P4 > Nyheter

Tuesday, 02 June, 01:21

P4 - 29 Sep 19 kl. 17:18

Store demonstrasjoner i Russland

Rundt 20 000 personer demonstrerte i dag i gateane i Moskva.
De krever at en rekke støttespillere av opposisjonen som er blitt fengslet de siste månedene, blir sluppet fri.
Rundt 2.000 personersom ble pågrepet under demonstrasjoner i forbindelse med lokalvalget i den russiske hovedstaden denne måneden..
Les mer på P4


Les mer om:
Moskva, Russland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Store, demonstrasjoneri , Russland
NRK - 23 Nov 19 kl. 11:58

Demonstrasjoner om vold

Både i Frankrike og i Russland er det ventet demonstrasjoner. I Paris skal aktivister demonstrere mot vold mot kvinner. Hittil i år har 130 kvinner blitt drept av mannen eller eksmannen.

NRK - 03 Jul 19 kl. 23:03

Demonstrasjoner etter politiskyting

I tre dager har det vært store demonstrasjoner i store israelske byer etter at en etiopisk-israelsk 18-åring ble skutt og drept av en politimann som ikke var på vakt. Demonstrantene demonstrerer mot det de mener er økende forekomst av politivold..

Dagbladet - 15 Jun 19 kl. 09:26

Hongkongs leder skrinlegger omstridt lovforslag som har utløst store demonstrasjoner

Hongkongs leder Carrie Lam varsler at byens myndigheter skrinlegger det omstridte lovforslaget som den siste uken har ført til store demonstrasjoner..

NRK - 13 Aug 19 kl. 07:48

Store demonstrasjoner i Moskva

Ti tusener har tatt til gatene i Moskva i det som er de størtse demokrati-demonstrasjonene siden 2011, melder amerikanske MSNBC. Demonstrantene roper «Russland skal bli fritt» og krever rettferdige valg..

P4 - 16 Nov 19 kl. 23:54

Bensinpris-demonstrasjoner i Iran

I Iran har det vært en rekke store demonstrasjoner i dag. Det skjer etter at regjeringen i landet uventet økte bensinprisene med 50 prosent fredag. En person er drept og flere skadet som følge av protestene mot myndighetene..

P4 - 19 Oct 19 kl. 13:43

Demonstrasjoner i London

Det er store demonstrasjoner i London i dag. Tusenvis av brexit-motstanderne er samlet i sentrum av byen, og planlegger å marsejere mot Parlementet mens det stemmes over brexit-avtalen..

Aftenposten - 25 Oct 19 kl. 23:13

Minst 42 drept i store demonstrasjoner i Irak

42 personer er drept i voldsomme demonstrasjoner mot regjeringen i Irak fredag..

NRK - 21 Nov 19 kl. 22:29

Store demonstrasjoner i Colombia

Over hundre tusen mennesker i Colombia deltok torsdag i demonstrasjoner mot president Ivan Duque og hans økonomiske politikk. De protesterte blant annet mot økt økonomisk ulikhet og regjeringens angivelige planer om å heve pensjonsalderen..

NRK - 03 Nov 19 kl. 19:37

Store demonstrasjoner i Beirut

Tusenvis av libanesere viste søndag sin støtte til president Michel Aoun og hans politiske reformer, etter over to uker med demonstrasjoner mot regjeringen. Noen timer senere samlet titusenvis av mennesker seg på nytt for å kreve at Aoun går av..

Aftenposten - 22 Nov 19 kl. 01:07

Store demonstrasjoner mot regjeringen i Colombia

Over hundre tusen mennesker i Colombia deltok torsdag i demonstrasjoner mot president Ivan Duque og hans økonomiske politikk..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Hagen-saken: Mobilspor kan være viktige

Politiet undersøker om gjerningsmennene kan ha flyttetp å mobil til Anne-Elisabeth Hagen den dagen hun forsvant. Tom Hagen har forklart at han fant konas mobil et annet sted enn der hun pleide å legge den, da han kom hjem og oppdaget at hun var borte. Telefonens bevegelser kan avsløre når en eller flere gjerningspersoner var i huset, og er noe politiet undersøker, melder NRK..

P4 - 2 timer siden

Putin-lov kan komme 1. juli

1. juli skal russerne stemme over grunnlovsendringer som åpner for at Vladimir Putin kan sitte ved makten helt frem til 2036. Egentlig skulle det stemmes over dette i april, men avstemningen ble utsatt på grunn av koronapandemien.

P4 - 2 timer siden

Russland nekter for å stå bak

Russland nekter for at de står bak opptøyene i USA. USAs tidligere FN-ambassadør Susan Rice beskylder Russland for, på en eller annen måte, å ha støttet opptøyene, som nå pågår i en rekke amerikanske byer. En talsmann for president Vladimir Putin sier de aldri har blandet seg inn i amerikanske anliggender, og at de heller ikke har gjort det nå..

P4 - 2 timer siden

15 døde etter tropisk storm

Minst 15 personer har mistet livet etter at El Salvador ble rammet av den tropiske stormen Amanda i helgen. Sju personer er fortsatt savnet. Uværet har også rammet Guatemala hardt.

P4 - 2 timer siden

Lokalpolitiker tjener mer enn Solberg

Lokalpolitiker i Stavanger, og leder i Folkeaksjonen nei til mer bompenger, Frode Myrhol, tjener 100.000 kroner mer i året enn statsminister Erna Solberg. Myrhol tjener i overkant av 1,8 millioner kroner i året.

P4 - 2 timer siden

Tror forhandlinger kan ta lang tid

Det kan ta lang tid før Get-kundene får tilbake TV 2-kanalene. Natt til i dag ble det kjent at de ikke har blitt enige om en ny avtale, og nesten 480.000 Get-kunder mistet tilgangen til TV 2s kanaler.

P4 - 2 timer siden

Nå blir det kjøligere

Etter en pinsehelg med strålende vær over stort sett hele landet, og godt over 20 grader mange steder, må folk forberede seg på kjøligere vær. Fra onsdag blir det gradvis lavere temperaturer, og de aller fleste stedene i landet vil få regn denne uken. Det kommer først nord i landet, med regn fra i morgen, ifølge Meteorologisk institutt..

P4 - 2 timer siden

Portforbud i New York

Det innføres et midlertidig portforbud om natten i New York. Flere byer har innført det samme, på grunn av voldelige opptøyer i forbindelse med demonstrasjonene etter dødsfallet til George Floyd. Portforbudet i New York gjelder fra klokken elleve om kvelden til klokken fem dagen etter..

P4 - 3 timer siden

Under ti har fått smitte-SMS

Under ti personer har fått en SMS fra smittestopp-appen om at de har vært tett på en koronasmittet person. Det opplyser Folkehelseinstituttet til Bergens Tidende. Appen blir fortsatt testet ut i Drammen, Trondheim og Tromsø.

P4 - 4 timer siden

- Floyd døde av oksygenmangel

- George Floyd døde som følge av oksygenmangel på grunn av press mot rygg og nakke da han ble brutalt behandlet av politiet i Minneapolis for en uke siden. Det viser den uavhengige obduksjonsrapporten, melder nyhetsbyrået AP. Politimannen som pågrep ham presset kneet mot nakken til 46-åringen i over åtte minutter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt