NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 11:59

NRK - 10 Feb 19 kl. 17:57

Stor snøskredfare i Rogaland

Det er sendt ut varsel om stor snøskredfare på nivå 4 i Rogaland søndag. Vedvarende vind og mer nysnø gir en komplisert situasjon, som kan føre til naturlige utløste og fjernutløste skred i området, står det i varselet på Varsom.no..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rogaland, Varsom

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stor, snøskredfarei , Rogaland
NRK - 28 Dec 18 kl. 10:41

Stor snøskredfare i Nordland lørdag

Det er betydelig snøskredfare mange steder i fjellet i Nord-Norge. Lørdag advares det om stor skredfare i Ofoten, Salten og Svartisen. Den økte skredfaren skyldes store nedbørsmengder og mye vind, opplyser skredvarslingen til Varsom.

NRK - I førrgår: 15:53

Stor snøskredfare i nord

Fredag er det varslet stor snøskredfare fra Nordland til Vest-Finnmark, melder Varsom.no. Stigende temperatur, økende vind og regn er årsaken til den høye farevurderingen..

NRK - 02 Jan 19 kl. 14:54

Stor snøskredfare i Nordland

Det er stor snøskredfare over hele Nordland fylke, advarer Norges vassdrags- og energidirektorat Folk bes holde seg unna områder brattere enn 30 grader, og det advares om at skred kan nå bebyggelsen..

NRK - 11 Feb 19 kl. 15:07

Stor snøskredfare

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) varsler om stor snøskredfare flere steder i Nord-Norge. Varselet omfatter også fjellet i Sør-Norge, Sunnmøre og Møre og Romsdal. Det er mye vind og nysnø som er årsaken til at skredfaren øker, ifølge NVE..

Aftenposten - 06 Jan 19 kl. 21:02

Stor snøskredfare på Svalbard

Det er varslet stor snøskredfare på deler av Svalbard, men foreløpig blir ingen evakuert..

Aftenposten - 10 Jan 19 kl. 07:51

Stor skredfare og kraftig vind førte til evakuering på Svalbard

Over 100 personer er evakuert i Longyearbyen på grunn av storm og stor snøskredfare. Det er også forbudt å ferdes i de skredutsatte områdene..

NRK - 27 Jan 19 kl. 19:46

Stor snøskredfare i Nordland

Det er snøskredfare over store deler av landet de neste dagene. Flere steder i Nordland er snøskredfaren stor eller betydelig fram til tirsdag, ifølge varslingstjenesten varsom.no.

Hegnar.no - 28 Dec 18 kl. 07:02

Stor snøskredfare i Nord-Norge

Store nedbørsmengder i kombinasjon med kraftig vind fører til stor snøskredfare i deler av Nord-Norge, opplyser Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)..

NRK - 02 Feb 19 kl. 09:54

Stor skredfare i Vest-Telemark

Det er stor snøskredfare i heile Vest-Telemark. Det melder Norges Vassdrags- og energidirektorat på nettstaden Varsom.no.

NRK - 06 Jan 19 kl. 17:01

Noe avtagende snøskredfare

De siste to ukene har det vært periodevis stor snøskredfare i Nordland og Møre og Romsdal. Søndag var det høyeste nivået "betydelig fare" på varsom.no..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

India:93 døde av alkoholforgiftning

Minst 93 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 15 minutter siden

VM-gull til Johaug

Therese Johaug var fullstendig overlegen på 15 kilometer skibytte i VM i Seefeld i dag. Hun gikk i mål nesten ett minutt før nummer to, Ingvild Flugstad Østberg. Dermed ble det både gull og sølv på Norge.

NRK - 45 minutter siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 1 time siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 1 time siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 2 timer siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 2 timer siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 2 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..

NRK - 3 timer siden

Anbefalt tvunget psykisk helsevern

Mannen som mandag ble pågrepet og siktet for drapet på Bjørg Marie Skeisvoll Hereid i Haugesund ble anbefalt tvunget psykisk helsevern i 2017. Men saken ble henlagt og mannen slapp fri, det skriver Dagbladet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt