NRK > Nyheter

Tuesday, 10 December, 19:52

NRK - 14 Aug 19 kl. 15:36

Store behov i Jemen

Det er store behov i havnebyen Aden i Jemen etter flere dager med kamp, skriver Røde Kors i en pressemelding onsdag. Minst 200.000 har mistet tilgang på rent drikkevann, opplyser organisasjonen. I tillegg sliter sykehusene med å skaffe forsyninger..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Aden, Jemen, Røde Kors

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Store, behovi , Jemen
NRK - 14 May 19 kl. 10:23

Fredssamtaler om Jemen

Representanter for regjeringen i Jemen og Houthi-opprørerne i Jemen møtes i dag i Jordan for samtaler. Dette skjer samtidig som FN rapporterer om tilbaketrekning fra havner i landet. I morgen blir en høring i FNs sikkerhetsråd om situasjonen i Jemen..

NRK - 02 Aug 19 kl. 12:07

IS i Jemen påtar seg ansvar

Den islamske stat i Jemen tar på seg ansvaret for gårsdagens selvmordsangrep på en politistasjon i Aden i Jemen hvor elleve personer døde. Det skriver nyhetsbyrået AP..

NRK - 02 Aug 19 kl. 12:07

IS i Jemen hevder å stå bak angrep

Den islamske stat i Jemen sier de står bak gårsdagens selvmordsangrep på en politistasjon i Aden i Jemen hvor elleve personer døde. Det skriver nyhetsbyrået AP..

P4 - 04 Aug 19 kl. 08:27

- Har ikke behov for å lære noe nytt på jobb

Tre av ti sier de ikke har behov for å lære noe nytt i jobben sin. Det viser en årlig spørreundersøkelse om voksnes læring. Kompetanse Norge skriver i en pressemelding at det er tankevekkende at så mange sier de har en jobb som ikke krever at de lærer noe nytt, med de store tekonologiske endringene som preger arbeidslivet..

NRK - 09 Jul 19 kl. 09:11

Emiratene trapper ned i Jemen

De Forente arabiske emirater sier de vil redusere antall soldater i Jemen, og at de heller vil søke en fredelig løsning. Krigen mot Houthi-bevegelsen i Jemen, ledet av Saudi-Arabia, har kostet over 90.000 mennesker livet, ifølge organisasjonen ACLED..

P4 - 01 Nov 19 kl. 23:05

100.000 har mistet livet i Jemen

Over 100.000 mennesker er døde i Jemen siden Saudi-Arabia gikk til krig mot Houthi-opprørerne våren 2015. Over 12.

VG - 07 Nov 19 kl. 19:01

Sykehus i Jemen stenger etter angrep: – Kunne blitt et blodbad

Et Leger uten grenser-sykehus er påført store skader og må stenge etter et missil- og droneangrep i Jemen. – Det kunne blitt et blodbad, sier organisasjonens programsjef i landet..

P4 - 13 Aug 19 kl. 05:56

Vil hjelpe familie med behov

Regjeringen vil nå at foreldre til barn med spesielle behov får bistand allerede fra svangerskapet. Det kommer fram i den nye Likeverdsreformen som lagt fram på Arendalsuka i går. KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad sier til Aftenposten at foreldre som venter barn med sammensatte behov skal få en koordinator som hjelper til med regler, stønader og søknader og telefoner til Nav..

P4 - 19 Jul 19 kl. 19:08

Store feil på Hålogalandsbrua

Et halvt år etter at Hålogalandsbroen i Narvik sto ferdig, viser det seg at den har behov for store reparasjoner. Alle de 344 boltene som holder de bærende vaierne må skiftes for å holde broen trygg, melder NRK. Det kostet nesten fire milliarder kroner å bygge det som er Norges nest lengste hengebro, og det er var en kinesisk entrepenør som bygget den..

P4 - 14 Jun 19 kl. 16:39

Fortsatt stort behov for blodgivere

Det er fortsatt et stort behov for blodgivere i Norge. Selv om 2018 var rekordår for antall givere, er det fortsatt behov for minst 30.000 flere.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Kolonnekjøring over Strynefjellet

På fleire bruer på Vestlandet er vinden no så sterk at bruene kan bli stengde. Det gjeld blant anna Sotrabrua i Bergen. På riksveg 15 over Strynefjellet er det no så dårleg vær at brøytesjåførane meiner det er heilt uforsvarleg å køyre der..

NRK - 15 minutter siden

Meldinger om skyting fra vindu

En politimann skal være såret etter å ha blitt truffet av en person som antas å skyte fra et vindu i en matbutikk i Jersey City utenfor New York. FBI har ankommet stedet for å bistå lokalt politi, opplyser brannvesenet i byen i delstaten New Jersey..

NRK - 15 minutter siden

Stor snøskredfare

Varsom.no melder at det er stor snøskredfare fleire stadar i Sør-Noreg. Blant anna i Indre Sogn, Voss, Hardanger og deler av Agder og Telemark..

NRK - 30 minutter siden

– Vår felles fiende er fattigdom

Abiy Ahmed Ali la blant annet vekt på fredsbåndet mellom Eritrea og Etiopia i sin fredspristale. – Isaias Afwerki og jeg har bygget en fredsbro sammen. Vår felles fiende er fattigdom.

NRK - 1 time siden

Rundt 2000 mennesker i fakkeltog

Rundt 2000 mennesker hyllet fredsprisvinneren, Abyi Ahmed Ali i fakkeltoget på Karl Johan og foran Grand Hotell. Flere av dem som deltok i toget, bar etiopiske og eritreiske flagg. – Vi går for fred, ropte flere i fakkeltoget..

NRK - 45 minutter siden

Uvær gir stengte fjelloverganger

Uvær i Sør-Norge fører til at mange veier og fjelloverganger er stengt, blant annet alle fjellovergangene i Hedmark og Oppland. E6 over Dovre, riksvei 15 over Strynefjellet og fylkesvei 27 over Venabygdsfjellet er blant de stengte overgangene..

NRK - 45 minutter siden

Hevder seg uskyldig i drap

Mannen som er sikta for drap på en mann i Kristiansand, hevder han ikke har noe med dødsfallet å gjøre. Forsvarer Kjetil Sørensen, sier 60-åringen at han vil hjelpe politiet med å få klarhet i hva som har skjedd. Mannen har vært i avhør i dag..

NRK - 1 time siden

– Mange forventninger i fredsprisen

Geir Lundestad, tidligere leder av Nobelinstituttet, sier det ligger mange forventninger og forhåpninger i denne prisen om at nobelprisvinneren skal følge opp. – Et slikt dobbelt siktemål i prisen, har vi opplevd mange ganger før, sier Lundestad..

NRK - 1 time siden

Flere tusen i fakkeltog

Flere tusen hyllet fredsprisvinneren, Abyi Ahmed Ali i fakkeltoget og foran Grand Hotell. Flere av dem som deltok i toget, bar etiopiske og eritreiske flagg. – Vi går for fred, ropte flere i fakkeltoget..

NRK - 1 time siden

Solberg husker ikke

I et skriftlig svar til kontroll- og konstitusjonskomiteen skriver statsminister Erna Solberg at hun ikke husker når hun ble kjent med at Nav endret praksis for nye saker om rett til ytelser under kortvarige midlertidige opphold i andre EØS-land..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt