Hegnar.no > Økonomi

Monday, 16 September, 03:58

Hegnar.no - 04 Jan 19 kl. 17:18

Storbritannia advarer Russland mot diplomatik spill

Storbritannia advarer Russland mot et «diplomatisk sjakkspill», etter at britisk-amerikanske Paul Whelan ble siktet for spionasje i Russland..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Russland, Paul Whelan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Storbritannia, advarer, Russlandmot , diplomatik, spill
NRK - 09 Sep 18 kl. 16:43

Advarer russiske nervegiftmistenkte

Britenes innenriksminister Sajid Javid advarer de to mennene som er mistenkt for å stå bak nervegift-angrepet i Salisbury. Hvis de «noen gang reiser ut av Russland, vil Storbritannia og våre allierte ta dem og rettsforfølge dem», sier han til BBC..

NRK - 06 Jun 19 kl. 17:26

Britane ber Russland endre framferd

Storbritannia seier eit betre samarbeid med Russland er mogleg om russarane «endrar si framferd». Tidlegare i dag sa Vladimir Putins at Russland og Storbritannia burde starte med blanke ark etter at ei spionsak har øydelagd forholdet mellom landa..

NRK - 31 Jan 19 kl. 10:56

Bilprodusenter advarer mot brexit

Bilprodusentene i Storbritannia advarer mot at brexit vil være svært skadelig for deres bransje. De sier at så mye som to tredeler av bilproduksjonen kan bli flyttet ut av landet hvis Storbritannia forlater EU uten en avtale..

Hegnar.no - 20 Feb 19 kl. 19:20

Russland advarer mot utenlandsk intervensjon i Venezuela

Russland advarer Venezuelas opposisjonsleder Juan Guaido mot å «invitere til en utenlandsk intervensjon» og bruke hjelpesendinger «som dekke»..

Hegnar.no - 04 Sep 18 kl. 19:54

Russland advarer Google mot innblanding i lokalvalg

Russland advarer Google mot å blande seg i søndagens lokalvalg etter at opposisjonsleder Aleksej Navalnyj har lagt ut videoer med oppfordring til protester..

Hegnar.no - 31 Aug 18 kl. 12:55

Norsk eller canadisk løsning for Storbritannia?

Storbritannia kan ikke få alle fordelene ved en «norsk» tilknytning til EU uten tilsvarende forpliktelser, advarer regjeringen i Frankrike.

NRK - 02 Feb 19 kl. 20:40

Advarer mot Storbritannia

Utdanningsminister Iselin Nybø (V) oppfordrer norske studenter til å ta utvekslingen sin et annet sted enn i Storbritannia på grunn av brexit. Usikkerheten knyttet til Erasmus-programmet er stor, sier Nybø..

NRK - 04 Sep 18 kl. 01:51

Trump advarer Iran og Russland

USAs president Donald Trump rykket ut med advarsler på Twitter mandag kveld. Iran har gitt sin støtte til at Syrias president kan gå til angrep på Idlib-provinsen. Trump advarer Russland og Iran mot å ta del i en potensielle humanitær tragedie..

Hegnar.no - 22 Apr 19 kl. 10:23

Nybø fraråder studenter å ta utveksling i Storbritannia til høsten

På grunn av fare for at britene snubler ut av EU advarer høyere utdanningsminister Iselin Nybø (V) norske studenter mot å søke seg til Storbritannia..

Hegnar.no - 03 Feb 19 kl. 08:17

Advarer norske studenter mot Storbritannia

Utdanningsminister Iselin Nybø (V) oppfordrer norske studenter til å ta utvekslingen sin et annet sted enn i Storbritannia..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt