VG > Innenriks

Wednesday, 29 January, 21:25

VG - 14 Aug 19 kl. 12:41

Storbeslag av kokain i Ålesund

Fredag 21. juni la et containerskip til kai i havnen i Ålesund. Om bord i en av containerne fant tollere og narkotikahunder 23,5 kilo kokain fra Sør-Amerika..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ålesund, Sør-Amerika

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Storbeslagav , kokaini , Ålesund
NRK - 14 Aug 19 kl. 11:42

Tollere avdekte 23,5 kilo kokain

Tollere i Ålesund avdekte i slutten av juni 23,5 kilo kokain i en konteiner som kom til havn. Det melder Tolldirektoratet. – Dette er et stort tollbeslag av narkotika i Ålesund-området, sier seksjonssjef Helen Sjåholm ved Ålesund tollsted..

NRK - 14 Aug 19 kl. 11:41

Beslagla 23,5 kilo kokain i Ålesund

Det var på eit konteinarskip som kom til Ålesund 21. juni at det blei avdekt 23,5 kilo kokain. Tolletaten opplyser at narkotikaen truleg kjem frå Ecuador i Sør-Amerika, der skipet tok av frå..

P4 - 14 Aug 19 kl. 11:57

23,5 kilo kokain beslaglagt

Tollere i Ålesund fant 23,5 kilo kokain i et lasteskip som la til havn tidligere i sommer. Det var en narkotikahund som snuste seg fram til beslaget. Tolletaten opplyser i dag at dette er et stort beslag av narkotika i Ålesund-området..

NRK - 25 Jun 19 kl. 14:29

Storbeslag på grensen

Tollere i Kongsvinger beslagla i midten av april 164 kilo hasj og 10,5 kilo kokain i en bobil som krysset grensen fra Sverige. Det 37 år gamle tyske sjåføren har sittet fengslet siden. Mannen forklarte at han var på vei til Oslo da han ble stanset..

P4 - 10 Oct 19 kl. 18:55

Her er det mest kokain-bruk

Ingen andre byer i Europa har like høyt forbruk av kokain som London. Ifølge Sky News brukes det minst 23 kilo kokain i den britiske hovedstaden hver dag. Det er like mye som i Berlin, Barcelona og Amsterdam - tilsammen..

Klartale - 07 Jun 19 kl. 15:13

Mer kokain i Europa enn før

Folk risikerer livet for å frakte rusmiddelet kokain. Nå advarer eksperter om mer kokain i Europa..

NRK - 10 Oct 19 kl. 13:48

Skyhøy kokain-bruk i London

London er blitt kokain-hovedstad nummer 1 i Europa. Hver dag brukes minst 23 kilo kokain i den britiske hovedstaden, ifølge SKY News. Det er like mye som i Berlin, Amsterdam, og Barcelona til sammen..

NRK - 16 Jul 19 kl. 15:05

Tatt med kokain under parykken

En mann fra Colombia er blitt arrestert på flyplassen i Barcelona med en halv kilo kokain under løshåret, opplyser lokalt politi. En forseglet pakke var teipet til mannens hodebunn. Pakken inneholdt 501 gram kokain, verdt 30.

NRK - 27 Dec 19 kl. 21:50

Rekordbeslag av kokain i Uruguay

I Uruguays hovudstad Montevideo er fleire konteinarar med kokain stoppa på hamna, melder AFP. Beslaget skal vere det største i landets historie. I konteinarane som visstnok skulle innehalde soyamel, er det til saman funne rundt 15 tonn kokain..

P4 - 16 Jan 20 kl. 18:41

Tre pågrepet for smugling av kokain

Tre personer fra Danmark er pågrepet for smugling av kokain fra Danmark til Norge. Pågripelsen skjer i samarbeid mellom norsk og dansk politi, etter at store mengder kokain er beslaglagt, melder Ekstrabladet..

Fler nyheter fra VG

VG - 8 timer siden

Gros klimabønn: Du må bidra

KØBENHAVN (VG) Gro Harlem Brundtland gir en klar melding til dagens politikere: – Dere må lede an for å få til en rettferdig grønn omstilling..

VG - 12 timer siden

Vil ha ny DNA-vurdering i Baneheia-saken: – Forstår ikke hva de holder på med

Gjennopptakelseskommisjonen for straffesaker vil innhente en ny sakkyndigvurdering av DNA-bevisene som ble lagt frem i saken mot Viggo Kristiansen..

VG - 23 timer siden

Tog krasjet med bil - én omkom

En person mistet livet da et passasjertog krasjet med en bil på en planovergang i Vikersund. I tillegg ble to polititjenestepersoner lettere skadet da de kjørte ut under utrykningen..

VG - 23 timer siden

Tog skal ha krasjet med bil

Nødetatene har rykket ut til melding om en trafikkulykke mellom et tog og en bil i Vikersund i Modum kommune i Buskerud..

VG - Igår: 20:18

Slottet har slettet St. Olavs Orden for Svein Ludvigsen

I 2005 ble daværende Høyrestatsråd Svein Ludvigsen (73) utnevnt av kongen til kommandør av St. Olavs Orden. Nå er utnevnelsen slettet etter at Ludvigsen ble overgrepsdømt..

VG - Igår: 09:40

Rundt 150 norske studenter i Kina blir ikke anbefalt å reise hjem

Vel 150 norske studenter befinner seg i Kina og Hongkong. Foreløpig anbefales de ikke å reise hjem som følge av virusutbruddet i Wuhan..

VG - Igår: 09:40

Rundt 150 norske studenter i Kina blir bedt om å ikke reise hjem

Rundt 151 norske studenter befinner seg i Kina og Hongkong. Foreløpig anbefales de ikke å reise hjem som følge av virusutbruddet i Wuhan..

VG - Igår: 21:45

Nå kjører også Frp-Siv elbil

Etter å ha sittet i baksetet i seks og et halvt år, må Siv Jensen igjen sette seg bak rattet. – Jeg tror de fleste ikke ønsker å slippe ut mer CO₂ enn vi må, sier hun..

VG - I førrgår: 19:07

Faktisk.no: Statsbyggs «blowjob»-plakat var intern spøk

I helgen har det sirkulert et bilde av en laminert plakat med Statsbygg-logo i sosiale medier..

VG - I førrgår: 07:48

Aylar Lie krever 100.000 kroner av Petter Northug – møtes i retten

Aylar Lie krever 100.000 kroner etter å ha fått private opplysninger om seg gjengitt i biografien til skistjernen Petter Northug..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt