NRK > Nyheter

Monday, 22 April, 18:25

NRK - 10 Feb 19 kl. 17:57

Stor snøskredfare i Rogaland

Det er sendt ut varsel om stor snøskredfare på nivå 4 i Rogaland søndag. Vedvarende vind og mer nysnø gir en komplisert situasjon, som kan føre til naturlige utløste og fjernutløste skred i området, står det i varselet på Varsom.no..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rogaland, Varsom

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stor, snøskredfarei , Rogaland
NRK - 28 Dec 18 kl. 10:41

Stor snøskredfare i Nordland lørdag

Det er betydelig snøskredfare mange steder i fjellet i Nord-Norge. Lørdag advares det om stor skredfare i Ofoten, Salten og Svartisen. Den økte skredfaren skyldes store nedbørsmengder og mye vind, opplyser skredvarslingen til Varsom.

NRK - 20 Feb 19 kl. 15:53

Stor snøskredfare i nord

Fredag er det varslet stor snøskredfare fra Nordland til Vest-Finnmark, melder Varsom.no. Stigende temperatur, økende vind og regn er årsaken til den høye farevurderingen..

NRK - 31 Mar 19 kl. 16:12

Stor snøskredfare i nord

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) varsler om stor snøskredfare i Indre Troms, Sør-Troms, Region Svartisen og Helgeland..

NRK - 02 Jan 19 kl. 14:54

Stor snøskredfare i Nordland

Det er stor snøskredfare over hele Nordland fylke, advarer Norges vassdrags- og energidirektorat Folk bes holde seg unna områder brattere enn 30 grader, og det advares om at skred kan nå bebyggelsen..

NRK - 31 Mar 19 kl. 16:12

Stor snøskredfare søndag og mandag

Varsom.no melder om stor snøskredfare i området Svartisen søndag og mandag. Farenivået er satt til rødt som er stor fare.

NRK - 4 timer siden

Stor skredfare i Troms

Det er varsla stor snøskredfare fleire stader i Troms tysdag, melder NVE. Det er stigande temperaturar og mykje regn som gjer dette. Dei har difor heva faregraden til fire på varsom.

NRK - 11 Feb 19 kl. 15:07

Stor snøskredfare

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) varsler om stor snøskredfare flere steder i Nord-Norge. Varselet omfatter også fjellet i Sør-Norge, Sunnmøre og Møre og Romsdal. Det er mye vind og nysnø som er årsaken til at skredfaren øker, ifølge NVE..

Aftenposten - 06 Jan 19 kl. 21:02

Stor snøskredfare på Svalbard

Det er varslet stor snøskredfare på deler av Svalbard, men foreløpig blir ingen evakuert..

Aftenposten - 23 Mar 19 kl. 07:14

Stor snøskredfare flere steder i landet

Det ventes stor snøskredfare i store deler av landet i helgen. Farenivået er oppjustert til rødt nivå..

Aftenposten - 10 Jan 19 kl. 07:51

Stor skredfare og kraftig vind førte til evakuering på Svalbard

Over 100 personer er evakuert i Longyearbyen på grunn av storm og stor snøskredfare. Det er også forbudt å ferdes i de skredutsatte områdene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Mann med kniv pågrepet i Trondheim

En mann i 50-årene er pågrepet ved et utested i Trondheim etter melding om truende oppførsel mot en annen person. Mannen bar kniv, skriver politiet på Twitter. Politiet har opprettet sak..

NRK - 1 time siden

Saksøker komitéleder i Kongressen

USAs president Donald Trump og hans selskap saksøker Demokratenes leder i kontrollkomiteen i Representantenes hus for å stanse utlevering av Trumps regnskap. Søksmålet ble levert til en føderal domstol i Washington mandag..

NRK - 1 time siden

– Roligste påsken på fem år

I løpet av årets påske har Røde Kors behandlet under halvparten så mange skader som i påsken i fjor og betegner årets påske som den roligste på fem år..

NRK - 1 time siden

Trump strammer inn

USA vil ikke forlenge unntak fra sanksjoner for allierte som importerer olje fra Iran. – President Donald Trump har besluttet å ikke gi nye unntak når de utløper i begynnelsen av mai, opplyser Trump-administrasjonen..

NRK - 2 timer siden

Tog sporet av

Lokaltoget fra Oslo til Moss sporet av ved Moss stasjon, skriver Moss Avis. Avsporingen fører til innstillinger mellom Kambo og Moss..

NRK - 4 timer siden

Elg jaga ektepar opp i tre

Eit ektepar i 60-åra blei i dag jaga opp i eit tre av ein sint elg i Mandal. Det opplyser politiet til TV2. Ekteparet blei sittande i treet i 20 minutt.

NRK - 4 timer siden

Stor skredfare i Troms

Det er varsla stor snøskredfare fleire stader i Troms tysdag, melder NVE. Det er stigande temperaturar og mykje regn som gjer dette. Dei har difor heva faregraden til fire på varsom.

NRK - 4 timer siden

Ingen indikasjonar på norske offer

Norske styresmakter har ikkje fått nokon teikn eller indikasjonar på at norske borgarar er blant dei drepne eller såra etter åtaka på Sri Lanka. UD følger situasjonen tett og er i kontakt med lokale styresmakter..

NRK - 4 timer siden

To bygg kollapsa på Filippinane

Fem personar er døde etter at minst to bygg har kollapsa etter jordskjelvet på Filippinane søndag, skriv AFP. Tre personar vart funne i ruinane etter eit bygg i byen Porac, medan to andre vart funne i ruinar i byen Lubao..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt