NRK > Nyheter

Tuesday, 20 August, 00:56

NRK - 10 Feb 19 kl. 17:57

Stor snøskredfare i Rogaland

Det er sendt ut varsel om stor snøskredfare på nivå 4 i Rogaland søndag. Vedvarende vind og mer nysnø gir en komplisert situasjon, som kan føre til naturlige utløste og fjernutløste skred i området, står det i varselet på Varsom.no..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rogaland, Varsom

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stor, snøskredfarei , Rogaland
NRK - 28 Dec 18 kl. 10:41

Stor snøskredfare i Nordland lørdag

Det er betydelig snøskredfare mange steder i fjellet i Nord-Norge. Lørdag advares det om stor skredfare i Ofoten, Salten og Svartisen. Den økte skredfaren skyldes store nedbørsmengder og mye vind, opplyser skredvarslingen til Varsom.

NRK - 20 Feb 19 kl. 15:53

Stor snøskredfare i nord

Fredag er det varslet stor snøskredfare fra Nordland til Vest-Finnmark, melder Varsom.no. Stigende temperatur, økende vind og regn er årsaken til den høye farevurderingen..

NRK - 31 Mar 19 kl. 16:12

Stor snøskredfare i nord

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) varsler om stor snøskredfare i Indre Troms, Sør-Troms, Region Svartisen og Helgeland..

NRK - 02 Jan 19 kl. 14:54

Stor snøskredfare i Nordland

Det er stor snøskredfare over hele Nordland fylke, advarer Norges vassdrags- og energidirektorat Folk bes holde seg unna områder brattere enn 30 grader, og det advares om at skred kan nå bebyggelsen..

NRK - 31 Mar 19 kl. 16:12

Stor snøskredfare søndag og mandag

Varsom.no melder om stor snøskredfare i området Svartisen søndag og mandag. Farenivået er satt til rødt som er stor fare.

NRK - 22 Apr 19 kl. 14:16

Stor skredfare i Troms

Det er varsla stor snøskredfare fleire stader i Troms tysdag, melder NVE. Det er stigande temperaturar og mykje regn som gjer dette. Dei har difor heva faregraden til fire på varsom.

NRK - 11 Feb 19 kl. 15:07

Stor snøskredfare

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) varsler om stor snøskredfare flere steder i Nord-Norge. Varselet omfatter også fjellet i Sør-Norge, Sunnmøre og Møre og Romsdal. Det er mye vind og nysnø som er årsaken til at skredfaren øker, ifølge NVE..

Aftenposten - 06 Jan 19 kl. 21:02

Stor snøskredfare på Svalbard

Det er varslet stor snøskredfare på deler av Svalbard, men foreløpig blir ingen evakuert..

Aftenposten - 23 Mar 19 kl. 07:14

Stor snøskredfare flere steder i landet

Det ventes stor snøskredfare i store deler av landet i helgen. Farenivået er oppjustert til rødt nivå..

Aftenposten - 10 Jan 19 kl. 07:51

Stor skredfare og kraftig vind førte til evakuering på Svalbard

Over 100 personer er evakuert i Longyearbyen på grunn av storm og stor snøskredfare. Det er også forbudt å ferdes i de skredutsatte områdene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

3000 evakuert i Sverige

Svensk politi har sprengt en uidentifisert gjenstand utenfor Linköping i Sverige. Gjenstanden skal ha blitt funnet utenfor en politistasjon, ifølge NTB. 3000 personer skal ha blitt evakuert i forbindelse med sprengningen..

NRK - 15 minutter siden

Sender kystvakta til rasområdet

Politiet sender ikke egne mannskaper inn i rasområdet utenfor Narvik, av hensyn til mannskapenes sikkerhet. Men både havnevakta og kystvakta sender skip til området, for å få bedre oversikt, skriver lokalavisa Fremover..

NRK - 45 minutter siden

Diesel i vannet i Ålesund

Politiet og brannvesenet er på Bunker Oil på Hessa i Ålesund etter at diesel skal ha havna i vannet. Det er foreløpig ikke klart hvor mye diesel det skal være snakk om, men det er lagt ut lenser, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Epsteins bror eneste arving

Den overgrepssiktede milliardæren Jeffery Epstein skal ifølge BBC ha skrevet et testamente to dager før han døde. Der er broren hans oppført som eneste arving, og arver dermed rundt 577 millioner dollar..

NRK - 45 minutter siden

Veien i Narvik stengt over natta

Beisfjordveien utenfor Narvik i Nordland er stengt over natta på grunn av et jordras. Det sier entreprenøren som er på stedet for å rydde opp, ifølge politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Flere ras ved Narvik

Det skal ha gått flere ras over Beisfjordveien i Narvik, Nordland. Veien skal være stengt. Politiet skriver på Twitter at de oppfordrer folk i området til å trekke seg ut..

NRK - 2 timer siden

Ingen løsning i bomsaken

Møtet mellom ministrene på Statsministerens kontor er over. Erna Solberg har reist til Island for å være med på et uformelt nordisk ministermøte. Frp-leder Siv Jensen sier at de ikke har kommet fram til en løsning i bompengesaken..

NRK - 2 timer siden

Ministrane er ferdig med møte

Etter ein lang møtedag har alle ministrane reist frå Statsministerens kontor der dei har diskutert fleire ulike saker, men det er ikkje kjent om bompengesaka var ei av dei. Statsminister Erna Solberg har altså ikkje klart å løyse bompengesaka..

NRK - 2 timer siden

Mista jobben etter kveling

Den amerikanske politimannen som skal ha tatt Eric Garner med eit grep som var forbode og som førte til at Garner døydde, har fått sparken. Hendinga i 2014 førte til store demonstrasjonar, og førte til at beveginga "Black Lives Matter» dukka opp..

NRK - 3 timer siden

Frikjent etter å ha fødd død baby

Ei kvinne i El Salvador som var dømd til 30 år i fengsel for drap av sin dødfødde baby, blei i dag frikjent. Ifølgje dommaren hadde ho provosert fram ein abort. Ho hadde sona tre år av straffa og har sagt ho var uskuldig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt