VG > Innenriks

Saturday, 24 August, 19:50

VG - 14 Aug 19 kl. 12:41

Storbeslag av kokain i Ålesund

Fredag 21. juni la et containerskip til kai i havnen i Ålesund. Om bord i en av containerne fant tollere og narkotikahunder 23,5 kilo kokain fra Sør-Amerika..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ålesund, Sør-Amerika

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Storbeslagav , kokaini , Ålesund
NRK - 14 Aug 19 kl. 11:42

Tollere avdekte 23,5 kilo kokain

Tollere i Ålesund avdekte i slutten av juni 23,5 kilo kokain i en konteiner som kom til havn. Det melder Tolldirektoratet. – Dette er et stort tollbeslag av narkotika i Ålesund-området, sier seksjonssjef Helen Sjåholm ved Ålesund tollsted..

NRK - 14 Aug 19 kl. 11:41

Beslagla 23,5 kilo kokain i Ålesund

Det var på eit konteinarskip som kom til Ålesund 21. juni at det blei avdekt 23,5 kilo kokain. Tolletaten opplyser at narkotikaen truleg kjem frå Ecuador i Sør-Amerika, der skipet tok av frå..

P4 - 14 Aug 19 kl. 11:57

23,5 kilo kokain beslaglagt

Tollere i Ålesund fant 23,5 kilo kokain i et lasteskip som la til havn tidligere i sommer. Det var en narkotikahund som snuste seg fram til beslaget. Tolletaten opplyser i dag at dette er et stort beslag av narkotika i Ålesund-området..

NRK - 25 Jun 19 kl. 14:29

Storbeslag på grensen

Tollere i Kongsvinger beslagla i midten av april 164 kilo hasj og 10,5 kilo kokain i en bobil som krysset grensen fra Sverige. Det 37 år gamle tyske sjåføren har sittet fengslet siden. Mannen forklarte at han var på vei til Oslo da han ble stanset..

Klartale - 07 Jun 19 kl. 15:13

Mer kokain i Europa enn før

Folk risikerer livet for å frakte rusmiddelet kokain. Nå advarer eksperter om mer kokain i Europa..

NRK - 16 Jul 19 kl. 15:05

Tatt med kokain under parykken

En mann fra Colombia er blitt arrestert på flyplassen i Barcelona med en halv kilo kokain under løshåret, opplyser lokalt politi. En forseglet pakke var teipet til mannens hodebunn. Pakken inneholdt 501 gram kokain, verdt 30.

NRK - 18 Jul 19 kl. 18:00

Sterk økning av kokain i Bergen

Bergen har det siste halve året hatt en sterk økning i bruken av kokain. Det viser en ny rapport laget på oppdrag fra Helsedirektoratet, skriver Bergens Tidene. Spesialrådgiver i KoRus Bergen, Unni Strandman, sier kokain brukes mer åpenlyst enn før:.

NRK - 26 Jun 19 kl. 08:23

Stadig flere misbruker rusmidler

Stadig flere bruker kokain og andre opioider, ifølge en ny FN-rapport. I 2017 ble det produsert nesten 2000 tonn kokain, og produksjonen økte med 25 prosent fra 2016 til 2017. Rundt 70 prosent av verdens kokain kommer fra Colombia..

P4 - 08 Jul 19 kl. 05:56

Økt kokainbeslag i Sverige

Bruken av kokain øker kraftig i Sverige og flere dør på grunn av narkotikaet. Det viser tall fra Rettsmedisinalverket i Sverige. I fjor ble det registrert 104 dødsfall som følge av kokainbruk, mot 11 i 2011.

P4 - 06 Jun 19 kl. 18:10

Rekordmye kokain i Europa

Det ble beslaglagt rekordmye kokain i Europa i fjor. Det viser den årlige rapporten fra EUs narkotikabyrå som ble publisert i dag. Totalt 140,4 tonn kokain ble beslaglagt i 104.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

En pågrepet etter å ha skutt fra balkong i Oslo

Politiet iverksatte lørdag en væpnet aksjon mot en leilighet på Grünerløkka i Oslo..

VG - 3 timer siden

Politimester Hasseldal flyttes til Politidirektoratet

Politimester Steven Hasseldal i Øst politidistrikt flyttes til Politidirektoratet, etter at det ble kjent at han har innledet et «nært vennskap» til en kollega..

VG - 7 timer siden

Venstre-politikerne jubler over bompenge-løsning: – Vi har vunnet

Venstre-nestleder Abid Raja mener partiet kom seirende ut av regjeringsbråket om bompengeløsningen..

VG - 8 timer siden

Frykter strømsjokk i hele Nord-Norge: – Uakseptabelt

STOKMARKNES (VG) I Norges tre nordligste kommuner har innbyggerne hatt momsfritak på strøm på grunn av kalde temperaturer og større strømforbruk. Men nå kan det endres..

VG - 22 timer siden

Ropstad oppfordrer partiene til å godta bompengeultimatum

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad sier at bompengeskissen statsminister Erna Solberg la frem fredag, er en god løsning på en viktig sak..

VG - Igår: 19:04

Politimester innledet «nært vennskap» til kollega: Får permisjon med full lønn

Politimester Steven Hasseldal i Øst politidistrikt har innledet et «nært vennskap» til en kvinnelig kollega som sitter i distriktets ledergruppe. Nå har hun fått permisjon med full lønn og ny stilling ved Politihøgskolen..

VG - Igår: 18:57

Politiet etterforsker Ap-politiker for fiktive reiseregninger

Politiet bekrefter at de etterforsker Hege Haukeland Liadal etter mistanke om at hun har levert fiktive reiseregninger..

VG - Igår: 14:23

Mann dømt til fengsel i elleve og et halvt år for drap på partneren i Haugesund

En 50 år gammel mann er dømt til fengsel i elleve år og seks måneder for drap på partneren Anne Kari Bjelland i Haugesund og for å ha tent på huset..

VG - Igår: 13:18

Frustrerte Frp-fylkesledere raser mot Venstre: – De driver gjøn med oss

Den store bompenge-spliden i regjeringen skaper frustrasjon hos flere Frp-fylkesledere. De mener det er helt uaktuelt at Frp skal ut, men at regjeringen klarer seg godt uten Venstre..

VG - Igår: 11:12

Ekspert om regjeringens bompengekrise: – Kan ligge an til at Frp vil forlate regjeringen

Bompengekrisen har kjørt seg fast, og løsningen er enten at Erna Solberg tvinger gjennom et kompromiss, eller at et parti forlater regjeringen, mener eksperter..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt