P4 > Nyheter

Saturday, 16 November, 00:39

P4 - 29 Sep 19 kl. 17:18

Store demonstrasjoner i Russland

Rundt 20 000 personer demonstrerte i dag i gateane i Moskva.
De krever at en rekke støttespillere av opposisjonen som er blitt fengslet de siste månedene, blir sluppet fri.
Rundt 2.000 personersom ble pågrepet under demonstrasjoner i forbindelse med lokalvalget i den russiske hovedstaden denne måneden..
Les mer på P4


Les mer om:
Moskva, Russland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Store, demonstrasjoneri , Russland
NRK - 03 Jul 19 kl. 23:03

Demonstrasjoner etter politiskyting

I tre dager har det vært store demonstrasjoner i store israelske byer etter at en etiopisk-israelsk 18-åring ble skutt og drept av en politimann som ikke var på vakt. Demonstrantene demonstrerer mot det de mener er økende forekomst av politivold..

Dagbladet - 15 Jun 19 kl. 09:26

Hongkongs leder skrinlegger omstridt lovforslag som har utløst store demonstrasjoner

Hongkongs leder Carrie Lam varsler at byens myndigheter skrinlegger det omstridte lovforslaget som den siste uken har ført til store demonstrasjoner..

NRK - 13 Aug 19 kl. 07:48

Store demonstrasjoner i Moskva

Ti tusener har tatt til gatene i Moskva i det som er de størtse demokrati-demonstrasjonene siden 2011, melder amerikanske MSNBC. Demonstrantene roper «Russland skal bli fritt» og krever rettferdige valg..

P4 - 19 Oct 19 kl. 13:43

Demonstrasjoner i London

Det er store demonstrasjoner i London i dag. Tusenvis av brexit-motstanderne er samlet i sentrum av byen, og planlegger å marsejere mot Parlementet mens det stemmes over brexit-avtalen..

Aftenposten - 25 Oct 19 kl. 23:13

Minst 42 drept i store demonstrasjoner i Irak

42 personer er drept i voldsomme demonstrasjoner mot regjeringen i Irak fredag..

NRK - 03 Nov 19 kl. 19:37

Store demonstrasjoner i Beirut

Tusenvis av libanesere viste søndag sin støtte til president Michel Aoun og hans politiske reformer, etter over to uker med demonstrasjoner mot regjeringen. Noen timer senere samlet titusenvis av mennesker seg på nytt for å kreve at Aoun går av..

Aftenposten - 21 Sep 19 kl. 10:52

Store demonstrasjoner mot Egypts president

Tusenvis av mennesker deltok fredag kveld i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i Kairo og flere andre egyptiske byer..

P4 - 22 Sep 19 kl. 13:36

Nye demonstrasjoner

Demonstranter i Hongkong har ødelagt overvåkingskameraer og elektroniske billettsensorer på en T-banestasjon. Store politistyrker er er utplassert ved uilke stasjoner for å forhindre nye demonstrasjoner etter en natt med voldelige protester. Myndighetene har redusert tilgangen til hovedflyplassen der demonstranter tidligere har lammet trafikken..

P4 - 20 Oct 19 kl. 12:23

Store demonstrasjoner i Hongkong

Det er i dag nok en gang store demonstrasjoner i Hongkong. Politiet bruker igjen vannkanoner og tåregass mot tusenvis av demonstranter i gatene. Demonstrantene har blant annet omringet en politistasjon, der de skal ha kastet brannbomber.

NRK - 23 Aug 19 kl. 08:33

Nye demonstrasjoner i Hongkong

Det ventes nye, store demonstrasjoner i Hongkong til helgen. Fredag kveld planlegger demonstrantene å danne en flere mil lang folkekjede gjennom byen, og i morgentimene lørdag ventes det igjen full stans i trafikken til og fra flyplassen i Hongkong..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Frode Berg på fb

- To år i russisk varetektsfengsel har vært en tøff tid for meg. Det sier spiondømte Frode Berg i en video på Facebook. Berg ble dømt til 14 års fengsel for spionasje mot Russland, men ble i dag utlevert til Litauen..

P4 - 2 timer siden

Kvinne drept Florø

En kvinne er knivdrept i Florø i Sogn og Fjordane. Politiet har pågrepet en mann som de mener er gjerningsmannen. Politiet fikk melding om hendelsen klokka 20, men kvinnen ble erklært død på stedet..

P4 - 2 timer siden

- Ludvigsen burde fått prøvd saken sin

Det er nødvendig at tidligere fiskeriminister og fylkesmann Svein Ludvigsen får prøvd hele saken sin for retten på nytt. Det sier forsvareren hans til NTB. Ludvigsen som i sommer ble dømt til fem års fengsel for å ha misbrukt stillingen til å skaffe seksuell omgang med tre ayslsøkere får bare behandlet en liten del av saken på nytt i lagmannsretten.

P4 - 3 timer siden

Rektor underslag

En rektor ved en skole på Vestlandet er dømt til 90 dages ubetinget fengsel for grovt underslag, melder TV 2. Rektoren skal ha kjøpt utstyr som høyttalere, kompostkvern, gassvarmeovn og Macbook til privat bruk, men brukte skolens penger til dette..

P4 - 4 timer siden

Damer og taxi

Det skal bli tryggere for kvinner i Oslo å komme seg hjem fra julebord fra 15. november til 15. desember, melder NTB.

P4 - 8 timer siden

Usikkert om Berg kommer til Norge i dag

Det er usikkert om Frode Berg kommer hjem til Norge i løpet av dagen i dag. Hans norske advokat Brynjulf Risnes opplyser til NTB at Berg trenger tid til å finne ut av hvordan han har det. Berg ble sluppet fri i dag etter å ha vært fengslet i Moskva i nesten to år..

P4 - 7 timer siden

Første tilbakebetaling gjennomført

NAV har i dag gjennomført den første tilbakebetalingen til en person som er rammet av trygdeskandalen. Utbetalingen er på rundt 70 000 kroner, og personen vil enten få pengene på konto i dag eller like over helgen, opplyser NAV til TV2. De vet ikke hvor lang tid det vil ta før alle de berørte har fått penger de har krav på tilbake..

P4 - 8 timer siden

Ønsker tips etter voldtekt

Politiet ønsker tips etter at en kvinne ble voldtatt utendørs i Stavanger sentrum natt til i går. Det skal ikke være noen relasjon mellom de to. Politiet opplyser at de var raskt på stedet og sikret spor, og kvinne ble sendt til voldtektsmottaket.

P4 - 8 timer siden

Etterretningstjenesten er glade

Etterretningstjenesten er svært glade for at spiondømte Frode Berg nå er benådet. Berg har vært fengslet i Moskva i nesten to år, og det er første gang E-tjenesten uttaler seg om dette. Sjef Morten Haga Lunde sier til NRK at det er gledelig at Berg endelig kan gjenforenes med familien..

P4 - 8 timer siden

Blir ingen stor markering i Kirkenes

Det blir ingen stor markering for Frode Berg når han snart kommer hjem til Kirkenes. Det sier ordfører i Sør-Varanger kommune, Rune Rafaelsen fra Arbeiderpartiet. I dag ble det kjent at spiondømte Berg er blitt benådet av Russland og utlevert til norske myndigheter.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt