NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 07:03

NRK - 14 Aug 19 kl. 15:36

Store behov i Jemen

Det er store behov i havnebyen Aden i Jemen etter flere dager med kamp, skriver Røde Kors i en pressemelding onsdag. Minst 200.000 har mistet tilgang på rent drikkevann, opplyser organisasjonen. I tillegg sliter sykehusene med å skaffe forsyninger..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Aden, Jemen, Røde Kors

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Store, behovi , Jemen
NRK - 14 May 19 kl. 10:23

Fredssamtaler om Jemen

Representanter for regjeringen i Jemen og Houthi-opprørerne i Jemen møtes i dag i Jordan for samtaler. Dette skjer samtidig som FN rapporterer om tilbaketrekning fra havner i landet. I morgen blir en høring i FNs sikkerhetsråd om situasjonen i Jemen..

NRK - 02 Aug 19 kl. 12:07

IS i Jemen påtar seg ansvar

Den islamske stat i Jemen tar på seg ansvaret for gårsdagens selvmordsangrep på en politistasjon i Aden i Jemen hvor elleve personer døde. Det skriver nyhetsbyrået AP..

NRK - 02 Aug 19 kl. 12:07

IS i Jemen hevder å stå bak angrep

Den islamske stat i Jemen sier de står bak gårsdagens selvmordsangrep på en politistasjon i Aden i Jemen hvor elleve personer døde. Det skriver nyhetsbyrået AP..

P4 - 04 Aug 19 kl. 08:27

- Har ikke behov for å lære noe nytt på jobb

Tre av ti sier de ikke har behov for å lære noe nytt i jobben sin. Det viser en årlig spørreundersøkelse om voksnes læring. Kompetanse Norge skriver i en pressemelding at det er tankevekkende at så mange sier de har en jobb som ikke krever at de lærer noe nytt, med de store tekonologiske endringene som preger arbeidslivet..

NRK - 09 Jul 19 kl. 09:11

Emiratene trapper ned i Jemen

De Forente arabiske emirater sier de vil redusere antall soldater i Jemen, og at de heller vil søke en fredelig løsning. Krigen mot Houthi-bevegelsen i Jemen, ledet av Saudi-Arabia, har kostet over 90.000 mennesker livet, ifølge organisasjonen ACLED..

P4 - 13 Aug 19 kl. 05:56

Vil hjelpe familie med behov

Regjeringen vil nå at foreldre til barn med spesielle behov får bistand allerede fra svangerskapet. Det kommer fram i den nye Likeverdsreformen som lagt fram på Arendalsuka i går. KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad sier til Aftenposten at foreldre som venter barn med sammensatte behov skal få en koordinator som hjelper til med regler, stønader og søknader og telefoner til Nav..

P4 - 19 Jul 19 kl. 19:08

Store feil på Hålogalandsbrua

Et halvt år etter at Hålogalandsbroen i Narvik sto ferdig, viser det seg at den har behov for store reparasjoner. Alle de 344 boltene som holder de bærende vaierne må skiftes for å holde broen trygg, melder NRK. Det kostet nesten fire milliarder kroner å bygge det som er Norges nest lengste hengebro, og det er var en kinesisk entrepenør som bygget den..

P4 - 14 Jun 19 kl. 16:39

Fortsatt stort behov for blodgivere

Det er fortsatt et stort behov for blodgivere i Norge. Selv om 2018 var rekordår for antall givere, er det fortsatt behov for minst 30.000 flere.

Klartale - 19 Jun 19 kl. 10:49

Nye krisetall fra Jemen

Over 90.000 mennesker er drept i krigen i Jemen. 85.

NRK - 04 Aug 19 kl. 13:21

Gjenopptar matprogram i Jemen

Lørdag skal FN og opprørsstyrker i Jemen ha blitt enige om en avtale som sørger for at matprogrammet i landet blir gjenopptatt, skriver AFP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Mener UD hindret hjemsendelse

En syk fireåring i al-Hol-leiren i Syria skal ha vært nær hjemsendelse til Norge i juli i år, med dette ble hindret av UD, sier morens advokat til VG. UD forhindret transporten ved å nekte å gi nødvendig dokumentasjon, sier advokaten til avisen..

NRK - 15 minutter siden

Eminem saksøker Spotify

Rapartisten Eminems utgiver saksøker strømmetjenesten Spotify. Utgiveren mener den svenske strømmetjenesten forsettlig har brutt opphavsretten knyttet til å videreformidle musikken til Eminem, skriver Hollywood Reporter..

NRK - 30 minutter siden

Rådmenn usikre på små kommuner

Kun 4 av 67 rådmenn er helt sikre på at kommunen deres kommer til å eksistere om 10 år. Det kommer frem i en rundspørring NRK har gjort blant alle rådmenn i kommuner med færre enn 2000 innbyggere..

NRK - 45 minutter siden

Varsler demonstrasjoner mot Zarif

Eksiliranere og aktivister krever at Norge må konfrontere Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif. Det er varslet demonstrasjoner utenfor Stortinget når Zarif besøker Norge torsdag..

NRK - 1 time siden

Stresset øker på Ocean Viking

De 350 menneskene som er reddet av norske Ocean Viking i Middelhavet, blir stadig mer stresset, ifølge mannskapet. Også libyere på flukt fra krigen i hjemlandet er om bord. Folk lurer på når de kan gå i land, sier mannskapet til NTB..

NRK - 2 timer siden

Kontroll på brann på Gran Canaria

De aller fleste evakuerte innbyggerne fra flammene på ferieøya Gran Canaria har fått lov til å flytte hjem igjen etter at brannvesenet fikk kontroll på skogbrannene som har herjet i landet, ifølge NTB..

NRK - 2 timer siden

Russland vil samle sikkerhetsrådet

Både Russland og Kina vil at FNs sikkerhetsråd skal møtes i løpet av torsdag, melder Al Jazeera. Det de ønsker å snakke om er «trusler mot internasjonal fred og sikkerhet». Bakgrunnen er at USA testet sine nye mellomdistanseraketter på mandag..

NRK - 3 timer siden

Organisasjoner slår tilbake

Organisasjoner reagerer på Brasils president Jair Bolsonaro sitt utspill om at det er de som starter skogbrannene i Amazonas. – Det er en syk påstand, sier en talsperson for Greenpeace Brasil til Al Jazeera..

NRK - 3 timer siden

Omega-3-piller hjalp ikke pasienter

En ny studie viser at omega-3-piller ikke gir «noen fordeler» for pasienter med diabetes type 2. Forskerne begynte med å undersøke om pillene kunne være skadelige for pasienter med sykdommen, men fant ingen bevis for det heller, ifølge BBC..

NRK - 3 timer siden

Trekker seg som presidentkandidat

Guvernøren i Washington, Jay Inslee, trekker seg fra kampen om å bli Demokratenes presidentkandidat. Årsaken er at han ikke tror han kan vinne, melder TV-kanalen MSNBC..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt