeil på Tøyen stasjon.
Problemet oppsto litt etter klokken ni og har ført til store forsinkelser i trafikken.
Sporveien opplyser til P4-nyhetene for kort tid siden at trafikken nå er i gang igjen..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, Tøyen, P4

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Store, forsinkelser, T-banen
P4 - 24 sep. 20 kl. 09:54

Forsinkelser på T-banen i Oslo

Det er forsinkelser på samtlige linjer på T-banen i Oslo etter problemer med en sporveksel ved Tøyen stasjon. Sporveien sier problemer fører til dels store forsinkelser vestover gjennom sentrum,.

NRK - 26 sep. 20 kl. 07:41

Tre sperrer T-bane

Det er forsinkelser på T-banestrekningen mellom Holmen og Hovseter på grunn av et veltet tre. – T-banen må kjøre på motspor, så her blir det forsinkelser, sier pressevakt i Sporveien, Jan Rustad til NTB..

P4 - 01 okt. 20 kl. 09:55

Kan bli forsinkelser i togtrafikken utover dagen

Det kan bli store forsinkelser i togtrafikken utover dagen i dag. Det opplyser pressevakt i BaneNor, Dag Svinsås. En jordfeil mellom Oslo S og Nationaltheatret har ført til full stopp i togtrafikken.

NRK - 01 okt. 20 kl. 20:45

Store forsinkelser i togtrafikken

Det er stadig innstillinger og forsinkelser i togtrafikken inn til Oslo torsdag ettermiddag. Flere tog er kansellert. Årsaken er at færre spor er i bruk mellom Lysaker og Skøyen på grunn av strømbrudd..

Aftenposten - 24 sep. 20 kl. 10:18

Store forsinkelser på T-banen utover ettermiddagen

Feil i en sporveksel på Tøyen førte til full stans i T-banetrafikken i Oslo torsdag formiddag. Problemet er løst, men påvirker avganger resten av dagen..

P4 - 25 sep. 20 kl. 07:46

Forsinkelser og innstillinger på Østfoldbanen

Det er forsinkelser og innstillinger på Østfoldbanen grunn av en signalfeil på Ski stasjon. Bane Nor jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta..

Aftenposten - 01 okt. 20 kl. 07:47

Forsinkelser og innstillinger etter jordfeil på tognettet i Oslo

En jordfeil mellom Oslo S og Nationaltheatret fører til forsinkelser og innstillinger i togtrafikken torsdag morgen..

Aftenposten - 01 okt. 20 kl. 07:47

Forsinkelser i togtrafikken etter jordfeil på tognettet i Oslo

Jordfeilen mellom Oslo S og Nationaltheatret er rettet, men reisende må fortsatt forvente forsinkelser og innstillinger i togtrafikken torsdag morgen..

NRK - 09 okt. 20 kl. 08:20

Lange køer inn til Oslo

Det er store forsinkelser og lange køer i trafikken inn til Oslo sørfra og på Ring 3, både vestfra og sørfra. Problemene skyldes reparasjoner og veiarbeid som gjøres etter den store vannlekkasjen i Storokrysset i går kveld..

VG - 13 okt. 20 kl. 08:03

Rundt 40.000 strømløse på Østlandet – store fergeforsinkelser

Ved 08-tiden var 39.000 husstander nord for Sarpsborg og sør for Ski i Viken fylke på Østlandet uten strøm. Like før klokken 09 er strømmen tilbake i Moss, men det er store forsinkelser på Bastøfergen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Væpnet aksjon på Vinterbro

En bevæpnet mann har forskanset seg i sin egen bolig på Vinterbro. Det opplyser politiet i Øst. Store politistyrker jobber nå med å få oversikt og kontroll på situasjonen.

P4 - 1 time siden

Lege ved Ullevål smittet

En lege ved Ullevål sykehus har fått påvist koronasmitte. Det opplyser sykehuset til NRK. Samtlige pasienter som legen har hatt kontakt med og tre leger og tre sykepleiere er nå satt i karantene.

P4 - 2 timer siden

Brann på norsk skip slukket

Brannen på et norsk fiskefartøy som har vært i nød i russisk farvann er nå slukket. Det opplyser Hovedredningssentralen til VG. Tre skip skal nå slepe det fiskebåten til norsk sone.

P4 - 3 timer siden

Gardister må i karantene

40 gardister må nå i karantene etter at en ansatt i Hans Majestet Kongens Garde ved Huseby Leir i Oslo har fått påvist koronaviruset. Det opplyser Forsvaret til VG. Det er uklart hvordan vedkommende ble smittet..

P4 - 3 timer siden

Over 100 i karantene ved skole

103 personer er satt i karantene etter at en elev ved Foss videregående skole i Oslo har fått påvist koronaviruset. Dette skal gjelde 97 elever og seks lærere, bekrefter skolen til NRK..

P4 - 4 timer siden

Danmark strammer inn

Danmark innfører nå påbud om bunnbind på alle offentlige steder og forbud mot å samles mer en ti personer. Det opplyste statsminister Mette Frederiksen på en pressekonferanse i kveld etter at 859 personer har fått påvist koronasmitte det siste døgnet. Det er det høyeste landet har registrert under pandemien.

P4 - 4 timer siden

Martini fratrer

Driftsdirektør Bent Martini i Hurtigruten går nå av. Det opplyser selskapet til Nordlys. Martini gikk midlertidig av i august da selskapet ble gransket etter smitteutbruddet på MS Roald Amundsen, arbeidsforholdet opphører helt 6.

P4 - 4 timer siden

Bare 1 av 3 koronatilfeller i Spania påvist

Kun en tredjedel av koronasmitten i Spania er trolig avdekket. Det sa Spanias statsminister, Pedro Sanchez, i en TV-sendt tale i ettermiddag. Spania passerte denne uken én million smittede, det høyeste i Vest-Europa.

P4 - 5 timer siden

Går mot rekordhøy valgdeltagelse

I USA kan valgdeltakelsen i år bli den høyeste på 100 år. Det skriver nyhetsbyrået Reuters. 11 dager før presidentvalget har over 50 millioner amerikanere forhåndsstemt.

P4 - 5 timer siden

Smittekurven stiger i Italia

Antall nye koronoasmittede i Italia fortsetter å øke. Det siste døgnet har det blitt registrert over 19.000 tilfeller, en økning på 3000 fra i går, og det høyeste antallet som er registrert på et døgn i landet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt